2009 Mayıs Anneleri

siribroncum gözünaydın.çok sevindim cnm testinin iyi çıkmasına.ben hala bekliyorum sonucu bu haftasonuna kadar alırım sanırım 1hfatada cıkıyor dimi kızlar;?araya bayram girince süre uzadı tabi..

siribroncum gözünaydın.çok sevindim cnm testinin iyi çıkmasına.ben hala bekliyorum sonucu bu haftasonuna kadar alırım sanırım 1hfatada cıkıyor dimi kızlar;?araya bayram girince süre uzadı tabi..

Canım testler istanbul yada ankaraya gönderilldiği için geç çıkabiliyor mesela benim sonuç 2 hafta sonra çıkıcak

benim midem bulanıyor yawww bulantı hapı içsemmi acep doktor kızmıştı içmiyorum diyee

Canım doktorum bana GİNGER diye bir bulantı hapı vermişti 5 haftalıkken çok bulantın olursa al dedi,ben 1 sefer aldım,yani eğer bulantı nedeni ile çok kusuyorsan(günde 1 seferden fazla
)o zaman al bence:CüvCüv:

tsk canım hihoyyytefet normalde 1 haftaya cıkıo ben bayram oncesı wermıştım daha anca bugun alabıldım...sende bı ara sor ıstersen belkı gelmıştır.sonucta testler ya ankaraya ya ıstanbula yollanıo....benımkı cıkmıs ben bayram oncesı arıfe gunu vermıştım..:CüvCüv:

Kızlar bebişlerimiz boğa ve ikizler burcundan olacak,işte bu burçların özelliklerisengözlerimebaksanab

BOĞA BURCU (20 nisan-20 mayıs)

Boğa Burcu Kadını Genel Özellikleri

Boğa burcu kadın sessiz, sakin ve mağrur duruşuyla dikkat çeker. Gerçekçi ve otoriter bir tavrı vardır. Girdiği ortamlarda hal ve tavırlarıyla dikkati çeker. Hırslıdır ve düşlediği bir şeye ulaşmak için elinden geleni yapar. Alışkanlıklarına bağlıdır ve sadakatsizlikten hoşlanmaz.

Boğa burcu kadını duygusal açıdan oldukça hassas ve kırılgandır. Birine değer verdiği zaman onun için daima elinden geleni yapar.Sadakatsizlikten hoşlanmaz. Dışarıdan soğuk görünmekle beraber, yumuşak kalplidir. Çalışkandır ve bir işe başladığı zaman sonuna kadar o işi götürür.

Boğa burcu kadını maddi rahatlığa fazlasıyla önem verir. Fakat giriştiği işlerde kendini çok fazla riske atmayı sevmez. Merhametlidir ve yardımseverdir. Gönül ilişkilerinde onun için sevgi ve saygı çok önemlidir. Tekeşlidir ve sadık bir eş olur. Boş zamanlarında yemek yapmayı, müzik dinlemeyi ve el sanatlarıyla uğraşmayı sever.

Boğa burcu kadını evine düşkündür. Huzursuzluktan hoşlanmaz. Hediye almaktan fazlasıyla hoşlanırlar.

Boğa Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Boğa burcu erkeği inatçı, çalışkan, hareketli ve sakin yapısıyla dikkat çeker.Bu sakin görünüşünün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermez.

Boğa burcu erkeği evine bağlıdır ve uyumlu bir eştir. Aynı zamanda çocuklarıyla arasında sıcak bir bağ vardır ve iyi bir babadır.Bir o kadar da sert ve disiplinlidir. İşlerine fazlasıyla düşkündür. Başladığı bir işi sonuna kadar devam ettirir.

Fiziksel anlamda yapılı ve sağlıklı bir görünüm içindedir,ancak boyun bölgesi en zayıf bölgesidir. Sağlığına dikkat etmesi gerekir. Çünkü göründüğünden çok daha hassastır.

Boğa burcu erkeği karşı cins tarafından oldukça beğenilir. İlişkilerinde sadıktır ve her anlamda fedakardır. Lüksten ve konfordan fazlasıyla keyif alır. Cömerttir, fakat savurgan değildir. En sadık dostlar boğa burcu erkeklerinden çıkar.

İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ(21 mayıs-21 haziran)

İkizler Burcu Kadını Genel Özellikleri

İkizler burcu kadını neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. İkizler burcu kadını pratik, akıllı ve çekicidir. Fakat bir ikizler kadınını anlamak çok zordur. Çünkü sürekli bir değişkenlik içerisindedir.

İkizler kadını tez canlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak ona çok büyük keyif verir. Farklılıktan hoşlanır.

İkizler kadını birden fazla işle aynı anda uğraşabilir. Kendisine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır.İlgiden çok hoşlanır ve fazlasıyla iyi niyetlidir. Maddi konuda bağımsız olmaktan hoşlanır.Kısıtlanmaktan ve özellikle emir almaktan hoşlanmaz.

Hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. İkizler kadını akıcı ve etkili konuşması ve ikna kabiliyetiyle fazlasıyla dikkat çeker ve iyi bir dosttur. İkili ilişkilerde oldukça fedakar ve iyi bir partnerdirler.

İkizler Burcu Erkeği Genel Özellikleri

İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır.

İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekleyen bir yapısı vardır. Aklına koyduğunu mutlaka yapmak ister. Diğer taraftan özgürlüğüne düşkün olan ikizler erkeği kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz. Kendi işini yapmaktan daima keyif alır.

İkizler erkeği çift kısmetlidir. İnsanlarla kolay diyalog kurabilen ve sözünü dinleten bir yapısı vardır. Karşı cins tarafından hemen fark edilir. İşle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni projeler üretmekten çok keyif alır. Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir.Fakat idare konusunda oldukça zayıftır. Bir konuda derinleşememek gibi bir problemleri vardır.

İkizler erkeği savurganlığı sever ve para konularında fazla başarılı değildir. Duygusal anlamda fazla hassas değildir ve olabildiğince işin mantıklı tarafından bakmayı sever.

İkizler erkeği çok disiplinli bir ev hayatından hoşlanmaz, fakat çok severse evlenip bu evliliği devam ettirmek için çaba harcayabilir.

içtim ama yemek yiyemedim salata yedim sadece doktor iç dedi ben bişey ypmadığı için içmiyordum başka nedeni yoktu

Ya kızlar benim aklım çok karıştı ya.16 haftalığım şu an,ikili test sonucu ii çıktı doktor 3 lü ye gerek yok dedi,renkli ultrasyonu da ben sordum.Öle bi şey varmış diye.o bir ay sonra dedi 15 ocak için randevu verdi.
Normalde renkliyi de gerek görürse mi istiyor?

canım benımde ıkılım ii cıkmıştı dr um üçlüye gerek yok dedı ama ben genede yaptırmıştım...üçlüdede bişi cıkmadı şükür....ultrason konusunda bende pk bişi bilmiorum ama bugun bende ayrıntılı ultrasonu sordum dr gerek yok dedı gerek gordduum hastalara ben tawsıye edıorum dedı ama ıstıosan yaptıralım dedı bende düşünbelım dedim.ama ayrıntılıyla renklı aynımı bılmıorum tatlım ya:CüvCüv:

canım ya adresini özelden mesaj atarmısın çok gzelmiş bayıldım:))

Son düzenleme:
fıstıklar kıslarrr bıs oğluşla kacıos artıkkk:CüvCüv:
benımkı ascık huysuzlastı sankı...bırascık uzancassss öpüorum sızı göbüşten...ii bakın ha bebişlere....a.sherkese ii gecelerr canlar:CüvCüv:

merhabalar naber fıstıklar bizde eşimle dışarda yemek yedik biraz dolaştık iyi geldi:))) sizler neler yapıyorsunuz

çok sevindim test sonucuna ben de üçlü yaptırmıştım sonucu bugün aldım her şey yolundaymış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…