günaydın kızlar bugün bizde doktora gidecez inş.güsel haberle gelirim
a.s.
günaydın canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM..:dance:
günaydın canım sanada güzel haberlerini bekliyoruz
ojeli fıstık hoşgeldin nasıl geçti umarım herşey yolundadır ayrıntılıda hayırlı haberlerini bekliyoruz:::)))
arkadaşlar günaydın herkese.iyi haftasonları.çoğunuz yoksunuz ama benim gibi işte olanlara kolay gelsin. dün gittimya doktora onu anlatayım sizlere. çok şükür sonuçlarımızda,organlarımızda birşey çıkmadı.hayırlı haberler getirdim. ama ben bebişimi hiç göremedim. tıp fakültesinde sadece doktorun önünde ekran var. benim özelde gittiğim doktor öyle değil.yattığım yerin tam tepesinde ekran var bende ordan görüyordum.burda yokmuş sinir oldum sadece annemle kardeşim gördüler. bana yattığım yere anlattılar sadece. doktor tek tek oğlumun kalbine, böbreklerine, ellerine, ayaklarına, omuriliğne, midesine,pipisine filan baktı. şükür birşey çıkmadı. şiir gibi bir bebek dedi. ama yüzünü göremedi sadece.oğlum poposunu dönmüştü bize. amnio sıvısı filan da normal çıktı çok şükür. minik oğlum ellerini yumruk yapmış. doktor anneme ve kardeşime gösterdi. bende görmeyi çok istedim.
sonra size ne diyeceğim. ilk önce midesini aradı aradı bulamadı.allah allah burda olması gerekiyor filan derken başka bir organa geçti. biraz sonra tekrar döndüğünde hah dedi su yutmuş midesi göründü dedi. kızlar şok oldum orda. demek oğlumun midesi boşmuş ki görünmemiş.allahın işine bak dedim.tüylerimiz diken diken oldu. midesi dolunca göründü yani.
işte böyle darısı size olsun.sizde bana anlatırsınız artık. gerçekten insanın içi çok rahatlıyor. hele benimkide biliyorsunuz sorunlu olduğu için iyice rahatladım. artık gerisi allaha kalmış.zaten doktorda diyorki bizim burda ayrıntılı da bakmamız bile %100 değil. %80-%90 görebiliyoruz diyor.allah hakkımızda hayırlı versin annişler.hepinizi öpüyorum.
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlım hareketini ben bile hissedemiyorumm sen benden bir hafta arkadasın çok normalllgünaydın mayıs anneleri... hepiniz iisiniz umarım... biz iiz çok şükür yarın akşam 3lü test sonucumuzu alcaz biraz stres yaptık, iyi çıkar inşallah... cinsiyeti öğrenememe ve hareketleri hissedememe durumu moralimi bozuyo yaaa:
günaydın mayıs anneleri... hepiniz iisiniz umarım... biz iiz çok şükür yarın akşam 3lü test sonucumuzu alcaz biraz stres yaptık, iyi çıkar inşallah... cinsiyeti öğrenememe ve hareketleri hissedememe durumu moralimi bozuyo yaaa:
günaydın mayıs anneleri... Hepiniz iisiniz umarım... Biz iiz çok şükür yarın akşam 3lü test sonucumuzu alcaz biraz stres yaptık, iyi çıkar inşallah... Cinsiyeti öğrenememe ve hareketleri hissedememe durumu moralimi bozuyo yaaa:
arkadaşlar ben cumartesi sonuçları yazmıştım.buyrun bakalım okuyunuz...
herkese gunaydın umarım herkes ıyıdır gecmısı fazla okuyamadım ne zamandırda yazamıyorum
gecen haftalarda karın agrım vardı aynı zamandada cok asırı akıntım vardı doktoru aradım ıltıhap olmussundur dedı vajınadan bır fıtıl vardı 4 gundur onu kullanıyorum bakalım ıns gecer
anladıgım kadarıyla herkes bebegının hareketlerını hıssedıyor bı ben hıssedemıyorum galıba buda benı cok tedırgın edıyor doktora gıtmeme 2 hafta var daha 3 ocakta randevum acaba önemi alsam ne dersınız....
günaydın mayıs anneleri. bebekleriniz de sizler de iyisinizdir inşallah. kızımla biz cuma günü üçlü tarama sonuçlarımızı aldık.ikili tarama sonuçlarımız biraz riskliydi yani sonuçları alana kadar dokuz doğurdum. üçlü taramamız da sınıra yakın 1/254 çıktı:1no2: ikiliye göre biraz daha iyi ama daha önce düşüklerim olduğu için doktorum çıkan sonuç nerdeyse düşük riskine eşit,amniyosentezi size bırakıyorum dedi. ayrıntılı, büyük ultrasona gönderdi. orda kocaman bir ekranda doktor bebeğimi inceledi çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yok ama benim kafam tabiki allak bullak oldu.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: diğer hormonlar iyi ama hcg hormonum hala tam düşmediği için sonuçları altüst ediyor. internetten baktım kız bebeklerde hcg yüksek olabilirmiş. kızlar sizin üçlü testlerinizde hcg değerinizin kaç olduğunu yazabilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?