günaydın civciv. güzel haberler getirmene sevindim.gözünaydın.sağlıkla doğsunda kız erkek önemli değil. ne olacak sende 1 ay daha sonra öğrenirsin. şu an sağlıkları öenmli hepimiz için tabiki.
selam anımm çok saol iyi dileklerin içinn tbiki HERŞEYİNN BAŞI SAĞLIKKK ..Şeniz
ayy inanmıyorum. sen 44 kiloyla mı hamile kaldın ? keşke bende 44 le kalsamda 20 kilo alsaydım. dert ettiğin şeye bak.ben 58 le hamile kaldım oda birşeymi yani? şuan 64 olmuşumdur kesin.belki 65 te olabilir. çünkü 2 haftadır korkumdan tartılmadım.
günaydın herkese nasılsınız sohbet baya güzelmiş pastalar çikolatalar:)))))))))))))))))))
Herkese günaydınlar bayanlar... Ohhh akşam muhabbet gırla gitrmiş. Pastalar, çikolatalar. Valla ben hamile kaldığımdan beri ekşi, tuzlu yiyip duruyorum. Normalde sütlü tatlıları çok sevmeme rağmen şimdi hiç yiyesim yok. Zaten kuzucum da tatlı yememe gerek kalmadan arada tepiyor beni :) Özellikle yemek yediğim zamanlar. Çok yeme mi demek istiyor nedir :)
EVET CANIMM AKŞAM HEPİMİZİŞ Bİ PASTA AŞERMESİ TUTTUKİİ SORMAYINN :))
civciv1981 canım çok sevindim. Sağlıklı olsun da cinsiyetini göstermesin boşver...
EVET CANIMM ÇOK HAKLISINN SAĞLIKLI OLMASI YETER BİZ DOĞUMDA ÖĞRENİRİZ CİNSİYETİNİ :))
ojelifıstık canım oynamasına çok sevindim. Bak artık iyice belli ediyolar kendilerini. Sıpalar hiç sıkıntıya gelemiyolar. Hemen bi tekme anneye :) Besle büyüt tekme atsın :dance:
Dişeti şişmesi bende de oluyor arada. Ertesi gün geçiyor. En güzeli tuzlu su ile gargara. Çok iyi geliyor. Benimde dolgum düştü. Allah'tan kanal tedavisi yapılmış olan dişimdi. Hafta sonu gidip dolgu yaptıracağım kısmetse...
kızlar çikolata yiyince oynuyolar dediniz gittim marketten topladım bütün çikolataları bir güzel yedim ama benim oğlumda hala tık yok
KIZLAR AZ ÖNCE NETTE DOLAŞIRKEN ÇOK SEVİMLİ BİR ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI BULDUM DAYANAMADIM SATIN ALDIM hihoyyyt
BELKİ SİZDE BEĞENİP ALMAK İSTERSİNİZ DİYE RESMİNİ KOYUYORUM BAKIN BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ??
KIZLAR AZ ÖNCE NETTE DOLAŞIRKEN ÇOK SEVİMLİ BİR ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI BULDUM DAYANAMADIM SATIN ALDIM hihoyyyt
BELKİ SİZDE BEĞENİP ALMAK İSTERSİNİZ DİYE RESMİNİ KOYUYORUM BAKIN BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ??
mimaresra bu site hangisi adını yazabilirimisn.bende bakıcam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?