cumartesi günü randevum bakalım doktorum kıme yönlendırecek ama şimdiden arastırmaya basladım ben:asigim:
canım sen hangı hastaneye gıdıyodun..
sen gene bazen duyuyormuşsun,ben daha o kıpırtının nasıl birşey olduğunu bile bilmiyorum:çok üzgünüm:merak etme cerencim yafs benım mınık erkekımde tembel galıba...yıyoz yıyoz cıkolatayı ama ascık bı hareket sonra tık kesılıo hemen.basen ona bıle ses cıkartmıo falla:..ben de sarelle yok ewde ole tek çikolatalardan yıyıp duruom,onlar mı işe yaramıo anlamadım.yarın gıdıp alcam saralle bende:lepi:bakalım ozaman napcak :boswerın kıloları kuzular ıı olsun yeter....:
2,5 kilo aldım ama galiba ben stoktan yiyorum:roflol: önceden o kadar vardıki, hala onları kullanıyorum.bencedeee 1-2 1-2 sporda yapariz kaydirigubbakcemile2 diyette yaparizz
manken gibim anne oluruzzzz hep birlikte şakkıdı
canim benim ya takma kafana böyle..herkes sirayla basladi..seninde 1-2 haftaya kalmaz baslicak merak etme2.5 kilomu aldin bu kadr ayda helal olsun valla ben 15 günde 3 kilo aldim
annemle beraber olmak çok güzel. beni çok güsel şımartıyorlarsırnaşık şey ama alacağım kilolar:1shok:Ne sanslısın,Ben gidemedim bayramda yaa benimkiler tekirdağda ben marmariste çok uzak kalıyoz özledim valla annişi yanımda olsada hiç yemek yapmasam o beslese beni dimi:
:
kız üzülme bende çok az hissediyorum tabi oda bebekse kımıl kımıl bişey
bekliyoz napalım artık,merakla!! daha erken olduğunu da biliyorum ama yinede kıskanıyorum işte sizi!:dilcikar:[dirimkızı ve cerencimm daha durun bakalımmm yahuu çok erken sizin içinn bizim bebişler 20 haftalık oldu ve biz daha yeni yeni hissediyoruz içiniz rahat olsun o yüzdennn .[/B]
ben heralde 13-15 arası alırım. şimdilik iyi gidiyorum ama bugünlerde doyuramaz oldum kendimikafamçokkarıştıEn çok kaç kilo alırız doguma kadar tahminlerinizi alayım bayanlar?
:
işler yoğundu giremedim fazla
biz çıkıyoruz kızlar öpüldü bebişler göbişler :::::::::::))
herkese iyi akşamlar
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar güzel arkadaşlarım benim:)))
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar ...
slm kıslar bıs geldıkk.....:CüvCüv:
nasılsınız bakalım ???üçlü testimiz de gelmiş eczaneden hastahaneye hectıkk..şükür Allahıma bişeycik yok tosunumda....kıslar ya bu ayrıntılı ultrasonu sız mı ıstıonuz dr mu soluo...benımkı bişi demedii.bugun dayanamadım ben sordum artık...gerek gorduum hastalardan ıstıom dedı,sız ıstıosanız yapalım bence gerek yok ama dedi...kafam karıstı yafs:uhm:
Kızlar bu arada benim kızım bugün atağa geçti. Hiç durmadan tekmeliyor. Oyun oynuyor heralde içeride :)
KIZLAR AZ ÖNCE NETTE DOLAŞIRKEN ÇOK SEVİMLİ BİR ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI BULDUM DAYANAMADIM SATIN ALDIM hihoyyyt
BELKİ SİZDE BEĞENİP ALMAK İSTERSİNİZ DİYE RESMİNİ KOYUYORUM BAKIN BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ??
ben istesemde gidemeyecem sanırım kociş toptancı eminönünde oradan uygun fiyata alacaktık ama maleseff götürmezz adam bir odadan odaya geçmeme izin vermiyor
cok guzelmış sepetın canım kızının hazırlıklarına başlamışsın bıle ben daha hıcbırşey alamadım bır ay daha gecsın o zaman almaya başlıycam ınsallah
nasılsınız bakalım ???üçlü testimiz de gelmiş eczaneden hastahaneye hectıkk..şükür Allahıma bişeycik yok tosunumda....kıslar ya bu ayrıntılı ultrasonu sız mı ıstıonuz dr mu soluo...benımkı bişi demedii.bugun dayanamadım ben sordum artık...gerek gorduum hastalardan ıstıom dedı,sız ıstıosanız yapalım bence gerek yok ama dedi...kafam karıstı yafs:uhm:
[
Hoşgeldin canım:CüvCüv: Maşallah yağızıma turp gibiymiş3'lü testin iyi çıkmasına çok sevindim darısı basıma inşallah,su ayrıntılı ultrason 4 boyutlu olan dimi?benimde kafam karıştı şimdi yafs
a.s.a.s.
iyi akşamlar canım.üçlü testinin temiz çıkmasına sevindim.gözünaydın.
ayrıntılıyı benim kendi doktorum da gerek görmedi. ama benim afp değerim biraz yüksek çıkmıştıya hatırlarsan ben sonra doçente gitmiştim. bana doçent bu değere göre ayrıntılıya gir bence dedi ama girsende birşey çıkmaz büyük ithimal demişti. yani herkes girecek diye birşey yok.üçlü testin temiz çıktıktan sonra sen bilirsin ama doktorunda demiş gerek yok. bir bildiği vardır bence. çok sorun yapma.kafanı hiç karıştırma. ben mesela üçlüm normal çıksaydı ben başka doktora filan tekrar göstermeyecektim ve ayrıntılıyada girmeyecektim. zaten ayrıntılıya gireceğimden ve başka doktora gittiğimden kendi doktorumun haberi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?