arkadaşlar günaydın herkese.iyi haftasonları.çoğunuz yoksunuz ama benim gibi işte olanlara kolay gelsin. dün gittimya doktora onu anlatayım sizlere. çok şükür sonuçlarımızda,organlarımızda birşey çıkmadı.hayırlı haberler getirdim. ama ben bebişimi hiç göremedim. tıp fakültesinde sadece doktorun önünde ekran var. benim özelde gittiğim doktor öyle değil.yattığım yerin tam tepesinde ekran var bende ordan görüyordum.burda yokmuş sinir oldum sadece annemle kardeşim gördüler. bana yattığım yere anlattılar sadece. doktor tek tek oğlumun kalbine, böbreklerine, ellerine, ayaklarına, omuriliğne, midesine,pipisine filan baktı. şükür birşey çıkmadı. şiir gibi bir bebek dedi. amnio sıvısı filan da normal çıktı çok şükür. minik oğlum ellerini yumruk yapmış doktor anneme ve kardeşime gösterdi. bende görmeyi çok istedim.
sonra size ne diyeceğim. ilk önce midesini aradı aradı bulamadı.allah allah burda olması gerekiyor filan derken başka bir organa geçti. biraz sonra tekrar döndüğünde hah dedi su yutmuş midesi göründü dedi. kızlar şok oldum orda. demek oğlumun midesi boşmuş ki görünmemiş.allahın işine bak dedim.tüylerimiz diken diken oldu. midesi dolunca göründü yani.
işte böyle darısı size olsun.sizde bana anlatırsınız artık. gerçekten insanın içi çok rahatlıyor. hele benimkide biliyorsunuz sorunlu olduğu için iyice rahatladım. artık gerisi allaha kalmış.zaten doktorda diyorki bizim burda ayrıntılı da bakmamız bile %100 değil. %80-%90 görebiliyoruz diyor.allah hakkımızda hayırlı versin annişler.hepinizi öpüyorum.
Güzelim gözün aydın,darısı basıma insallah,keske doktora ben göremiyorum deseydin canım ekranı birazda sana çevirirdi,sen 20. haftanda ayrıntılıya girdin,benim doktorumda bana ayrıntılı için 23. hafta yazmıs biraz kafam karıstı simdi acaba benimki geçmi olur diye?fisfisfis
canım benim doktor ayrıntılı için 20-22. haftalar arası gel,en uygunu 21.hafta tam ortası yani dedi. şakkıdı
Cerencim nasılsın?Dün doktora gittim ve kızım olacağını öğrendik.kaydirigubbakcemile2
Seninle aynı günolduğu için kafam karışmış merakım çoğalmıştı.Benim doktorda 20.hafta ayrıntılı için gün verdi.Nişantaında bir doktor varmış adı Bora Cengiz ona gidicem.Muayenesi 335 miş.Siz ne kadara yaptırıcaksınız?:CüvCüv:
Sağol canım o kadar sevinçliyim ki yerimde duramıyorum.eşime doktor erkek mi istiyordun dedi eşim varmısın yokmusun da insanların cebinde para yokken 50 000 veriyorlar beğenmiyorlar ordaki 500 sanki onların gibi düşünüp almıyorlar ama dedi elde hiçbir şey yok bizim için sağlıklı evladımız olsunda farketmez dedi.Biz bunu bulduğumuza şükrediyoruz dedi.ayyyy ne güselll yawwwdelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kız heee çok şanslıısn valla
cnm eğer benim 20 haftada ayrıntılı isee 250 ytl vereceğim iki bebeğee
kızlar selam...
sabah dr a gittik. bu seferde yüzüstü yatmış eller ensede keyif yapıyodu ve yine cinsiyetinden emin olamadık... dr umuz da artık hırs yaptı baya uğraştı olmayınca haftaya yine gel bu sefer kesin söleyeceğim cinsiyetini dedi:):):) üçlü test için kanımızıda verdik salı günü alcaz sonucunu... inşallah iyi çıkar...buarada sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözü aydın...
Sağol canım o kadar sevinçliyim ki yerimde duramıyorum.eşime doktor erkek mi istiyordun dedi eşim varmısın yokmusun da insanların cebinde para yokken 50 000 veriyorlar beğenmiyorlar ordaki 500 sanki onların gibi düşünüp almıyorlar ama dedi elde hiçbir şey yok bizim için sağlıklı evladımız olsunda farketmez dedi.Biz bunu bulduğumuza şükrediyoruz dedi.
Bu arada sen nerde yaptıracaksın renkliyi?:ecrin_bebek:
cnm ben medıcalparkda yaptırcam oraya gidiyorumm ben zaten doktorum orada
Ben tedavimi Alman Hastanesinde yaptırdım hala oraya devam ediyorum bu renkli içinde gönderdiği dr Bahçeci kliniği doktorlarından ama doğum Alman 2-4 milyardan aşağı değildir diye düşünüyorum.Çünkü muayeneye her gittiimde 110 veriyorum normalde 200 çok pahalı yani.Şimdi alternatif hastane arıyorum Anadolu yakasında.
Cerencim nasılsın?Dün doktora gittim ve kızım olacağını öğrendik.kaydirigubbakcemile2
Seninle aynı günolduğu için kafam karışmış merakım çoğalmıştı.Benim doktorda 20.hafta ayrıntılı için gün verdi.Nişantaında bir doktor varmış adı Bora Cengiz ona gidicem.Muayenesi 335 miş.Siz ne kadara yaptırıcaksınız?:CüvCüv:
O kadar heyacanlandım ki şimdi çıkıp bebişime aslında adı da hazır TÜRKİZ koyucam şöyle pembe elbiseler alayım bi rahatlayım.Yoksa yerimde duramıyorum.Zaten dün arkadaşım da doğum yaptı onu hastanede ziyaret de edicem onunda oğlu oldu.Sezeryan yaptı hamileliğinde de 5-6 aya kadar kusmuştu şimdi dünden beri yine kusuyormuş sezeryandan çekindim şimdi normal de böyle olmuyor çünkü..delikafaduldenayy hayırlı olsun canım benim.! çok şanslısınkaydirigubbakcemile5 ilk bebeği kız olan anneler daha şanslı bence. bende kız olmasını isterdim. ama oğlan annesi olmak da farklı bir duyguymuşhihoyyyt daha değişik hissediyorum kendimi ilk 4 aya görekaydirigubbakcemile3
ayrıntılı ultrason içinde ne kadar vereceğimi bilmiyorum. ben ücret vermeyeceğimi tahmin ediyorum ama siz böyle deyince şüpheye düştüm. daha randevu almadım, 3 hafta sonra olacak.
Güzelim gözün aydın,darısı basıma insallah,keske doktora ben göremiyorum deseydin canım ekranı birazda sana çevirirdi,sen 20. haftanda ayrıntılıya girdin,benim doktorumda bana ayrıntılı için 23. hafta yazmıs biraz kafam karıstı simdi acaba benimki geçmi olur diye?fisfisfis
canım ben ilk ayrıltılıya 15 haftalıkken girmiştim yani bütün organlara bakmaları için ama bu sefer dr 23 .haftada dedi çünkü bu haftada yapılanda kalp ultrasonografisiymiş tatlımm ..
bu arada kızlar benim yaptırcağım yer hastaneyle anlaşmalı olduğu için ücretsiz ama normalde 120 ye yapıyolar gaziosmanpaşada biyer eger gitmek isteyen olursa adres verebilirim a.s.a.s.
arkadaşlar günaydın herkese.iyi haftasonları.çoğunuz yoksunuz ama benim gibi işte olanlara kolay gelsin. dün gittimya doktora onu anlatayım sizlere. çok şükür sonuçlarımızda,organlarımızda birşey çıkmadı.hayırlı haberler getirdim. ama ben bebişimi hiç göremedim. tıp fakültesinde sadece doktorun önünde ekran var. benim özelde gittiğim doktor öyle değil.yattığım yerin tam tepesinde ekran var bende ordan görüyordum.burda yokmuş sinir oldum sadece annemle kardeşim gördüler. bana yattığım yere anlattılar sadece. doktor tek tek oğlumun kalbine, böbreklerine, ellerine, ayaklarına, omuriliğne, midesine,pipisine filan baktı. şükür birşey çıkmadı. şiir gibi bir bebek dedi. amnio sıvısı filan da normal çıktı çok şükür. minik oğlum ellerini yumruk yapmış doktor anneme ve kardeşime gösterdi. bende görmeyi çok istedim.
sonra size ne diyeceğim. ilk önce midesini aradı aradı bulamadı.allah allah burda olması gerekiyor filan derken başka bir organa geçti. biraz sonra tekrar döndüğünde hah dedi su yutmuş midesi göründü dedi. kızlar şok oldum orda. demek oğlumun midesi boşmuş ki görünmemiş.allahın işine bak dedim.tüylerimiz diken diken oldu. midesi dolunca göründü yani.
işte böyle darısı size olsun.sizde bana anlatırsınız artık. gerçekten insanın içi çok rahatlıyor. hele benimkide biliyorsunuz sorunlu olduğu için iyice rahatladım. artık gerisi allaha kalmış.zaten doktorda diyorki bizim burda ayrıntılı da bakmamız bile %100 değil. %80-%90 görebiliyoruz diyor.allah hakkımızda hayırlı versin annişler.hepinizi öpüyorum.
O kadar heyacanlandım ki şimdi çıkıp bebişime aslında adı da hazır TÜRKİZ koyucam şöyle pembe elbiseler alayım bi rahatlayım.Yoksa yerimde duramıyorum.Zaten dün arkadaşım da doğum yaptı onu hastanede ziyaret de edicem onunda oğlu oldu.Sezeryan yaptı hamileliğinde de 5-6 aya kadar kusmuştu şimdi dünden beri yine kusuyormuş sezeryandan çekindim şimdi normal de böyle olmuyor çünkü..delikafadulden
kızlar selam...
sabah dr a gittik. bu seferde yüzüstü yatmış eller ensede keyif yapıyodu ve yine cinsiyetinden emin olamadık... dr umuz da artık hırs yaptı baya uğraştı olmayınca haftaya yine gel bu sefer kesin söleyeceğim cinsiyetini dedi:):):) üçlü test için kanımızıda verdik salı günü alcaz sonucunu... inşallah iyi çıkar...buarada sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözü aydın...
Türkiz: Türkün ve Türklüğün izinde olan yada Türkün gökteki izi demek.Erkek olsaydı KUTAY KAĞAN koyacaktım.Kutay:Uğurlu olan ay yada gün demek Kağan hükümdarların hükümdarı demTürkiz mi? çok ilginçmiş. anlamı ne acaba? bildiğim bir tek Türkiz otel var Antalya'da.
bizde hep kız isimleri düşünüyorduk. erkek olunca işler karıştıdelikafadulden inşallah olursa ben normal doğum istiyorum. belki biraz acı çekiyorsun ama bir gün içinde olup biticek işte. hem kucağına alacağın mutluluğu düşününce acılara değer diyorum:asigim:
günaydınlarrrr ben teraneyim bugün aksam çok kustum bugün almadım vitamin kuru ekmek ve kaşar yedim ksumakdan dudaklarım patladı ...kocamıda kusarken karşıladım ....adamcağız bana pijama almış ama ben göremedimm bile kusmaktan kızlarrrrr 9 ay kusmayı aklım almıyor aksam auykuya dalarken midem sızlıyordu ...dua ettim rabbim dedim kusarken acımdan dolayı isyanım varsa affet beni dedim ...acımla söylediğim kelimeler dedim...bebeklerimi sağ sağlim kucağıma vermeyi nasip et dedim...sonrada besmele çeke çeke uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?