2009 Mayıs Anneleri

maşallah dırımkızı ne şeker olmuşssun kız sen öyle,tütütü Allah nazarlardan saklasın

merhaba kizlar :)

şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..

inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?

öptüm hepinizi Şeniz a.s.

hayırlısıyla git gel bakalım canım,gör bebişini
bende renkli ultrasondaki halini çok merak ediyorum kızımın
halamın kızı 6 ay önce doğum yaptı
o da çektirmişti,doğan kızıyla resim arasındahiç fark yoktu valla, o yüzden beinde bir merak aldı gidiyor:1rolleyes:

arkadaşlar üçlü testim 2:30 da çıkacak inşallah iyidir çok heyecanlıyım

sonuç iyi çıkar inş canıma.s.

kızlar hepinize hayırlı cumalar

pınar kız sen ne temiz kalplısin kaynanam aradı şimid nasılsın diyee hayırlı cumalar olsun dedii kıyamam yaaa hiç aramazdı ......kocam mutlu olacakkk

Merhaba canlarım bu gün nasıl bakalım mayıs bebişlerinin annişleri bizi sorarsanız iyiyiz ama çok uyuyoruz son günlerde malum benim bebiş kendini göstermedi henüz cinsiyeti bilmiyoruz ama benim karnım acayip bi şekilde sivri annemde dahil erkeğe benziyo diyolar bakalım hayırlısı

Sanada merhaba canım,bu karın sivriliği falan kalça kemiklerinin yapısı ile alakalıdır bencea.s.a.s.

annem beni hamileyken yanları acayip genişmiş yusyuvarlaktım diyo ama benim yanlarda hiç bişi yok sadece sivrildi karnım çok ilginç

Semra sanada geçmiş olsun neyseki atlatmışsın giribi.hamilelikte daha bi ağır geçiyo sanki grip.Aman dikkat edelim kendimize.

evet canım haklısın ilaç falan alamadığım için daha uzun sürüyor çok dikkat etmek lazım

canım benim karnımda sivri ama benim kızım olucak
kaydirigubbakcemile3 inşallah en yakın zamanda gösterir bebişin insan merak içinde kalıyor hihoyyyt gerçi sağlıklı olsunda annesi biraz daha merak etsin önemli değilhihoyyyt

Bencede kızla erkek göbeği farklı oluyor.Benimkide yanlardan bişi yok tam ortadan çıkıntı var.Sivri sayılır yanii bebişimde erkek.genelde göbekten anlıyorlar zaten.

kızlar benimde ilk hamileliğimdede göbeğim sivriydi şimdide aynı ve bir prensesim daha olacak bence vücut yapısıyla alakalı hiçbir yerime kilo almadım sadece göbüş büyüyor bendede:))))

claries merhaba canım nasılsın:)))

semracım merhaba nasılsın tatlım geçmiş olsun gribi atlatmışsın ama çok zor oluyor hamilelikte

iyiym tatlım çok şükür umarım sende iyisindir nasıl bebişin hareketleri hissediyomusun?

iyiym tatlım çok şükür umarım sende iyisindir nasıl bebişin hareketleri hissediyomusun?

canım teşekkür ederim bende iyiyim bitanema.s.:1hug: bebişin hareketlerini 16 haftamdan itibaren hissediyorum tatlım çok güzel bir duygu pıt pıt senin nasıl bebişin:))

Tutkuncum vallahi o saatte mışıl mışıl uyuyodum,bende gece perisiyim ama 1de falan yatarım kız,sabah nasıl kalkıcan?a.s.a.s.

Vallahi sabah 9 da yattım eşimi işe yolladım.Sonra yattım.11.30 da kalktım şimdide hazırlandım bekliyorum.Saat 16.30 da randevum anca gideriz.

Benim kızım olacak ama karnım sivrildi ve güzelleştim.Şimdi kızım çirkin mi olacak eyvah yoksa kaynanama mı benziycek.İİİİİİİMMMMMMMDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAATTT

Son düzenleme:
güzel annler
sizin ve minicik bebişlerinizin yeni yılını kutluyorum
sağlıkla
inşallah gelecek yıl bebişlerinizle girin yeni yıla

Merhaba kızlar.
15 ocakta obstetrik renkli doppler a gitmemiz gerekiyo.Bu ayrıntılı olmuyo herhalde.
bu tahlil hakkında bilgisi olan var mı?
Bi de fiyat araştırması yapıyorum,istanbul ve İzmirde yardımcı olursanız sevinirim.

dırımkızı sen medıcalpark goztepeye mı gıdıyorsun da kuvez parası ucrete dahıl.. Ben aradım sordum 350 dedıler

herkeze hayırlı cumalar kızlar hepiniz iyisiniz maşşalllahhh

Sağol canım iyiyim bende, kocişi yatırdım ben geceperilerini oynuyom:smiley-cool:
Sen nasılsın?Yeğenim nasıl?a.s.a.s.

saol tatlım bizde iyiyiz şükürler olsun yeğeninde ellerinden öper teyzesii Şeniz

canım oda ayrıntılı oluyor bende 10 ocakta gidicem ilk 15 haftalıken gitmiştim ..bu sefer kalp ultrasonografisine bakılıyor....

ben gaziosmanpaşada yaptırıyorum benim ücretsiz hastaneyle anlaşmalı olduğu için ama normal fiyatı 120 ytl a.s.

Merhaba kıslaaaarrr..
Bi süre sizlerden ayrı kalmak durumundaydım..öslemişim hepiniziiii....
Bayram dönüşü eve döndüğümde net bağlantımız gitmişti..yeni bir modemle yeni yıla girdik bakalım:)Hayırlı olsunn hepimizee...
Bebişim ve ben gayet iiyiz şkr..Kıpır kıpır..Özellikle sırt üstü yattığımda hareketlerini gayet ii hissediyorum..Yerinde durmuyo maaşallah oğluşum
En son ayrıntılı ultrosona girdik ve 1 hafta ileride gidiyoruz bakalım..sat a göre muhtemel doğum tarihim 8 mayıs iken ayın 1 ine görünüyo şu durumda yane..Sağlığımız yerinde ya farketmez inş..Nisana da kayacakmıyız bakalım:))

Önceki sayfaları şöle gözden geçirdim sadece...Çok sayfa atlamşsınız..Hepsini okumam biraz zor zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…