2009 Mayıs Anneleri

kizlar ben doktora simdi gidiyorum,dayanamicam..lütfen dua edin olurmuuuu

evet canım en ıyısı gıt ıcın rahat etsın benım akıntım cok dıye vajınal kultur aldı doktor temız cıkmış hanı enfeksıyonmu dıye bakıyorlar
canım gelınce haber ver mutlaka

tatlım gönlünü ferah tut inşallah hiçbir problem yoktur dualarım seninle a.s.

çok uykum var benim kızlar ya bir türlü doyamıyorum uykuya hep uyuyasım geliyor kanzılıkmı acaba kanım düştüğünde hep uyurdum ama

aa benimde dr um orda canım ama yedek yani bebişimi özlediğim zaman görmeye gittiğim dr sadullah bey ..evime çok yakın banada uğra geleceğinn zaman çayımı içsırnaşık şeysırnaşık şeybi defa faruk beye gittim adam sapık çıktı dengesiz

kizlar ben doktora simdi gidiyorum,dayanamicam..lütfen dua edin olurmuuuu

canım benim en iyisini yapmışsın iyiki bugun gittin bütün gece meraktan uyuyamazdınn ..Allahın izniyle iyi haberlerle gel canım bizide merakta bırakma dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:

mutahhara hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle inşallah mutlu mutlu gelirsin.

kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.

kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.

Canım hoşgeldin. Hadi bakalım gitde gör kuzunu :) Bizide haberdar et ama...

merhaba canım hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım ohh bebişide görücen:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…