İyi akşamlar canım a.s.
Kız dur sokma araa şimdi aşk-ı memnuyu kaydirigubbakcemile3
Bak zilliye bak a.s.
Canım uyurken sürser uyanır mı :uhm: Çok rahatlatıyo hemen parmağınla sokuver ağzına a.s.
cnm uyurken sürüver açarsa ağzını,diş olabilir yavrum kıyamam:))) kuzuya iyi karıştırmalar :)))kaydirigubbakcemile3 sanada kolay gelsin cnm,kağancm uyuyo, çaycının dibi kireç olmuş çalışırken ses yapıyo ona bile uyanıyo ama... ara arada bağırarak uyanıyo, dişten diye şüpheleniyorum bakalm hayırlısı, bugün cal jel aldık ama sürmeyi unuttumbi daha uyanırsa sürücem
merhaba kızlar,
geçen hafta sınavlarım vardı k.k pek giremedim, hem sınavlar hem kızım çok zorladı beni, ben ek gıdaya biraz geç başladım, yaklaşık on gündür ek gıda çalışmalarımız var. çok zorlanıyorum, kızım bir gün yediğini ertesi gün yemiyor. yoğurdu ağzına sürdürmüyor. dişi mi çıkıyor diye bakıyorum ama kabartı göremedim. sebze yemiyor. birkaç çeşit kavanoz maması aldım ama ağzını kilitliyor. ne yapacağımı şaşırdım. emziriyorum ama nereye kadar? bu sorunları siz de yaşadınız mı? :1no2:
merhaba kızlar,
geçen hafta sınavlarım vardı k.k pek giremedim, hem sınavlar hem kızım çok zorladı beni, ben ek gıdaya biraz geç başladım, yaklaşık on gündür ek gıda çalışmalarımız var. çok zorlanıyorum, kızım bir gün yediğini ertesi gün yemiyor. yoğurdu ağzına sürdürmüyor. dişi mi çıkıyor diye bakıyorum ama kabartı göremedim. sebze yemiyor. birkaç çeşit kavanoz maması aldım ama ağzını kilitliyor. ne yapacağımı şaşırdım. emziriyorum ama nereye kadar? bu sorunları siz de yaşadınız mı? :1no2:
aynrcum senin veletusta huysuzlanıyo demek, dişten bunlar ya kesin, sen nasılsın cnm[/QU
ewt canım kesin öyle galiba iyiyim canım ewdeyiz işte yaz gelsede şöle oğluşu arabasına atıp parklarda gezdirsem onun hayaliyle yaşıyorumsırnaşık şey sen nasılsın burcucum kağanın fotolarını gördüm azönce maşallah ayakta duruyormu hiç desteksiz enson halleri varya orda gördüm .maşallah kağana
kızlar yürütecin üzerinde çıngırakların asılı olduğu bir şey var onunüzerine bi bluz attım kuzu nasıl oynuyor elini atıyor arkasından ebn çıkınca kahkahalar havada uçuyşuyo yavrum ya
gidem azcık daha oynayam uyur zaten birazdan
hımmm işi zormuşşş
ooo besle tabi cnm
yeni mi geldin desene bu akşam aşkı memnu varkaydirigubbakcemile3
burdan devam etsek olabilir mi acaba??:hulya:Kızlar başlığınız 47,510 mesaj olmuş bunu kilitleyip yenisini açalım size olurmu bi ses verin bakalım
naber gıız?? kağantoşum nasıl? kocişle düzeldiniz mi?iyi akşamlar kızlar, geçmişi üstünkörü bi okudum aklımda pek bişi kalmadı,
Tuba anneannen yoğğumbakımdaymış Allah şifa versin inş.
aynrcum senin veletusta huysuzlanıyo demek, dişten bunlar ya kesin, sen nasılsın cnm[/QU
ewt canım kesin öyle galiba iyiyim canım ewdeyiz işte yaz gelsede şöle oğluşu arabasına atıp parklarda gezdirsem onun hayaliyle yaşıyorumsırnaşık şey sen nasılsın burcucum kağanın fotolarını gördüm azönce maşallah ayakta duruyormu hiç desteksiz enson halleri varya orda gördüm .maşallah kağana
sağol cnm iyiyim bende, bi yere tutturunca duruyo ama ben yinede yakınında duruyorum atar kendini fln neme lazım... güvenmemek lazım, harbiden ya havalar ısınsa güzel olur burasıda yağmur mağmur her yer su... y. dası rutubetlenmiş...
yok bacım dün akşam 10buçukta geldim. getirdiklerimi filan yerleştirdim, 12'yi geçiyordu yattığımda. çook yorgundum ama gene dedim gel bi aşk-ı memnu yapalım:roflol: ama oğluşum izin vermedi sıpa:mymeka: ben onu uyutmayı başarıp yatağa döndüğümde de babamız uyumuştu:roflol: sanki kucağında bebekle yoldan gelen oklava: gerdek gecesinde uyuyan adamda ne beklersin zaten sen, hata bende:mymeka: :roflol::roflol:
burdan devam etsek olabilir mi acaba??:hulya:
naber gıız?? kağantoşum nasıl? kocişle düzeldiniz mi?
cnm uyurken sürüver açarsa ağzını,diş olabilir yavrum kıyamam
aynen cnm benimkide yemek istemeyince ağzını kilitliyor
sınavlar falan demişssin öğretmen misin öğrencimi ben gibi
İyi Akşamlar Kızlar,
Anam coşmuşunuz salı gununden berı.Gecmişi okumam imkansız.Umarım hepiniz iyisinizdir.Malum benim misafırler var gıremıyorum.Ama özledım sızlerı yaws.
Cuma Bora nın dr kontrolu vardı.7.ayıda bıtırdım ağlaya zırlaya.9600 Kılomuz olmuş.Gelışımı gayet guzel dedı.Ve Allaha sukur hersey normal oğluşun.Ek gıda lıstesını bı ara detaylı yazıcam.Aklımdakılerı yazayım.Her turlu corbayı verebilirmişim.Tavuk etıne basladık sebzelere ilave edıcez.Dolma içi verebılırsın dedi.Ispanak harıç tum sebzeler,turunçgıller harıç tüm meyvalar.Yazdan domates yaptırmıştı dolaba zaten.Sebzelere katıcam.Tarhana verıcem.Tuz ve salça harıç tabı.Aklımda kalanlar bunlar bacılar.
İyi Akşamlar Kızlar,
Anam coşmuşunuz salı gununden berı.Gecmişi okumam imkansız.Umarım hepiniz iyisinizdir.Malum benim misafırler var gıremıyorum.Ama özledım sızlerı yaws.
Cuma Bora nın dr kontrolu vardı.7.ayıda bıtırdım ağlaya zırlaya.9600 Kılomuz olmuş.Gelışımı gayet guzel dedı.Ve Allaha sukur hersey normal oğluşun.Ek gıda lıstesını bı ara detaylı yazıcam.Aklımdakılerı yazayım.Her turlu corbayı verebilirmişim.Tavuk etıne basladık sebzelere ilave edıcez.Dolma içi verebılırsın dedi.Ispanak harıç tum sebzeler,turunçgıller harıç tüm meyvalar.Yazdan domates yaptırmıştı dolaba zaten.Sebzelere katıcam.Tarhana verıcem.Tuz ve salça harıç tabı.Aklımda kalanlar bunlar bacılar.
aysunnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmm hoşgeldinnn naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?