2009 Mayıs Anneleri

merhaba kizlar a.s.

bugun hiç gelemedim..geldimde bişi yazamadim

herkes iyi çok şükür..bende iyiyim hamdolsun..sadece benim bebiş tembellik yapiyor,oynamiyor cok fazla...sakin cikolata demeyin :))) görmek istemiyorum artik cikolata

hoşgeldin canım benim naber nasılsın benimkide hafif hafif kıpırdıyor:)))) bende çikolatayı hiç sevmiyorum canım istemiyor

civcivim üçlü testinin iyi çıkmasına çok sevindim tatlım bebişimiz utangaç biraz naza çekiyor kendini sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

hepinizi kocaman öptüm iyi akşamlar güzel anneler ve onların güzel bebişleri:))))

hoşgeldin canım benim naber nasılsın benimkide hafif hafif kıpırdıyor:)))) bende çikolatayı hiç sevmiyorum canım istemiyor

hoşbuldum canimm :) hamdolsun iyiyim :) sabahtan beri dizi seyretmekten sirtim agriyor :)

oyy yerim onu bennnn..ya benimkide uyudumu nedir tik yok kac saattir :) cikolata yedim ama tinlamadi cadi galiba hurafe bu cikolata işi ya inancimi kaybettim

sen nasilsin canim? gezmişsin oh ne güzel :) benim içinde gezin bolbol valla..ama kendinizi yormayinnn klava:

cok sevindim canim..hayirli olsunnnn a.s.

anacim herkes uyudumu be cok gec kaldim sanrim bu arada ciddi ciddi alişverişe baslanmiş bakiyorum..hayirli olsunnnn inşaAllah bebişler saglikla mutlulukla kullanirlar a.s.

ben henuz bişi almadim..inşaAllah 7.aydan sonra baslicam :)

cnm bende boğa burcu kadını olarak burcumu çok seviyorum.ve kızımıda inşallah kendimle aynı gün doğurmak istiyorum:))))))))))))

merhabalar naber fıstıklar bizde eşimle dışarda yemek yedik biraz dolaştık iyi geldi:))) sizler neler yapıyorsunuz

afiyet seker olsun tatlım...bizim içinde gezin dolasın :teytey:

selam kızlarr yorucu birgünden sonra geldim ama çok yorgunummmm çooooooooooooook

hoşgeldinnn..dinjlen azıcık cnm

yok cnm ben uyumadım.cin gibi açık gözlerim valla:)):1shok:

cok sevindim canim hayirli olsunnnn

çok sağol:) herkes iyi sanırım 1 gün girmedim neler kaçırmışım kaç dakikadır bitmedi. dırımkızını merak etmiştim sanırım iyi... okuduğum kadarıyla herkes iyi her şey yolunda:) çok sevindim... herkese iyi geceler hihoyyyt

:))) aynen öyle valla..gerçi bugun nerdeyse hiç kalkmadim..wc dişinda :) ama sıkıntı basti yani..şimdide halim yok pek ama sıkıldım yatmaktan :)) sen doktora ne zaman gidicen

:))) aynen öyle valla..gerçi bugun nerdeyse hiç kalkmadim..wc dişinda :) ama sıkıntı basti yani..şimdide halim yok pek ama sıkıldım yatmaktan :)) sen doktora ne zaman gidicen

yaa ben yatakta kalsamda oturuyorum yani.ama çok şükür 2 hafta oldu kanamam falan olmadı hiç.plesenta nedeniyle.haftaya cnm 26 aralıkta.o zaman ayrıntı var.bakalım inşallah benim plesantam çıkmıstır yukarılaraaaa...yoksa aynen devam.bişey diil fena alıştım ben bu hizmete yaa. :)
senin ne zaman cnm

yat güzelim yatttt..oturunca baski yapiyorsun rahmine..enazindan rahmine kuvvet verme..

hadi bakalim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin haftaya :) benimde haftaya sali canim..ayrintili ult. 29 aralikta ama

Herkese günaydın arkadaşlarhihoyyyt iyi bir gün geçiririz inşallah bizde işe geldik ama çok uykum varmirmirmirmir ahh şu hafta bir bitsede bebişimi görsemhihoyyyt

herkese günaydın kucak dolusu sevgiler bugün nasılmış mayıs anneleri:)) kızlar yatakta sağo sola dönerken rahmimde ağrı oluyor sizdede var mı özellikle son üç-dört gündür doktoruma gidince sorayım en iyisi
sabah yataktan hiç kalkmak istemedik bebişimle sıcacıktı çünkü insan böyle anlarda evde olmayı o kadar çok istiyor ki dün annem bizdeydi onun yanımda olması kadar güzel bir duygu yok biraz doğumdan konuştuk zaman çok çabuk geçiyor dedik hepimizin hakkında hayırlısı olsun fıstıklarım:))))

herkese günaydın cici annişler.nasılsınız bakalım bugün inşallah herkes bomba gibidir. ben bugün çok zor kalktım ağlayacaktım uyumak istiyorum diye.işe geldim ama hala deli uykum var.kafamı koyduğum an sanki uyuyacak gibiyim.akşamda 10 da uyudum halbuki...çok uykucu oldum ben yawwwwww

cnm yaa fulya ile ben ne yapak 2 haftadır yatıyoruz ki ben bunun öncesinde hiç öle gezmezdim ama evimde yemeği yapar otururdum ....şimdi (allah korusun ama yatalak gibiyim)

sana kim hizmet ediyor bilmiyorum ama benim kayınvalidem olduğu için artık tedirgin oluyorum yaşlı üstüne yük binmiş gibi geliyor o yüzden dokotrun normale dönebilirsin lafını dösr gözle bekliyorum

yat güzelim yatttt..oturunca baski yapiyorsun rahmine..enazindan rahmine kuvvet verme..

hadi bakalim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin haftaya :) benimde haftaya sali canim..ayrintili ult. 29 aralikta ama
bende oturuyorum hep yatılmıyor cnm malesef gece yatarken artık omuzlarım acıyor ya sağ dönüyorum ya soluma bütün gece dön durrr

Herkese günaydın arkadaşlarhihoyyyt iyi bir gün geçiririz inşallah bizde işe geldik ama çok uykum varmirmirmirmir ahh şu hafta bir bitsede bebişimi görsemhihoyyyt
günaydın cnm

günaydınn bendede oluyor ama kasığımda göbişin tam altında
uyuman normal cnm ben gün içindede uyuyorumm
günaydınlar

günaydın kızlar bende erkenciyim günler çabuk geçsin diyemi ne erken yatıyorum gün içinde uyuyorum rüyamda yine kanamam olmuş gördüm morelim bozuldu ....

yatma işi canımı sıkıyor daha çok kayınvalidemde yatma işi evimi özledim düzenimi özledim ...

anneme birkat daha kızıyorum için için ...ben evlenirkende yanımda yoktu şimdide yok
hep farklı sorunlar vardı ben ikinci plandım ....
şimdi kocam diyorki son 4 ay burada geçsin ben dört ay kayınvalidemle kalmam yük olmam
zaten hamilelik yüzünden çok duygusalım ben en ufak lafa alınıyorum
en fazla 6 ayım bitene kadar kalabilirim kocam gelsin söyleyecem boşa hayal kurmasın
bi arkadaş yazmış gülün diye üzgünüm gülemiyorum benim çocuklarım mutsuzmu oluyolar şimidi..
yani agresifim duygusalım hamileyimmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar, bugün üçlü tarama sonucumu alıcam çok tedirginim:Saruboceq: çünkü ikili testimiz biraz riskli çıkmıştı, ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey normaldi ama insan yine de korkuyor.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…