sanırım bir tek benim doktorum gerek yok üçlü teste dedi içim bir tuhaf huzursuz oldum ya
kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.
Karnım acıktı ya ilgin hiç bu saateacıkmazdım
Iyi bak bu güsel sandımki tekim ondan yani 2 doktorla nasıl başa çıkıyorsunuz ya ikilemde kalır insan
kızlar merhaba..bugün epey geç girdim herkes iyi galiba.mutahhara canım inşallah iyidir moralini bozma. bizide 5.30 doktorumuza gidicez.inşallah ehrşey yolundadır.yarında 3 lü testimiz var.
yokk canım tek değilsinn üzülme..a.s.
valla benim için 2 dr hiç zor olmuyor çünkü tüp bebek dr um çok tecrübeli ve herşeyi ayrıtılı söylüyor bebekle ilgili ve yediğim içtiğim herşeyime yol gösteriyor 24 saat ulaşabiliyorum ..o yüzden sadece onun dediklerini yapıyorum..:jeyyar::jeyyar: diğer dr a sadece bebeğimi görmek istediğim zaman yani özlediğim zaman gidiyorum ne ben ona çok şey soruyorum zaten oda söylemiyorr ee birbirlerinden de habersizler o yüzden sorun olmuyor benim için :1hug:
doktorun senın yıyıp ıctıklerını yol gostermesıne ne gerek var bacım senın yemedıgın bırşeymı var sankı :icecream::icecream:
bitanem az ve sık yiyeceğiz ancak öyle doyarız:))))))))a.s.
ben değill bacımm oğluşumm çok yiyiyor ne yapamm .....benim önceki kilomu senden iyi kimse bilemez o yüzdennn karışma oğluşumun yediklerineeeeeeeeeeklava: klava: klava:
bu arada kızlar kabızlık çekenler içinnn...
pirin pilavi yerine bulgur yiyin
sabahları çay yasak
akşam 1 adet armutla esmer şekeri karıştırıp yiyin
ve gunde 15 dk yürüyüşş
bunları geçen gün dr um önerdi
evet zaten pek yemiyorum miğdem yandığı için hiç bir yemeğin tadını almıyorum 1.5 kilo vermişim zaten
benimde canım hiçbirşey istemiyor ama yemek zorundayız bebişimizin iyi beslenmesi ve kendimiz için fıstığım benimde aklıma hiç yemek yeme fikri gelmiyor ama bende hiç kilo almadım ama beslenmeme dikkat ediyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?