arkadaşlar hepinize günaydın.mutahharacım sanada çok geçmiş olsun.tek derdin yatmak olsun. bunada şükret.allah iyiliğini versin.dualarım seninle.
biliyorsunuz bende dün üçlü test sonuçlarımı almaya gitmiştim. çok şükür bebeğin zekasında bir problem yokmuş ama bende afp diye bir değer yüksek çıkmış.doktorda beklenen değerin biraz üstünde dedi.çok yüsek değil ama beklediğimin üstünde dedi.buda allah korusun bebeğin ölümüne yada erken doğuma sebep olurmuş.afp anladığım kadarıyla kanda pıhtılaşmaymış.bebek kandan beslendiği için kanımda pıhtılaşma olursa bebeğe besin gitmez ölebilirmiş.yada erken doğum. .doktor bana öyle dediği an oda başıma indi çıktı anlatamam size. bana şimdi kanı cıvıtmak için bebek aspirini ve insülin gibi bir iğne verdi.bir gün aspirin iç, birgün iğne vurun doğuma kadar dedi.bu şekilde doğuma kadar bebeği koruyacağız dedi.ihtimal düşükmüş ama yinede bir risk var yani.risk olmasa değerim normal çıkardı dimi?moralim çok bozuk kızlar dünden beri ağlamaktan bir hal oldum.yarın burda tıp fakültesi var.sonuçlarımla birlikte doçent doktora gidicem saat 1 de orda olucam.ne olur dua edin.işte böyle..
günaydın ılgıncım yaptım canım iş yerine domates salatalık peynir zetyin getiriyorum onları yiyorum iş başı yapmadan önce sen çalışmıyormusun ılgıncım
muhtaracım çok gerçmiş olsun benide bir tedirginlik sardı şimdi ya çok dikkat et evdesin bol bol dinlen
drımkızı korkma canım birşey yoktur arada bende yapıyorum onu
sehercim neden canım miğdenmi bulanıyor
kızlar size iyi sohbetler kk dan bir arkadaşıma gidiyorum öptüm sizleri yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni en iyi siz anlarsınız öptüm
Arkadaşalar hepinize de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyi moral veriyorsunuz. Dün çok kötüydüm. Ama sizlerinde dediği gibi bu iğneyi olan birçok kişi varmış. Hatta kimileri sabah akşam hergün oluyormuş.benimki bir gün aspirin birgün iğne. Yine bunada şükür.allahtan bebeğimde bir problem filan yok.yani zeka testi filan allaha şükür normal çıktı.allahım herşeyin hayırlısı yarabbim...
kızlar bebişlerinize ciciler almaya başladınızmı ben hala alamadım
ılk 3.5 ay devamlı cıkardım o zamanlar kahvaltıdan tıksındım sımdı gormeye bıle dayanamıyorum zeytın zaten sevmem domates bende basur var ılerı derecede o yuzden yıyemıyorum yanı bana bır mısır gevregı kalıyor
canım mısır gevreği ve sütde benim kurtarıcım iyi bir kahvaltı bende yemek yiyemiyorum kesinlikle salçalı:1no2:sade makarna filan bazen ama süt peynir yoğurt ceviz pekmez muz bunları tüketiyorum elimden geldiğince ve hamur işinden tiksindim kesinlikle ağzıma alma düşüncesi bile midemi kaldırıyor:1closedeyes::uhm:
Canım korkmana gerek yok. Ben hamileliğimin başından beri iğne ve aspirin kullanıyorum ve sonuna kadar da kullanıcam. ayrıca erken tespit edilmesi çok güzel. üstelik şanslısın ki bebeğine bişey olmadan farkedildi. çok geçmiş olsun.
,canım biz yedinci ayda almaya başlayacağız bebişime ilkindede 7 ayda yaptık alışverişimizi kendin için neler aldın başladın mı hamişliklere dün arkadaşımı gördüm hamiş olduğumu biliyor ama inanmadı hiç belli değil dedi:jeyyar: bende senden saklanıyor dedim:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?