herkese merhaba arkadaşlar!
dün akşam banyo yaptım ve ardından da ütü yapayım dedim biraz. tam bitti saat 12 gibi yatayım derken leke geldiğini gördüm ve çok korktum hemen hastaneye acile gittik. doktor gecenin bi köründe gittiğim için baktı ve dinlen uzan dedi. neden olduğunu bile söylemedi çok fazla konuşmadı bile. bugün kendi doktoruma gideceğim saat 3 gibi. umarım bişey yoktur ve bebeğim sağlıklıdır. dün hep dışardaydım acaba onun da etkisi oldumu sizce.
kızlar bi gidip geliyorum sayfalarca yazmış oluyosunuz. kıskanıyorum valla. ben biraz annemde kaldım. malum bulantılar devam ediyor. bugün 20+2 oldum hala kusuyorum. yavaş yavaş ümidim kırılıyor. galiba hiç geçmeyecek. çok moralim bozuk. durup durup ağlıyorum. hiçbi şey yapamıyorum. işgüç bi yana eğlenemiyorum. dışarı çıkıp iki adım yürüyemiyorum. bittim bunaldım. hep hastayım hep yatıyorum. geçmez mi bu bulantılar yaaa.
valla inşallah unuturum. çünkü ben hep 3 çocuk yapıcam diyodum ama şimdi gözüm felaket korktu. yine böyle olursam naparım bi de o zaman bebişim olcak. ona kim bakar diye aldı beni bi düşünce. annem de dalga geçiyo benimle, dereyi görmeden paçaları sıvıyorum die.
pnrhlt canım amniyosentez düşünmüyorum. bebeğimde hiçbirşey yoksa ve amniyosentez yüzünden onu kaybedersem kendimi affetmem. kendi doktorum ankarada çok ünlü olan bir doktora ultrasona gönderdi. adam sadece riskli gebelikler için ayrıntılı ultrason yapıyor. doktor bebeğim için "benden sınıfı geçti" dedi. eşimle beklemeye karar verdik 22. haftada tekrar ayrıntılıya giricem. bol bol dua ediyorum.
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool:geldimm büyük ikramiye çıkmış kadar mutluyum
çocuklarımı kucağıma almış kadar mutluyum :teytey::dance:mutluyumda mutlu işteeeedelikafaduldendelikafadulden
şimdi latif baktı rahim boyuna 52 mm çok çok iyi dedi erken doğum ve düşük riskin yok dedi geçen hafta gördük bebeklerde iyi dedi
eklem ağrılarım için yatmaktan dedi.artık evinde yemeğini yap ye ev içinde gez dedi..
iş güç yok dedi....yemek işi sadece otur yat keyfine bak dedi....
çok duygusal sinirliyim dedim olabilir bu yaşadıkların seni sıkmış duygusallık gebeliğin temelinde var dedi...sağlıkocağına çokda gitmen gerekmiyor dedi....kasık ağrın normal ama karnın bir toplanıp gerliyorsa onu bize söyle dedi...şimdilk gayet iyisin dedi haftaya detaylı ultrasona geleceksin dedi....
[/IMG]
ya kızlar nerdesiniz siz bakın ne getirdim size
Kızlar herkese tünaydınlar. İşler dolayısıyla ancak gelebildim valla...
Ojelifıstık canım gördün dimi kuzunu ne güzel :) Ohhh darısı bu cuma gidecek olan ben ve tüm arkadaşlarıma... Herşey yolundaymış çok şükür. Gözün aydın diyeyim canım...
daisy75 canım üzme kendini. Amniyosentez yaptırıcak mısın peki? Benim tüm test sonuçlarım doktorumda duruyor. Bende olsa yazardım hemen sonucumu valla. Herşey yolundadır umarım bacım sıkma canını...
Diğer tüm arkadaşlarıma da hayırlı haftalar diliyorum. Test sonuçlarını alıp iyi sonuç alanlar gözleriniz aydın olsunnn :)
Benim cumartesi d.günümde. Bu sene ayrı bi güzel geçirdim. Hem evliliğimde ilk d.günümdü hemde güzel kızım, prensesim benimleydi. Bütün gün sanki hissetmiş gibi tekmeledi durdu. Hemde bu sefer babasına da hissettirdi kendini. Bana hediye verdi heralde :) Çok keyifliydi yani... Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...
geçmiyo yaa valla geçmiyo. emedur, ginger, metpamid, dramamine hepsini kullandım geçmiyo. dr um da yavaş yavaş ümidi kesmeye başladı benden. eskiden geçer geçer diyodu. artık bazılarında geçmeyebiliyor diyor. canım çok sıkkın ya ben nasıl böyle geçiririm daha 4 ay...
pnrhlt canım amniyosentez düşünmüyorum. bebeğimde hiçbirşey yoksa ve amniyosentez yüzünden onu kaybedersem kendimi affetmem. kendi doktorum ankarada çok ünlü olan bir doktora ultrasona gönderdi. adam sadece riskli gebelikler için ayrıntılı ultrason yapıyor. doktor bebeğim için "benden sınıfı geçti" dedi. eşimle beklemeye karar verdik 22. haftada tekrar ayrıntılıya giricem. bol bol dua ediyorum.
[/IMG]
maşallah canım
darısı başımıza
P.S. bebeğin neresiydi anlayamadım
çocuklarımı kucağıma almış kadar mutluyum :teytey::dance:mutluyumda mutlu işteeeedelikafaduldendelikafadulden
şimdi latif baktı rahim boyuna 52 mm çok çok iyi dedi erken doğum ve düşük riskin yok dedi geçen hafta gördük bebeklerde iyi dedi
eklem ağrılarım için yatmaktan dedi.artık evinde yemeğini yap ye ev içinde gez dedi..
çok duygusal sinirliyim dedim olabilir bu yaşadıkların seni sıkmış duygusallık gebeliğin temelinde var dedi...sağlıkocağına çokda gitmen gerekmiyor dedi....kasık ağrın normal ama karnın bir toplanıp gerliyorsa onu bize söyle dedi...şimdilk gayet iyisin dedi haftaya detaylı ultrasona geleceksin dedi....
[/IMG]
pınarcım geçmiş ama doğum günü kutlu olsun bir dahakini kızınla birlkite kutlrasın canımhihoyyyt
kızlaaaar gördünüz mü
ay canım ben bu işlerden pek anlamam seçemedim resmi sanki ayaktaymış gibi duruyor senin afacan:dance:
kız size iki bacak arası müstehcen bi şey koydum görmedin miiii :roflol:
pipi o pipiiii
ayakta duruyomuş gibi bebeğin belden aşağısı görünüyo
kızlaaaar gördünüz mü oğlumuuuuuusengözlerimebaksanab:jeyyar:
kızlaaaar gördünüz mü oğlumuuuuuusengözlerimebaksanab:jeyyar:
kız size iki bacak arası müstehcen bi şey koydum görmedin miiii :roflol:
pipi o pipiiii
ayakta duruyomuş gibi bebeğin belden aşağısı görünüyo
aynen öyle teyzesi ayakta duruyo benim edepsiiizay canım ben bu işlerden pek anlamam seçemedim resmi sanki ayaktaymış gibi duruyor senin afacan:dance:
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?