2009 Mayıs Anneleri

kız karnını açıp takip edebiliryorsunda hareketimi anlamıyorsun bacımmm ben anlıyorum tarifi mümkün olmayan bişey oluyor

Ay ya arkadaşlarr
popo üzeri düşen varmı yaa korkumdan kimseye söylemiyorum
bi şey olmuşmudur acaba

yok cnm bişey olmamıştır allahın izni ile yinede gisli gisli a doktoruna tlf sorr

kız daha çok erken ben ikiz olduğum halde 16 haftada hissetmedim

bana ne bana ne oynasın artık merak ediyorum ama:):):):[/QUOTE]

mimaresranın bebişi oyna oyna yandan hihoyyyt

benim kaynana ben gidemem dedi yaa sormaya artık kocam geldimi derim ona
kaçıncı ayda olunuyor kızlar bu aşıı

selam kızlar bieaz erken ama görünce dayanamayıp kızıma bir sepet aldım buyrun
:1hug:

Canım çok güzel. Sağlıkla büyütürsün inşallah bebişini sepetinin içinde...

Ay ya arkadaşlarr
popo üzeri düşen varmı yaa korkumdan kimseye söylemiyorum
bi şey olmuşmudur acaba

2 hafta önce bende küveti temizlerken düştüm canım. Ama allah'tan çömelmişvaziyetteydim. Ayaktayken düşsem çok kötü olurdu heralde. Eşim kıyameti kopardı. Şimdi ben duş alırken bile banyoda bekliyor...

kızlar biz babamızın 1 yaşına kadar yattığı yatağımızı getirdik antalyadan gelirken çok orjinal bişi ve ben çok mutlu oldum oğlumun babasının yattığı yatakta yatacağı için... bir ara resmini çeker koyarım buraya...

benim kaynana ben gidemem dedi yaa sormaya artık kocam geldimi derim ona
kaçıncı ayda olunuyor kızlar bu aşıı

Aman gitse ayaklarımı aşınırmış? Tövbe tövbe. Tırnağın varsa kendin kaşı başını diye boşuna dememişler canım... Bildiğim kadarıyla 4.aydan sonra başlıyor...

Ay ne güzel ya. Koy canım mutlaka resmini. Vallah çok hoş bi durum olmuş yani...

tşk kızlar bunu oraya buraya taşımak için özellikle kendi odamda ilk aylarda rahatlık olsun die aldım oda takımını bile alacaktı anneannesi ama ben zor tuttumm ama giyecek bir sürü kıyafeti var kızımın battaniyeleri hırkaları tulumları hepsini müsait bi zamanda çeker yolarım kendinze iyi bakınhihoyyyt

aşı işi şöyle ben 3aydır gidiyorum sağlık ocağına onlar hesaplayıp gün veriyor 2doz olarak biri 6cı ayda biride 1ay sonraymış yani 7. ayda benim aşım 8ocakta hayırlısıyla

AYSENCİM ÇOK GÜZELMİŞ ALDIĞIN.GÜLE GÜLE KULLAN. BEBİŞİNİ HAYIRLARLA BÜYÜT İNŞALLAH. BENDE ALICAM BÖYLE BİRŞEY YATAĞIMIN YANINA KOYMAK İÇİN BEBEK ODASINDAN HARİÇ KÜÇÜK BİR BEŞİK.sırnaşık şey

Aman gitse ayaklarımı aşınırmış? Tövbe tövbe. Tırnağın varsa kendin kaşı başını diye boşuna dememişler canım... Bildiğim kadarıyla 4.aydan sonra başlıyor...

:))) ay cok tatlısın pınar.. dırımcım ben yarın annemi gönderip sordururum hbr veririm sana.baklım nasıl oluyormus.
ben daha hiç birşey bi parca bile almadım kızıma.. subattan itibaren baslamayı düşünüyorum 5.5 6 aylık olunca yani kızlar.daha erkenmiş gibi geliyor.ama sizlerin aldıklarını görünce panikliyorumdaaaaa.yetişir inşallah.gerci allah bizede sağlık versinde dısarı cıkabilelim o zaman rahatca tamamlarız ilerde

aysencim çok güzel beşiğiniz çok beğendim banada siteden çok sevdiğim bir kardeşim sepet beşik park yatak hediye etmişti bende akşama çeker koyarım inşallah Allah bebişlerimizi yatırmamızı nasip eder inşallah hayırlısıyla:)))))))

ben istesemde gidemeyecem sanırım kociş toptancı eminönünde oradan uygun fiyata alacaktık ama maleseff götürmezz adam bir odadan odaya geçmeme izin vermiyor

dırımkızı canım aşı ıcın daha zamanın var ben gıttım bana 6. ayda gel dedıler gec gıbı geldı doktorumu arayıp sordum evet dedı ıkı doz vururlar ılkını 6. ayda ıkıncını 7. ayda

ben sepet alamıycam cunku alsam ıkı tane almam lazım yatak odaısnda ıkı sepet koyabılecegım yer yok malesef ama bende cok begenıyorum sepetlerı

ben istesemde gidemeyecem sanırım kociş toptancı eminönünde oradan uygun fiyata alacaktık ama maleseff götürmezz adam bir odadan odaya geçmeme izin vermiyor

olsun tatlım yaa.bebişler doğsun bizde sonra alırız kıyafetler cicili seylerrrrrr ayyyyy ne güzel.sağlıklı olsunlarda.bizim içinde böyle olsun hayırlısı.

aysencim cook güzelmiş.güle güle büyütürsün bebişini inşallah.sen bayaa almıssın bişeyler

Haksızmıyım ama bacım? Ne varsa yine kendi annemizde var valla... Gönder sen kendi anneni. Fazla ağırlaşmadan tamamlayacağım bende herşeyi. Kolay beğenen bi insan olmadığımdan oda takımı için kesin günlerce gezmem lazım. O yüzden 6.ayda ki kontrolümüzden sonra odasını bakmaya başlayacağım kısmetse. Ama şimdiden bir sürü kıyafeti oldu kızımın. Pazartesi günü yeni doğmuş bebekler için olan bornoz takımından bile aldım :) Terlikleri bile var ya. Dünde kayınvalidem badiler almış. Eskiden hep kızıyla bana alırdı. Şimdi size yok. Küçüğüme alıcam artık diyo. Bizim papuç dama yani :)

Kız sen nereye gidiyon zati o halinle? İki çocukla otur oturduğun yerde. Kocişin olmadı resimlerini çeker sana. Gösterir, beğenir alırsınız... Gitme bacım öyle yerlere. Kalabalıkta olur oralar. Otur dikkat et kendine...

anladım cnm o zaman acele etmeyimmm.......
kızlar istanbuldaki arkadaşlarım bebek odası yada beşik alacaksınızdır nereden alacaksınız ....ben bakıyorum ama çok pahalı arkadaşım mdf olandan al dedi...ben bir 3 kapılı dolap iki beşik istiyorummm

arkadaşlar merhaba biz yeni geldik bebişimle ofise.dün aşımızı olduk.1 ay sonra 2.doz.6.ayda 3.doz doğumdan 1 yıl sonra 4.doz 1 yıl sonrada 5.doz olacağım.önemliymiş çünkü sezaryan olacaklar için yada normal doğumda dikiş atılacak anneler için enfeksiyon kapmayı önlüyormuş.bide bebeğide koruyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…