2009 Mayıs Anneleri

Arkadaşalar hepinize de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyi moral veriyorsunuz. Dün çok kötüydüm. Ama sizlerinde dediği gibi bu iğneyi olan birçok kişi varmış. Hatta kimileri sabah akşam hergün oluyormuş.benimki bir gün aspirin birgün iğne. Yine bunada şükür.allahtan bebeğimde bir problem filan yok.yani zeka testi filan allaha şükür normal çıktı.allahım herşeyin hayırlısı yarabbim...

Canım korkmana gerek yok. Ben hamileliğimin başından beri iğne ve aspirin kullanıyorum ve sonuna kadar da kullanıcam. ayrıca erken tespit edilmesi çok güzel. üstelik şanslısın ki bebeğine bişey olmadan farkedildi. çok geçmiş olsun.

bitanem çalışıyorum şuan işyerindeyim genelde iş yerinde yapıyorum kahvaltımı ama eşim bu sabah bana süpriz yapmış kahvaltımı hazırlamış:lepi: afiyet olsun fıstıklarıma:1hug:

sehercim neden canım miğdenmi bulanıyor

ılk 3.5 ay devamlı cıkardım o zamanlar kahvaltıdan tıksındım sımdı gormeye bıle dayanamıyorum zeytın zaten sevmem domates bende basur var ılerı derecede o yuzden yıyemıyorum yanı bana bır mısır gevregı kalıyor

kızlar size iyi sohbetler kk dan bir arkadaşıma gidiyorum öptüm sizleri yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni en iyi siz anlarsınız öptüm

gıt gez bacım ayrıca uykunda yaptıklarımızı bılemıyoruzkı ben bır uyanıyorum yuzustu yapmışım uyanırken hep gerınıyoruım keşke yapmasam ama farketmıyorumkı optum bacım akşama goruşuruz

Mutahhara, canım çok dikkat et kendine.Allahın izniyle kısa zamanda düzeleceksin dualarımız seninle.

Ojeifıstık,canım benim çok samimi bir arkadaşım kardeşim diyebilirim ondada aynı sorun vardı.Aynen onada ilaç ve iğne verdiler birgün arayla oluyordu.Yeni doğum yaptı çokta sağlıklı nur topu gibi bir bebeği var hiç canını sıkma güzelim bu durumda senin moralinde çok önemli bebişimiz için.

canım benım tabıkı cok sukur bunada Allahım daha buyuk dertler vermesın saglıklı sıhatlı bıran once alalım bebişlerımızı kucagımıza

drımkızı sana iyi gezmeler canım oh ılgıncım afiyet olsun şekercim benim eşim vardiyalı çalışıyor dün gece evde tektim inş bu akşam erken çıkarda görürüm erken dedğim 4 12 gece 12de gelicek sehercim sanada afiyet olsun canım ama peynir yoğurt tüketmeye çalış tatlım ay canım mısır gevreği istedi bende akşama alış yiyeyim bari

kızlar bebişlerinize ciciler almaya başladınızmı ben hala alamadım

canım biz yedinci ayda almaya başlayacağız bebişime ilkindede 7 ayda yaptık alışverişimizi kendin için neler aldın başladın mı hamişliklere dün arkadaşımı gördüm hamiş olduğumu biliyor ama inanmadı hiç belli değil dedi:jeyyar: bende senden saklanıyor dedim:mymeka:

canım mısır gevreği ve sütde benim kurtarıcım iyi bir kahvaltı bende yemek yiyemiyorum kesinlikle salçalı:1no2:sade makarna filan bazen ama süt peynir yoğurt ceviz pekmez muz bunları tüketiyorum elimden geldiğince ve hamur işinden tiksindim kesinlikle ağzıma alma düşüncesi bile midemi kaldırıyor:1closedeyes::uhm:

bende daha henuz bırşey almadım benım ıkız oldugundan korkularım var 7. ayında alıcam ınsallah ama ılk olarak sadece hastane cantasını ve kendımın pıjama gecelıklerımı alıcam ne olur ne olmaz dıye dıgerlerınıde 7. ayında alıcam kısmetse

benımd ehergunkı kahvaltım bu peynırde ogleden sonra azıcık ekmek arsında yıyorum yogurtta akşam yemegıyle yemeye calışıyorum hamur ısı olarak bende tuzluları yıyebılıyorum ama tatlı hamur ısınden nefret eder oldum

çok tşk ederim.sanada geçmiş olsun.allah iyiliğini versin.peki seninkide mi benimkiyle aynı sorun. sendemi bu yüzden vurunuyorsun? hergün mü yoksa 1 gün araylamı vurunuyorsun canım?

tatlı benimde kabusum ay hiç yemek istemiyorum kendime hamile kıyafeti aldım canım benim benim göbiş büyük biraz ondan resmimi koydum diğer linkten bakabilirsin

,
ya valla ben dayanamadım bu hafta bı elbıse aldım mor mınıcık bı sey ya ama kıslık :) artık seneye kurban bayramında bayramlık nıyetıne gıydırırım daha kız oldugu kesın bıle degıl yanı bu hafta cumartesı kesın olarak soylyecek allah herseyın hayırlısını nasıp etsın

kızlar bir kere kafamıza bebişlere kıyafet almayı koyduk mu önüne geçemeyiz emin olun çünkü çok cici şeyler var az kaldı yakında buradan aldıklarımızın fotolarını paylaşmaya başlarız birbirimizle:))))))))

Bende birşey alamadım ama ablamlar almaya başladılar bilesırnaşık şey aldıklarıda okadar güzelki alttan çıtçıtlı badiler almışlar,minnacık çoraplar tişörtler almışlar daha erken almayın diyorum olsun biz şimdiden hazırlığa başlayalım diyorlar ama ben 6-7.aylarda başlarım alamaya ayy heycanla bekliyorum ogünlerihihoyyyt

fıstıklar ben bu pantolonun bir siyah birde kahvesini aldım fikir edinmek açısından sizinle paylaşmak istedim üzerinede krem bir tunik tarzı kazak aldım

bendede aynısından var hemde bakırköy paszarından aldım 20 ytl üstünede pembe tunik aldım ve birde hamiş elbisesi aldım gerçiş bek hamiş elbisesi değil normaldede giyebilicem akşama çketşm fotolarını yarın koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…