2009 Mayıs Anneleri

hııı bak doğru anlamışım demekki teyzelerine pipisinimi gösteriyor kaydirigubbakcemile3 o pozisyonu nasıl aldı canım valla merak ettim:uhm:

doktorunmu çekti verdi yawww ben isteyemem ama çok istiyom
gördünlrt işte o kaa

biraz önce anlatmıştım ya detaylı ultrason maceramı işte o sırada doktor beni evirdi çevirdi, yan yatırdı. yani ultrasonla yanlardan falan baktı. o arada yakalamış heralde. sonra işte cd ye çekip verdi. bikaç tane de fotoğraf verdi. normalde detaylı tarama siyah beyaz ama bu 4 boyutlu

Gaözün aydın canım dönersin sende artık evine:ecrin_bebek:

kız size iki bacak arası müstehcen bi şey koydum görmedin miiii :roflol:
pipi o pipiiii

ayakta duruyomuş gibi bebeğin belden aşağısı görünüyo

aynen öyle teyzesi ayakta duruyo benim edepsiiiz

benim kız tembelmi olcak ne ayağı kalkmayı bırak sadece bacaklarını oynatıp duruyor bak senin oğlan ayaklanmış bile, bide pipisinin gösteriyorsırnaşık şey

demin açıklamıştım ama siz yoktunuz kızlar, aklınızda bulunsun diye farkları ve fiyatları da belirteyim dedim

benim kız tembelmi olcak ne ayağı kalkmayı bırak sadece bacaklarını oynatıp duruyor bak senin oğlan ayaklanmış bile, bide pipisinin gösteriyorsırnaşık şey

ay ilahi semra. kaydirigubbakcemile3 e tabi seninkisi kız edepli olcak annesi uslu uslu oturyodur, kimseler bi frikik yakalamasın die:roflol:

hakkaten dırımkızı benim oğlanın pipisinin derdine senin müjdeli haber kaynamasın ha. eee ne düşünüyosun gitcen mi evine??

kızlar bende gittiğimde sordum 3lü testmi yapılcak yoksa detyalı ultrasonmu kız dediki detaylı ultrason
ikilisi iyi çıkanlardan 3 lü istemiyoruz dedi..detaylıı ultrasona sokuyoruz dedi...tmm dedim yani iki bebeğe 250 ytl dediler

ben de 2li iyi çıkınca 3lüyü yaptırmadım. dr gerek yok dedi direk detaylıya yönlendirdi.

hakkaten dırımkızı benim oğlanın pipisinin derdine senin müjdeli haber kaynamasın ha. eee ne düşünüyosun gitcen mi evine??

kızlarrr evime gitmemmi yoksa bakırköye yatarım buradan 10 dk.mesafede
ama bekar kaynım seyhate gitmiş eşimde bu haftada kalalım diyor hafta sonu eve gidedcem evimden çarşamba günü hastaneye hastaneden anneme gidecem 6 ayı doldurcam 7 aya ben sağ bebkler selamat

dırımkızı gözün aydın cnm...

e hadi hayırlısı bakalım. en azından sana sıkıntı yaratan şu durumundan kurtuluyosun. gerisini zaman gösterecek. allah herkese sabrını versin:Saruboceq:

gözün aydın canım çok sevindimkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bizde taşınacağız daha geniş bir eve geçeceğiz dün bütün gün ev baktık bir evi beğendik hem annemede yakın kızım ve bebişim açısındanda rahat olacak işe başlayınca bu hafta onun telaşı ve yorgunluğu olacak:)))))))))

Canım hayırlısı olsun bakalım. Taşınma sırasında yorma kendini fazla olur mu? Dikkat et...

aman canım dikakt et ağır faaln kaldırma bırak eşin yapsın nazlan azcuk:::))))))))))

canım kolay gelsin
biz de dün ev beğendik karar verdik
hafta sonu taşınacağız delikafadulden
işime de yakın olacak
hayırlısı

kızlar dün akşam eşim ben görümce oturuyoruz taşınacağımız evle ilgili konuşuyoruz eşim görümceye bir odayı sana yaparız gibi konuştu çok sinirlendim bende ben iki çocuğumada ayrı oda yapacağım dedim ne demek ya ömür boyu adam kardeşini evime yerleştirecek sanırım offffffffffffff(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…