hııı bak doğru anlamışım demekki teyzelerine pipisinimi gösteriyor kaydirigubbakcemile3 o pozisyonu nasıl aldı canım valla merak ettim:uhm:
doktorunmu çekti verdi yawww ben isteyemem ama çok istiyom
gördünlrt işte o kaa
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool:geldimm büyük ikramiye çıkmış kadar mutluyum
çocuklarımı kucağıma almış kadar mutluyum :teytey::dance:mutluyumda mutlu işteeeedelikafaduldendelikafadulden
şimdi latif baktı rahim boyuna 52 mm çok çok iyi dedi erken doğum ve düşük riskin yok dedi geçen hafta gördük bebeklerde iyi dedi
eklem ağrılarım için yatmaktan dedi.artık evinde yemeğini yap ye ev içinde gez dedi..
iş güç yok dedi....yemek işi sadece otur yat keyfine bak dedi....
çok duygusal sinirliyim dedim olabilir bu yaşadıkların seni sıkmış duygusallık gebeliğin temelinde var dedi...sağlıkocağına çokda gitmen gerekmiyor dedi....kasık ağrın normal ama karnın bir toplanıp gerliyorsa onu bize söyle dedi...şimdilk gayet iyisin dedi haftaya detaylı ultrasona geleceksin dedi....
kız size iki bacak arası müstehcen bi şey koydum görmedin miiii :roflol:
pipi o pipiiii
ayakta duruyomuş gibi bebeğin belden aşağısı görünüyo
aynen öyle teyzesi ayakta duruyo benim edepsiiiz
demin açıklamıştım ama siz yoktunuz kızlar, aklınızda bulunsun diye farkları ve fiyatları da belirteyim dedimben de geçen hafta girdim 19+3ken. doktorum bir radyoloji uzmanına yönlendirdi. gittim detaylı ultrason için. daha doğrusu "doppler ultrason- anomali taraması" yazılıydı kağıdımda. gitmeden önce telefonda 160ytl demişlerdi. oraya gidince fatura almazsak 130ytl olduğunu söylediler. ayrıca 4 boyutlu ultrasona girmek isteyip istemediğimi sordu. onun için ayrıca 40 ytl alıyolarmış. kabul ettik. normal şartlarda tek başına 4 boyutluya 150 lira veriyomuşsun. önce siyah-beyaz ultrasonda normal anomali taraması yapıldı, yani ayrıntılı inceleme. bebeğin kalbi böbrekleri, diğer organları, ikimiz arasındaki kan alışverişi gibi. allaha şükür hiç bi sorun çıkmadı. bu sırada dr benim seyretmeme izin vermedi. benim rahat olmam gerekiyormuş. bu inceleme yarrım saat kadar sürdü. allahtan eşim seyretti o kısmı. sonra o 4 boyutlu renkli ultrasonda bize bebişmizi gösterdi. çok değil 4-5 dakika ve o görüntüleri cd'ye çekip verdi. şimdi seyredip duruyorum.
benim kız tembelmi olcak ne ayağı kalkmayı bırak sadece bacaklarını oynatıp duruyor bak senin oğlan ayaklanmış bile, bide pipisinin gösteriyorsırnaşık şey
kızlar bende gittiğimde sordum 3lü testmi yapılcak yoksa detyalı ultrasonmu kız dediki detaylı ultrason
ikilisi iyi çıkanlardan 3 lü istemiyoruz dedi..detaylıı ultrasona sokuyoruz dedi...tmm dedim yani iki bebeğe 250 ytl dediler
hakkaten dırımkızı benim oğlanın pipisinin derdine senin müjdeli haber kaynamasın ha. eee ne düşünüyosun gitcen mi evine??
kızlarrr evime gitmemmi yoksa bakırköye yatarım buradan 10 dk.mesafede
ama bekar kaynım seyhate gitmiş eşimde bu haftada kalalım diyor hafta sonu eve gidedcem evimden çarşamba günü hastaneye hastaneden anneme gidecem 6 ayı doldurcam 7 aya ben sağ bebkler selamat
kızlarrr evime gitmemmi yoksa bakırköye yatarım buradan 10 dk.mesafede
ama bekar kaynım seyhate gitmiş eşimde bu haftada kalalım diyor hafta sonu eve gidedcem evimden çarşamba günü hastaneye hastaneden anneme gidecem 6 ayı doldurcam 7 aya ben sağ bebkler selamat
Kızlar merhaba,
İşe geldik oğlumla,gribim geçti gibi ama halen sinüzitten dolayı baş ağrım devam ediyor.Bu arada canım kocamda benim yüzümden grip oldu evde yatıyor.
Cuma günüde ayrıntılı ultrason var sabırsızlıkla cumayı bekliycem.Umarım hayırlısıyla temiz çıkar.
Bu arada cumartesi ananesiyle alışverişe gittik ciciler aldık birsürü çok keyifliydi ama anladımki çok alınacak şey varmış ooooo :))
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool:geldimm büyük ikramiye çıkmış kadar mutluyum
çocuklarımı kucağıma almış kadar mutluyum :teytey::dance:mutluyumda mutlu işteeeedelikafaduldendelikafadulden
şimdi latif baktı rahim boyuna 52 mm çok çok iyi dedi erken doğum ve düşük riskin yok dedi geçen hafta gördük bebeklerde iyi dedi
eklem ağrılarım için yatmaktan dedi.artık evinde yemeğini yap ye ev içinde gez dedi..
iş güç yok dedi....yemek işi sadece otur yat keyfine bak dedi....
çok duygusal sinirliyim dedim olabilir bu yaşadıkların seni sıkmış duygusallık gebeliğin temelinde var dedi...sağlıkocağına çokda gitmen gerekmiyor dedi....kasık ağrın normal ama karnın bir toplanıp gerliyorsa onu bize söyle dedi...şimdilk gayet iyisin dedi haftaya detaylı ultrasona geleceksin dedi....
arkadaşlar bizde taşınacağız daha geniş bir eve geçeceğiz dün bütün gün ev baktık bir evi beğendik hem annemede yakın kızım ve bebişim açısındanda rahat olacak işe başlayınca bu hafta onun telaşı ve yorgunluğu olacak:)))))))))
arkadaşlar bizde taşınacağız daha geniş bir eve geçeceğiz dün bütün gün ev baktık bir evi beğendik hem annemede yakın kızım ve bebişim açısındanda rahat olacak işe başlayınca bu hafta onun telaşı ve yorgunluğu olacak:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?