2009 Mayıs Anneleri

canım bende elevit kullanıyorum tam 2 haftalık kaldı ilacım.sonra doktor değiştirebilirim dedi.bu arada arkadaşlar magnezyum mutlaka kullanmak gerekiyormuş özellikle son üç ayda bebeğin diş gelişiminde çok önemli faktörü varmış.arkadaşıma doktoru söylemiş.

Canım bence bişey yoktur çünkü karının üstüne değil poponun üzerine düşmüşsün,Yinede git sen doktoro canın sıkılacagına için rahatlasın:CüvCüv:

arkadaşlar benim eski dr eleviti hergün al demişti şimdiki dr um sakın hergün alma boşuna fazladan kilo alırsın, haftada iki sefer kullansan yeter dedi... bilginiz olsun...
siz ne kadar kullanıyorsunuz???

Canım ben megadyn kullanıyorum 5. haftamdan beri,doktorum doğuma kadar hergün 1 tane dedi,Elevit dediğinde vitamin değilmi?:CüvCüv:

mimaresra canım ben hergün kullanıyorum günde 1 defa sabah tok karna ama kilo falan almadım şu an 59 kiloyum 54 le hamile kaldım ben.

herkes yataklardan bahsediyor bende karar veremedim küçük bişey alıcam yatak odama göder 1 yaşına gelince oda alalım dedik eşimle belki evimizi değiştirebiliriz.o yüzden sadece şık bir yatakla yetinicez:):)

ben magnezyum ılacını ıcmıyorum o suda erıyenden verdı
cok acı tadı kusuyorum onu ıcınce

Canım yüksek yastıkta yatmanı tavsiye ediyorum sana ,anladığım kadarıyla sorunun reflü,benim doğuştam mideye açılan kapak esnek,bu yüzden eskiden beri bu problemi yasarım,ama çok şükür hamileliğimin basından beri olmadı,bende resmen genizime kadar çıkıyordu o midenin ekşi suyu :1no2:

Canım sendede reflü var sanırım:1no2:

ben biraz cıkıyorum kızlar uzanayım belim ağrıdı..görüşürüz 1 2 saat sonra..
sizler aldıklarınızın resimlerini koyun ben bakarım burdan iyi olur dolaşamadığım için.fikir sahibi olmus olurum hem :)

magnezyum kramplarıda engelliyor fıstıklar bende kullanıyorum doktorum bana vitamin vermedi sadece demir ilacı verdi ve onu doğumdan sonrada kullanmaya devam edecekmişim ama herşey bebitom için

magnezyum kramplarıda engelliyor fıstıklar bende kullanıyorum doktorum bana vitamin vermedi sadece demir ilacı verdi ve onu doğumdan sonrada kullanmaya devam edecekmişim ama herşey bebitom için

Canım ben vitamin olarak megadyn,demir ilacı olarak santafer kullanıyorum,sen demir ilacı hangisini alıyorsun?a.s.a.s.a.s.

Allah korusun kötü bişey olsa şimdiye çıkardı canım. üzme kendini. Daha dikkatli olalım bundan sonra...

Canım hemde 2 kademeli oluyormuş park yataklar,1 yasından sonra 2. kademesine geçiyormuşşun,1 kademeye göre o daha derin:CüvCüv:

Evet canım teyzemde var çok kullanışlı...

Banada folic asiti bıraktıktan sonra ferrum demir hapı verdi. Birde kramplarım ve ağrılarım için magnezyum verdi. Kendini kötü hissettiğinde günde 3 kere kullan dedi...

merhaba güsel annişler ve bizim yaramaz bebişlerimiz ancak gelebildim oğluşunla çok yoruluyoruz neyse martta kadar sabır kızlar ya ben size alıştım mutlaka gün içince sizinle konuşmak istiyorum en ufacık bir fırsatta hemen siteye koşuyorum

bu arada ben bugüne kadar sadece elevit kullanıyorum hatta hala onu kullanıyorum doktorum başka bir şeye gerek yok dedi

merhaba tatlım nasılsın prensimiz annesini yoruyor yerim ben onu bende çok alıştım sizlere herşeyi burada paylaşıyor birlikte yaşıyoruz a.s. ve paylaşmayada devam edeceğiz inşallah bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…