2009 Mayıs Anneleri

canım bende senın gıbı ıkı beşik alıcam ama ben ılerde acılan buyuyenlerden almıycam hem odada yer kaplıycak hemde bu dıgerlerındede 4 yaşına kadar yatabılıyor 4 sene sonrada degışırız artık hihoyyyt

beni yanlış anlamayın ama kızlar benim enbüyük zevkim en çok sevdiğim şey gezmektir bacakalrımın dermanı kalmayana kadar gezerdim ben eskiden şimdi yatmak çok zor geliyor ben çok heves ederdim alacam derdim buda kısmet olmadı ama rabbim büyük belki nasip olur eşimle gidersem cnm gezmem bir toptancıya girer alırız öle kalabalık yerlerde değil tükkana sokar benii....hediye bile veriyolamrışda bizimki almıyormuşş

merhaba kızlar,nasılsınız?
benim midem çok kötü ya 2-3 gündür
akşam nerdeyse hiç uyumadım
öyle çok yanıyorki aslında yanan midem değil boğazım
sürekli bir yanma var,bazen şiddeti daha da artıyor
gözlerim sulanıyor valla
ejderha gibi hissediyorum kendimi,sanki ağzımı açsam ateş çıkacak
sizde de başladı mı böyle yanmalar,bazılarında varmış okudum genelde çoğunlukta mı?
boşu boşun stres yapmayayım dedim
herke saçları çıkıyor diyor ama bilmem ne kadar doğru kimisi de daha çok erken diyor bu yanmalar için
sizlerde durum nasıl?

Modoko'dan bakıcam ben canım. Çok çeşit var. Hem fazla dükkan olduğu için rekabet varya pazarlık payı yüksek. Yazın benim arkadaşımın yiğeni için 2.500 dedikleri tam takım odayı peşin para 1.600'e aldılar :) Birde kullanılan malzeme ve boyası çok öenmli. Bebişlerimize zararsız olması lazım. Ona dikkat edelim mutlaka. Ucuz diye de zararlı şeyler olmasın. Ben tam takım istiyorum ksımetse. Şifonyerinin üzerinde bez değiştirme yeri olanlar falan var. Dergilerde gördüm. Bayıldım. Birde odamıza koymak için park yataklardan alacağım. Çok kullanışlı onlar...

canım tetanoz aşısı oldun değil mi?ben dr.uma sormayı hep unutuyorum birde dr.lar sanki çok üzerinde durmuyorlar bu konunun farklı zamanlarda olanlar var baksanakafamçokkarıştı
bir de çok acıyor mu ya,nefret ediyorum iğne olmaktann:dilcikar:
geçmiş olsun canım.yerimseniben

Ay canım benim. Tabi heves ediyoruz etmezmiyiz. Ama senin çok dikkat etmen lazım. Biz birini taşırken sen iki kuzunu taşıyosun. Bol bol dinlenirsin sende gittiğin yerlerde o zaman. Hem yorulmazsın hem içinde kalmamış olur. ay canım ya ne güzel bişeydir iki bebiş aynı anda :CüvCüv:

Canım geçmiş olsun ya. bende yok mide yanma sorunu ama bir arkadaş bikaç sayfa önce söyledi. İki yudum süt çok iyi geliyomuş...

kızlar bu eleviti kaçınçı haftaya kadar alıyorsunuz
bir doktor 20. haftaya kadar diğeri de doğuma kadar alacaksın dedi?

canım benımde aynı sorunum var benımde yanan mıdem degıl sankı bogazım gecelerı uyuyamıyorum resmen ama bana doktorum gavıskon verdı yemeklerden sonra alıyorum cok ıyı gelıyor sende doktoruna sor buyuk ıhtımalle sanada verır ama mıden yanmaya başlamadan ıc sonra gecmesı zor oluyor sen ıstanbuldanmısın canım

teşekkür ederim canım.canım evet farklı farklı olanlar varmış ama benim çevremdekiler hep genelde dediğim aylarda oldular.ama acımıyor sadece vurulduktan sonra yanma ve yarım saat süren ağrı oldu bende o kadar oda şiddetli değildi.eğer vurdurduğunuz zaman şişme ve kızarıklık olursa soğuk kompres uygulayın dedi hemşire.bide ben daha önceden kist ameliyatı olduğum için iğnelere ameliyata falan alışığım:)a.s.

arkadaşlar benim eski dr eleviti hergün al demişti şimdiki dr um sakın hergün alma boşuna fazladan kilo alırsın, haftada iki sefer kullansan yeter dedi... bilginiz olsun...
siz ne kadar kullanıyorsunuz???

Merhaba kızlarrr frambuazlı pastalar,çikolatalar derken bizim vinç olayı yavas yavas gerçek olmaya baslayacak galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim sen sütünü yoğurdunu eksik etme,peynir ye ayran iç,bol bol kalsiyu almamız lazım:ecrin_bebek:

AYSEN-BALIKESİr Canım bayıldım sepetine,kuzenimde aynısının pembesini aldı,güle güle kullansın bebişin

Kızlar sizlerede bir sorum olacak sizce sepetmi besikmi yoksa park yatakmı daha iyi olur?Biz esimle park yatak alırız diye konuştuk ama kesin değil,çünkü annemlere falan gidince yatagımızıda götürürüz diye düşündük,katlanabilir olması çok güzel,ama onlarda biraz cadıra benziyoo gerçekten,renkleride hep kapalı renk gördük biz kararsızım

a.s.a.s.a.s.

cnm benim başından beri var cnm daha döllenirkenmi benimkiler saçlandı gaviskon kullan gerçi oda bana fayda etmiyor ama içiyorummm

dikkat ediyorum ben etmezmiyim işte baklım ne olacak daha zaman varrrrr

Valla canım bence park yatak daha iyi. Hem sonradan oyun alanı oluyor. Katla götür istediğin yere. Ben çok renkli çeşiterini gördüm. Google a park yata yaz bir sürü çıkıyo canım. Bende kendi odam için ondan alacağım kısmetse...

benimde aynı senin gibi canım ya,dr.a gidince sorucam bana ilaç yazsın yoksa dayanamıyorum yanmaya,hani büyük birlokma yutunca nasıla ğrılı birşekilde aşağıya iniyor ya,aynen öyle sanki büyük bir lkoma midemden boğazıma çıkıyor gibi bir yanma oluyor bende...:çok üzgünüm:
sütü denedim ,yoğurdu da ama fayda etmedi

bursadayım canım ben.

şimdi tekrar süt ısıtıyorum belki iyi gelir bu sefer.:1closedeyes:

kızlar biz geldik yemekten sepet beşik çok rahat oluyor heryere götürebiliyorsun taşıması kolay ama sadece sepet beşikte yeterli olmuyor çünkü bir yaşına kadar ancak kullanabiliyor mobilya ile ilgili aldıklarımızı buradan paylaşırsak birbirimize fikir vermiş oluruz :)))

Evet yaa pnrhlt
sorma
ben merdivenlerde düştüm
ayaktaydım direkt popo üzeri kuyruk sokumum agrıyor.
Ya ayın 22-23 ü aylık kontrol var doktora gitcez bakalım ne olacak
kimsenınde haberi yok bi şey oldu mu diye içim içimi yiyor

Canım hemde 2 kademeli oluyormuş park yataklar,1 yasından sonra 2. kademesine geçiyormuşşun,1 kademeye göre o daha derin:CüvCüv:

Evet canım sepetleri 1 yasına kadar kullanabiliyormuşsun sonrasında bebişin düşme tehlikesi varmış,ben bu alacagım park yataktan sonra(3 yasından sonra)direk yataga geçmek istediğim için uzun vadeli düşünüyorum.Birsey alsam hemen paylasacagım ama esim bekle bekle daha deyip duruyorsenağlama

canım hangı doktora gıdıyorsun sen nerde oturuyorsun amma cok bursalı olduk heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…