geçmiş olsun, bu sıralar burun kanaması, dişeti kanamaları gayet normalmiş,damarlardaki basınç değişikliklerinden oluyormuş hatta tansiyon düşmeleri de normalmiş, ben baya bir yerde okudum tedirgin olma bence, sevgilerimle..
semracım merhaba nasılsın tatlım geçmiş olsun gribi atlatmışsın ama çok zor oluyor hamilelikte
kızlar kendiniz için hastaneye götüreceğiniz gecelik pijama takımı bunları ne zaman almaya başlayacaksınız hemşire arkadaşım 6 ayından itibaren çok gerekli olanları hazırda bulundur ne olur olmaz dedi bende sizlere sormak istedim
Kızlar TRAKYALI olan varmı?beni annem tekirdağ babam çorlu
:enbuyukkk:
dırımkızı sen medıcalpark goztepeye mı gıdıyorsun da kuvez parası ucrete dahıl.. Ben aradım sordum 350 dedıler
Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum,öptüm hepinizia.s.a.s.
Ben geçen hafta aldım 2 adet pijama,2 adet gecelik bir tane de sabahlık aldım.hepside emzirmeye uygun.Hatta 2'şer tane emzirme sutyeni ve lohusa kilodu da :CüvCüv:
Bende Çanakkale'liyim :teytey:
sorma kız! ne manken ya, tombul mankendelikafadulden 3 kilo aldım ama öncekiler ne olacak??:
Amiiiiiiiiiiin inşallahdelikafaduldendelikafadulden
Manken anneler bir tutkun birde sensin galiba:a015: kalan mayıs anneleri şiştik topluca:CüvCüv:
geçmiş olsun, bu sıralar burun kanaması, dişeti kanamaları gayet normalmiş,damarlardaki basınç değişikliklerinden oluyormuş hatta tansiyon düşmeleri de normalmiş, ben baya bir yerde okudum tedirgin olma bence, sevgilerimle..
arkadaşlar merhaba;
siz benden önce bu durumları yaşadığınız için size sormak istediğim bir konu var.ben 2009 haziran annesiyim ve 16 haftalık hamileyim.bebeğimi 3 gündür hissetmeye başladım.ama kasık hizamda karnımın altında hissediyorum.zaten görenlerde karnın aşağıda diyo.korkmaya başladım bende.okuduğum kadarıyla bu erken doğum riski taşıyor.benim gibi olanınız varmı yada bu haftalarda nerde olması gerekiyo.
arkadaşlar merhaba;
siz benden önce bu durumları yaşadığınız için size sormak istediğim bir konu var.ben 2009 haziran annesiyim ve 16 haftalık hamileyim.bebeğimi 3 gündür hissetmeye başladım.ama kasık hizamda karnımın altında hissediyorum.zaten görenlerde karnın aşağıda diyo.korkmaya başladım bende.okuduğum kadarıyla bu erken doğum riski taşıyor.benim gibi olanınız varmı yada bu haftalarda nerde olması gerekiyo.
kızlar merhaba ohh ohh yanlız degılmısım bısey soracam bugun benden su gıbı bısey gelmıs baya ıslaklık farkettım wcye gıttıgımde hafıfte kokulu ya bısey olurmu bı arkadasın suyu gelmıstı yaa aklıma hemen o geldı korktum
kızlar merhaba ohh ohh yanlız degılmısım bısey soracam bugun benden su gıbı bısey gelmıs baya ıslaklık farkettım wcye gıttıgımde hafıfte kokulu ya bısey olurmu bı arkadasın suyu gelmıstı yaa aklıma hemen o geldı korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?