kızlar görüşürüz bende çıkıyorum ama topiktwen evden çıkmak ne mümkün
az şu zilliyle oynayamn
eşref saati gedi yine pek keyifli
salı da sınavım var ona çalışmalıyım
Başarılar dilerim canım sınavında allah kolaylık versina.s.
Selam Kızlar,
Bugun Bora bır felaket.Sabahtan cok huysuz olunca,esımle kucakta gezdırmekten anamız ağladı.Hadı hem bıraz hava alırız hemde Bora ya yurutec alırız dıye cıktık.Ay magazada cıldırdı ağlamaktan,kasadada sıra var.Esıme bırak çabuk gıdelım dedım.Neyse hemen aldık ve cıktık.Mama,sebze hıç birsey yemıyor bırde.Ay gelırken arabada o ağladı ben ağladım.Ve mutlu son.Elımı ağzına bır göturdum.DİŞİMİZ GELİYOR.Ve galıba 2 tane bırden.İğne gıbı batıyor elime.Sımdı hem sancısı var dıye üzülüyorum hem de cok sevınıyorum.
Ayy heyırlı olsun dişleriniz sorunsuzca gelirler inş.Süper bi heycan ya bizimde ikisi birden geldikaydirigubbakcemile3
Kayınvalidemler eşimin kuzenine gitmişlerdi. Ordan dönerken bize uğradılar. Sanki yarın görüşmicez. Çatlarlar 2 dk uğramasalar akannehir
Neyse eşimin kuzeni Defnoş'a Lcw'den yeşil bi solopetle içine beyaz tişört almış. Allah'tan 12 aylık almış. Ancak olur bizimkine. Çok beğendim ya sağolsun düşünmüş almış Şeniz
Onlar gitti Defnoş'u uyuttuk ama ne uyutma. Çığlık çığlığa. Diş jelini bile zor sürdüm. Üstelik saat 6'dan beri mamada yemedi. En son 6'da 60 cc yemişti. Çok az yiyor ya. Beni emerken homurdana homurdana uyudu. Biz yatarken uykusunda muhallebisini veririm biberonla. Karnı doysun bari :çok üzgünüm:
Bende öğlen dışarıda yediğimle duruyorum. Şöyle meyveli-çikolatalı bi cornflakes yapayım kendime akşam yemeği niyetine cokacimcoook alkisalkisalkis
Hayırlı olsun Defnoşa cicileri güle güle kullansın.İnş dişler hayırlısıyla gelirde rahatlar kuzucuka.s.
selamlar...
ayy kaç gün oldu yazamadım bee aaa özledim ama ..fazlada bakamadım geçmişe..Boramızın da dişler geliyormuş galiba ohh gözünüz aydın Gülhancım,demekki huysuzluğunun artmasının nedeni oymuş,,yoksa bizimkiler hep huysuzda!:))demek yürüteçde aldınız hadi bakalım sever inşallah..sende rahat edersin biraz..
Aysun kolay gelsin desene seninkide yaramazlaştı aman dur benzemesin bizimkilere..
Pınarcım stress yapma kilolar gidince evlenirken alınanları giyersin bol bol zemuszemus ben de heves ediyorum ama daha giyemiyoruz(
Birsen geçmiş olsun cnm,
bizde iki saat oldu eve geleli,kayınvaliddemlere gittik eltimlere yani onlar yoktu tabi annesindelerdi,bizde çay may içtik sonra hep beraber Dağhan beye alışverişe çıktık,babaannesi dayanamadı oğluma astronot mont aldı atkı bere takımı aldı bayramlıklarını aldı,sağolsun..gezdik geldik..oğluşda uyudu o arada babasıyla dedesiyle oturdular..
eve gelincede oynaştık biraz şimdide uyuttum çok şükür sizleri özledim bi bakıyım dedim.
Bu arada cuma günü doktora gittim Dağhanı kayınvalideme bıraktım ağlamış da ağlamış,üzülmüş kadında.Tam bir saat kalmışım ama işte benimki beni göremeyince durmuyor.Neyse faranjit olmuşum ve ağzımda yara çıkmış,doktor çok yorgun görünüyorsun,çok beyaz rengin dedi,evet dedim yorgunum bebeğim varda 6 aylık ondan dedim,hadi yaa gece 10 kere kalkıyomu dedi,o kadar olmasada baya kalkıyoo dediim gülüyor..Kanını ölçtür dedi,ağrı kesici ve tantum sprey verdi,antibiyotik yara varken olmazmış..geldim sonra ama hala geçmedi(
Ve yardımcı işinide ayarladık bayramdan sonra başlıcak,fikir değiştirip bu hafta çağırmazsam tabii..:))inşallah rahat ederiz dağhanda sever..
neyse şimdilik bu kadar kızlar...ben bi çiftliğe bakıyım,sonunda bende alıştım hatta eşim bile alıştı kapışıyoruz bilgisayarı zemuszemus
Geçmiş olsun canımbiran önce iileşirsin inş.Bebişinde güle güle kullansın cicilerinia.s.