2009 Mayıs Anneleri

canım çok geçmiş olsun iyice dinlen yorma sakın kendini hem ütü yapmışsın hemde dışardaymışsın fazla yordun galiba kendini dikkat et canım

ay canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların ama ilerleyen zamanlarda eminin dahada azalıcaktır iyi düşünmeye çalış canım

canım bebişini kucağına aldığın zaman bu çektiklerin bir zaman sonra aklına bile gelmez merak etme inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz beişlerimizihihoyyyt

pnrhlt canım amniyosentez düşünmüyorum. bebeğimde hiçbirşey yoksa ve amniyosentez yüzünden onu kaybedersem kendimi affetmem. kendi doktorum ankarada çok ünlü olan bir doktora ultrasona gönderdi. adam sadece riskli gebelikler için ayrıntılı ultrason yapıyor. doktor bebeğim için "benden sınıfı geçti" dedi. eşimle beklemeye karar verdik 22. haftada tekrar ayrıntılıya giricem. bol bol dua ediyorum.

Annladım canım. Bekleyin bakalım 22.haftayı. İnşallah hiçbirşey yoktur. Bak doktorda benden sınıfı geçti demiş. İyidir kuzucuğun iyidir. Sendecanını sıkıp stres yapma. Huzursuz etme bebişini de...

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool:geldimm büyük ikramiye çıkmış kadar mutluyum
çocuklarımı kucağıma almış kadar mutluyum :teytey::dance:mutluyumda mutlu işteeeedelikafaduldendelikafadulden

şimdi latif baktı rahim boyuna 52 mm çok çok iyi dedi erken doğum ve düşük riskin yok dedi geçen hafta gördük bebeklerde iyi dedi
eklem ağrılarım için yatmaktan dedi.artık evinde yemeğini yap ye ev içinde gez dedi..
iş güç yok dedi....yemek işi sadece otur yat keyfine bak dedi....
çok duygusal sinirliyim dedim olabilir bu yaşadıkların seni sıkmış duygusallık gebeliğin temelinde var dedi...sağlıkocağına çokda gitmen gerekmiyor dedi....kasık ağrın normal ama karnın bir toplanıp gerliyorsa onu bize söyle dedi...şimdilk gayet iyisin dedi haftaya detaylı ultrasona geleceksin dedi....

hadi bakalım canım çoook geçmiş olsun, gözün aydın. şimdi rahat rahat evine döneceksin heralde. oh allah gönlüne göre vermiş ne güselll

yaw en fazla reyting getiren şeyi koydum yine de bakmıyosunuz alınıyom ama haaa. bak mazeretim var hamileyim bennn.

pınarcım geçmiş ama doğum günü kutlu olsun bir dahakini kızınla birlkite kutlrasın canımhihoyyyt

canım sabret benimde tükürük problemim var hergün poşetle dolaşıyorum yatarken kalkarken düşün artık tüm hayatımı engelliyor konuşmamı sosyal ilişkilerimi üstelik çalışıyorum ama ne yapalım herşey bebişler için dua edelim sabır edelim benimde geçmiycek üstelik doktor kesin dedi doğurana kadar

allaha hayırlısının verisn canım bol bol dua et sen elindne geleni yaparsın gerisi allahın

Canım benimmmm inan senin adına çok çok sevindim. Hem bebişlerin iyiymiş hemde artık evine dönebileceksin. Gözün aydın Birsen'cim... Umarım hep böyle yolunda gider herşey canım...

[/IMG]

ya kızlar nerdesiniz siz bakın ne getirdim size

Anam bu ne :) Kız Allah canını almasın senin emi :) Maşşallah maşşallah oğluşumun pipisine :)

pınarcım geçmiş ama doğum günü kutlu olsun bir dahakini kızınla birlkite kutlrasın canımhihoyyyt

Sağoalsın canım benim. Hepimiz inşallah...

canım çok sevindim hadi gözün aydınhihoyyyt

kızlaaaar gördünüz mü

ay canım ben bu işlerden pek anlamam seçemedim resmi sanki ayaktaymış gibi duruyor senin afacan:dance:

kız size iki bacak arası müstehcen bi şey koydum görmedin miiii :roflol:
pipi o pipiiii

ayakta duruyomuş gibi bebeğin belden aşağısı görünüyo

hııı bak doğru anlamışım demekki teyzelerine pipisinimi gösteriyor kaydirigubbakcemile3 o pozisyonu nasıl aldı canım valla merak ettim:uhm:

canım çok şükür ne güzel haberler ya ne güzel haftaya yine görcen desene artıkın evinede gidersin

kızlaaaar gördünüz mü oğlumuuuuuusengözlerimebaksanab:jeyyar:

ayy ayy ayay tüt tü maşlalah oğluşunada pipisinede canım bu 3 boyutlu dimi
ya bende ayrıntılıya girdiğimde 4 boyutluya girmek isiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…