günaydın mayıs anneleri. bebekleriniz de sizler de iyisinizdir inşallah. kızımla biz cuma günü üçlü tarama sonuçlarımızı aldık.ikili tarama sonuçlarımız biraz riskliydi yani sonuçları alana kadar dokuz doğurdum. üçlü taramamız da sınıra yakın 1/254 çıktı:1no2: ikiliye göre biraz daha iyi ama daha önce düşüklerim olduğu için doktorum çıkan sonuç nerdeyse düşük riskine eşit,amniyosentezi size bırakıyorum dedi. ayrıntılı, büyük ultrasona gönderdi. orda kocaman bir ekranda doktor bebeğimi inceledi çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yok ama benim kafam tabiki allak bullak oldu.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: diğer hormonlar iyi ama hcg hormonum hala tam düşmediği için sonuçları altüst ediyor. internetten baktım kız bebeklerde hcg yüksek olabilirmiş. kızlar sizin üçlü testlerinizde hcg değerinizin kaç olduğunu yazabilir misiniz.
kızlar 26 aralığa çok az kaldı çok heyecanlıyım ben ya çok oldu kuzumu görmeyeli inş herşeyi iyi çıkar
ojeli fıstık çok sevindim darısı başımıza canım
günaydın mayıs anneleri... hepiniz iisiniz umarım... biz iiz çok şükür yarın akşam 3lü test sonucumuzu alcaz biraz stres yaptık, iyi çıkar inşallah... cinsiyeti öğrenememe ve hareketleri hissedememe durumu moralimi bozuyo yaaa:
kızlar merhaba benim de çarşamba günü 4 boyutlum var
çok merak ediyorum
3lü test sonuçlarım da iyi çıkmıştı çok şükür
iyi çıkmayan arkadaşlar merak etmeyin Allaha sığının, kalbinizi ferah ve temiz tutun
her şey yolunda olacak inşallah
herkese merhaba arkadaşlar!
dün akşam banyo yaptım ve ardından da ütü yapayım dedim biraz. tam bitti saat 12 gibi yatayım derken leke geldiğini gördüm ve çok korktum hemen hastaneye acile gittik. doktor gecenin bi köründe gittiğim için baktı ve dinlen uzan dedi. neden olduğunu bile söylemedi çok fazla konuşmadı bile. bugün kendi doktoruma gideceğim saat 3 gibi. umarım bişey yoktur ve bebeğim sağlıklıdır. dün hep dışardaydım acaba onun da etkisi oldumu sizce.
herkese merhaba arkadaşlar!
dün akşam banyo yaptım ve ardından da ütü yapayım dedim biraz. tam bitti saat 12 gibi yatayım derken leke geldiğini gördüm ve çok korktum hemen hastaneye acile gittik. doktor gecenin bi köründe gittiğim için baktı ve dinlen uzan dedi. neden olduğunu bile söylemedi çok fazla konuşmadı bile. bugün kendi doktoruma gideceğim saat 3 gibi. umarım bişey yoktur ve bebeğim sağlıklıdır. dün hep dışardaydım acaba onun da etkisi oldumu sizce.
kızlar bi gidip geliyorum sayfalarca yazmış oluyosunuz. kıskanıyorum valla. ben biraz annemde kaldım. malum bulantılar devam ediyor. bugün 20+2 oldum hala kusuyorum. yavaş yavaş ümidim kırılıyor. galiba hiç geçmeyecek. çok moralim bozuk. durup durup ağlıyorum. hiçbi şey yapamıyorum. işgüç bi yana eğlenemiyorum. dışarı çıkıp iki adım yürüyemiyorum. bittim bunaldım. hep hastayım hep yatıyorum. geçmez mi bu bulantılar yaaa.
Canım geçer inşallah,doktorunla konuşsana bulantı önleyici bi ilaç versin sana,hem tamamen geçmese bile şiddeti azalır,geçmiş olsun:CüvCüv:
geçmiyo yaa valla geçmiyo. emedur, ginger, metpamid, dramamine hepsini kullandım geçmiyo. dr um da yavaş yavaş ümidi kesmeye başladı benden. eskiden geçer geçer diyodu. artık bazılarında geçmeyebiliyor diyor. canım çok sıkkın ya ben nasıl böyle geçiririm daha 4 ay...
Kızlar merhaba,
İşe geldik oğlumla,gribim geçti gibi ama halen sinüzitten dolayı baş ağrım devam ediyor.Bu arada canım kocamda benim yüzümden grip oldu evde yatıyor.
Cuma günüde ayrıntılı ultrason var sabırsızlıkla cumayı bekliycem.Umarım hayırlısıyla temiz çıkar.
Bu arada cumartesi ananesiyle alışverişe gittik ciciler aldık birsürü çok keyifliydi ama anladımki çok alınacak şey varmış ooooo :))
Zamanla bulantının şiddeti azalır canım ya şimdiki gibi olmaz en azından,hem az kaldı ya 4 ay neki?sabret bebişin için onu kucağına alınca bunların hepsini unutursun
yani bebişinin yüzünü göreceksin ne güzel ya,canım doktorlar genelde 20. haftaya veriyorlar demekki bu ayrıntılıyı ama doktor benim 23. haftama gün verdi,3 hafta fark çok değilmi yaa 23. haftada geçmi olur acaba?
canım evet ben hastaneyi aradım randevu için haftayı sordu ve tam zamanı dedi bana
kendi doktorum da 20. 22. haftalarda gir dedi
bebeğin ilk resmi oluyormuş 4d ultrasonu:ecrin_bebek:
cd'ye de çekiyorlarmış ben de isteyeceğim doktordan
inşallah hepimizin sonucu güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?