Maşallahkızımın teyzeleri merhabalar..
bugn doktor kontrolu vardı bizim zilli dayamış elini ensesine bir keyıflıydiki babası bile şaşırdı gelişimi herşey yolunda çok şükür bıraz hamur işi ve tuzdan uzak durmam gerekmiş elevıtı kutun bıtınce bırak dedı calsıyum magnezyum içerikli bı hap ile demir hapına başladık hayırlısıyla 23.haftamda koşuyolu görüntüleme merkezine yönlendirdi ayrıntılı ultrason için orasıda 180 190 civarı dıyor fıyat olarak anadolu yakasında arastıran arkadaslara duyrulur...
Maşallah
canım bende dün kızımın olacağını öğrendim 2 hafta sonra ayrıntılım var randevumuda aldım.Doktoruda araştırdım bu konuda ve bebeklerdeki genetik üzerin ihtisas yapmış en azından içim rahatladı gidince bakalım nasıl olacak memnun olacakmıyımkaydirigubbakcemile2
Sağol canım hepimize.Alman hastanesine Ulun Beye gidiyorum şimdi Bahçeci kliniğinde Bora Bey varmış ayrıntılı için ona gönderdidelikafaduldenallah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah senınde gözün aydın canım.hangı hastaneye ve doktora gıdıyosun CADIARZU
nasılsınız kızlar?az önce kahverengi ama az kanama geldi ama baska yok...kötü bisey değildir dimi?bebişim hareket ediyor sanki
Canım benimde idrardan sonra olmuştu bu genelde seni korkutmayım ama rahim biraz aşağı iniyor demek ben hareketsiz 1 hafta yattım sonra yine oldu bu sefer 10 gün yattım dikkat et.Yemek için bile kalkmadan yat ve dr nu ara alttan ultrasonla bakıp rahim ağzı mesafesini ölçüyorlar.ilişkiyide eşinle yasaklıyorlar.nasılsınız kızlar?az önce kahverengi ama az kanama geldi ama baska yok...kötü bisey değildir dimi?bebişim hareket ediyor sanki
nasılsınız kızlar?az önce kahverengi ama az kanama geldi ama baska yok...kötü bisey değildir dimi?bebişim hareket ediyor sanki
Canım benimde idrardan sonra olmuştu bu genelde seni korkutmayım ama rahim biraz aşağı iniyor demek ben hareketsiz 1 hafta yattım sonra yine oldu bu sefer 10 gün yattım dikkat et.Yemek için bile kalkmadan yat ve dr nu ara alttan ultrasonla bakıp rahim ağzı mesafesini ölçüyorlar.ilişkiyide eşinle yasaklıyorlar.
cnm yaa zaten 2 hafta önce gittiğimde plesantam rahim ağzına yakınmıs.
evet canım bana da verdi. ama günde 1 defa. kramplara,kas kasılmalarına iyi geliyo,gevşetiyormuş vücudu. mecbur içiyorum. hap filan yokmu diye sordum. bi tane var ama daha eczanelere gelmemiştir dedi.arkadaşlar doktor bana dün magnezyum ilacı verdi suya karıştırıp içiyosun sabah ve akşam ama ben içemiyorum kusturuyo napmalıyım?sizede verdimi doktor?
cerencim sana bır sey sorucam senın bebıse once kız sonra erkek demısler galıba kısacık anlatırmısın kacıncı haftalarda baktı dr.?nasıl oldu?
Canım ultrasonla alttan baktı ve 4cm yada 4mm inme var demişti çok az ama dedi bu yapmıştır dedi kıpırdamadan yat dedi ve yattım sonra işe başlayınca yine başladı busefer yine ölçtü 10 gün yat dedicanım senın altanmı rahım agzı mesafenı olctu kac cıktı canım benımde haftaya olculcek benım bebiş ıkız oldugu ıcın rısk daha fazla
Canım ultrasonla alttan baktı ve 4cm yada 4mm inme var demişti çok az ama dedi bu yapmıştır dedi kıpırdamadan yat dedi ve yattım sonra işe başlayınca yine başladı busefer yine ölçtü 10 gün yat dedi
endol fitil verdi 3 gün içtim sonra kesildi ilacın fazlası da zararlı şimdi yine olursa gece gündüz ne olursa olsun ara dedi çünkü bebek ağıırlaştıkça erken doğum riski artıyor.Ayrıntılı ultrasonda da belli oluyor diyorlar arkadaşlar 2 hafta sonra gidince bakalım dr ne diyecek. eğer kanama varsa işkillenmelisin yoksa bu konuyla ilgili evham yapmamalısın bu herkeste olmuyor çünkü
arkadaslar bendede miyom var 4 cm. boyunda benimde erken doğum riskim oldugunu söyledi doktor son 3 ayda ilaç verecekmiş ama benim rahim agzını falan ölçmedi hiç hatta bana 9 ay boyunca ilişki yasak sizce doktora ölçüm yapacakmsınız diye sorayımmı 1 ay sonra randevum var
Bence doktorun en iyisini bilir çünkü hepimizin sorunu genelde farklı içini rahat tutmalısın miyomunda bildiğim kadarı ile bebeğe riski yok.arkadaslar bendede miyom var 4 cm. boyunda benimde erken doğum riskim oldugunu söyledi doktor son 3 ayda ilaç verecekmiş ama benim rahim agzını falan ölçmedi hiç hatta bana 9 ay boyunca ilişki yasak sizce doktora ölçüm yapacakmsınız diye sorayımmı 1 ay sonra randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?