2009 Mayıs Anneleri

kızlar benim kızım pekk romantik olacak galiba ne zaman ıssız adam filmindeki müziği açsam kıpır kıpr çok hoş ya:))

evet cnm çok yakışacak tmm cnm sen basenden kilo aldığın için göbişde çok yok hissediyorsun bendede kalça yok göbiş vardııı iki bebekde gelinceeee böle oldumm ama çok kilo almadım kızlar karnım varrr bacakalrımda değişiklik yok yüzüm ise hasta gibi

inş... cnm bi kız gelip bozmazsa aramızı ayrılmayız kardeşim çok sever beni
kız arkadaşına demişş annemden onay değil demişşş ablamdan alacaz onayı demişşş
halamlarda kıza bizler bişey değiliz asıl görümceni gör sen demişş
kız demiş korktum yaaa demişşş kardeşimde bu ara zararsız hamile kendisi demiş kaydirigubbakcemile3ben çok severim ama silersem asla asla geri dönüş yoktur inadımdır
alimde benim gibi çok inattt eşimde anası kılıklı diyorrr

sağoılll cnmmm buhar makinası arçeliğin kızlar 75 ytl aldık püfür püfür
soğuk buhar üflüyor 4,5 litre su koyuyorsun güsel bende astım olduğundan iyi geldi 5 taksitle almış annem

kızlar biz giresunluyuz ben annemden hap karalahana istedim laz yemeği yani eşimde diyorkii çocukları laz kafa yapacan bende didimkii kızdırma beni kemeçe dinletirim valla dedim :roflol:

Benide yüzüm beyazladı yaa,ama ben yaz bittiya yanıklar gitmiştir falan diye düşünmüştüm,hamilelikmi yapıyor acaba?aksamda böyle kırmızı kırmızı oluyo yanaklarım burnum falan bi komiğim yanisırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar TRAKYALI olan varmı?beni annem tekirdağ babam çorlu
:enbuyukkk:

Kızlar hamilelikte güzelleştiğini hisseden varmı derlerdi hep oğlan anneleri güzelleşir ama bende hiçbi değişiklik yok hatta kendimi daha bi garib görüyorum sanki.Yani güzelleşme felan yok bende.. yoksa kız annelerimi güzelleşiyo ne dersiniz..:uhm:

Ben çirkinleştim galiba , oğluşum yakışıklı olcak heralde o alıyo beni güzelliğimi sanırım:roflol::roflol:

Bazen pıt pıt atıyo bazende balık gibi kayıyo,ama el mi ayakmı anlayamıyorum..Kız ismi için ben EKİN ismini çok beğeniyoruma.s.

a.s.

ayy ne kadar güzel keşke bende hissetsem,canım ekin ismi gerçekten çok güzel ama
yeğenimin ismi eylül şimdi ekin ekim gibi benziyorya oyüzden eşim istemez

Sağolasın canım iyiyim bende çok şükür. İş güç uğraşıyoruz işte :)

Ya bu arada ojelifıstık ceren nerelerde bakim?

Semra sanada geçmiş olsun neyseki atlatmışsın giribi.hamilelikte daha bi ağır geçiyo sanki grip.Aman dikkat edelim kendimize.

tünaydın mayıs anneleri!
geçmişi okumak ve msnden arkadaşlarıma cvp yetiştireyim derken 1 saati çoktan geçirmişiz farketmeden.
herkesin keyfi yerinde okuduğum kadarıyla. heleki dırımkızı keyfine diyecek yok waalla. nazar değmesin maşallah diyelim.
ayrıntılıya gidecekler umarım güzel haberlerle gelirler.
sonuçlarını bekleyenlerde iyi çıkar inş.
ne güzel ya çoğu bebişler artık daha sık ben burdayım diyor. çoookk güzelll bi duyguu:)

ben çirkinin teki oldummmmmmmm yaaaa annem kardeşimde çok güselleşmiştiii
hala resimlerine bakarız........yani erkek annesi olarak çirkinleştimmmdelikafadulden

dırımkızım afiyet olsun kızlar bana herkes hamilelik sana yaradı eşim bile sen benim misin baze öylece bakakalıyorum benim mi bu kadın diyorum dedi :)) nasıl mutlu oldummmmm beni şımartıyor birde doğum iznine ayrılan arkadaşım işe döndü ve bana aaa hiç belli değil hamileiğin dedi göbüş var ama yaaaaaaa
ve sivilcelerim yok oldu birden maşallah diyeyim çünkü beni çok uğraştırıyordu cildim:)))

benim uykum geldi kızlar öperümmmmmmm sizi çok konuşmayın gelince bulamıuyorum nerede kaldığımııı

merhaba bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir tabiki beyler ve bayanlarda:1rolleyes: aranıza yeni katıldım alıntıları nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…