2009 Mayıs Anneleri

Geçmiş olsun canım,bendede idrar yolu enfeksiyonu varmış
Bebişe daha çok besin götürebilmek için kan hacmi artıyor ve daha hızlı devirdaim ediyormuş ondan olabilir belki,benim çarpıntım sıkısmalarım sıkılınca oluyor mesela kuyrukta beklerken falan
:CüvCüv:

Tatlım inşallah güzel haberlerle döneceksin,sende iki bebiş varya ondan kusuyosundur sen kesin , Bebişlere gelinceeeee yisin onları tizesiiiiiiii

Kızlar az önce koluma bi kramp girdi o kadar yandıki anlatamam size,simdi sürekli ağrıyor acısı geçmiyor yaa kolum güçsüzleşti,eşimde ağrısı 2 gün sürer diyo sürermi o kadar offsenağlamasenağlamasenağlama

Canım kadınlar kulübü sitesinin dışında baska bir siteye link vermek yasakmış,yakalarsa uzman gelip uyarıyo,özelden yazacaktım ama özel mesajlaşman kapalıydı,öptüm bebişinden
a.s.a.s.

teşekkür ederim canım. ben bunu yine bu sitede gördüm.başka bir başlık altında o yüzden yazdım

SAGOLUN KIZLAR BIRAZ RAHATLADIM BENCEDE BENDE EVHAMLIYIM O BANA CARPINTIYAPIYOR FAZLA INCE DUSUNMICEN DEMEKKI BEBEGIMI COK OZLUYORUM AMA MAYIS ORTASINDA DOGURCAM NORMADE INSALLAH ONU HEP RUYAMDA GORUYORUM EMZIRIYORUM RABBIM HEPIMIZIN COCUKLARINI KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN BENDE ANNEMI ISTEK YAPTIM INSALLAH VIZESI CIKAR BURDA YANLIZIM SIZ COK SANSLISINIZ ANNENIZ KARDESINIZ YANINIZA senağlama OPUYORUM SIZI IYI GECELER

günaydın güzel mayıs anneleriii:dance::dance:
hepinizin yeni yılı kutlu olsunn,Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..
bu yılbaşında yalnız değiliz kızlar 2 kişiyiz artık,tek bedende

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

günaydın herkese nasılsınız fıstıklar hava çok soğuk servis beklerken dondum

Günaydın ılgıncım,bende ekmek almak için çıkmıştım dışarı aman Allahım dışarısı afan tufan buz.....brrrrr....Dondum ben...:çok üzgünüm:

günaydınlar şekerler
bu egece çok güzel bir rüya gördüm bebğimi gördüm kız bebekti allahım çok güzel bir bebekti yanakları elma elma böyle çok tatlı sonra göğsümden sarı bir damla aktı hemen bebişin ağzına tuttum sonra bem beyaz bir damla süt geldi bebiş hemen ağzına memeyi aldı ve emmeye başladı çok harikaydı kendimi çok mutlu hissettim ve biraz sonra uyandım
tabi acayip bir acıkma hissettim hemen mutfağa koştum

işte böyle sabırsızlanıyorum artık sağlıkla gelsinler yavrularımız öpüyorum bebişlerinizden

Senin bebişşin daha güzeldir canım merak etme:CüvCüv:

Mutlu Huzurlu ve Saglık dolu bir yıl diliyorum...
Sevdiklerimizle bebişlerimizle tabi ki nice Yılllara inş.:teytey:

M U T L U Y I L L A R kaydirigubbakcemile5

SEVGİLER a.s.

belgique canım telaş yapma. Bende de bazen akşamları fena halde oluyor. Uzanıp dinlenince kalmıyor birşey...

yeni_anne ohhh gördün mü kuzunu ne güzel. Demek bacak bacak üstüne atmış :)
Canım ağrı tetanoz aşısı ile ilgili değil mi? Dün hemşire bana vururken 1 hafta bile sürebilir telaş yapma demişti. Benimde şimdi ince bir sızı ve kolumda sanki ağırlık var gibi...

dırımkızı Birsen'cim hadi hayırlı haberlerl gel inşallah. Gör bakalım bebişlerini de için rahatlasın :)

Ilgın'cım günaydın canım. Vallahi fena soğuk. Ama ben seviyorum yılbaşında havanın soğuk ve karlı olmasını :)

beyaz16 haklısın canım bu seneye iki kişi giriyoruz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Marylin canım günaydın. Ne güzel bir rüyaymış. Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin inşallah...

tlyonl2009 canım hoşgeldin... Hava soğuk ama yeni bir yıla giriyoruz. Keyifler yerinde olmalı mutlaka :)

maryobbbilmez Günaydın canım. Sanada mutlu yıllaaarrrrr :)

Bacılarım herkese günaydın. Vallahi siz artık benim hiç olmayan kız kardeşlerim, ablalarım gibisiniz. Umarım önümüzdeki senede heşey yolunda devam eder. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldığımızı görürüz, burda paylaşırız. İyi ki varsınız ya... Çok seviyorum sizi...
:1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s. :CüvCüv:

kızlar hepinize nice mutlu,bebişlerinizle sağlıklı,huzurlu,bol paralı bır yıl dileris kızımla...

dün butun gun elım gobegımde bebek hiç hareket etmıyo ne yapsam tık yok endişelenmeye başladım ama çaktırmıyorumda guya eşime derken eşim elını karnıma koydu bızımkı peşpeşe tekmelere başladı inanın ağlıcaktım okadar duygulandımkı meger babasının sıcaklıgını beklıyomuş bızım hınzır....

Sağolasın canım. Sanada iyi yıllaaarrrrr :)

Bak nazlı kıza bak. Babasını istemiş demek ki :)

günaydın en güzel mayıs anneleri!

Günaydın canım. Nasılsın bakalım?

PINARCIM,Canım ben 4-5 gün sonra falan olucam aşıyı,kramp girdi dün koluma o kadar canım yandıki anlatamam yeri hala ağrıyor hiç yumuşamadı desem yeri...Ceviz falanda yiyiyorum ama az mı gelio bu magnezyum ne off...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…