kizlar benim lekelerim geliyoduya dun gece acile gittim jinekolog enfeksiyon var dedi bebegim cok sukur cok iyiymis doktor bakarken bile yerinde durmuyor okadar hareketliki doktorum cok yorulursun hareketli bebek dinlen dedi yemek yedikten sonra varya bi carpintim oluyo bayilcam saniyorum sizdede varmi boyle carpintisi olan lutfen beni aydinlatin az yiyorum ha yemegimide belki benimle ayni seyi yasayan vardir birazda evhamliyim o carparken bende cik korku yapiyorum opuyorum
dimek oğluşunu gördün heeeeeeeee süper yaa bende yarın saat 10 da hastanede olacağım allahın izni ile göreceğim onları ...bugün çok keyifsiz geçti kustum kustummm
hareket yok ama kusma full hapımda yokdu eşime al dedim canıma okuyolarr yaniii
2008 bana bebeklerimi getirdi 2009 dan tek isteiğim var oda onları kucağıma versin
ve sevdiğim herkese sağlık ve huzur versin
yeni yılınızı şimdiden kutlarım kızlar yarın belki geç gelirim
Canım kadınlar kulübü sitesinin dışında baska bir siteye link vermek yasakmış,yakalarsa uzman gelip uyarıyo,özelden yazacaktım ama özel mesajlaşman kapalıydı,öptüm bebişinden
a.s.a.s.
günaydın herkese nasılsınız fıstıklar hava çok soğuk servis beklerken dondum
günaydınlar şekerler
bu egece çok güzel bir rüya gördüm bebğimi gördüm kız bebekti allahım çok güzel bir bebekti yanakları elma elma böyle çok tatlı sonra göğsümden sarı bir damla aktı hemen bebişin ağzına tuttum sonra bem beyaz bir damla süt geldi bebiş hemen ağzına memeyi aldı ve emmeye başladı çok harikaydı kendimi çok mutlu hissettim ve biraz sonra uyandım
tabi acayip bir acıkma hissettim hemen mutfağa koştum
işte böyle sabırsızlanıyorum artık sağlıkla gelsinler yavrularımız öpüyorum bebişlerinizden
günaydın en güzel mayıs anneleri!
kızlar hepinize nice mutlu,bebişlerinizle sağlıklı,huzurlu,bol paralı bır yıl dileris kızımla...
dün butun gun elım gobegımde bebek hiç hareket etmıyo ne yapsam tık yok endişelenmeye başladım ama çaktırmıyorumda guya eşime derken eşim elını karnıma koydu bızımkı peşpeşe tekmelere başladı inanın ağlıcaktım okadar duygulandımkı meger babasının sıcaklıgını beklıyomuş bızım hınzır....
günaydın en güzel mayıs anneleri!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?