- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
canım ya seni tebrik ederim bir ayda çok iyi maş. sana bu tempoda gidersen ki gidiyosun 3 ayda tığ gibisin kızalkisalkisalkis
sen dogalgazı yenimi açtınakannehir kız ben 1 aydır açıyorum hatta 60tl faturam bile geldi:bbo: senin bina ısı yalıtımlıysa hemen ısınır..
Sağolasın canım a.s. Valla hedefim 60. 82 ile başladım. Daha 17,5 kilom var. Ama acelem yok yaza kadar hepsi gidecek inşallah :Saruboceq:
Evet canım hem içeriden hemde dışarıdan yalıtım var yeni bina olduğu için. O yüzden bugüne kadar yakma gereği hissetmedik. Bugün yakalımda artık ne olur ne olmaz çocuğu fazladan giydirmeyelim rahatsız olmasın dedik. Bizimki sıkıntılı biraz. Külotlu çorap bile giydirsen rahatsız oluyor. Valla 1'de yaktım ama mis oldu. Pimapenlerde sorun vardı onlar hallolunca etki etti demek. Bide kayınpederim dışarıdan silikon çekicek pimapenin bazı yerlerine o zaman daha iyi olur alkisalkisalkis
60 iyiymiş ya biz geçen kış hep 1'de yaktığımız halde 380-420 arası geldi fatura kafamçokkarıştı
Hoşbuldum canım saola.s. Defnoşlara da maşÜçlendiler demekhihoyyyt.Allah bütün yavruların bahtını güzel etsin:Saruboceq:
Sana da brova walla Pınar takip ettiğim kadarıyla azmin süper kilolarda gitmiş aynen devam edip istediğin kiloya ulaşırsın inş.a.s.
Amin canım Allah hepsini nazarlardan korusun, bahtlarını iyi etsin :Saruboceq:
İnşallah canım ya daha çok var hedefe ulaşmaya ama bende çıtayı bayağı yüksek tuttum. Hamile kaldığımda 72'ydim ama kısmetse 60'a inmek istiyorum yerimseniben