kız karnını açıp takip edebiliryorsunda hareketimi anlamıyorsun bacımmm ben anlıyorum tarifi mümkün olmayan bişey oluyorselam kızlar nasılsınız sabah 10.30 dan berı ınternete gırmeye calışıyorum ancak başardım herkesler gelmışte ogle yemegıne gıtmış ben daha mısır gevregıgımle kahvaltı yapıcam valla bende 20 haftalık oldum ama benım kuzucuklarda oynamıyor arada bır karnımda bır yanım şişiyor sertleşiyor bakıyorum orası kocaman olmuş ama oynamalarını hıssedemıyorum
Ay ya arkadaşlarr
popo üzeri düşen varmı yaa korkumdan kimseye söylemiyorum
bi şey olmuşmudur acaba
kız daha çok erken ben ikiz olduğum halde 16 haftada hissetmedim
ben geldim kızlar..ama akşam bir türlü uyuyamadım şimdide uykum var.
bu arada evet süt 2 yudum içince iyi geliyor.annemden biliyorum gercekten işe yarıyormus.ama ben denemedim 2 yudumcuk içmek midemi bulandırıyor ama içmem gerek bu yanmalar daha kötü..
ya sağlık ocağına bende kayıtlı değilim.4 aylık oldum ası için zaman şimdi mi?tetanoz ası;?üstelik dırımcım gibi evde kalmıyorum ben kendi annemde kalıyorum.yarın annemi göndereyim sağlık oca?ğına bari..
siz nasılsınız kızlar
selam kızlar bieaz erken ama görünce dayanamayıp kızıma bir sepet aldım buyrun :1hug:
Ay ya arkadaşlarr
popo üzeri düşen varmı yaa korkumdan kimseye söylemiyorum
bi şey olmuşmudur acaba
benim kaynana ben gidemem dedi yaa sormaya artık kocam geldimi derim ona
kaçıncı ayda olunuyor kızlar bu aşıı
kızlar biz babamızın 1 yaşına kadar yattığı yatağımızı getirdik antalyadan gelirken çok orjinal bişi ve ben çok mutlu oldum oğlumun babasının yattığı yatakta yatacağı için... bir ara resmini çeker koyarım buraya...
tşk kızlar bunu oraya buraya taşımak için özellikle kendi odamda ilk aylarda rahatlık olsun die aldım oda takımını bile alacaktı anneannesi ama ben zor tuttumm ama giyecek bir sürü kıyafeti var kızımın battaniyeleri hırkaları tulumları hepsini müsait bi zamanda çeker yolarım kendinze iyi bakınhihoyyyt
benimde midemde aşırı yanma ve ekşime oluyordu ama artıkyandığında veya ekşidiğinde 2 yudum soğuk süt içiyorum (ama sadece 2 yudum 1 de diil 3 de diil sadece 2 yudum) çok rahatlatıyo ve bir süre sonra tedavi ettiğini göreceksiniz...
Aman gitse ayaklarımı aşınırmış? Tövbe tövbe. Tırnağın varsa kendin kaşı başını diye boşuna dememişler canım... Bildiğim kadarıyla 4.aydan sonra başlıyor...
:))) ay cok tatlısın pınar.. dırımcım ben yarın annemi gönderip sordururum hbr veririm sana.baklım nasıl oluyormus.
ben daha hiç birşey bi parca bile almadım kızıma.. subattan itibaren baslamayı düşünüyorum 5.5 6 aylık olunca yani kızlar.daha erkenmiş gibi geliyor.ama sizlerin aldıklarını görünce panikliyorumdaaaaa.yetişir inşallah.gerci allah bizede sağlık versinde dısarı cıkabilelim o zaman rahatca tamamlarız ilerde
Aman gitse ayaklarımı aşınırmış? Tövbe tövbe. Tırnağın varsa kendin kaşı başını diye boşuna dememişler canım... Bildiğim kadarıyla 4.aydan sonra başlıyor...
ben istesemde gidemeyecem sanırım kociş toptancı eminönünde oradan uygun fiyata alacaktık ama maleseff götürmezz adam bir odadan odaya geçmeme izin vermiyor
:))) ay cok tatlısın pınar.. dırımcım ben yarın annemi gönderip sordururum hbr veririm sana.baklım nasıl oluyormus.
ben daha hiç birşey bi parca bile almadım kızıma.. subattan itibaren baslamayı düşünüyorum 5.5 6 aylık olunca yani kızlar.daha erkenmiş gibi geliyor.ama sizlerin aldıklarını görünce panikliyorumdaaaaa.yetişir inşallah.gerci allah bizede sağlık versinde dısarı cıkabilelim o zaman rahatca tamamlarız ilerde
ben istesemde gidemeyecem sanırım kociş toptancı eminönünde oradan uygun fiyata alacaktık ama maleseff götürmezz adam bir odadan odaya geçmeme izin vermiyor
dırımkızı canım aşı ıcın daha zamanın var ben gıttım bana 6. ayda gel dedıler gec gıbı geldı doktorumu arayıp sordum evet dedı ıkı doz vururlar ılkını 6. ayda ıkıncını 7. ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?