2009 Mayıs Anneleri

saolasın cnm...bi gece durup duruken başlayınca çok korkmuştum..Ama normal olduğunu öğrenmek rahatlattı..

ben de de burun kanaması oldu bende korkmuştum.Rahatladm okuyunca.
Bu arada İzmire gitmeyi düşünüyorum da şu obstetrik renkli doppler için fiyat alayım dedim.ege üniversitesi 72 dedi.bi de özel gazi hastanesi var ssk anlaşmalı muayene 10 tetkik 8 toplam 18 ytl dedi.Şok oldum.iki kere sordum.

bende de burunetimi ne ondan varmış.dr hamilelikte sıkıntı çekersin önce bunu bi halledelim demişti. ama ben tatilden dönünceye ertelediğim ve sonrasındada hamile lduğumu öğrendiğim için yaptıramadım. ama normalde de geceleri rahatsız ediyordu şimdi daha fazla ediyor. eşimde hemen şu tvlerde çıkan burun tıkanıklığından kaynaklanan horlamalarda (önce çok moralim bozuldu tabi horluyomda rahatsız ediyommu diye) burna takılan aparat varya onu almış biraz daha rahat nefes alıyom onunla.

aslıcım selam, bu renkli doplere neden gerek duydun? yaptırılması gerekiyor mu? doktorun ek olarak mı istedi?

Kızlar merhaba, ben 2009 haziran annesiyim aslında ama içimden bir ses Mayıs annesi olacağımı söylüyor , hayırlısı olsun
Öptüm sizi, Allah hepinizin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamalar.kendinize ve beişlere iyi bakın.öpüyorum hepinizi..iyi hafta sonları

kızlar bizde çıkıyoruz hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın öptümmmmmmmmm

semracım merhaba nasılsın tatlım geçmiş olsun gribi atlatmışsın ama çok zor oluyor hamilelikte

evet canım Allah şükür çok iyiym şimdi başımı kaldıramıyordum çok kötüydüm ama kızlar bu havalarda çok dikkat etmemiz lazım.sen nasılsın canım ufaklık nasılhihoyyyt

Ben geçen hafta aldım 2 adet pijama,2 adet gecelik bir tane de sabahlık aldım.hepside emzirmeye uygun.Hatta 2'şer tane emzirme sutyeni ve lohusa kilodu da :CüvCüv:

Kızlar TRAKYALI olan varmı?beni annem tekirdağ babam çorlu
:enbuyukkk:

Bende Çanakkale'liyim :teytey:

dırımkızı sen medıcalpark goztepeye mı gıdıyorsun da kuvez parası ucrete dahıl.. Ben aradım sordum 350 dedıler

cnm ben b.evler medıcal parka gidiyorum .....küvez olayını netleştiremedik ,inş. gerek kalmaz ..küvez parası için ssklı 100---150 ytl dedi...ama bebekler doğar doğmaz nufüs kağıdı alacaz

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum,öptüm hepinizia.s.a.s.

kız üşürsün delüüüü

Ben geçen hafta aldım 2 adet pijama,2 adet gecelik bir tane de sabahlık aldım.hepside emzirmeye uygun.Hatta 2'şer tane emzirme sutyeni ve lohusa kilodu da :CüvCüv:

Bende Çanakkale'liyim :teytey:

oooo alındı heee ben önce bebeklere alacam hastane çıkışlarııını

selam kızlaaar!! nasılsınız? biz oğluşumla biraz gerginiz bugün-tatlicadiarzu- anlamadım niye, karnım çatlamak üzere. benden önce gidiyor sanki. dokunsam çatlayacak gibi:CüvCüv:
:

Amiiiiiiiiiiin inşallahdelikafaduldendelikafadulden

Manken anneler bir tutkun birde sensin galiba:a015: kalan mayıs anneleri şiştik topluca:CüvCüv:

sorma kız! ne manken ya, tombul mankendelikafadulden 3 kilo aldım ama öncekiler ne olacak??

benimde tansiyonum çok düşük yaa! doktor takip et,yüksek çıkarsa haber ver dedi. bende tansiyon aleti aldım braun'un. 10'a 5, 9'a5 öyle çıkıyor hepkafamçokkarıştı

arkadaşlar merhaba;
siz benden önce bu durumları yaşadığınız için size sormak istediğim bir konu var.ben 2009 haziran annesiyim ve 16 haftalık hamileyim.bebeğimi 3 gündür hissetmeye başladım.ama kasık hizamda karnımın altında hissediyorum.zaten görenlerde karnın aşağıda diyo.korkmaya başladım bende.okuduğum kadarıyla bu erken doğum riski taşıyor.benim gibi olanınız varmı yada bu haftalarda nerde olması gerekiyo.

olması gerektiği yerde cnm benim kanamam oldu plasentam aşağıdaymışş
doktorum 5 ay bitene kadar olabilir dedi ...5 aydan sonra bebekler yukarı çıkacak dedi yani sen herkese bakma cnm ...kanaman vs. olamazsa hiçbişey olmaz bizim gelinin karnıda hep aşağıdaydı 8 ayında hala doğurmadı korkmaa

dırımkızı canım çok sağol.içime su serptin.duyduğumdan beri korkuyordum sorun mu var diye.çünkü çok aşağıda hissediyorum tekmelerini azıcık daha aşağıda olsa doğurcam sanki:))))))birde karnın aşağıda falan deyince tegirdin oldum.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin.soruna gelince bu gayet normal korkmana gerek yok zamanla kendi yukarıya çıkıyor zaten.bu dönemlerde aşağıda olması normal.Kanama şiddetli sancı gibi bir durum olmadığı sürece rahat olabilisin..

kızlar merhaba ohh ohh yanlız degılmısım bısey soracam bugun benden su gıbı bısey gelmıs baya ıslaklık farkettım wcye gıttıgımde hafıfte kokulu ya bısey olurmu bı arkadasın suyu gelmıstı yaa aklıma hemen o geldı korktum

Bahsettğin durum iltihaba benziyor sanki.Hamilelikte fazla akıntı olması normalmiş ama kokuluysa iltihab olabilir ihmal etmeden doktora danış derim.

Selam kızlar biz geldik oğluşumlaaaa

BİGUDİ canım min-juya katılıyorum,eğer kokuluysa bir iltihap olabilir,fitille falan yaklasık 3 günde geçer korkma,ama doktoruna söylemeyi unutmaa.s.

merhaba kizlarrrrr :)

biz geldik kizimla :) bugun detayliya girdik :) tabiki ilk sorum bebek nasil suyum nasil oldu :) doktor baska oldugu için suyum nasil sorusuna sasirdi tabi :) bende anlattim..iyice aradi taradi..suyun cok iyi dedi..eminmisin suyunun geldiginden dedi..dedim evet,turnosollu ped kullandim dedim..ilginç dedi..kapanmiş olabilir dedi..suyun gayet iyi dedi..binlerce şükür olsun Rabbime dedim :)

hamdolsun herşeyi normal cikti..hamdolsun keyfim cok cok yerine geldi :) Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsin inşaAllah..hep güzel haberler alalim,verelim inşaAllahhh..

kendi doktoruma ulaşamadim..oyuzden yatmaya devammi degilmi bilmiyorum..pazartesi ögrencez..gerci yatma dese bile bundan sonra ben hep dikkatli olcam..yasadigim stres yetti cünkü..ama cok cok cok sükürler olsunki herşey yolunda görünüyor..

biraz ilerde gidiyor bebişim..doktor bana kac kilo dogdugumu sordu..dedim 4kilo 55cm dogdum..eşimde 5 kilo dogmus..ee dedi normal ozaman ileride gitmesi :)

kız oldugu kesinleşti inşaAllah :) artik kizim diyebiliyorum :)

görüntüleri cd ye cektirdim..bakalim dogunca anlariz inşaAllah benzeyip benzemedigini :)

böyle işte kizlar..hamdolsun Rabbime güzel haberlerle gelebildim :)

cok cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için a.s. iyiki varsiniz Şeniz

canim hemen aklina en kötüsüü getirme :) muhtemelen o ya akintidir ya iltihaptir..suyu gelen bendim..ama kokusuz,renksiz,nem gibi olan bişeydi benimki..senin bahsettiğin iltihaba benziyor gibi..doktorunla bi konuş..ki için rahat etsin..ama ilk kez geldiyse bence yat dinlen biraz..bak bakalim bi daha gelecekmi? geçen bi arkadasta öyle panik yapti..çok şükür ter cikti onunki..seninde öyle bişi olabilir..dinlen şimdilik..tekrarlarsa doktoruna söylersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…