siribroncum gözünaydın.çok sevindim cnm testinin iyi çıkmasına.ben hala bekliyorum sonucu bu haftasonuna kadar alırım sanırım 1hfatada cıkıyor dimi kızlar;?araya bayram girince süre uzadı tabi..
benim midem bulanıyor yawww bulantı hapı içsemmi acep doktor kızmıştı içmiyorum diyee
siribroncum gözünaydın.çok sevindim cnm testinin iyi çıkmasına.ben hala bekliyorum sonucu bu haftasonuna kadar alırım sanırım 1hfatada cıkıyor dimi kızlar;?araya bayram girince süre uzadı tabi..
benim midem bulanıyor yawww bulantı hapı içsemmi acep doktor kızmıştı içmiyorum diyee
Ya kızlar benim aklım çok karıştı ya.16 haftalığım şu an,ikili test sonucu ii çıktı doktor 3 lü ye gerek yok dedi,renkli ultrasyonu da ben sordum.Öle bi şey varmış diye.o bir ay sonra dedi 15 ocak için randevu verdi.
Normalde renkliyi de gerek görürse mi istiyor?
KIZLAR AZ ÖNCE NETTE DOLAŞIRKEN ÇOK SEVİMLİ BİR ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI BULDUM DAYANAMADIM SATIN ALDIM hihoyyyt
BELKİ SİZDE BEĞENİP ALMAK İSTERSİNİZ DİYE RESMİNİ KOYUYORUM BAKIN BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ??
Ooooo biz hergün bişeylere takıyoruz kafayı bacım :)
Ay ben pembesine bayıldım :) Hemde çok ucuz ya...
[/QUOTE
ay buda çok güzelmiş pembiş pembiş harika
kızlar bugün kafama takıldı ayrıntılı ultrason zamanı geliyo 22.haftada yapılması iyi olurmuş benim muaneye gittiğim hastanede yokmuş başka hastanelerden fiyat öğrenıyorum medicel parkta 190 civarı koşuyolu görüntüleme merkezinde 180ytl dediler istanbulda anadolu yakasında oturan arkadaşlar siz hangi hastanede yaptırmayı düşünüyosunuz?
kızlar renki ultrasonla ayrıntılı ultrason arasında ne fark var aynı şeylermi? bide 4 boyutlu ultrason nasıl oluyor ay kafam karıstı ne çok şey var öyle
Ya kızlar benim aklım çok karıştı ya.16 haftalığım şu an,ikili test sonucu ii çıktı doktor 3 lü ye gerek yok dedi,renkli ultrasyonu da ben sordum.Öle bi şey varmış diye.o bir ay sonra dedi 15 ocak için randevu verdi.
Normalde renkliyi de gerek görürse mi istiyor?
canım valla benimde kafam karıstı ne çok ultrason çeşidi varmış
merhabalar naber fıstıklar bizde eşimle dışarda yemek yedik biraz dolaştık iyi geldi:))) sizler neler yapıyorsunuz
selam kızlarr yorucu birgünden sonra geldim ama çok yorgunummmm çooooooooooooook
ohhh sefan olsun canım benım kocışım hala gelmedı bu hafta bıraz gec kalıyor bende yalnızım
selam kızlarr yorucu birgünden sonra geldim ama çok yorgunummmm çooooooooooooook
biz geldikkkkkkkkkkk :sm_cool::sm_cool:
bugün kontrolumuz vardıı kuzucuğumla buluşma günüm yanii şükürler olsun herşey yolundaymışş üçlü teste gerek yok dedi dr um ..:teytey:
ama bu sefrde kapatmışş bacaklarını göstermedii bize yaww :çok üzgünüm:
ben sanırım doğana kadar cinsiyetini öğrenemicemm :çok üzgünüm:
zaten sağlıklı olması yeterli benim için o yüzden çokta merak etmiyorumm..
hazır çıkmışken sağlık ocağında tetanoz aşımızıda oldukk şükür acımadı fazla :Saruboceq:
kızlar şu ayrıntı ultrason için söylediğiniz miktarlara hayret ettim yaw ..benim yaptıracağım yer hastane ile anlaşmalı ve ssk lı olanlardan ücret almıyor üstelik ben 2 ci defa giricemm ocak başında ve hiçç ücret ödemiyeceğimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?