2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydın arkadaşlar. pazartesi sendromu malum. bugün çok zor kalktım yine. ama geldik işte.
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım. bebişleriniz nasıl anneleri? benim oğlum bir oynuyor artık sormayın. gün içinde sürekli vuruyor. demekki zamanı gelince oynuyorlarmış. 21. haftada başladı benimki.bebeği oynamayan arkadaşlar korkmasın yani..

günaydın bitaneler nasılsınız iyi haftalar dilerim herkese yine bir hafta başı yine işteyiz hepinizi öptüm:)))

a.s.

günaydın canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM..:dance:

günaydın canım sanada güzel haberlerini bekliyoruz
ojeli fıstık hoşgeldin nasıl geçti umarım herşey yolundadır ayrıntılıda hayırlı haberlerini bekliyoruz:::)))

çok sağolun kızlarrrrrrrrrrr doktor bana inş.ufak tefek işini yap der
yoksa kaynanamlaaaaaa durmam çok zorlaştı renk değiştiriyoo

arkadaşlar ben cumartesi sonuçları yazmıştım.buyrun bakalım okuyunuz...

günaydın güsel mayıs anneleri ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım bugün ben feci derecede miğdem yanıyor ya offf ağzım kuruyormuş gibi oluyor habire su içiyorum

günaydın mayıs anneleri... hepiniz iisiniz umarım... biz iiz çok şükür yarın akşam 3lü test sonucumuzu alcaz biraz stres yaptık, iyi çıkar inşallah... cinsiyeti öğrenememe ve hareketleri hissedememe durumu moralimi bozuyo yaaa:

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlım hareketini ben bile hissedemiyorumm sen benden bir hafta arkadasın çok normalll

sonuçların hayırlısıyla temiz çıkar inşallah. bebişin hareketlerini 21. haftada hissetmeye başlıyorsun. ben 21. haftadayım. son 4-5 gündür tam olarak vurmalarını hissediyorum. onun için meraklanma. zamanı gelince oynuyorlar canım.

canım bende 20 haftalık hamişim yeni yeni net hissetmeye başladım o kıpırdıyordur ama sen henüz hissedemezsin ve bende 19 haftada öğrendim cinsiyetimi sıkma canını

günaydın mayıs anneleri. bebekleriniz de sizler de iyisinizdir inşallah. kızımla biz cuma günü üçlü tarama sonuçlarımızı aldık.ikili tarama sonuçlarımız biraz riskliydi yani sonuçları alana kadar dokuz doğurdum. üçlü taramamız da sınıra yakın 1/254 çıktı:1no2: ikiliye göre biraz daha iyi ama daha önce düşüklerim olduğu için doktorum çıkan sonuç nerdeyse düşük riskine eşit,amniyosentezi size bırakıyorum dedi. ayrıntılı, büyük ultrasona gönderdi. orda kocaman bir ekranda doktor bebeğimi inceledi çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yok ama benim kafam tabiki allak bullak oldu.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: diğer hormonlar iyi ama hcg hormonum hala tam düşmediği için sonuçları altüst ediyor. internetten baktım kız bebeklerde hcg yüksek olabilirmiş. kızlar sizin üçlü testlerinizde hcg değerinizin kaç olduğunu yazabilir misiniz.

Günaydın canlarım nasılsınız bugün?İnşallah iyisinizdir,öptüm bebişlerinizden

Günaydın canım geçmiş olsun,inşallah kısa zamanda geçer,bebişin hareketlerini başından beri hiç duyamadıysan telaş yapma canım yakında hissedersin ama eğer önceden hareketlerini duyuyorsanda birkaç gündür duymuyorsan o zaman doktora gitmende fayda var bence,inşallah bir problem yoktur:ecrin_bebek:

DIRIMKIZI, inşalla güzel haberlerle dönersin tatlım

kızlar 26 aralığa çok az kaldı çok heyecanlıyım ben ya çok oldu kuzumu görmeyeli inş herşeyi iyi çıkar
ojeli fıstık çok sevindim darısı başımıza canım

Tatlım inşallah problem yoktur, hem ayrıntılıyada girmişsin,ben henüz 3'lü testimin sonucunu henüz alamadım.Amniyosentez düşünüyormusun canım?sanırım kadınlarkulübüdede amniyosentez yaptırmayı düşünenler diye bir bölüm vardı istersen onlara bir danış,ve kendini üzmeRabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…