2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar bu sabah çok erken kalktım çünki uyurken gerindim ve sol tarafıma bir sancı girdi bu sancı ile kalktım yataktan normalde hiç bir yere uzanmazken ben uykumda kendimi gerinirken yakaladım o kadar morelim bozulduki ya bişey olursa .....uykumda kendime nasıl hakim olacam eşim korkma dinlen dedi...soldaki bebek raharsız olmuştur ondan öle olmuştursun dedi ama cuma günü doktora gidince söyleyecem inş.birdaha yapmam

arkadaşlar hepinize günaydın.mutahharacım sanada çok geçmiş olsun.tek derdin yatmak olsun. bunada şükret.allah iyiliğini versin.dualarım seninle.
biliyorsunuz bende dün üçlü test sonuçlarımı almaya gitmiştim. çok şükür bebeğin zekasında bir problem yokmuş ama bende afp diye bir değer yüksek çıkmış.doktorda beklenen değerin biraz üstünde dedi.çok yüsek değil ama beklediğimin üstünde dedi.buda allah korusun bebeğin ölümüne yada erken doğuma sebep olurmuş.afp anladığım kadarıyla kanda pıhtılaşmaymış.bebek kandan beslendiği için kanımda pıhtılaşma olursa bebeğe besin gitmez ölebilirmiş.yada erken doğum. .doktor bana öyle dediği an oda başıma indi çıktı anlatamam size. bana şimdi kanı cıvıtmak için bebek aspirini ve insülin gibi bir iğne verdi.bir gün aspirin iç, birgün iğne vurun doğuma kadar dedi.bu şekilde doğuma kadar bebeği koruyacağız dedi.ihtimal düşükmüş ama yinede bir risk var yani.risk olmasa değerim normal çıkardı dimi?moralim çok bozuk kızlar dünden beri ağlamaktan bir hal oldum.yarın burda tıp fakültesi var.sonuçlarımla birlikte doçent doktora gidicem saat 1 de orda olucam.ne olur dua edin.işte böyle..

canım çok geçmiş olsun ya bende bu son günzamanlarda akıntı geliyor çamaşıra bakıyorum ıslak değil ama vajinam böle ıslak gibi ama çamaşırda bişey yok öyle çok akıntıda yok korktum şimdi dr gittiğimde söyleyeceğim bende inşallah bişey yoktur ya canım sende bol bol su içip dinlen bayram diye gelen giden olur diye kalkma sakınklava:

canım geçmiş olsun sende dikkat et kendine moralini bozma dualarımız seninle canım inşallah hiç bişey çıkmıycak sen rahat ol canım

canım merak etme bişeycik olmamıştır kuzularına insan uyurken ne yaptığını bilmiyorki,dün gece bende şiddetli karın ağrısıyla uyandım regl ağrısı gibiydi bacaklarım falan öyle ağrıdı ki hiç uyuyamadım şimdide işteyim çok uykum varmirmirmirmir

cnm geçmiş olsun gebeliğin basında vermedimi doktorun aspirin
ben tüp bebekle sahip oldum 3 ay cor aspirin içtim
ama korkma benim arkadaşım 9 ay o iğneyi yaptı hapı içti
çok sağlıklı doğum yaptı geçmiş olsun

haklısın işte zor bulunca herseye takıyorum evde hiçbişey yapmıyorum yatıyorum ikizler diye hep dinleniyorum ama işte olduu

canım sıkma kendını bu kadar allah korusun uzulursen bebege daa cok zarar verırsın elındne suanda bır sey gelmezkı allah beterınden sakınsın caresı olmayan bı sey degıl allaha sukur ıgne aspırın koruyacaksın bebegını ıns doguma kadar neler duyuyoruz allaha sukret canım hepımız dua edelım bırbırımız ıcın uzme nolur kendını en az hasarka atlatacaksın ıns ıyı seyler dusun ıyı seyler olsun a.s.

bitanem çok geçmiş olsun bebişinin iyi olmasına çok sevindim artık daha dikkat et kendine bol bol dinlen ve çok su tüket tatlım Allahın izniyle herşey düzelir bizi son durumdan haberdar et bitanem:Saruboceq::1hug:

tatlım günaydın geçmiş olsun bitanem ilaçlarını kullanmaya özen göster fıstığım aspirin kanı sulandırıyor çevremde birkaç arkadaşımda bu problemi yaşadı ama doktor kontrolünde ilaçlarına devam ettiler ve bir problemle karşılaşmadılar seninde gönlün ferah olsun bebişim benim kendini üzme bebişin için stres yapma bizide haberdar et bitanem tamam mı dulalarım seninle güzel arkadaşım:Saruboceq:

günaydın canım uyku anında insan kendine engel olamıyor bebişte rahatsız olmuştur annesi hem bu dönemlerde ağrılar tetikte ters bir harekette bize dönüyor ya kramp yada sancı olarak daha dikkat etmemiz gerek tatlım sende stres yapma birşeycik yoktur emin ola.s.:1hug:

ayyy çok sevindim bir prenses daha geliyor aramıza maşallah üçlü testinde hayırlısıyla iyi çıkar tatlım :1hug:

aslımmm günaydın nasılsın bitanesi bebişimiz nasıl kahvaltımızı yaptık mı bize eşim erken kalkıp hazırladı kahvaltımızı birlikte yaptık :teytey::dance: hamilelikte diyet tabiki yapılmamalı ama dengeli beslenmek önemli

gunaydın kızlar herkese bende bugun erken uyandım evı topladım ama daha supurge acıcam üşenıyorum ayrıca bırazdan saglık ocagına gıdıp aşı ıcın kayıt olucam 18 haftalık olduk belkı gıttıgımd eyaparlar bıle aşıyı bu aşı ateş agrı falan yapıyormu kızlar bılgısı oln varmı
doktorum bana saglık ocagında yaptır ordakıler daha ıyı dedı kendı ozel hastanede calışıyor

günaydın ılgıncım yaptım canım iş yerine domates salatalık peynir zetyin getiriyorum onları yiyorum iş başı yapmadan önce sen çalışmıyormusun ılgıncım
muhtaracım çok gerçmiş olsun benide bir tedirginlik sardı şimdi ya çok dikkat et evdesin bol bol dinlen
drımkızı korkma canım birşey yoktur arada bende yapıyorum onu

bende daha kahvaltı yapmadım mısır gevregım bıtmış cıkıp almam lazım ben normal kavaltı yapamıyorum malesef onun ıcın bır bak sut ıle mısır gevrgeını karıştırıp yıyorum

ojeli fıstık canım üzülme benimde arkadaşım ilaç içip iğne yapmıştı maşallah 6 aylık bebişi var doğurdu süper bişey koca adam oldu kızlar üzülmek yok bebişlerimizin morala ihtiyecı var

kızlar size iyi sohbetler kk dan bir arkadaşıma gidiyorum öptüm sizleri yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni en iyi siz anlarsınız öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…