2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.

hoşgeldin canım ohhh ne güzelll bebişinide göreceksin bugunn...iyi haberler getir sende bize bacımm :1hug::1hug:

Iyi bak bu güsel sandımki tekim ondan yani 2 doktorla nasıl başa çıkıyorsunuz ya ikilemde kalır insan

Iyi bak bu güsel sandımki tekim ondan yani 2 doktorla nasıl başa çıkıyorsunuz ya ikilemde kalır insan

yokk canım tek değilsinn üzülme..a.s.

valla benim için 2 dr hiç zor olmuyor çünkü tüp bebek dr um çok tecrübeli ve herşeyi ayrıtılı söylüyor bebekle ilgili ve yediğim içtiğim herşeyime yol gösteriyor 24 saat ulaşabiliyorum ..o yüzden sadece onun dediklerini yapıyorum..:jeyyar::jeyyar: diğer dr a sadece bebeğimi görmek istediğim zaman yani özlediğim zaman gidiyorum ne ben ona çok şey soruyorum zaten oda söylemiyorr ee birbirlerinden de habersizler o yüzden sorun olmuyor benim için :1hug:

Zaten meyve yiyorum canım ama bugün canım başka şeyler yemek istiyor
keşke benimde yakınlarımda olsa

doktorun senın yıyıp ıctıklerını yol gostermesıne ne gerek var bacım senın yemedıgın bırşeymı var sankı :icecream::icecream:

doktorun senın yıyıp ıctıklerını yol gostermesıne ne gerek var bacım senın yemedıgın bırşeymı var sankı :icecream::icecream:

ben değill bacımm oğluşumm çok yiyiyor ne yapamm .....benim önceki kilomu senden iyi kimse bilemez o yüzdennn karışma oğluşumun yediklerineeeeeeeeee klava:klava:klava:

bu arada kızlar kabızlık çekenler içinnn...
pirin pilavi yerine bulgur yiyin
sabahları çay yasak
akşam 1 adet armutla esmer şekeri karıştırıp yiyin
ve gunde 15 dk yürüyüşş
bunları geçen gün dr um önerdi

evet zaten pek yemiyorum miğdem yandığı için hiç bir yemeğin tadını almıyorum 1.5 kilo vermişim zaten

kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.

şekercim hoşgeldin merak ettim seni hadi bebişi göreceksin yinekaydirigubbakcemile5:teytey: herşey yolundadır bitanem emin ol için rahat olsunkaydirigubbakcemile5

[/COLOR]
tabı canım kolayını buldu hatun yıyor sonrada ogluşum dıyor
ayrıca senın kabızlık bunlarla gecmez her buldugunu tıkınma bak nasıl gecıyor :roflol:

evet zaten pek yemiyorum miğdem yandığı için hiç bir yemeğin tadını almıyorum 1.5 kilo vermişim zaten

benimde canım hiçbirşey istemiyor ama yemek zorundayız bebişimizin iyi beslenmesi ve kendimiz için fıstığım benimde aklıma hiç yemek yeme fikri gelmiyor ama bende hiç kilo almadım ama beslenmeme dikkat ediyorum :1hug:

ayy ne guzel kılo almadınmı ben 5 kılo aldım ya bıde yemedıgım halde yesem ne olucak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…