hoşbulduk canım..hoşgeldin melin canım benimde önden gidiyor bakalım nasıl olcak
civcivim merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın tatlım:)))
hoşgeldin melincim sen de iyisindir inşallah maşallah bebişine:))))) bizimkide bir hafta önden gidiyor prensesim:))
Merhaba kıslaaaarrr..
Bi süre sizlerden ayrı kalmak durumundaydım..öslemişim hepiniziiii....
Bayram dönüşü eve döndüğümde net bağlantımız gitmişti..yeni bir modemle yeni yıla girdik bakalım:)Hayırlı olsunn hepimizee...
Bebişim ve ben gayet iiyiz şkr..Kıpır kıpır..Özellikle sırt üstü yattığımda hareketlerini gayet ii hissediyorum..Yerinde durmuyo maaşallah oğluşum
En son ayrıntılı ultrosona girdik ve 1 hafta ileride gidiyoruz bakalım..sat a göre muhtemel doğum tarihim 8 mayıs iken ayın 1 ine görünüyo şu durumda yane..Sağlığımız yerinde ya farketmez inş..Nisana da kayacakmıyız bakalım:))
Önceki sayfaları şöle gözden geçirdim sadece...Çok sayfa atlamşsınız..Hepsini okumam biraz zor zaten:)
merhaba bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir tabiki beyler ve bayanlarda:1rolleyes: aranıza yeni katıldım alıntıları nasıl yapıyorsunuz
pınar kız sen ne temiz kalplısin kaynanam aradı şimid nasılsın diyee hayırlı cumalar olsun dedii kıyamam yaaa hiç aramazdı ......kocam mutlu olacakkk
Merhaba canlarım bu gün nasıl bakalım mayıs bebişlerinin annişleri bizi sorarsanız iyiyiz ama çok uyuyoruz son günlerde malum benim bebiş kendini göstermedi henüz cinsiyeti bilmiyoruz ama benim karnım acayip bi şekilde sivri annemde dahil erkeğe benziyo diyolar bakalım hayırlısı
güzel annler
sizin ve minicik bebişlerinizin yeni yılını kutluyorum
sağlıkla
inşallah gelecek yıl bebişlerinizle girin yeni yıla
Merhaba kızlar.
15 ocakta obstetrik renkli doppler a gitmemiz gerekiyo.Bu ayrıntılı olmuyo herhalde.
bu tahlil hakkında bilgisi olan var mı?
Bi de fiyat araştırması yapıyorum,istanbul ve İzmirde yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba kıslaaaarrr..
Bi süre sizlerden ayrı kalmak durumundaydım..öslemişim hepiniziiii....
Bayram dönüşü eve döndüğümde net bağlantımız gitmişti..yeni bir modemle yeni yıla girdik bakalım:)Hayırlı olsunn hepimizee...
Bebişim ve ben gayet iiyiz şkr..Kıpır kıpır..Özellikle sırt üstü yattığımda hareketlerini gayet ii hissediyorum..Yerinde durmuyo maaşallah oğluşum
En son ayrıntılı ultrosona girdik ve 1 hafta ileride gidiyoruz bakalım..sat a göre muhtemel doğum tarihim 8 mayıs iken ayın 1 ine görünüyo şu durumda yane..Sağlığımız yerinde ya farketmez inş..Nisana da kayacakmıyız bakalım:))
Önceki sayfaları şöle gözden geçirdim sadece...Çok sayfa atlamşsınız..Hepsini okumam biraz zor zaten:)
Öle valla cnm...Ayrı kaldığım süre içinde dırımkızı nın ikizleri noldu acaba?mutahharanın suyu normale döndümü ..diğer bebişler ii mi diye eşime sordum sürekli:)O da baktı olmuyo işyerinden bana bazı sayfaları kopyalayıp getirdi takip etmem içinsırnaşık şeyOy Oy Oy masallah bebişine,bu forumdanda ayrı kalınmıyoki kardesimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Civcivim sende hoşgeldin canım
a.s.a.s.
hoşbuldum cnm...23 haftalık olunca da 24 -25 olacak gibi görünüyo cnm ben anladımmmsırnaşık şeyHoşgeldin Melin.Kızlar benim oluşumun tam olarak kaç hafta olduğunu söyleyemedi dr. 11 haftalıkken gittiğimde 12 13 haftalık görünüyo demişti.En son 20 haftalık gittim ozaman 21 22 haftalık görünüyo dedi şimdi benim ufaklık kaç haftalık anlamadım ben yaa:uhm:
Hoşgeldin Melin.Kızlar benim oluşumun tam olarak kaç hafta olduğunu söyleyemedi dr. 11 haftalıkken gittiğimde 12 13 haftalık görünüyo demişti.En son 20 haftalık gittim ozaman 21 22 haftalık görünüyo dedi şimdi benim ufaklık kaç haftalık anlamadım ben yaa:uhm:
Hoşbuldum cnm...bende hepinizi çok özledim..Canım hoşgeldin. Özlemiştik vallahi. Neyseki herşey yolundaymış. Bu bebişler fazla telaşlı. herkesinki öncemi doğacak ne :)
Canım gelişimi önden gidebilir ama böyle takip edersen kafa karışır. Sen yine normal sat tarihinden itibaren olanı geçerli say...
Kıslar benim bu aralar 2_3 defa burnum kanadı ..dr uma sordum dişeti kanaması burun kanaması bu sıralar normal dedi...sizin başınıza da geldi mi hiç???
Kıslar benim bu aralar 2_3 defa burnum kanadı ..dr uma sordum dişeti kanaması burun kanaması bu sıralar normal dedi...sizin başınıza da geldi mi hiç???
civcivim merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın tatlım:)))
hoşgeldin melincim sen de iyisindir inşallah maşallah bebişine:))))) bizimkide bir hafta önden gidiyor prensesim:))
Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum,öptüm hepinizia.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?