2009 Mayıs Anneleri

civcivim merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın tatlım:)))

hoşgeldin melincim sen de iyisindir inşallah maşallah bebişine:))))) bizimkide bir hafta önden gidiyor prensesim:))

hoşgeldin melin canım benimde önden gidiyor bakalım nasıl olcak
hoşbulduk canım..
civcivim merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın tatlım:)))

hoşgeldin melincim sen de iyisindir inşallah maşallah bebişine:))))) bizimkide bir hafta önden gidiyor prensesim:))

İiyiz şkr cnm..sizinde ii olduğunuzu gördüm sevindim..Öslemişim epinizi..
Bizim bebişlere maaşallah evt ..Hızlı çıktılar
Bekletmek istemiyolar anneciklerini :CüvCüv:

Oy Oy Oy masallah bebişine,bu forumdanda ayrı kalınmıyoki kardesimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Civcivim sende hoşgeldin canım

a.s.a.s.

Hoşgeldin Melin.Kızlar benim oluşumun tam olarak kaç hafta olduğunu söyleyemedi dr. 11 haftalıkken gittiğimde 12 13 haftalık görünüyo demişti.En son 20 haftalık gittim ozaman 21 22 haftalık görünüyo dedi şimdi benim ufaklık kaç haftalık anlamadım ben yaa:uhm:

merhaba bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir tabiki beyler ve bayanlarda:1rolleyes: aranıza yeni katıldım alıntıları nasıl yapıyorsunuz

Armıza hoşgeldin Derya. Hayırlı olsun bebişin... Eğer tek bir kişinin mesajından alıntı yapacaksan mesajın hemen altındaki alıntı kısmını tıklıyosun. Eğer toplu olarak bikaç mesajdan alıntı yapacaksan her mesajın altındaki mo kısımlarını tıkla en son alıntı yapacağın mesajda hem mo hemde alıntı kısmını tıkla...

pınar kız sen ne temiz kalplısin kaynanam aradı şimid nasılsın diyee hayırlı cumalar olsun dedii kıyamam yaaa hiç aramazdı ......kocam mutlu olacakkk

Aaa bak içime doğdu demek ki canım :)

Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

güzel annler
sizin ve minicik bebişlerinizin yeni yılını kutluyorum
sağlıkla
inşallah gelecek yıl bebişlerinizle girin yeni yıla

Çok tşk ederimmm. Sizinde hayırlı uğurlu olsun yeni yılınız...

Bildiğim kadarıyla ayrıntılı olan. Kalp damarları falan kontrol ediliyor. Ben prof'un mzel kliniğinde Nişantaşı'nda 300 ytl'ye yaptırdım canım...

Canım hoşgeldin. Özlemiştik vallahi. Neyseki herşey yolundaymış. Bu bebişler fazla telaşlı. herkesinki öncemi doğacak ne :)

Oy Oy Oy masallah bebişine,bu forumdanda ayrı kalınmıyoki kardesimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Civcivim sende hoşgeldin canım

a.s.a.s.
Öle valla cnm...Ayrı kaldığım süre içinde dırımkızı nın ikizleri noldu acaba?mutahharanın suyu normale döndümü ..diğer bebişler ii mi diye eşime sordum sürekli:)O da baktı olmuyo işyerinden bana bazı sayfaları kopyalayıp getirdi takip etmem içinsırnaşık şey
hoşbuldum cnm...23 haftalık olunca da 24 -25 olacak gibi görünüyo cnm ben anladımmmsırnaşık şey

Canım gelişimi önden gidebilir ama böyle takip edersen kafa karışır. Sen yine normal sat tarihinden itibaren olanı geçerli say...

Canım hoşgeldin. Özlemiştik vallahi. Neyseki herşey yolundaymış. Bu bebişler fazla telaşlı. herkesinki öncemi doğacak ne :)
Hoşbuldum cnm...bende hepinizi çok özledim..
Sizinkilderde sağlıklıymış ne mutlu..
Mayıs bebekleri aceleci çıktı evet..Hepimiz toplanıp nisan annelerine misafir olacağız bu gidişle sırnaşık şey

Canım gelişimi önden gidebilir ama böyle takip edersen kafa karışır. Sen yine normal sat tarihinden itibaren olanı geçerli say...

Doğru söylüyosun insanın kafası karışıyo gerçekten.Bende öle yapıym eniyisi.Eşim kaç haftalık oldu diye sorunca şaşırıyorum bende sata göre 20. ultrasona göre 21 yada 22 haftalık diyorum oda şaşırıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu arada civcivcim sende hoşgeldin.senin kiloların ne alemde bakalım senle aynı kiloda başladık ama sen beni baya solladın galiba ben niye yerimde sayıyorum yaadelikafadulden

Kıslar benim bu aralar 2_3 defa burnum kanadı ..dr uma sordum dişeti kanaması burun kanaması bu sıralar normal dedi...sizin başınıza da geldi mi hiç???

Kıslar benim bu aralar 2_3 defa burnum kanadı ..dr uma sordum dişeti kanaması burun kanaması bu sıralar normal dedi...sizin başınıza da geldi mi hiç???

canım bendede oldu bu şikayetler.şu an dişlerim geçti ama burun tıkanıklığı ve kanamsı var ama normalmiş kan basıncı arttığı için oluyormuş.

Canım burnum kanamadı ama,ne zaman burnumu silsem hep azcık kan var

Burun değil ama dişeti kanaması sık sık bende de oluyo canım...

Benimde burnumda kanama olmadı ama dişetlerim kanıyor birde burnumda baya bi tıkanıklık var zor nefes alıyorum resmen.

demeki benzer şikayeterimiz var..bi de ben bu soğuklarda biraz üşütünce sık sık hapşırdım ..tahrişte sözkonusu olunca bikaç defa yaşadım burun kanaması...ama birinde durup dururken başlayınca kötü oldum ve dr uma sordum normal dedi..

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum,öptüm hepinizia.s.a.s.

geçmiş olsun, bu sıralar burun kanaması, dişeti kanamaları gayet normalmiş,damarlardaki basınç değişikliklerinden oluyormuş hatta tansiyon düşmeleri de normalmiş, ben baya bir yerde okudum tedirgin olma bence, sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…