2009 Mayıs Anneleri

ay canım ya seni çok iyi anlıyorum. benimde üçlüde afp yüksek çıktığı için kafam dediğin gibi allak bullak olmuştu. ben şu an hcg değerimi hatırlamıyorum ama sonuçlarım evde istersen yarın yazarım sana.ama ne güzelki ayrıntılıda birşey çıkmamış.bu çok güzel bir haber.

kızlar 26 aralığa çok az kaldı çok heyecanlıyım ben ya çok oldu kuzumu görmeyeli inş herşeyi iyi çıkar
ojeli fıstık çok sevindim darısı başımıza canım

İyi çıkar annesiii merak etme sen bende bebişimi özledim yaa darısı basıma:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar merhaba benim de çarşamba günü 4 boyutlum var
çok merak ediyorum
3lü test sonuçlarım da iyi çıkmıştı çok şükür
iyi çıkmayan arkadaşlar merak etmeyin Allaha sığının, kalbinizi ferah ve temiz tutun
her şey yolunda olacak inşallah

Sağol canım ben iyiyimde kocişim iyi değil sanırım biraz ilerlemiş bir grip geçiriyor,köh köh öksürüyo garibim,inşallah kısa zamanda bebişimle bana bulastırmadan atlatır bugün doktora gidicez onunla, İnşallah seninde 3'lü testin iyidir canım,ikili iyi çıkmışsa 3.de iyidir canım merak etme,yakında hareketlerinide hisseder cinsiyetinide ögrenirsin,çok iyi anlıyorum seni bu konuda bende ögrenene kadar meraktan çatlamıştım vallaaakaydirigubbakcemile5

yani bebişinin yüzünü göreceksin ne güzel ya,canım doktorlar genelde 20. haftaya veriyorlar demekki bu ayrıntılıyı ama doktor benim 23. haftama gün verdi,3 hafta fark çok değilmi yaa 23. haftada geçmi olur acaba?

herkese merhaba arkadaşlar!
dün akşam banyo yaptım ve ardından da ütü yapayım dedim biraz. tam bitti saat 12 gibi yatayım derken leke geldiğini gördüm ve çok korktum hemen hastaneye acile gittik. doktor gecenin bi köründe gittiğim için baktı ve dinlen uzan dedi. neden olduğunu bile söylemedi çok fazla konuşmadı bile. bugün kendi doktoruma gideceğim saat 3 gibi. umarım bişey yoktur ve bebeğim sağlıklıdır. dün hep dışardaydım acaba onun da etkisi oldumu sizce.

Güzelim yorma kendini,ütüyüde ayakta değil sandalyede oturarak yap alçak kalırsa sandalyeye yastık falan koyarsın canım,ayakta çok kalmışsın sanırım,çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekerarlamaz sen yinede kendi doktoruna git canım,inşallah kötü birsey değildir.

kızlar bi gidip geliyorum sayfalarca yazmış oluyosunuz. kıskanıyorum valla. ben biraz annemde kaldım. malum bulantılar devam ediyor. bugün 20+2 oldum hala kusuyorum. yavaş yavaş ümidim kırılıyor. galiba hiç geçmeyecek. çok moralim bozuk. durup durup ağlıyorum. hiçbi şey yapamıyorum. işgüç bi yana eğlenemiyorum. dışarı çıkıp iki adım yürüyemiyorum. bittim bunaldım. hep hastayım hep yatıyorum. geçmez mi bu bulantılar yaaa.

geçmiş olsun canım inşallah büyük bi sorun değildir. gerçi bu aralar birçok arkadaşımızda bu gibi durumlar oldu. genelde hep istirahat verdi doktorlar. bakalım sen de git de doktoruna ne diyecek bakalım. ama hemen paniğe kapılma. çünkü artık bebeklerimiz büyüdü maşallah. artık öyle kolay kolay zarar görmüyorlar. dr a gidene kadar da dinlenmeyi ihmal etme sakın. iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

Kızlar herkese tünaydınlar. İşler dolayısıyla ancak gelebildim valla...

Ojelifıstık canım gördün dimi kuzunu ne güzel :) Ohhh darısı bu cuma gidecek olan ben ve tüm arkadaşlarıma... Herşey yolundaymış çok şükür. Gözün aydın diyeyim canım...

daisy75 canım üzme kendini. Amniyosentez yaptırıcak mısın peki? Benim tüm test sonuçlarım doktorumda duruyor. Bende olsa yazardım hemen sonucumu valla. Herşey yolundadır umarım bacım sıkma canını...

Diğer tüm arkadaşlarıma da hayırlı haftalar diliyorum. Test sonuçlarını alıp iyi sonuç alanlar gözleriniz aydın olsunnn :)

Benim cumartesi d.günümde. Bu sene ayrı bi güzel geçirdim. Hem evliliğimde ilk d.günümdü hemde güzel kızım, prensesim benimleydi. Bütün gün sanki hissetmiş gibi tekmeledi durdu. Hemde bu sefer babasına da hissettirdi kendini. Bana hediye verdi heralde :) Çok keyifliydi yani... Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...

Canım geçer inşallah,doktorunla konuşsana bulantı önleyici bi ilaç versin sana,hem tamamen geçmese bile şiddeti azalır,geçmiş olsun:CüvCüv:

Kızlar merhaba,

İşe geldik oğlumla,gribim geçti gibi ama halen sinüzitten dolayı baş ağrım devam ediyor.Bu arada canım kocamda benim yüzümden grip oldu evde yatıyor.
Cuma günüde ayrıntılı ultrason var sabırsızlıkla cumayı bekliycem.Umarım hayırlısıyla temiz çıkar.

Bu arada cumartesi ananesiyle alışverişe gittik ciciler aldık birsürü çok keyifliydi ama anladımki çok alınacak şey varmış ooooo :))

Canım geçer inşallah,doktorunla konuşsana bulantı önleyici bi ilaç versin sana,hem tamamen geçmese bile şiddeti azalır,geçmiş olsun:CüvCüv:

geçmiyo yaa valla geçmiyo. emedur, ginger, metpamid, dramamine hepsini kullandım geçmiyo. dr um da yavaş yavaş ümidi kesmeye başladı benden. eskiden geçer geçer diyodu. artık bazılarında geçmeyebiliyor diyor. canım çok sıkkın ya ben nasıl böyle geçiririm daha 4 ay...

teşekkürler arkadaşlar!
bebeğimi görmeden içim rahat etmiyor malum dün göremedim. hayırlısıyla bi geçirsek şu dönemi.

Zamanla bulantının şiddeti azalır canım ya şimdiki gibi olmaz en azından,hem az kaldı ya 4 ay neki?sabret bebişin için onu kucağına alınca bunların hepsini unutursun

Selam canım,sanada kocişinede geçmiş olsun,benimkide hasta yaa.İnşallah sonuçlarında iyi çıkar.Sanırım bu alışverişten en karlı çıkan bebiş olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Zamanla bulantının şiddeti azalır canım ya şimdiki gibi olmaz en azından,hem az kaldı ya 4 ay neki?sabret bebişin için onu kucağına alınca bunların hepsini unutursun

valla inşallah unuturum. çünkü ben hep 3 çocuk yapıcam diyodum ama şimdi gözüm felaket korktu. yine böyle olursam naparım bi de o zaman bebişim olcak. ona kim bakar diye aldı beni bi düşünce. annem de dalga geçiyo benimle, dereyi görmeden paçaları sıvıyorum die.

kızlar bu arada geçen hafta sağlık ocağından çağırdılar. 19+4ken tetanos aşımı oldum. tam bir ay sonrasına randevu verdiler ikincisi için. ayrıca ikinci aşıyı olmaya gittiğimde açlık şekerime bakılacak ve şeker yüklemesi yapılacakmış. sizin de aklınızda bulunsun. bir de bu aşı çok ağrı yapar diyorlardı ama bende pek ağrı olmadı. ondan ziyade feci bir kaşıntı çekiyorum.şişti, kızardı, kaşınıyo. kaşımıyorum hiç ama delirtiyor beni bazen arada sırada yanlarından ufak ufak kaşır gibi yapıyorum. bugün 5 gün oldu yapılalı ama hala kaşınıyo. sizin de oldu mu böyle?

canım evet ben hastaneyi aradım randevu için haftayı sordu ve tam zamanı dedi bana
kendi doktorum da 20. 22. haftalarda gir dedi
bebeğin ilk resmi oluyormuş 4d ultrasonu:ecrin_bebek:
cd'ye de çekiyorlarmış ben de isteyeceğim doktordan
inşallah hepimizin sonucu güzel çıkar

ben de geçen hafta girdim 19+3ken. doktorum bir radyoloji uzmanına yönlendirdi. gittim detaylı ultrason için. daha doğrusu "doppler ultrason- anomali taraması" yazılıydı kağıdımda. gitmeden önce telefonda 160ytl demişlerdi. oraya gidince fatura almazsak 130ytl olduğunu söylediler. ayrıca 4 boyutlu ultrasona girmek isteyip istemediğimi sordu. onun için ayrıca 40 ytl alıyolarmış. kabul ettik. normal şartlarda tek başına 4 boyutluya 150 lira veriyomuşsun. önce siyah-beyaz ultrasonda normal anomali taraması yapıldı, yani ayrıntılı inceleme. bebeğin kalbi böbrekleri, diğer organları, ikimiz arasındaki kan alışverişi gibi. allaha şükür hiç bi sorun çıkmadı. bu sırada dr benim seyretmeme izin vermedi. benim rahat olmam gerekiyormuş. bu inceleme yarrım saat kadar sürdü. allahtan eşim seyretti o kısmı. sonra o 4 boyutlu renkli ultrasonda bize bebişmizi gösterdi. çok değil 4-5 dakika ve o görüntüleri cd'ye çekip verdi. şimdi seyredip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…