Evet yaa pnrhlt
sorma
ben merdivenlerde düştüm
ayaktaydım direkt popo üzeri kuyruk sokumum agrıyor.
Ya ayın 22-23 ü aylık kontrol var doktora gitcez bakalım ne olacak
kimsenınde haberi yok bi şey oldu mu diye içim içimi yiyor
arkadaşlar benim eski dr eleviti hergün al demişti şimdiki dr um sakın hergün alma boşuna fazladan kilo alırsın, haftada iki sefer kullansan yeter dedi... bilginiz olsun...
siz ne kadar kullanıyorsunuz???
canım bende elevit kullanıyorum tam 2 haftalık kaldı ilacım.sonra doktor değiştirebilirim dedi.bu arada arkadaşlar magnezyum mutlaka kullanmak gerekiyormuş özellikle son üç ayda bebeğin diş gelişiminde çok önemli faktörü varmış.arkadaşıma doktoru söylemiş.
benimde aynı senin gibi canım ya,dr.a gidince sorucam bana ilaç yazsın yoksa dayanamıyorum yanmaya,hani büyük birlokma yutunca nasıla ğrılı birşekilde aşağıya iniyor ya,aynen öyle sanki büyük bir lkoma midemden boğazıma çıkıyor gibi bir yanma oluyor bende...:çok üzgünüm:
sütü denedim ,yoğurdu da ama fayda etmedi
bursadayım canım ben.
şimdi tekrar süt ısıtıyorum belki iyi gelir bu sefer.:1closedeyes:
canım benımde aynı sorunum var benımde yanan mıdem degıl sankı bogazım gecelerı uyuyamıyorum resmen ama bana doktorum gavıskon verdı yemeklerden sonra alıyorum cok ıyı gelıyor sende doktoruna sor buyuk ıhtımalle sanada verır ama mıden yanmaya başlamadan ıc sonra gecmesı zor oluyor sen ıstanbuldanmısın canım
cnm benim başından beri var cnm daha döllenirkenmi benimkiler saçlandı gaviskon kullan gerçi oda bana fayda etmiyor ama içiyorummm
Allah kolaylık versin canım ya,ben dayanamıyorum sen en başından beri nasıl katlanıyorsun Allah abır versin.
:çok üzgünüm:
cnm ne yapayım en kötüsü çok yanarsa kusuyorum yapacak bişey yokkk zaten kusmaya meraklıyız hemen tırttt ohhh mide boşşş kafam boşşşş yatak hoş oluyordu valla....
Canım sendede reflü var sanırım:1no2:
evet canım malesef reflum var hamılelıkdede benı cok yordu
magnezyum kramplarıda engelliyor fıstıklar bende kullanıyorum doktorum bana vitamin vermedi sadece demir ilacı verdi ve onu doğumdan sonrada kullanmaya devam edecekmişimama herşey bebitom için
Canım ben vitamin olarak megadyn,demir ilacı olarak santafer kullanıyorum,sen demir ilacı hangisini alıyorsun?a.s.a.s.a.s.
Evet yaa pnrhlt
sorma
ben merdivenlerde düştüm
ayaktaydım direkt popo üzeri kuyruk sokumum agrıyor.
Ya ayın 22-23 ü aylık kontrol var doktora gitcez bakalım ne olacak
kimsenınde haberi yok bi şey oldu mu diye içim içimi yiyor
Canım hemde 2 kademeli oluyormuş park yataklar,1 yasından sonra 2. kademesine geçiyormuşşun,1 kademeye göre o daha derin:CüvCüv:
magnezyum kramplarıda engelliyor fıstıklar bende kullanıyorum doktorum bana vitamin vermedi sadece demir ilacı verdi ve onu doğumdan sonrada kullanmaya devam edecekmişimama herşey bebitom için
merhaba güsel annişler ve bizim yaramaz bebişlerimiz ancak gelebildim oğluşunla çok yoruluyoruz neyse martta kadar sabır kızlar ya ben size alıştım mutlaka gün içince sizinle konuşmak istiyorum en ufacık bir fırsatta hemen siteye koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?