geçmiş olsun... ben de ilk defa bugün kustum ama fazla uzun sürmedi sadece faranjit var bende onu tetiklerse diye korktum boğazım yırtılır gibi oldu
valla inş.birdaha olmaz cnm farnjit için adaçayı gargarsı yap içme bak gargara yap çok iyi geliyor
çok sağol canım ya hemen yapayım. benim evde de temizlik var. kayınvalidemle annem temizlik yapıyorlar dondular vallahi burası çok soğuk... ben de yapmaya çalışıyorum yaptırmıyorlar biraz toz almaya çalışıyorum hem de burayı takip ediyorum
birazdan gargara mı yaparım iyi gelir inşallah
Canım dikkat et bende kronik faranjit var demiştim okumuşsundur belki geçen gün kan kusmuştum sebep boğazlarım.Gargara hariç ben sıcak limon suyu yaparım iyi geliyor hem grip olmam hem boğazımı iyi eder yoksa benim ses bir gidiyor ses yok görüntü var:1shok:ben yaptım iyi geldi cnm sen yapma cnm temizlik boşverrr gitsinn
hıı anlamları çok güzelmiş. bende şimdilik melih kaan diye düşünüyorum ama daha çok değişir heralde.Türkiz: Türkün ve Türklüğün izinde olan yada Türkün gökteki izi demek.Erkek olsaydı KUTAY KAĞAN koyacaktım.Kutay:Uğurlu olan ay yada gün demek Kağan hükümdarların hükümdarı demek.Yani:Uğurlu ayın Hükümdarı anlam olarak.
merhaba kızlar test sonuçlerı iyi çıkanlar gözünüz aydın,dırımkızı,bengi geçmiş olsun canım.
bende bugün dr. gittim 3lü testi yaptırdım,Allahım inşallah iyi çıkar kızlar bebişim bir hareketliydi dr.bile şaşırdı çok hareketli dedi.ayrıntılı ultrasonla baktı,meğer geçen gittiğimdede ayrıntılı bakmış ben o olduğunu bilmiyordumdelikafadulden çok güzeldi herşeyini gösterdi,kan akışını,midesini,göbek bağını,kalbini pır pır atıyordu parmaklarını bile saydım:dance: ve en ilginci ağzını açıp kapatıyordu çok tatlıydı artık iyice şekillenmiş kızım herşeyi çok net belliydi Allahtan herşeyi normal dedi rahim ağzıda kapalı dedi,cd verdi orda gösterdiklerinin bir kısmının videosunu ama çok kısaymış 2-3 dk bir video ordaki kıza hazırla dedi oda duymadı tam çıkarken ben sorunca kız hemen iki dk hazırladı onun yüzünden çok kısabir görüntü,ama olsun obile güzel hihoyyyt,inşallah sonuçlarımızda iyi çıkarda içim dahada rahatlar.darısı başınıza inşallah kızlar insan çok heycanlanıyor çok güzel bir duygu.
kızımın teyzeleri merhabalar..
bugn doktor kontrolu vardı bizim zilli dayamış elini ensesine bir keyıflıydiki babası bile şaşırdı gelişimi herşey yolunda çok şükür bıraz hamur işi ve tuzdan uzak durmam gerekmiş elevıtı kutun bıtınce bırak dedı calsıyum magnezyum içerikli bı hap ile demir hapına başladık hayırlısıyla 23.haftamda koşuyolu görüntüleme merkezine yönlendirdi ayrıntılı ultrason için orasıda 180 190 civarı dıyor fıyat olarak anadolu yakasında arastıran arkadaslara duyrulur...
arkadaşlar doktor bana dün magnezyum ilacı verdi suya karıştırıp içiyosun sabah ve akşam ama ben içemiyorum kusturuyo napmalıyım?sizede verdimi doktor?
arkadaşlar doktor bana dün magnezyum ilacı verdi suya karıştırıp içiyosun sabah ve akşam ama ben içemiyorum kusturuyo napmalıyım?sizede verdimi doktor?
bi daha ki kontrolum 1 ay sonra ama bende çok kremplar oluyo vajinal bölgede ona iyi gelir diye verdi demekki bi mandalinayla deniyim bu akşam olmadı değiştiirm artık illa iç diyosunuz yani?
cerencim sana bır sey sorucam senın bebıse once kız sonra erkek demısler galıba kısacık anlatırmısın kacıncı haftalarda baktı dr.?nasıl oldu?
merhaba kızlar test sonuçlerı iyi çıkanlar gözünüz aydın,dırımkızı,bengi geçmiş olsun canım.
bende bugün dr. gittim 3lü testi yaptırdım,Allahım inşallah iyi çıkar kızlar bebişim bir hareketliydi dr.bile şaşırdı çok hareketli dedi.ayrıntılı ultrasonla baktı,meğer geçen gittiğimdede ayrıntılı bakmış ben o olduğunu bilmiyordumdelikafadulden çok güzeldi herşeyini gösterdi,kan akışını,midesini,göbek bağını,kalbini pır pır atıyordu parmaklarını bile saydım:dance: ve en ilginci ağzını açıp kapatıyordu çok tatlıydı artık iyice şekillenmiş kızım herşeyi çok net belliydi Allahtan herşeyi normal dedi rahim ağzıda kapalı dedi,cd verdi orda gösterdiklerinin bir kısmının videosunu ama çok kısaymış 2-3 dk bir video ordaki kıza hazırla dedi oda duymadı tam çıkarken ben sorunca kız hemen iki dk hazırladı onun yüzünden çok kısabir görüntü,ama olsun obile güzel hihoyyyt,inşallah sonuçlarımızda iyi çıkarda içim dahada rahatlar.darısı başınıza inşallah kızlar insan çok heycanlanıyor çok güzel bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?