Maşallah bu kadar saat ne kadar rahatlar dimi bayanlar ise aman kalkayım kahvaltı hazırlayım sonra erken yatar dinlenirim der.delikafaduldenbu arada herkese gunaydın kızlar eşim hala uyuyor akşam 3 de geldıler kardeşıyle bugınde kalkmadılar benımde canım sıkılıyor ıyıkı varsınız ya
kızlar hepiniz cook sağolun.devamı gelmediği için doktorumu aramadım.şimdi iyiimm canlarm..annemdeyim oturuyorum eşim macı izlemeye gitti.sizlernasılsınız??
cnm geçmiş olsun evet leke halindeyse korkma ama yinede doktorunu bilgilendir derim
ben hala progestan kullanıyorum
saol birsencim ..bende haftada bir gün progesteron iğne vuruluyorum cnm.bu cuma 26 nda randevum var allahtan..allah yardım etsin bize yaa benim ilk düşük olduğu içinde o anı bir daha yasatmasın allahım.çişimi yapmaya gittim ne ağrı ne sancı bütün iç çamasırım kan.gece hemen hastaneye gitmiştik doğumhaneye aldılar kalbi durmus dedikleri o anı allah kimseye yasatmasın.tabi yinede herşeyin hayırlısı ama o an insan çook kötü oluyor ..
senin nasıl gecti cnm haftasonun?eşinde gelmiştir......:teytey:
cnm ilk gebeliğin kaç haftalıktıki
çok geçmiş olsun h.sonum iyi geçti bende yarın gidecem doktora rahim boyu ölçülcek
bugün banyo vs.yaptım kasığım ağrımaya başladı sanırım plasenta daha yukarı çıkmadı canım sıkılıyor neden böle diye duşdamı almayacam yawww
FULYACIM,geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz,üzülme canım dinlenmene bak öptüm:teselli:
o kadar sıkıldımkiii ter bastı yatakta artık açmam bacaklarımı bütün gece pedi bile yeni çıkarmıştım ya korkudan çıkaramıyordum
dur bakalım cnm yarın doktora gideceksin..inşallah düzelir bir an önce çünkü moral falan kalmıyor insanda..
cnm ağrı var sadece kanama ağrısız geldiiii
Birsencim sanada geçmiş olsun canım çokmu oldu kanaman yine?
Bende iyiyim güzelim sağol,bugün pazara gittik babişle,sonrada kipa ya alışverişe ,baya bi yorulduk saat 6 gibi dayanamadım uyudum 1 saat falan, yeni aksam yemeği yedim sayılır.
Önceki bebişin için 10 haftalıktı demişsin canım,düşündükçe üzülme bence çünkü eğer bebekte bir bozukluk varsa örneğin sakatlık gibi vücut bunu ilk 3 ayda atıyormus zaten,benim teyzem 2. bebişini daha büyükken yaklasık 4 buçuk aylıkken kaybetmiş Allah göstermesin,çok üzülmüş o zaman ama sonra düşünmüş uzun uzun sağlıklı olsaydı düşmezdi diye,düşünsene dünyaya sakat bir çocuk getirmek hem bebek için zor ömrü boyunca hep baskalarına muhtaç kalacak,hemde anababa için zor...her yönüyle yani,Rabbim bu sağlıklı bebişini sana bağışlasın.:ecrin_bebek:
cnm benim kanamam lekelenmem yok sadece duş yaptım çok oturdum ağrı oldu ona sıkıldımm cnm
evet cnm haklısın.peki 4 5 aylık bebekler neden düşüyor acaba?yani testler falan normal diyelim sağlıklı yani.o korkutucu geliyor bana..
evet cnm haklısın.peki 4 5 aylık bebekler neden düşüyor acaba?yani testler falan normal diyelim sağlıklı yani.o korkutucu geliyor bana..
Aman canım korkuttun benide,geçmiişi okumadım henüz bende, ağrı bu haftalarda normall canım,bendede oluyor,ama sen yinede doktorunu dinle uzan,birde çok sıcak su ile duş yapma ılık olsun çünkü rahim kaslarını gevsetiyormuş sanırım,öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?