2009 Mayıs Anneleri

miğde yanmasının çözümü yok canım bebişlerin saçları
pnrhlt iyi akşamlar canım
bayaz16 hayırlı uğurlu sağlıklı olsun kızın canım inş benimkide inadı bırakır cmt gösterir hadi iyi akşamlar canlarım öpüldünüz bebişlere dikkat

Ben yavaş yavaş kaçayım artık arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar. Öptüm koca göbişlerinizi
ıyı akşamlar canım yarın goruşuruz

ayy canım ne guzel Allahım dogumlarınıda gormeyı nasıp etsın

kızlar ben kaçıyorum yavas yavas..iyi bakın kendinize bebişlerin güzel anneleri.öpüyorum hepinizi..

sanada ıyı akşamlar canım yarın goruşmek uzere

merhaba kizlar..gecmis olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsiniz Şeniz

doktora gittim..hemen içeri aldi..pedi görmek istedi..gösterdim..suyun geliyor dedi ( ama baska bir akintida olabilir dedi..ama biz suyun geliyor gibi davrancaz,riske atamayiz dedi..hemen ultrasona soktu beni..suyu iyi şuanda..ama hafif bi azalma var dedi..kalp atişlarini dinledi..o saniyelerde öldüm öldüm dirildim resmen..cok korktum bişi olmuştur diye

15-20gün hiç kalkmadan yaticakmişim..hiçbişey yapmicaksin dedi..sürekli yaticaksin dedi..bu sivinin gelmesi durana kadar yaticaksin dedi..belki gebelik boyu sürer dedi..inşaAllah cabuk gecer dedi..

birden su gelmedigine ve bebegin suyu olduguna göre demekki ufak bi catlak yada yirtilma var dedi..bu kendini tekrar yenileyip düzeltene kadar beklicez dedi..eger sürekli cok su kaybetmeye devam edersen Allah korusun bebek susuz kalip ölebilirmiş (((

buarada bide test yaptirdi 2 tane..ona göre antibiotik vericek..onun sonucu yarin belli olcak..

işte böyle hanimlar..kötü birgün oldu..ama cok sukur bebegim yaşiyor ve iyi..bana düşen sadece yatmak ve bol su içmek..en önemliside bolbol dua etmek..

Rabbim hiçbirinize yaşatmasin bu stresi..lütfen nazli olun..doktor bana bunu dedi..

öpüyorum hepinizi..

canım geçmiş olsun. mevzuyu tam bilmiyorum siteden biraz geri kaldığım için ama sanırım su gibi bir akıntın geliyordu. bu dediğinin aynısı bende de oluyor bazen. aslında ben doktora gittim bunun üstüne ama sanırım pek önemsemedim,ondan bahsetmedim doktora. şimdi sen böyle deyince meraklandım:uhm:
peki sende sürekli mi oluyor? bende bazen. bir gün oluyor mesela,diğer gün olmuyor. hatta bir ara acaba ter mi diye düşündüm:sm_confused:

canim bende ter gibi düşünüyordum..çünkü geldiginde hissetmiyorum..çamasirim nemlenince fark ediyorum..sürekli gelmiyor..cok yoruldugumda,cok yürüdügümde geliyor genelde..şakir şakir olan bişeyde degil..ayni ter gibi işte..sen muhakkak doktoruna git,söyle,gerekirse turnusollu ped iste..önemsiz bi mevzu degil cünkü..lütfen ihmal etme..

cnm çok geçmiş olsun... bebeğin için yatacaksın artık,, dikkat et kendine lütfen ve biraz da sabır ,herşey yoluna girecek inşallah...

cnm benim çook geçmiş olsun..peki neden olmus böyle birşey ne dedi doktorun? sen şimdi kendine çook dikkat edeceksin.hatta mümkünse sana bakabilecek biri varsa yanında günün her anı çok daha iyi olur.hayırlısıyla gececek cnm bu günler..

mutahhara canım yeni okudum yazdığını umarım şu anda daha iyisindir canım Allah bebişini korusun inşallah bu sorunun bi an evvel düzelir çok geçmiş olsun tatlım :teselli:

canım cok gecmış olsun dınlen mutlaka bıdahakı kontrolun ne zaman ıhmal etme sakın aykata cok durupo iş yapma

mutahhara canım cok geçmiş olsun ..inan kac gundur merak edıyordum .. canım sen inançlı bırısın allahın ıznıyle bu sıkıntıyı cabucak atlatacaksın ..bol bol dınlen hiç bır şeyı kafana takma ... canım benım tekrar geçmiş olsun kendıne ve bebişine ıyı bak

kizlar hepinize cok cok tşk ederim..iyiki varsiniz..evet dediginiz gibi hep yaticam,dinlencem..annem gelicek sabah..ama aksamlari dönecek..yemegimi felan yapicak Allah razi olsun..bugunde kayinvalidem geldi yapti hastaneden sonra..idare edicez artik..

bayram için şehirdişina gidicektik..karamürsele..epey heveslenmiştim..eşimin tarafi cok kalabalik..şen şakrak geçer felan demiştim..ama havami aldim :) demekki hiçbirşeye cok fazla heveslenmemek lazim..bayrami yatakta gecircem..

fulyacim doktor kesin bişey söylemedi..iltihap olabilir dedi..yarin ki testte belli olcak sanirim..

doktorumun benim gibi 4 tane daha hastasi varmiş..aman sizde dikkatli olun kizlar..gelen akintilarinizi iyi inceleyin..özellikle terleme gibi olanlari..

canım ne tahlılı aldın senden cunku bendede aynı şekılde akıntı var ben gecen hafta gıttım vajınal kultur yaptı ıltıhaplanma falanmı var dıye ama ıyı cıktı yalnız hıc su uzerınde durmadı dırek ıltıhapmıkı dedı acaba bende o petlerdenmı alsam neydı adı nerde satılıyor acaba

canım benim de öyle oluyor. ayaktaysam hemen yere çöküyorum. yataktaysam falan büzüşüyorum ama hazırlıksız yakalanırsam çok sancım oluyor. ben de her seferinde korkuyorum. ama hatırlarsınız bikaç yıl önce hapşuruğunu tuttuğu için bitkisel hayata giren hamile bir kadın vardı. o zaman drlar kesinlikle tutmayın demişlerdi. işte o korkuyla hiç tutmuyorum. hatırladınız di mi olayı? ha bu arada ben de bugün 17+3üm ama benim de bulantılar kusmalar hala devam...

ya ben denedim ama duyamadım ama annem hemşire ve aynı aletle o deneyince duyuyor. sanırım tecrübe meselesi. ben gaz sesleriyle kalp atışlarını ayırt edemiyorum sanırım.

herkese günaydın
ben de 17+5 günlük hamişim..siteye yeni kayıt oldum..sizleri hep takip ediyordum ama işyerinden giriş yapmayı yeni becerebildim..:CüvCüv:

aramıza hoşgeldin canım, hayırlısı olsun

Valla ben zaten normalde de hep düz giyerim canım. Özel bi yere gidiceksem topuklu giyerim ancak...

özel bi yere giderken nasılsa kocişin yanında olur. giriverirsin koluna olur biter..yerimseniben

sanırım bir tek benim doktorum gerek yok üçlü teste dedi içim bir tuhaf huzursuz oldum ya

benimki de gerek görmedi. 2li yaptırdım bir de 20. haftada ayrıntılı ultrasona gircem. zaten 3lü testle tespit edilen anomaliler ayrıntılıda da görülüyormuş. yani ikili yaptırdınsa sorun yok. üstelik ben 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim. risk faktörü olduğu için drlar daha titizleniyor. bana gerek görmediyse sen hiç üzülme arkadaşım..

ya canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine.hatta daha iyisi sen bebişine bak, kocişin de sana baksın. şaka bi yana inşallah bişey olmayacak. ama bu arada kafama takıldı benim de benzer bi durumum var da şu senin pedlerin adı ne, eczaneden alabilir miyiz kaç lira falan gibi konularda bizi de bilgilendirirsen minnettar oluruz sana. en azından içimiz rahat etsin.
:CüvCüv:

mutaharra canımm çokk geçmişş olsun bitanemmm ne olur kendine çok dikkat et dualarımız seninle olacakk sakın wc dışında kalkma yerinden yemeğin bile yatağına gelsin canımm gerçekten dr un dediği gibi biraz nazlı olmak gerekiyor çok hassas şeyler yaşanıyor malesef...rabbim yardımcı olsun bitanem Allah şifanı versinnn a.s.a.s.a.s.

canlarim bu pedi ben hastaneden aldim..doktorum yazdi bi kagida bende gittim hemşireden aldim..baska nerde satilir bilemiyorum..ama satilcagini sanmiyorum..cünkü hemsirenin kendisi yapti gibi geldi bana..altta pamuk,üstünde 4 tane kirmizi turnosol kagidi vardi..gazli beze sarilmişti..

tahlillerin adini bilmiyorum valla..2 tane verdi..hiç dikkat etmedim ne tahlili olduguna..kagidi labaratuara verdim..

kizlar panik yapmayin sakin..ama sallamayinda..doktorunuzla konusun..akintim var demeyin..bu akinti degil cünkü..hatta gözle görülen bişey bile degil..ter gibi..hai böyle atlet giyersiniz de terlersiniz ya..ter gözükmez ama elle bakarsiniz nemlidir..öyle birşeydi benimki..kokusuda yok..

bu tarz bi belirtiniz varsa muhakkak doktorunuza belirtin..benim akintilarim herzaman olurdu..ama dedigim gibi bu akinti degil..nem gibi,ter gibi bişi..farkli bişi..oyuzden böyle bişeyiniz gercekten varsa doktorunuza söyleyin..cünkü ultrasonda suyunuz normal cikabilir..benimki ultrasonda normal görünüyor cünkü..ben söylemesem doktor bunu cok gec fark ederdi..oyuzden lütfen sizde dikatli olun akinti konusunda..

canım mutahharacım cok gecmıs olsun en kısa zamanda atlatırsın allahın ıznıyle suyunu bol bol ıcmeyı unutma dualarımız senınle canım arkadasım
ya sımdı hepımız pıpırıklendık bendede cok akıntı var ama acaba benımde mı ondandır ya nasıl ayırt edecegım kı sonucta akıntı oluncada nemlı oluyor ya en ıyısı bende bu c.tesı gıdınce bı soylıyeyım doktora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…