2009 Mayıs Anneleri

evet canım renkli ultrason.ben vurundum tetanoz aşımı geçtiğimiz cumartesi.çok fena bir aşı valla.kolum bugün yeni iyileşti.kıpırdatamıyordum.25 aralıkta bir daha var ne yapacaksam.

arkadaşlar ayakkabı düzmü kullanıyorsunuz iş gereği topuklu giyiyordum ama artık hafif dolgu topuk kullanmaya başladım zaten vücudumuz ağırlaşmaya başladıkça yürümekte zorlanacağız

ben her zaman düz giyerdim zaten. düğün v.s. özel yerlere gidecek olursam topuklu giyerim.

banada hemşire bir arkadaşım söylemişti tansiyon aletiyle bebişin kalp atışlarını duyabileceğimi ben denemedim hiç

ben duyamadım ya bende şu dınleme cıhazları varmışya 70 ytl ye doktoruma sorucam zararı yok derse alıcam bende

güzel hamişler nerdesiniz ya sesiniz çıkmıyor acıktınız mı yoksa:)))

acıktık valla canım ya ne olucak sonum benim cok yiyiyorum bu ara ben.

bi de size birşey sormak istiyorum dr hergün 45 dk yürümem gerektiğini söyledi bana dün başladım aslında cok severim yürümeyi ve devam etmekte istiyorum ama birazda endişelendim birşey olmaz dimi kızlar ya hani erken doğum filanmirmirmirmir

herkese günaydın
ben de 17+5 günlük hamişim..siteye yeni kayıt oldum..sizleri hep takip ediyordum ama işyerinden giriş yapmayı yeni becerebildim..:CüvCüv:

günaydın.hosgeldin cnm.hayırlı olsun bebişin..

cnm aynen bende 5 aralığı bekliyorum..3 gün kaldı :)

aaaaaa inanmıyorum benimde 8 .gün bugun sol gözüm hemde sol gözümün tam altı.çıldırıcam sinirden.ama neden oluyor bilmiyorumkiiiii offf

canım bende yiyemiyorum hala(( doktorum banada yürüyüşün çok faydalı olduğunu yanlız kendini fazla yormamak şartıyla yapabileceğimi söyledi bende akşamları eşimle yarım saat yürüyorum fazla kilo alımı ve hareketsizlik doğumu zorlaştırıyor canıma.s.

Ayy çok şaşırdım valla çok garip canım. sebebini anlamış değilim ama insan sinir oluyor şuan yazarkn bile gözüm hep atıyor artık dr.gittiğimizde sebebini öğreniriz benim tansiyonum hep düşük acaba tansiyonla alakalı olabilir mi?:uhm:

herkeze afiyet olsun kızlar ben yedim geldim şimdide uyku bastırdı
şu mart ayı gelsede doğum iznine çıksam

biz geldik yemekten arkadaşlar kuzucuğumu doyurdum inşallah sabahta yiyemedik doğru düzgün şimdi biraz yedim herşey bebişimiz için nede olsa

selam kızlar... dün akşam yeni doktoruma gittik bu sefer memnun kaldım umarım artık buna devam ederim. cinsiyeti erkek gibi dedi ama yanılıyor da olabilirm dedi ...

seherim bende denedim onu ama hiçbişi duyamadım... ama deneyeli bayağı oluyor bidaha deneyeyim bakalım ne olcak...

herkeze afiyet olsun kızlar ben yedim geldim şimdide uyku bastırdı
şu mart ayı gelsede doğum iznine çıksam

canım afiyet olsun bende izin günüm için sabırsızlanıyorum 36 haftaya kadar bir mani olmazsa çalışmayı düşünüyorum şimdilik tabi ozamana fikrim belki değişir a.s:1hug:

birtek cinsiyetini öğrenmeyen benmi kaldım ya of yazık ya çatlıcam meraktan

yalnız diilsin cnm :)

arkadaşlar ayakkabı düzmü kullanıyorsunuz iş gereği topuklu giyiyordum ama artık hafif dolgu topuk kullanmaya başladım zaten vücudumuz ağırlaşmaya başladıkça yürümekte zorlanacağız

cnm ben normalde düz giyerdim zaten işe giderkende.özel günlerde topuklu giyerim o yüzden aynı devamm..

ben duyamadım ya bende şu dınleme cıhazları varmışya 70 ytl ye doktoruma sorucam zararı yok derse alıcam bende

ben dün sipari verdim cnm net.ten onlardan.inşallah işe yarar.

sanmıyorum cnm yaa benim tansiyonda normal.gecen p.tesiden beri.bişeye sıkıldım sonra basladı ve gecmiodaa.sinirsel olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…