http://www.hizliresim.com/2009/1/2/1894.jpg kardişimmm ve bennn
merhaba kizlar :)
şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..
inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?
öptüm hepinizi Şeniz a.s.
arkadaşlar üçlü testim 2:30 da çıkacak inşallah iyidir çok heyecanlıyım
merhaba bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir tabiki beyler ve bayanlarda:1rolleyes: aranıza yeni katıldım alıntıları nasıl yapıyorsunuz
pınar kız sen ne temiz kalplısin kaynanam aradı şimid nasılsın diyee hayırlı cumalar olsun dedii kıyamam yaaa hiç aramazdı ......kocam mutlu olacakkk
Merhaba canlarım bu gün nasıl bakalım mayıs bebişlerinin annişleri bizi sorarsanız iyiyiz ama çok uyuyoruz son günlerde malum benim bebiş kendini göstermedi henüz cinsiyeti bilmiyoruz ama benim karnım acayip bi şekilde sivri annemde dahil erkeğe benziyo diyolar bakalım hayırlısı
Semra sanada geçmiş olsun neyseki atlatmışsın giribi.hamilelikte daha bi ağır geçiyo sanki grip.Aman dikkat edelim kendimize.
Merhaba canlarım bu gün nasıl bakalım mayıs bebişlerinin annişleri bizi sorarsanız iyiyiz ama çok uyuyoruz son günlerde malum benim bebiş kendini göstermedi henüz cinsiyeti bilmiyoruz ama benim karnım acayip bi şekilde sivri annemde dahil erkeğe benziyo diyolar bakalım hayırlısı
iyiym tatlım çok şükür umarım sende iyisindir nasıl bebişin hareketleri hissediyomusun?
Vallahi sabah 9 da yattım eşimi işe yolladım.Sonra yattım.11.30 da kalktım şimdide hazırlandım bekliyorum.Saat 16.30 da randevum anca gideriz.Tutkuncum vallahi o saatte mışıl mışıl uyuyodum,bende gece perisiyim ama 1de falan yatarım kız,sabah nasıl kalkıcan?a.s.a.s.
Hee şimdi hatırladım sen bugün ayrınntılıya gircen dimmmmiiiiii,ondan uyuyamadıııııııın
Vallahi şimdi evdeyim ya uyku düzenimde şaştı.Zaten ben gece 3 ten önce uyuyamam.Şimdi sabahlamaya başladım yeni yıl günü de sabah 5 te yatmıştım gündüzde pek uyuyamıyorum tabi heyecan da vardır.
Benim kızım olacak ama karnım sivrildi ve güzelleştim.Şimdi kızım çirkin mi olacak eyvah yoksa kaynanama mı benziycek.İİİİİİİMMMMMMMDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAATTTKızlar hamilelikte güzelleştiğini hisseden varmı derlerdi hep oğlan anneleri güzelleşir ama bende hiçbi değişiklik yok hatta kendimi daha bi garib görüyorum sanki.Yani güzelleşme felan yok bende.. yoksa kız annelerimi güzelleşiyo ne dersiniz..:uhm:
oooooooooooodelikafaduldençok veriyorsun cnm yaa ben hep 30 ytl verdim şimdi 50 ytl olmuş çok dedim doğum için 2550 dediler küvez masrafları dahil yani şöle diyeyim makinaya bağlanmazsa makinaya bağlanırsa dediler 100 -150 ytl verirsiniz dedi .....
bana çok geldi ama doktorumdan ayrılmak istemiyorum ...sende anadoluyakasında medıcal parka git çok temiz bi yer
saol tatlım bizde iyiyiz şükürler olsun yeğeninde ellerinden öper teyzesii ŞenizSağol canım iyiyim bende, kocişi yatırdım ben geceperilerini oynuyom:smiley-cool:
Sen nasılsın?Yeğenim nasıl?a.s.a.s.
Merhaba kızlar.
15 ocakta obstetrik renkli doppler a gitmemiz gerekiyo.Bu ayrıntılı olmuyo herhalde.
bu tahlil hakkında bilgisi olan var mı?
Bi de fiyat araştırması yapıyorum,istanbul ve İzmirde yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?