kızlar yarın için planlarınız ne? neler yapacaksınız? inşallah 2009 hepimiz için prens ve prenseslerimiz için harika bir yıl olur...
Sağolasın canım. Hepimize çok çok iyi bir yıl olsun inşallaaaahhh...
Valla biz evdeyiz. Arkadaşlarımızın arasında tek evli biz olduğumuz için herkes bizde toplanıcak. Ev partisi veriyoruz yani :) Çünkü evde olursa uykum geldiği anda bi yarım saat kestiriyorum , kendime geliyorum. Dışarı çıkınca hem oturmaktan bel ağrısı , hem sigaralı ortam, hemde uyku hali derken fena oluyorum. Arkadaşlarda alıştılar artık. Bakıyolar ben uyuyorum. Kendi kendilerine herşeylerini hallediyolar :)
kızlar yarınki randevum saat 10 alındı oradan anneme geçecem........bugün keyifsizim kustumda
geçmiş olsun canım... yarın bebişlerini göreceksin ne güzel... bakalım diğer meleğin cinsiyeti neymiş :)
evet cnm iyi olsunlarda ne olursa olsun her ağladığımda elimi karnıma koyup özür diliyoruım onlardan...sebebi onlar olmadığını söylyorum......ve allahıma yalvarıyorum vakitlice doğurmayı
Kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum. Ancak toparlanırım.
Birsen'cim yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Hepinizi ve bebişlerinizi öptüm kocamaaaannnn :)
CANIM SORUNU SORALI ÇOK OLUYOR AMA,BELKİ GÖRÜRSÜN DİYE YAZIYORUM. bu koldaki uyuşmalar bende de çok oluyor. sordum doktoruma, vücudun ağırlık merkezi değiştiği için omurilikle ilgili dedi. bi de bunlar daha iyi günleri dedi:1shok: masaj yapsın eşin dedi. bide magnezyum toz verdi. suya karıştırıp içiyorum. kramplara da iyi geliyor. bide demir hapı mutlaka kullanmalısın. bebeğin demir depoları da bziden dolduğu için mutlaka gerekliymiş.kaydirigubbakcemile5mayıs anneleri herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım. Mesajlaşmalarınız, birbirinize destek vermeniz çok hoş doğrusu..
Ben de 21 haftanın içindeyim, inşallah bir oğlum olacak:)
Size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, iki gündür bacak ve ellerimde uyuşmalar oluyor, doktorumla bir takım iletişim problemlerim var, bir türlü doktoruma ulaşamıyor ve soramıyorum
Bu arada ben şu anda ne vitamin, ne demir hiçbir ilaç kullanmıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz??
kizlar benim lekelerim geliyoduya dun gece acile gittim jinekolog enfeksiyon var dedi bebegim cok sukur cok iyiymis doktor bakarken bile yerinde durmuyor okadar hareketliki doktorum cok yorulursun hareketli bebek dinlen dedi yemek yedikten sonra varya bi carpintim oluyo bayilcam saniyorum sizdede varmi boyle carpintisi olan lutfen beni aydinlatin az yiyorum ha yemegimide belki benimle ayni seyi yasayan vardir birazda evhamliyim o carparken bende cik korku yapiyorum opuyorum
kizlar benim lekelerim geliyoduya dun gece acile gittim jinekolog enfeksiyon var dedi bebegim cok sukur cok iyiymis doktor bakarken bile yerinde durmuyor okadar hareketliki doktorum cok yorulursun hareketli bebek dinlen dedi yemek yedikten sonra varya bi carpintim oluyo bayilcam saniyorum sizdede varmi boyle carpintisi olan lutfen beni aydinlatin az yiyorum ha yemegimide belki benimle ayni seyi yasayan vardir birazda evhamliyim o carparken bende cik korku yapiyorum opuyorum
merhaba mayıs anneleri bende bir mayıs annesi olarak hepinizin yeni yılını kutlayarak katılmak istedim aranıza.
kızlar ya kadınlar kulübünü biraz daha tanıyayım diye geziniyordum bir yere girdim www.------.net adresini vermişler... bana çok komik şeyler çıktı meslekle ilgili... çok güldüm bir bakın isterseniz
Kızlar yarın yılbaşı,
Yepyeni , tazecik bir yıl daha geliyor,gıcır gıcır ,
Bu yıl çok güzel olacak çünkü oğlum geliyor,daha güzel ne olabilirki:sm_cool::sm_cool:
Bu arada gittim özeldeki doktorumada, bacak bacak üstüne atmış oglum,ayaklarınıda kenetlemiiiiş pipi kontrolü yapamadı teyzesiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Önümüzdeki hafta yine gitcekmişim,birde yeni bir demir ilacı verdi bana,içinde küçük küçük şişeler var,her gün yarım yarım 2 seferde içecekmişim birini,tadıda güzel vişneli şurup gibi bişey
a.s.a.s.
Hoşgeldin canım,güzel bir yıl geçira.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?