2009 Mayıs Anneleri

ilgincim sen nasılsınn??? bebişimiz nasıl

iyiyim bitanem sabahı saymazsam( evden çıkmadan demir ilacını aldım işe geldim birden bulantı baş dönmesi geldi çıkardım ama bayılacağım zannettim onun dışında şimdi çok iyiyiz bitanem bebişimle çalışıyoruz patronum geldi şimdi çıktı bizde mesaimiz bitsin diye bekliyoruz sende iyisin demi yiyenimde iyia.s.

[/COLOR]

tabı canım kolayını buldu hatun yıyor sonrada ogluşum dıyor
ayrıca senın kabızlık bunlarla gecmez her buldugunu tıkınma bak nasıl gecıyor :roflol:

ayy ne guzel kılo almadınmı ben 5 kılo aldım ya bıde yemedıgım halde yesem ne olucak acaba

bana diyene bakkk 5 kilo almışşşyemeden nasıl aldın bu kiloları çok merak ettim hee :roflol::roflol: bu ne rejim bu ne lahana turşusu:roflol::roflol:

canım geçmiş olsun ama tansyondan olabilir belki düşmüştür ..öyle durumda düz bi zemine uzan ve ayaklarına duvaa kaldır 10 dk öyle kalırsan iyi geliyormuş :1hug::1hug:

ayy ne guzel kılo almadınmı ben 5 kılo aldım ya bıde yemedıgım halde yesem ne olucak acaba

lülülülülülü canım bende yiyorum ama almadım ilkinde çok almıştım belki daha dikkat ettiğim için :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5 suyu çok içiyorum çatlaklar içinde çok iyi bol su içmek vücudun nemini koruyor

canım geçmiş olsun ama tansyondan olabilir belki düşmüştür ..öyle durumda düz bi zemine uzan ve ayaklarına duvaa kaldır 10 dk öyle kalırsan iyi geliyormuş :1hug::1hug:

sağol bebüşümm benim sanırım tansiyonla alakalı bakalım hapı artık akşam yatmadan alacağım kaydirigubbakcemile5

bana diyene bakkk 5 kilo almışşşyemeden nasıl aldın bu kiloları çok merak ettim hee :roflol::roflol: bu ne rejim bu ne lahana turşusu:roflol::roflol:

kızım sen benı ne cekememezlık yapıyorsun her lafıma cevap yetıştırme hatun hem burdan hem msnde cevap verıyor :mymeka:

fıstıklar az kilo almakta zararlı doktorum ozamanda bebek beslenmez dedi ortalama11-14 kilo alması gerekirmiş annenin ve ne kadar yararlı şeyler tüketirsek bebişimiz o kadar tosuncuk olur

kızlar çok şükür nete girebiliyorum yaa!! hemen ilk sorumu soruyorum: benim burnum kanıyor yaa. hayatımda ilk defa hemde. dün akşam da oldu. bu akşam gene oluyor acaba hamilelikten dolayı olabilirmi?

fıstıklar az kilo almakta zararlı doktorum ozamanda bebek beslenmez dedi ortalama11-14 kilo alması gerekirmiş annenin ve ne kadar yararlı şeyler tüketirsek bebişimiz o kadar tosuncuk olur

doğru canım ben şimdiye kadar 4,5 kilo aldım.53,8 dim.inşallahda normal gider bundan sonra.canım demir ilacını akşamları al.bide ekşi yiyorsan oda tansiyonu düşürüyor canım
a.s.

ılgıncım demek sorunlarımız aynı vallah harika bir sabah kahvaltısı yapıyorum 2dilimekmeğim var başka ekmekte tüketmiyorum zaten doktorumda ekmeği kes herşeyi yiebilirsin dedi bende çok su içiyorum ve karnımda henüz kaşıntı ve çatlakta yok su çatlamayıda önlüyormuş beni bebeğim büyük önden gidiyormuş kilolu olcak dedi doktorum normal doğum yapamıcam sanırım çatım dat çünkü ama hamilelikte asla diyet yapılmamalıymış kızlar

kızlar çok şükür nete girebiliyorum yaa!! hemen ilk sorumu soruyorum: benim burnum kanıyor yaa. hayatımda ilk defa hemde. dün akşam da oldu. bu akşam gene oluyor acaba hamilelikten dolayı olabilirmi?

canım 15-16 haftalarda kan basıncı fazla olduğu için oluyor.bende yaşadım üstüne üstlük bide tıkanıyordu allaha şükür geçti.

kızım sen benı ne cekememezlık yapıyorsun her lafıma cevap yetıştırme hatun hem burdan hem msnde cevap verıyor :mymeka:

biliyonn cvp vermesemm çatlarımmmm :roflol::roflol:

canımm bende öyle diyomm ama bu seherimm denilen vatandaş anlamıyor kii takmış benim yemeklerime yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:

evet zaten pek yemiyorum miğdem yandığı için hiç bir yemeğin tadını almıyorum 1.5 kilo vermişim zaten

mide yanmasına çözüm bulan var mı arkadaşlar?

hoşgeldin şeker.. burun kanaması normalmiş cnm.hamilelikte kan hacmi artısından dolayı olabilirmiş diye okumustum bir sitede.cuma günü doktorumada sorarım tekrar cnm.

selam şirin mayıs annişleri napıyosunuz bakalım bebişler nasıllar

yuvarlanıp gidiyoruz cnm kaydirigubbakcemile3 yani bikaç ay a kadar yuvarlanıcaz galiba kızlar :)))) iyiyiz cnm saol sen nasılsın bakalım?

Ben yavaş yavaş kaçayım artık arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar. Öptüm koca göbişlerinizi

slm kızlar,cinsiyetimizi öğrendik çok şükür,bir kızım olacakhihoyyythihoyyythihoyyyt Allah nasip ederse,ay çok heyecanlandım dün,ilk hamile kaldığım gün gibiydi valla.165 gr olmuş,iyi dedi dr.kilosunu,bugün 3 lü için kan verdim,inş sonuç iyi çıkar,herkesi öpüyorumŞeniz

Ben yavaş yavaş kaçayım artık arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar. Öptüm koca göbişlerinizi

kuzuum iyi akşamlar sanada.iyi bak kendine yarın görüşürüz.öptüm:1hug:

cnm gözünaydın çok sevindim..maşallah kızına kocaman oluyolar valla..testinde iyi çıkar cnm inşallah..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…