merhaba kizlarrrrr :)
biz geldik kizimla :) bugun detayliya girdik :) tabiki ilk sorum bebek nasil suyum nasil oldu :) doktor baska oldugu için suyum nasil sorusuna sasirdi tabi :) bende anlattim..iyice aradi taradi..suyun cok iyi dedi..eminmisin suyunun geldiginden dedi..dedim evet,turnosollu ped kullandim dedim..ilginç dedi..kapanmiş olabilir dedi..suyun gayet iyi dedi..binlerce şükür olsun Rabbime dedim :)
hamdolsun herşeyi normal cikti..hamdolsun keyfim cok cok yerine geldi :) Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsin inşaAllah..hep güzel haberler alalim,verelim inşaAllahhh..
kendi doktoruma ulaşamadim..oyuzden yatmaya devammi degilmi bilmiyorum..pazartesi ögrencez..gerci yatma dese bile bundan sonra ben hep dikkatli olcam..yasadigim stres yetti cünkü..ama cok cok cok sükürler olsunki herşey yolunda görünüyor..
biraz ilerde gidiyor bebişim..doktor bana kac kilo dogdugumu sordu..dedim 4kilo 55cm dogdum..eşimde 5 kilo dogmus..ee dedi normal ozaman ileride gitmesi :)
kız oldugu kesinleşti inşaAllah :) artik kizim diyebiliyorum :)
görüntüleri cd ye cektirdim..bakalim dogunca anlariz inşaAllah benzeyip benzemedigini :)
böyle işte kizlar..hamdolsun Rabbime güzel haberlerle gelebildim :)
cok cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için a.s. iyiki varsiniz Şeniz
kızlar merhaba benim çatı kemiklerim acayip ağrıyo iki gündür varmı böyle ağrıları olan bi yerde okudum doğuma hazırlık yapıyomuş çatı kemikleri
Geçen hafta bendede oldu öyle acayip ağrılar,eklem yerleri ağrıyor gibi dimi?
kızlar merhaba benim çatı kemiklerim acayip ağrıyo iki gündür varmı böyle ağrıları olan bi yerde okudum doğuma hazırlık yapıyomuş çatı kemikleri
Tatlım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna,demedikmi biz sana herkeste aynı şeyler olmaz diye,İnşallah rabbim bir daha o günleri yaşatmazMaşallah bebişte tombiş olcak demek
evet tatlım ya çatı kemiklerimde acayip baskı var doğuracakmış gibiyim ayağa kalkınca bir süre ağrıdan yürüyemiyorum bacaklarımı açamıyorum
hayırlı ömürlü olsunlar canım isimleriyle yaşasınlar..günaydınlar deriz sizeee teyzeleriii biz geldikkkkk ömerimmmm le alimlee evet kızlar ömer ve ali olacak isimleri ...ben iyiyim çok şükür annem yaradı bana
sizler nasılsınızzzz
Kızlar artık dışarıdanda hissediliyor oğluşum,babası 3 gündür hissediyooohihoyyyt
İyiyim canım sağol oğluşumun pıt pıtlarını dinliyorumMaşallah bunlara
oy oy oy ne güzel ya :) kocaman olmuş göbüşün... ne şanslı çocukların dayıları olacak biz üç kızız dayı arıyorum ben de oğluma bakalım birisine dayı diyecek ama kime:)http://www.hizliresim.com/2009/1/2/1894.jpg kardişimmm ve bennn
benim de sildikçe kan geliyor yani uzun süreli değil ama sürekli akıyor gibiKıslar benim bu aralar 2_3 defa burnum kanadı ..dr uma sordum dişeti kanaması burun kanaması bu sıralar normal dedi...sizin başınıza da geldi mi hiç???
o diyenlere aldırma sen moralini bozma zamanla düzelirarkadaşlar merhaba;
siz benden önce bu durumları yaşadığınız için size sormak istediğim bir konu var.ben 2009 haziran annesiyim ve 16 haftalık hamileyim.bebeğimi 3 gündür hissetmeye başladım.ama kasık hizamda karnımın altında hissediyorum.zaten görenlerde karnın aşağıda diyo.korkmaya başladım bende.okuduğum kadarıyla bu erken doğum riski taşıyor.benim gibi olanınız varmı yada bu haftalarda nerde olması gerekiyo.
iki üç gün önce ben de yaşadım o korkuyu. dr um kan gelmediyse bir şey olmaz dedi.kızlar merhaba ohh ohh yanlız degılmısım bısey soracam bugun benden su gıbı bısey gelmıs baya ıslaklık farkettım wcye gıttıgımde hafıfte kokulu ya bısey olurmu bı arkadasın suyu gelmıstı yaa aklıma hemen o geldı korktum
merhaba kizlarrrrr :)
biz geldik kizimla :) bugun detayliya girdik :) tabiki ilk sorum bebek nasil suyum nasil oldu :) doktor baska oldugu için suyum nasil sorusuna sasirdi tabi :) bende anlattim..iyice aradi taradi..suyun cok iyi dedi..eminmisin suyunun geldiginden dedi..dedim evet,turnosollu ped kullandim dedim..ilginç dedi..kapanmiş olabilir dedi..suyun gayet iyi dedi..binlerce şükür olsun Rabbime dedim :)
hamdolsun herşeyi normal cikti..hamdolsun keyfim cok cok yerine geldi :) Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsin inşaAllah..hep güzel haberler alalim,verelim inşaAllahhh..
kendi doktoruma ulaşamadim..oyuzden yatmaya devammi degilmi bilmiyorum..pazartesi ögrencez..gerci yatma dese bile bundan sonra ben hep dikkatli olcam..yasadigim stres yetti cünkü..ama cok cok cok sükürler olsunki herşey yolunda görünüyor..
biraz ilerde gidiyor bebişim..doktor bana kac kilo dogdugumu sordu..dedim 4kilo 55cm dogdum..eşimde 5 kilo dogmus..ee dedi normal ozaman ileride gitmesi :)
kız oldugu kesinleşti inşaAllah :) artik kizim diyebiliyorum :)
görüntüleri cd ye cektirdim..bakalim dogunca anlariz inşaAllah benzeyip benzemedigini :)
böyle işte kizlar..hamdolsun Rabbime güzel haberlerle gelebildim :)
cok cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için a.s. iyiki varsiniz Şeniz
Kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı?bende uzun zamandır oluyor hep karnımın büyümesne yoruyorum..a.s.a.s.
Kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı?bende uzun zamandır oluyor hep karnımın büyümesne yoruyorum..a.s.a.s.
mutahhara cnm çok sevindim demek herşey yolundaymışş ohhhh bi kız daha geliyor heee süper maşşallahh onaaa annesi ..
oh be bunu bekliyordum :) çok sevindim. Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin:) çok sevindim
aslıcım selam, bu renkli doplere neden gerek duydun? yaptırılması gerekiyor mu? doktorun ek olarak mı istedi?
Kızlar ben geldim yine gitmişsiiz ya.Heyecanımı paylaşacaktım ama.Ayrıntılıya girdim ve şunu anladım Teknolojiyi sEVİYORUM.Bebişin beyninden kalbine hatta ayaklarına kadar bakıldı ve hepsi çok iyi dedi dr.Çok hareketliydi dr el parmaklarını saymak istiyor yumruk yapıp yüzünü kapatıyor zor yakaladık valla.Ve vyüzünün renkli fotosunu aldık dr tam bir poz daha çekecekti yine yüzünü kapattı uyudu ya.Öyle izledik Allahım ne büyüksün Ya Rabbim.Sonra rahim uzunluğuma baktı vajinal ultrasonla normalden 5 cm yukarı çıkmış dr sen 20 mayıstan sonra doğurursun dedi kanamalarım içinde takip edilsin şu an yok bu açılma kalmadığı için birikintide yok bitmiş olabilir dedi.Her hafta takip edelim bir süre dedi.Rapor verildi yatıcam ama şimdi daha rahatım.Kızım bana mı benziyor ne.hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?