Maşallah bebişine
Şimdi bu senin bebiişin muhtemel doğum tarihinden 9 gün öncemi doğcak demek?
a.s.a.s.
kızlar biz yemeğe gidiyoruz hepinize afiyet olsun fıstıklarım kocaman öptümmmmmmmm:))))
canım bilmiyorumki doktoruma bu gidişimde sorucam unutmassam eğer öyle olursa 1 mayıs yada 2 mayıs olur galiba.
evet cnm çok yakışacak tmm cnm sen basenden kilo aldığın için göbişde çok yok hissediyorsun bendede kalça yok göbiş vardııı iki bebekde gelinceeee böle oldumm ama çok kilo almadım kızlar karnım varrr bacakalrımda değişiklik yok yüzüm ise hasta gibiCanım pek şeker çıkmışsınız yaa pembiş pembiş:dance:Seninde karnın kocaman olmuş ay çok yakışacak bu kocaman karınlar bizeeeee:CüvCüv:
Bu arada ben zayıf değilim(keşke olsaydım:jeyyar:),ama armut derlerya hani kalça bacak falan geniş,bel daha ince,işte öyle bi yapım vardı hamilelik öncesinde,şimdi göbüşte var yuvarlacık oldum :roflol:
dırımkızım maşallah Allah bozmasın hep böyle sarılın kardeşinle inşallah:)))
alsu canım merhaba nasılsın havalar çok soğuk dikkat edelim kendimize şimdiden afiyet olsun sana ve bebişine yarasın:)))
Dırımkızı maşallah göbişine ne tatlı olmuş ölee a.s. Buhar makinende hayırlı olsun.markası ne bide memnun kalırsan yaz bende düşünüyorum almayı kısmet olursa.Fikir olur bizim içinde.kaydirigubbakcemile2
evet cnm çok yakışacak tmm cnm sen basenden kilo aldığın için göbişde çok yok hissediyorsun bendede kalça yok göbiş vardııı iki bebekde gelinceeee böle oldumm ama çok kilo almadım kızlar karnım varrr bacakalrımda değişiklik yok yüzüm ise hasta gibi
bende yimek yiyem gelecemmmmmmm kızlarrrrrrrr
Kızlar hamilelikte güzelleştiğini hisseden varmı derlerdi hep oğlan anneleri güzelleşir ama bende hiçbi değişiklik yok hatta kendimi daha bi garib görüyorum sanki.Yani güzelleşme felan yok bende.. yoksa kız annelerimi güzelleşiyo ne dersiniz..:uhm:
Ben çirkinleştim galiba , oğluşum yakışıklı olcak heralde o alıyo beni güzelliğimi sanırım:roflol::roflol:
Bazen pıt pıt atıyo bazende balık gibi kayıyo,ama el mi ayakmı anlayamıyorum..Kız ismi için ben EKİN ismini çok beğeniyoruma.s.
a.s.
Günaydın canım... Bizde özledik seni. Nasıl oldun bakalım?
Günaydın canım. Sağolasın sen nasılsın?
canım daha iyiyim gribim geçti gibi ama okadar çok portakal yedimki içimde portakal ağacı çıkıcak yakında,veya kızım portakal gibi birşey olucak galibakaydirigubbakcemile3 sen nasılsın geçmiş yazıları okuyamadım inşallah iyisindir canım
arkadaşlar üçlü testim 2:30 da çıkacak inşallah iyidir çok heyecanlıyım
canım hayırlı haber alırsın inşallahhihoyyyt
merhaba kizlar :)
şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..
inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?
öptüm hepinizi Şeniz a.s.
canım dualarımız seninle,merak etme herşey inşallah yolunda giderkaydirigubbakcemile5
canım daha iyiyim gribim geçti gibi ama okadar çok portakal yedimki içimde portakal ağacı çıkıcak yakında,veya kızım portakal gibi birşey olucak galibakaydirigubbakcemile3 sen nasılsın geçmiş yazıları okuyamadım inşallah iyisindir canım
Kızlar hamilelikte güzelleştiğini hisseden varmı derlerdi hep oğlan anneleri güzelleşir ama bende hiçbi değişiklik yok hatta kendimi daha bi garib görüyorum sanki.Yani güzelleşme felan yok bende.. yoksa kız annelerimi güzelleşiyo ne dersiniz..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?