ojeli fıstık senin avaterdaki resmin renkli usgmi ben merak ediyorumda kızlar bu arda doktorumu değiştirdim avcılar hopitala gidiyorum nil hn çok süper bir doktor ben elevit kullanıyorum senin kalsiyum demir alamana gerek yok hepsi bu kullandığın vitaminin içinde var dedi ve bana 3lü testi yaptırmana gerek yok dedi
bu arada20 haftada tetanoz aşılarımız var unutmayan kızlar sağlık ocakları yapıyor
arkadaşlar ayakkabı düzmü kullanıyorsunuz iş gereği topuklu giyiyordum ama artık hafif dolgu topuk kullanmaya başladım zaten vücudumuz ağırlaşmaya başladıkça yürümekte zorlanacağız
evet canım renkli ultrason.ben vurundum tetanoz aşımı geçtiğimiz cumartesi.çok fena bir aşı valla.kolum bugün yeni iyileşti.kıpırdatamıyordum.25 aralıkta bir daha var ne yapacaksam.
canım sen 20 haftalık oldun mu?
ne zaman yapılması gerekiyo ki bu aşının:uhm:
evet canım renkli ultrason.ben vurundum tetanoz aşımı geçtiğimiz cumartesi.çok fena bir aşı valla.kolum bugün yeni iyileşti.kıpırdatamıyordum.25 aralıkta bir daha var ne yapacaksam.
canım sen 20 haftalık oldun mu?
ne zaman yapılması gerekiyo ki bu aşının:uhm:
ojeli fıstık canım aşının 20ci haftada vuruması gerekiyormuş erken vurulmuşsun
arkadaşlar ben 18+1 im bugün.19.haftaya girdim yani. ben cumartesi doktordan önce sağlık ocağına kayıt yaptırayım diye gitmiştim.kayıt yaptırdım.sonra hemşire birinciyi şimdi vuracağız dedi. ben de vurundum. sağlık ocağından sonra da doktora gitmiştim.doktorumda dedi ki sağlık ocağına git aşılarını filan yaptır dedi. bende bugün gitmiştim bir tane yaptılar dedim.tamam çok güzel dedi.
güzel hamişler nerdesiniz ya sesiniz çıkmıyor acıktınız mı yoksa:)))
güzel hamişler nerdesiniz ya sesiniz çıkmıyor acıktınız mı yoksa:)))
ben duyamadım ya bende şu dınleme cıhazları varmışya 70 ytl ye doktoruma sorucam zararı yok derse alıcam bende
herkese günaydın
ben de 17+5 günlük hamişim..siteye yeni kayıt oldum..sizleri hep takip ediyordum ama işyerinden giriş yapmayı yeni becerebildim..:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar herkese güsel sabahlar kızlar.....
sizler cinsiyetlerini kilolarını öğrendikce benim nefesim kesiliyor
sabırsızlıkla 5 aralığı bekliyorum onları görmeyi kaç gr olduklarını kaç cm olduklarını
özellikle cinsiyetlerini şimdiye kadar hiç düşünmedim ama şimdi sizlerinkini gördükce sabırsızlanıyorum.....
günaydın bayanlar kaç gündür giremiyordum umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir hasta olanlar çok geçmiş olsun .bende bu cumartesi gidicem dr. kıskandım sizi :dilcikar:randevuyu 1 hafta önceye aldımhihoyyyt ya kızlr çok ilginç bişey var benim günlerdir sol gözüm atıyor ara ara tüm gün devam ediyor normalmi acabakafamçokkarıştı ay ilk defa böyle bişey oluyor 2-3gün oluyor nerdeyse sizdede varmı böyle birşey:uhm:
acıktık valla canım ya ne olucak sonum benim cok yiyiyorum bu ara ben.
bi de size birşey sormak istiyorum dr hergün 45 dk yürümem gerektiğini söyledi bana dün başladım aslında cok severim yürümeyi ve devam etmekte istiyorum ama birazda endişelendim birşey olmaz dimi kızlar ya hani erken doğum filanmirmirmirmir
günaydın.hosgeldin cnm.hayırlı olsun bebişin..
cnm aynen bende 5 aralığı bekliyorum..3 gün kaldı :)
aaaaaa inanmıyorum benimde 8 .gün bugun sol gözüm hemde sol gözümün tam altı.çıldırıcam sinirden.ama neden oluyor bilmiyorumkiiiii offf
ben çok acıktım kıslar yemeğe gidiyorum.bye bye.
gunaydın kızlar bugun bıraz uykucu olmuşum yenı uyandım
dun akşam yazdım ama kımse okumamışmı bana cevap yazan olmamış bır arkdaşım bu eskı tansıyon olcme aletlerı varya onun kulaklık kısmıyla hanı doktorlarda muayane ederlerya onu karnına tutunca bebişin kalp atışlarını duyuyormuş ama ben duyamadım sızde olan varsa deneyın bakalım duyan olucakmı cok merak ettım
herkeze afiyet olsun kızlar ben yedim geldim şimdide uyku bastırdı
şu mart ayı gelsede doğum iznine çıksam
birtek cinsiyetini öğrenmeyen benmi kaldım ya of yazık ya çatlıcam meraktan
arkadaşlar ayakkabı düzmü kullanıyorsunuz iş gereği topuklu giyiyordum ama artık hafif dolgu topuk kullanmaya başladım zaten vücudumuz ağırlaşmaya başladıkça yürümekte zorlanacağız
ben duyamadım ya bende şu dınleme cıhazları varmışya 70 ytl ye doktoruma sorucam zararı yok derse alıcam bende
Ayy çok şaşırdım valla çok garip canım. sebebini anlamış değilim ama insan sinir oluyor şuan yazarkn bile gözüm hep atıyor artık dr.gittiğimizde sebebini öğreniriz benim tansiyonum hep düşük acaba tansiyonla alakalı olabilir mi?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?