günaydın kızlar, bugün üçlü tarama sonucumu alıcam çok tedirginim:Saruboceq: çünkü ikili testimiz biraz riskli çıkmıştı, ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey normaldi ama insan yine de korkuyor.:1no2:
günaydın kızlar bende erkenciyim günler çabuk geçsin diyemi ne erken yatıyorum gün içinde uyuyorum rüyamda yine kanamam olmuş gördüm morelim bozuldu ....
yatma işi canımı sıkıyor daha çok kayınvalidemde yatma işi evimi özledim düzenimi özledim ...
anneme birkat daha kızıyorum için için ...ben evlenirkende yanımda yoktu şimdide yok
hep farklı sorunlar vardı ben ikinci plandım ....
şimdi kocam diyorki son 4 ay burada geçsin ben dört ay kayınvalidemle kalmam yük olmam
zaten hamilelik yüzünden çok duygusalım ben en ufak lafa alınıyorum
en fazla 6 ayım bitene kadar kalabilirim kocam gelsin söyleyecem boşa hayal kurmasın
bi arkadaş yazmış gülün diye üzgünüm gülemiyorum benim çocuklarım mutsuzmu oluyolar şimidi..
yani agresifim duygusalım hamileyimmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar bende erkenciyim günler çabuk geçsin diyemi ne erken yatıyorum gün içinde uyuyorum rüyamda yine kanamam olmuş gördüm morelim bozuldu ....
yatma işi canımı sıkıyor daha çok kayınvalidemde yatma işi evimi özledim düzenimi özledim ...
anneme birkat daha kızıyorum için için ...ben evlenirkende yanımda yoktu şimdide yok
hep farklı sorunlar vardı ben ikinci plandım ....
şimdi kocam diyorki son 4 ay burada geçsin ben dört ay kayınvalidemle kalmam yük olmam
zaten hamilelik yüzünden çok duygusalım ben en ufak lafa alınıyorum
en fazla 6 ayım bitene kadar kalabilirim kocam gelsin söyleyecem boşa hayal kurmasın
bi arkadaş yazmış gülün diye üzgünüm gülemiyorum benim çocuklarım mutsuzmu oluyolar şimidi..
yani agresifim duygusalım hamileyimmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar, bugün üçlü tarama sonucumu alıcam çok tedirginim:Saruboceq: çünkü ikili testimiz biraz riskli çıkmıştı, ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey normaldi ama insan yine de korkuyor.:1no2:
günaydın canım kafana çok takıtığın için rüyana giriyor içini rahat tut
bebişim hamilelikte hormonlar değişiyor ve çok hassas olmamız normal bence idare et bitanem bebişlerin sağlığı için yine çok şanslısın sana bakan bir kayınvaliden var ben ilk hamileliğimde düşük tehlikesi yaşamıştım doktor kalkma yat dedi ama işin kötü yanı ben yanlızdım ne annem ne kayınvalide o daha zor bir durum bitanem bu durumda en güçlü yanımız sabrımız ve bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesi
canını sıkma emin ol bebişlerini kucağına aldın mı tüm sıkıntıların bitecek güzel anne üzme kendini:CüvCüv:
canım sen kendini üzme sakın çünkü üzüntü hormonlarını değiştiriyor ,bebeklerde bunu hemen farkediyor. bak hepimiz doğurmadan anneliğe başladık bile. Allah çözümsüz dert vermesin. bak haftalar ne kadar hızlı geçiyor. şimdi güzel günlerindesin, keyfini çıkar. doğduklarında daha çok yorulacaksın. oturarak birşeyler yapamıyorsan kitap okumayı deneyebilirsin. sürükleyici bir kitap bulabilirsen zaman daha hızlı geçer. birde rüyalar tamamen bizim düşüncelerimizle yönleniyor, olacak diye canını sıkma.ayrıca rüyada kan görmek rüyayı bozar derler. yani mutlu ol.
teşekkür ederim kızlar ...ama mutsuzken mutlu olamıyorum belki diyeceksiniz derdin ne
evimi istiyorum...kayınvalidem çok iyi davranıyor ama temizlik anlayışımız bir değil burada yazmak istemiyorum ...bense çok titiz biriyim evimde hergün eşim ve ben sadece kullandığımız halde lavaboyu klozeti yıkardım yada eşim yıkar hergün havlumuz değişirdi oysa burada öle değil....banyo bile yapmıyorum dişlerimi fırçalayamıyorum ben 3 sene oturdum ama o zaman ben temizliyordum ve işe gidiyordum....temizlik kkonusunda fazla tahammüllü değilim...şimdi bunlar bana batıyorr
annem desen doğuma yakın bile gelmez yanıma çalışıyor ..diyeceksiniz kadın çalışıyor evet ama istese işden ayrılabilir çünki annem istemezse çalışmayabilir..
şimdi eşim aradı konuşamadım ağladım senağlamasenağlamasenağlama
teşekkür ederim kızlar ...ama mutsuzken mutlu olamıyorum belki diyeceksiniz derdin ne
evimi istiyorum...kayınvalidem çok iyi davranıyor ama temizlik anlayışımız bir değil burada yazmak istemiyorum ...bense çok titiz biriyim evimde hergün eşim ve ben sadece kullandığımız halde lavaboyu klozeti yıkardım yada eşim yıkar hergün havlumuz değişirdi oysa burada öle değil....banyo bile yapmıyorum dişlerimi fırçalayamıyorum ben 3 sene oturdum ama o zaman ben temizliyordum ve işe gidiyordum....temizlik kkonusunda fazla tahammüllü değilim...şimdi bunlar bana batıyorr
annem desen doğuma yakın bile gelmez yanıma çalışıyor ..diyeceksiniz kadın çalışıyor evet ama istese işden ayrılabilir çünki annem istemezse çalışmayabilir..
şimdi eşim aradı konuşamadım ağladım senağlamasenağlamasenağlama
haklısın cnm ben evimde kayınvalidem görmeden döküyorum çamaşır suyunu hoş görsede umrumda değilhavlumuda ayırıyorum ama onun evinde zorrtatlım bebişlerin ve kendin için bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış senin yaşadıklarını ben kendi evimde yaşıyorum altı ay kayınvalide bizde kaldı evin kokusu herşeyi değişti hiçbirşey yiyemez hala gelmiştim şükür gitti ama ardında kızını bıraktı ve bir yıldır bizde kalıyor söylemeden iş yapmıyor hiç temiz değil bak bu daha kötü bir durum inan
bitanem herşey bebişlerimiz içinse fedakarlık yapacağız biz güçlü anneleriz inan
benim hiçbir mecburiyetim yokken evimde pis bir insanla yaşamak zorundayım inan bu hepsinden daha zor a.s
özür dilerim cnm üzmek istemedim şimdide ağlaypçocuklarımı üzdüm diye ağlıyorumay canım ya. ne olur böyle yapma.valla ben bile burda okurken duygulandım.sen iyice hamilelik psikolojisine girmişin. bazen insan annesinin yada sevdiği birinin en kötü anında sesini duyar duymaz ağlamaya başlar. sebepli yada sebepsiz yere. bak hem eşinde üzülmüştür sana şimdi. ne olur ağkama. bizide üzüyorsun inanki.a.s.
günaydın arkadaşlar.herks iyidir umarım.dırımkızı kafana fazla takma canım herkes huyu değiştiremessin.bebişlerin için az sabret.daisy canım sende merak etme herşey yolundadır.
ilgincin canım görümcen gitmedi galiba gelip ben göndereyim istersen:):) canım zor bir durum ama inşallah en kısa zamanda rahatına kavuşursun.rahim bölgesinde ağrı oluyor demişssin bende de oluyor hatta ağlıyorum bazen.ama normalmiş bebeğin gelişiminle alakalıymış canım.doktorum muayenme etti hatta idrar tahlili verdi ama temiz çıktı canım.ama yinede doktorunla konuş.
kızlar bende işe karşı çok isteksizlik var herkese sinir oluyorum en ufak şeyde geriliyorum sizdede var mı bize ne oluyor böyle çok hassaslaştık birlikte olup paylaşımlarda bulunduğumuz için çok şanslıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?