- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
Selam Kızlar,
Bugun Bora bır felaket.Sabahtan cok huysuz olunca,esımle kucakta gezdırmekten anamız ağladı.Hadı hem bıraz hava alırız hemde Bora ya yurutec alırız dıye cıktık.Ay magazada cıldırdı ağlamaktan,kasadada sıra var.Esıme bırak çabuk gıdelım dedım.Neyse hemen aldık ve cıktık.Mama,sebze hıç birsey yemıyor bırde.Ay gelırken arabada o ağladı ben ağladım.Ve mutlu son.Elımı ağzına bır göturdum.DİŞİMİZ GELİYOR.Ve galıba 2 tane bırden.İğne gıbı batıyor elime.Sımdı hem sancısı var dıye üzülüyorum hem de cok sevınıyorum.
Aaaa inciler geliyor desene. Hayırlı uğurlu olsun canım. Darısı başımıza ya. Benim kızda çığlık çığlığa bağırıyor. Dişten mi yapıyor yoksa naz mı yapıyor anlamadım. Çıksa da rahatlasam valla akannehir
Bırsencım hem azıcık gezmışsın hem de kayganaya gıtmışsın.Kocaman aferın sana.Hadı Bursa ya beklıyoruz cıcım.EEEE sen 2 tane daha istıyodun al sana işte.Stresten gecıkmıştır merak etme ılık bir duş al cabuklastırsın.
Pınarcım valla bende kalın penye sporcu sutyenı kullanıyorum.Şık birseyler gıymeyelı çok uzun zaman oldu.Gidip alıcam bı ara.Ben de bayramlık istıyorum oğluşa ama yenıyıla kadar kendıme almycam.
Kız bak sporcu sütyeni aklıma gelmedi hiç. Hem spor yaparkende iyi tutar. Hafta içi bende bakayım bari ya a.s.
Kendime bende bişey almak istemiyorum valla. Şöyle azcık daha kilo verip forma girsem alıcam herşey zemuszemus
slm kızlarrrrr ben bı gırıp ıkı yazıp cıkıyom anca buna vakıt buluomm gecmişe hiç bakamıyomm ama merakta edıyomm ıyısınız demı kızlarr yok bı yaramzalık demi..
ben aynı..bugun izinliydım gene havada cok guseldı dısarı cıktık aılecekkk yemegımızıde dısarda yıyp geldık ....yağız bugunlkerdse ıyı maşaallahh gece lerı arar ara ıyı ararara kotu sabah nobetıne gıttımmı fena oluyo yarın sabahcıyım gene inşallahhh uyur bu gece...
YAGIZA YURUTEC ALALIM DIORUZ AMA EŞİM NETTEN ARASTIRMIS TAVSIYE EDILMIYO USTELIK 8AYDAN ONCE KULLANMAYIN DIO....sızden alan varmı kızlarr yaaa...benım sıpa hep ayakta durmak yada otuırmak ıstıyoo ee halıyle sureklı basında olmak gerekıyo yurutec belkı rahatlatır dıorum ama kararsız kaldım yafssss...sızın fıkrınız ne bacılarr alan varmı memnunmusunuz?
Valla Gülşah, Aysun falan kullanıyor bildiğim kadarıyla. Doktorlara göre herşey yasak zaten tatlım. Kısa süreli durursa sorun olmaz diye düşünüyorum CADIARZU