ilgincim sen nasılsınn??? bebişimiz nasıl
[/COLOR]
tabı canım kolayını buldu hatun yıyor sonrada ogluşum dıyor
ayrıca senın kabızlık bunlarla gecmez her buldugunu tıkınma bak nasıl gecıyor :roflol:
ayy ne guzel kılo almadınmı ben 5 kılo aldım ya bıde yemedıgım halde yesem ne olucak acaba
iyiyim bitanem sabahı saymazsam( evden çıkmadan demir ilacını aldım işe geldim birden bulantı baş dönmesi geldi çıkardım ama bayılacağım zannettim onun dışında şimdi çok iyiyiz bitanem bebişimle çalışıyoruz patronum geldi şimdi çıktı bizde mesaimiz bitsin diye bekliyoruz sende iyisin demi yiyenimde iyi a.s.
ayy ne guzel kılo almadınmı ben 5 kılo aldım ya bıde yemedıgım halde yesem ne olucak acaba
canım geçmiş olsun ama tansyondan olabilir belki düşmüştür ..öyle durumda düz bi zemine uzan ve ayaklarına duvaa kaldır 10 dk öyle kalırsan iyi geliyormuş :1hug::1hug:
bana diyene bakkk 5 kilo almışşşyemeden nasıl aldın bu kiloları çok merak ettim hee :roflol::roflol: bu ne rejim bu ne lahana turşusu:roflol::roflol:
fıstıklar az kilo almakta zararlı doktorum ozamanda bebek beslenmez dedi ortalama11-14 kilo alması gerekirmiş annenin ve ne kadar yararlı şeyler tüketirsek bebişimiz o kadar tosuncuk olur
kızlar çok şükür nete girebiliyorum yaa!! hemen ilk sorumu soruyorum: benim burnum kanıyor yaa. hayatımda ilk defa hemde. dün akşam da oldu. bu akşam gene oluyoracaba hamilelikten dolayı olabilirmi?
kızım sen benı ne cekememezlık yapıyorsun her lafıma cevap yetıştırme hatun hem burdan hem msnde cevap verıyor :mymeka:
fıstıklar az kilo almakta zararlı doktorum ozamanda bebek beslenmez dedi ortalama11-14 kilo alması gerekirmiş annenin ve ne kadar yararlı şeyler tüketirsek bebişimiz o kadar tosuncuk olur
evet zaten pek yemiyorum miğdem yandığı için hiç bir yemeğin tadını almıyorum 1.5 kilo vermişim zaten
kızlar çok şükür nete girebiliyorum yaa!! hemen ilk sorumu soruyorum: benim burnum kanıyor yaa. hayatımda ilk defa hemde. dün akşam da oldu. bu akşam gene oluyoracaba hamilelikten dolayı olabilirmi?
selam şirin mayıs annişleri napıyosunuz bakalım bebişler nasıllar
Ben yavaş yavaş kaçayım artık arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar. Öptüm koca göbişlerinizi
slm kızlar,cinsiyetimizi öğrendik çok şükür,bir kızım olacakhihoyyythihoyyythihoyyyt Allah nasip ederse,ay çok heyecanlandım dün,ilk hamile kaldığım gün gibiydi valla.165 gr olmuş,iyi dedi dr.kilosunu,bugün 3 lü için kan verdim,inş sonuç iyi çıkar,herkesi öpüyorumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?