herkese merhaba bende mayıs annesi olucam inşallah kızlar
selam kızlar bende aranıza katılmayı çok istiyorum o kadar umutluyum ki anlatamam adete 1 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah sağ sağlim aranıza katılırım.
1 aydan beri siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum uğurlu geldi bana kesin arkadaslar hemen hamile kaldım
kızlar günaydın.. ilk defa bugün bulantısız birgün geçiriyorum.sabah yine korkarak uyandım ama kalktım yok bulantı filan. çok şükür.ne oldu da bugün olmadı anlamadım.ama dünya varmışşş
selam kızlar bende aranıza katılmayı çok istiyorum o kadar umutluyum ki anlatamam adete 1 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah sağ sağlim aranıza katılırım.
kızlar günaydın.. ilk defa bugün bulantısız birgün geçiriyorum.sabah yine korkarak uyandım ama kalktım yok bulantı filan. çok şükür.ne oldu da bugün olmadı anlamadım.ama dünya varmışşş
arkadaşlar akşam doktorum 6 saatten fazla bilgisayar da oturmamamı ve uzun süre cep telefonuyla konuşmayıp kendime yakın yerlerde olmamasını söyledi yeni bir dalga bulunmuş zararlı sizlerde dikkat edin bence
canım olumlu düşün bende senin gibydim 1 gün kaldı yarım gün kaldı derken bir baktım hamileyim inş.seninde aynısı olur yarın haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?