kizlar ben doktora simdi gidiyorum,dayanamicam..lütfen dua edin olurmuuuu
kizlar bu arada doktorun bana verdigi peddeki kirmizi şeritler hafif mor oldu..lacivert olursa sorun oluyordu biliyorsunuz..az önce doktoru aradim,söyledim..eminmisin dedi..evet dedim,hafif mor oldu..hemen yarin pedi alip buraya gel dedi(( kötü bişeymi acaba yaa..ya cocugun suyuysa..yarina kadar vakit gecmez şimdi yaa
çok uykum var benim kızlar ya bir türlü doyamıyorum uykuya hep uyuyasım geliyor kanzılıkmı acaba kanım düştüğünde hep uyurdum ama
ojeli fıstık senin avaterdaki resmin renkli usgmi ben merak ediyorumda kızlar bu arda doktorumu değiştirdim avcılar hopitala gidiyorum nil hn çok süper bir doktor ben elevit kullanıyorum senin kalsiyum demir alamana gerek yok hepsi bu kullandığın vitaminin içinde var dedi ve bana 3lü testi yaptırmana gerek yok dedi
bu arada20 haftada tetanoz aşılarımız var unutmayan kızlar sağlık ocakları yapıyor
kizlar bu arada doktorun bana verdigi peddeki kirmizi şeritler hafif mor oldu..lacivert olursa sorun oluyordu biliyorsunuz..az önce doktoru aradim,söyledim..eminmisin dedi..evet dedim,hafif mor oldu..hemen yarin pedi alip buraya gel dedi(( kötü bişeymi acaba yaa..ya cocugun suyuysa..yarina kadar vakit gecmez şimdi yaa
aa benimde dr um orda canım ama yedek yani bebişimi özlediğim zaman görmeye gittiğim dr sadullah bey ..evime çok yakın banada uğra geleceğinn zaman çayımı içsırnaşık şeysırnaşık şeybi defa faruk beye gittim adam sapık çıktı dengesiz
AAAAAAAAA GELİRİM İNŞ BİR GÜN CANIM NEDEN OLMASINKİ NİL HN SÜPER BAYILDIM BEN O KADINA OKADAR İÇTEN VE SEVECENKİ HERŞİ EN DETAYINA ANLATIYOR
kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.
aa benimde dr um orda canım ama yedek yani bebişimi özlediğim zaman görmeye gittiğim dr sadullah bey ..evime çok yakın banada uğra geleceğinn zaman çayımı içsırnaşık şeysırnaşık şeybi defa faruk beye gittim adam sapık çıktı dengesiz
AAAAAAAAA GELİRİM İNŞ BİR GÜN CANIM NEDEN OLMASINKİ NİL HN SÜPER BAYILDIM BEN O KADINA OKADAR İÇTEN VE SEVECENKİ HERŞİ EN DETAYINA ANLATIYOR
evet canımm nil i çok met ediyolar ama çok aşırı yoğun olduğu için ben sıkılıyorum beklemekten o yuzden sadullaha girip bebeğimi görüp çıkıyorum hemen 2 hafta sonra yine giderim ona çünkü prş günü kendi dr uma gidicem eger sende o döneme getirisen hastanede tanışırız :jeyyar::jeyyar:
sanırım bir tek benim doktorum gerek yok üçlü teste dedi içim bir tuhaf huzursuz oldum ya
kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?