2009 Mayıs Anneleri

Doktor bana önceleri elevit vermişti.20 haftadan sonra kes iştahı çok açar gerek yok dedi,ama halsiz ve kendini çok yorgun hissettiğinde iç dedi.Sandoz C verdi bunuda aynen ihtiyaç duyduğumda içiyorum.Birtek her gün demir hapı alıyorum gynoferon.

KIZLAR AZ ÖNCE NETTE DOLAŞIRKEN ÇOK SEVİMLİ BİR ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI BULDUM DAYANAMADIM SATIN ALDIM hihoyyyt
BELKİ SİZDE BEĞENİP ALMAK İSTERSİNİZ DİYE RESMİNİ KOYUYORUM BAKIN BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ??

Eklentiler

• $ALTAÇMAMİNDERİ.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 32
seherim sana özelden yazdım canım,burdakini görmemiştim kusuruma bakma

iyi uykular kızlar
uyuyunda büyüsün bebişler
akşam uyumadım ama hiç uykum yok
ben de biraz temizlik yapayım bari :))

mimaresra çok güzelmiş canım ya,bende bayıldım doğrusu,hemde yumuşacık görünüyor,güle güle kullansın bebeğin.

mimaresra çok güzelmiş canım.güle kullanın.ama bizi babamıza söz verdik 7.aydan sonra alıcaz artık geri kalanları ben epey abarttımda:):)oda tek başıma aldığım için kızıyor ama sitelere bakayım bende

banada yasak birşey almak babamız çok kızıyor bende sabırsızlıkla bekliyorum yedinci ayımızı sonra kim tutar bizi:)))))

CANIM KİLO ALDIĞIMA DEĞİL BOĞAZIMDAN KISACAĞIMA ÜZÜLÜYORUM BENN :roflol::roflol:

günaydın herkese nasılsınız sohbet baya güzelmiş pastalar çikolatalar:)))))))))))))))))))

kızlar çikolata yiyince oynuyolar dediniz gittim marketten topladım bütün çikolataları bir güzel yedim ama benim oğlumda hala tık yok

KISS SENDE ÇOK ABARTMA YAHUU ÇİKOLATA İŞİNİİ SENİNKİDE ALIŞIRSA BENİMKİ GİBİ ÇİKOLATA YEMEDEN ASLA OYNAMAZZ :roflol:

ÇOK GÜZEL DEĞİŞİK Bİ MODEL GÜLE GÜLE KULLAN CANIMM Şeniz

Ayy çok güzelmiş bee hihoyyythihoyyyt inekli ineklliiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bebişlere böyle şirin seyler çok yakısıyor(kendileride şirin olduğu için)

[

QUOTE=beyaz16;4572340]seherim sana özelden yazdım canım,burdakini görmemiştim kusuruma bakma

iyi uykular kızlar
uyuyunda büyüsün bebişler
akşam uyumadım ama hiç uykum yok
ben de biraz temizlik yapayım bari :))
[/QUOTE]

Canım yormasana kendini,hem uyuyamıyon birde o yorgunluğun üstüne temizlikmi yapıcan?Ben yorgun değilken bile zorlamıyorum kendimiklava:klava:

Kızlar sizdede eğilip doğrulurken rahatsızlık hissi oluyormu?eğilmekten çömelmekten korkar oldum yahua.s.a.s.

mimaresra bu site hangisi adını yazabilirimisn.bende bakıcam da.

Çok güzel canım güle güle kullansın inşallah bebişin...

Hemen bakalım bizde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet xxxxxxx daha ucuz diğer sitelerde 40 a yakın birde kdv si var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…