2009 Mayıs Anneleri

Güzelim gözün aydın,darısı basıma insallah,keske doktora ben göremiyorum deseydin canım ekranı birazda sana çevirirdi,sen 20. haftanda ayrıntılıya girdin,benim doktorumda bana ayrıntılı için 23. hafta yazmıs biraz kafam karıstı simdi acaba benimki geçmi olur diye?fisfisfis

canım benim doktor ayrıntılı için 20-22. haftalar arası gel,en uygunu 21.hafta tam ortası yani dedi. şakkıdı

canım benim doktor ayrıntılı için 20-22. haftalar arası gel,en uygunu 21.hafta tam ortası yani dedi. şakkıdı

Cerencim nasılsın?Dün doktora gittim ve kızım olacağını öğrendik.kaydirigubbakcemile2
Seninle aynı günolduğu için kafam karışmış merakım çoğalmıştı.Benim doktorda 20.hafta ayrıntılı için gün verdi.Nişantaında bir doktor varmış adı Bora Cengiz ona gidicem.Muayenesi 335 miş.Siz ne kadara yaptırıcaksınız?:CüvCüv:

ayyyy ne güselll yawwwdelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kız heee çok şanslıısn valla

cnm eğer benim 20 haftada ayrıntılı isee 250 ytl vereceğim iki bebeğee

ayyyy ne güselll yawwwdelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kız heee çok şanslıısn valla

cnm eğer benim 20 haftada ayrıntılı isee 250 ytl vereceğim iki bebeğee
Sağol canım o kadar sevinçliyim ki yerimde duramıyorum.eşime doktor erkek mi istiyordun dedi eşim varmısın yokmusun da insanların cebinde para yokken 50 000 veriyorlar beğenmiyorlar ordaki 500 sanki onların gibi düşünüp almıyorlar ama dedi elde hiçbir şey yok bizim için sağlıklı evladımız olsunda farketmez dedi.Biz bunu bulduğumuza şükrediyoruz dedi.
Bu arada sen nerde yaptıracaksın renkliyi?:ecrin_bebek:

kızlar selam...
sabah dr a gittik. bu seferde yüzüstü yatmış eller ensede keyif yapıyodu ve yine cinsiyetinden emin olamadık... dr umuz da artık hırs yaptı baya uğraştı olmayınca haftaya yine gel bu sefer kesin söleyeceğim cinsiyetini dedi:):):) üçlü test için kanımızıda verdik salı günü alcaz sonucunu... inşallah iyi çıkar...buarada sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözü aydın...

İnsan göremedikçe daha çok merak ediyor.İnşallah sağlıklı olur ve tabii gönlüne göre.........:sm_cool:

cnm ben medıcalparkda yaptırcam oraya gidiyorumm ben zaten doktorum orada

cnm ben medıcalparkda yaptırcam oraya gidiyorumm ben zaten doktorum orada

Ben tedavimi Alman Hastanesinde yaptırdım hala oraya devam ediyorum bu renkli içinde gönderdiği dr Bahçeci kliniği doktorlarından ama doğum Alman 2-4 milyardan aşağı değildir diye düşünüyorum.Çünkü muayeneye her gittiimde 110 veriyorum normalde 200 çok pahalı yani.Şimdi alternatif hastane arıyorum Anadolu yakasında.

oooooooooooodelikafaduldençok veriyorsun cnm yaa ben hep 30 ytl verdim şimdi 50 ytl olmuş çok dedim doğum için 2550 dediler küvez masrafları dahil yani şöle diyeyim makinaya bağlanmazsa makinaya bağlanırsa dediler 100 -150 ytl verirsiniz dedi .....
bana çok geldi ama doktorumdan ayrılmak istemiyorum ...sende anadoluyakasında medıcal parka git çok temiz bi yer

ayy hayırlı olsun canım benim.! çok şanslısınkaydirigubbakcemile5 ilk bebeği kız olan anneler daha şanslı bence. bende kız olmasını isterdim. ama oğlan annesi olmak da farklı bir duyguymuşhihoyyyt daha değişik hissediyorum kendimi ilk 4 aya görekaydirigubbakcemile3
ayrıntılı ultrason içinde ne kadar vereceğimi bilmiyorum. ben ücret vermeyeceğimi tahmin ediyorum ama siz böyle deyince şüpheye düştüm. daha randevu almadım, 3 hafta sonra olacak.

O kadar heyacanlandım ki şimdi çıkıp bebişime aslında adı da hazır TÜRKİZ koyucam şöyle pembe elbiseler alayım bi rahatlayım.Yoksa yerimde duramıyorum.Zaten dün arkadaşım da doğum yaptı onu hastanede ziyaret de edicem onunda oğlu oldu.Sezeryan yaptı hamileliğinde de 5-6 aya kadar kusmuştu şimdi dünden beri yine kusuyormuş sezeryandan çekindim şimdi normal de böyle olmuyor çünkü..delikafadulden

mimaresra, siteden inceledim alt açma minderlerini. teşekkür ederim. senin aldığın hangisi? koyduğun resmi bulamadım bi daha. çok var,karar veremedim. bide fiyat 19'a mı aldın?

selam güzel annelerr :1hug::1hug:

OJELİFISTIK canım gözün aydın çokkkk güzel haberlerle dönmüşsünn darısı hepimizin başlına bitanemm :1hug::1hug:

gözün aydın canım
herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim..
artık gönül rahatlığıyla daha bi güzel çıkarırsın hamişliğin tadını:CüvCüv:

Türkiz mi? çok ilginçmiş. anlamı ne acaba? bildiğim bir tek Türkiz otel var Antalya'da.
bizde hep kız isimleri düşünüyorduk. erkek olunca işler karıştıdelikafadulden inşallah olursa ben normal doğum istiyorum. belki biraz acı çekiyorsun ama bir gün içinde olup biticek işte. hem kucağına alacağın mutluluğu düşününce acılara değer diyorum:asigim:

inşallah sonucun iyi gelecek... Allah gönlüne göre versin

Türkiz: Türkün ve Türklüğün izinde olan yada Türkün gökteki izi demek.Erkek olsaydı KUTAY KAĞAN koyacaktım.Kutay:Uğurlu olan ay yada gün demek Kağan hükümdarların hükümdarı demek.Yani:Uğurlu ayın Hükümdarı anlam olarak.

böyle haberler duymak çok güzel... hayırlısı olsun :ecrin_bebek:

geçmiş olsun... ben de ilk defa bugün kustum ama fazla uzun sürmedi sadece faranjit var bende onu tetiklerse diye korktum boğazım yırtılır gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…