2009 Mayıs Anneleri

cumartesi günü randevum bakalım doktorum kıme yönlendırecek ama şimdiden arastırmaya basladım ben:asigim:

Anladım canım. Bakalım illa bi yeri söyler sana. Ben hiç araştırmadım. Söyleyince direk ordan randevu aldım...

işler yoğundu giremedim fazla
biz çıkıyoruz kızlar öpüldü bebişler göbişler :::::::::::))
herkese iyi akşamlar

sen gene bazen duyuyormuşsun,ben daha o kıpırtının nasıl birşey olduğunu bile bilmiyorum:çok üzgünüm:
2,5 kilo aldım ama galiba ben stoktan yiyorum:roflol: önceden o kadar vardıki, hala onları kullanıyorum.
Ne sanslısın,Ben gidemedim bayramda yaa benimkiler tekirdağda ben marmariste çok uzak kalıyoz özledim valla annişi yanımda olsada hiç yemek yapmasam o beslese beni dimi:

:
annemle beraber olmak çok güzel. beni çok güsel şımartıyorlarsırnaşık şey ama alacağım kilolar:1shok:
kız üzülme bende çok az hissediyorum tabi oda bebekse kımıl kımıl bişey
[dirimkızı ve cerencimm daha durun bakalımmm yahuu çok erken sizin içinn bizim bebişler 20 haftalık oldu ve biz daha yeni yeni hissediyoruz içiniz rahat olsun o yüzdennn .[/B]
bekliyoz napalım artık,merakla!! daha erken olduğunu da biliyorum ama yinede kıskanıyorum işte sizi!:dilcikar:

En çok kaç kilo alırız doguma kadar tahminlerinizi alayım bayanlar?

:
ben heralde 13-15 arası alırım. şimdilik iyi gidiyorum ama bugünlerde doyuramaz oldum kendimikafamçokkarıştı

slm kıslar bıs geldıkk.....:CüvCüv:
nasılsınız bakalım ???üçlü testimiz de gelmiş eczaneden hastahaneye hectıkk..şükür Allahıma bişeycik yok tosunumda....kıslar ya bu ayrıntılı ultrasonu sız mı ıstıonuz dr mu soluo...benımkı bişi demedii.bugun dayanamadım ben sordum artık...gerek gorduum hastalardan ıstıom dedı,sız ıstıosanız yapalım bence gerek yok ama dedi...kafam karıstı yafs:uhm:

[

QUOTE=siribron48;4575756]slm kıslar bıs geldıkk.....:CüvCüv:
nasılsınız bakalım ???üçlü testimiz de gelmiş eczaneden hastahaneye hectıkk..şükür Allahıma bişeycik yok tosunumda....kıslar ya bu ayrıntılı ultrasonu sız mı ıstıonuz dr mu soluo...benımkı bişi demedii.bugun dayanamadım ben sordum artık...gerek gorduum hastalardan ıstıom dedı,sız ıstıosanız yapalım bence gerek yok ama dedi...kafam karıstı yafs:uhm:[/QUOTE]

Hoşgeldin canım:CüvCüv: Maşallah yağızıma turp gibiymiş3'lü testin iyi çıkmasına çok sevindim darısı basıma inşallah,su ayrıntılı ultrason 4 boyutlu olan dimi?benimde kafam karıştı şimdi yafs
a.s.a.s.

nisan ayında doğum yapacak bı arkadasımdan takıp edıyorum ben 22 haftada yaptırdı oda nısan annelerını de takıp etmenızı tavsıye ederım onlar buara ayrıntılı ultrasonla ugrasıyolar ben cmt gunu doktora gıdecem bakalım o isteyecekmı?ben sonradan ah vah dememek için tüm testlerı yaptırmak istıyorum bi ömür vicdan azabı cekmek istemem bı arastır ınternetten doktorunun tavsıyesını de düşün öle karar ver bencea.s.

Kızlar bu arada benim kızım bugün atağa geçti. Hiç durmadan tekmeliyor. Oyun oynuyor heralde içeride :)

oh oh annesı masallah Allah nazardan saklasın onu emii :Saruboceq:tekmelesın varsın ne gusel....

ayy bu mınder supermışş nerden aldın bunu?mavısı varsa nbende oğluma alayım hemen:sm_cool::sm_cool:

ben istesemde gidemeyecem sanırım kociş toptancı eminönünde oradan uygun fiyata alacaktık ama maleseff götürmezz adam bir odadan odaya geçmeme izin vermiyor

ossun kıs,dert ettığin şeye bakkkilk kıyafetlerı kociş alırr sen bı doğur daha ne cıcıler alırsın onlara annesiiii.....hihoyyytkaydirigubbakcemile5

cok guzelmış sepetın canım kızının hazırlıklarına başlamışsın bıle ben daha hıcbırşey alamadım bır ay daha gecsın o zaman almaya başlıycam ınsallah

bu sepette superr miş kıslar yaa....ben daha bişi almadım beklıomm ole...Allah gule gule kullanmayı nasıp etsın canım..

Hoşgeldin canım. Testinin sorunsuz çıkmasına çok sevindim. Valla benim doktorum kendi söyleid ayrıntılı ultrasonu. Benimde bilgim vardı zaten. Tüm test sonuçlarım normal çıkt ıbenim ama yinede gitme desede giderdim ya. Aklım kalır sonra...

Bende kaçıyorum artık kızlar. Herkese iyi akşamlar. Çok çok öptüm sizi ve kuzularınızı :)

hosbulduk canımcımm...yagız ii senın oğlusunda ii hbr lerını alcaz canım hiç tasalanma annesii..falla bende burda duydum kıs bu ultrason işini ,kafam karıstı iice..ayrıntılıyla 4boyutlu aynı galıba.hanı şu iç organlarına kadar gosuken olmaı lasım galıba....bana dr hıc bahsetmemişti.sana bahsettımı canım ya.bılmıomkı napsak,yaptırsakmı acaba?:uhm:

iyi akşamlar canım.üçlü testinin temiz çıkmasına sevindim.gözünaydın.
ayrıntılıyı benim kendi doktorum da gerek görmedi. ama benim afp değerim biraz yüksek çıkmıştıya hatırlarsan ben sonra doçente gitmiştim. bana doçent bu değere göre ayrıntılıya gir bence dedi ama girsende birşey çıkmaz büyük ithimal demişti. yani herkes girecek diye birşey yok.üçlü testin temiz çıktıktan sonra sen bilirsin ama doktorunda demiş gerek yok. bir bildiği vardır bence. çok sorun yapma.kafanı hiç karıştırma. ben mesela üçlüm normal çıksaydı ben başka doktora filan tekrar göstermeyecektim ve ayrıntılıyada girmeyecektim. zaten ayrıntılıya gireceğimden ve başka doktora gittiğimden kendi doktorumun haberi yok.

saol canım ya içim rahatladı falla....bende dr bence gerek yok dıyınce bişi diyemedim bi düşünelim dedim artıkk...inşallah senınde ayrıntılı temız cıkar fıstıkım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…