2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba benim çatı kemiklerim acayip ağrıyo iki gündür varmı böyle ağrıları olan bi yerde okudum doğuma hazırlık yapıyomuş çatı kemikleri

Tatlım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna,demedikmi biz sana herkeste aynı şeyler olmaz diye,İnşallah rabbim bir daha o günleri yaşatmazMaşallah bebişte tombiş olcak demek

kızlar merhaba benim çatı kemiklerim acayip ağrıyo iki gündür varmı böyle ağrıları olan bi yerde okudum doğuma hazırlık yapıyomuş çatı kemikleri

Geçen hafta bendede oldu öyle acayip ağrılar,eklem yerleri ağrıyor gibi dimi?

canim bende de oldu evvelki hafta..gecen hafta yoktu..bu hafta gene basladi..bisiklete binip hamlamiş gibi bi agri dimi..kipirdayinca agriyor..

Tatlım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna,demedikmi biz sana herkeste aynı şeyler olmaz diye,İnşallah rabbim bir daha o günleri yaşatmazMaşallah bebişte tombiş olcak demek

canimmmm cok saolasin destegin için,güzel duygularin için Şeniz Şeniz

kizlar ben kaciyorum :) cok yorulduk bugun..dinlenelim biraz :) ilerleyen saatlerde geliriz gene inşaAllahh mucksss

evet tatlım ya çatı kemiklerimde acayip baskı var doğuracakmış gibiyim ayağa kalkınca bir süre ağrıdan yürüyemiyorum bacaklarımı açamıyorum

Benimde ağrıyordu hatta koltuktan kalkıp tuvalete falan gideceksem hiç doğrulmadan oturur gibi gidiyodum,gülsemmi ağlasammı..Sonra yavas yavas doğruluyordum,kötü bişi değildir ama ya hamilelikten oluyordura.s.a.s.

mutahhara cnm çok sevindim demek herşey yolundaymışş ohhhh bi kız daha geliyor heee süper maşşallahh onaaa annesi ..

Kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı?bende uzun zamandır oluyor hep karnımın büyümesne yoruyorum..a.s.a.s.

kızlar yaa 1 günde ne çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor:)

günaydınlar deriz sizeee teyzeleriii biz geldikkkkk ömerimmmm le alimlee evet kızlar ömer ve ali olacak isimleri ...ben iyiyim çok şükür annem yaradı bana

sizler nasılsınızzzz
hayırlı ömürlü olsunlar canım isimleriyle yaşasınlar..

Kızlar artık dışarıdanda hissediliyor oğluşum,babası 3 gündür hissediyooohihoyyyt

İyiyim canım sağol oğluşumun pıt pıtlarını dinliyorumMaşallah bunlara

ne güzel ya:) ben de o günleri görmek istiyoruuuuuuuuuummmm

oy oy oy ne güzel ya :) kocaman olmuş göbüşün... ne şanslı çocukların dayıları olacak biz üç kızız dayı arıyorum ben de oğluma bakalım birisine dayı diyecek ama kime:)

Kıslar benim bu aralar 2_3 defa burnum kanadı ..dr uma sordum dişeti kanaması burun kanaması bu sıralar normal dedi...sizin başınıza da geldi mi hiç???
benim de sildikçe kan geliyor yani uzun süreli değil ama sürekli akıyor gibi

o diyenlere aldırma sen moralini bozma zamanla düzelir

iki üç gün önce ben de yaşadım o korkuyu. dr um kan gelmediyse bir şey olmaz dedi.

oh be bunu bekliyordum :) çok sevindim. Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin:) çok sevindim

Kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı?bende uzun zamandır oluyor hep karnımın büyümesne yoruyorum..a.s.a.s.

bende de var normal sanırım yani inşallah öyledir. 6 ocakta randevum bir görebilsem oğluşumu, sağlıklı olduğunu öğrensem .... offf

mutahhara cnm çok sevindim demek herşey yolundaymışş ohhhh bi kız daha geliyor heee süper maşşallahh onaaa annesi ..

cok saol canim benim :) tüm yegenlerimize maşaAllahhhh Şeniz

oh be bunu bekliyordum :) çok sevindim. Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin:) çok sevindim

canim benim cok teşekkürlerr :) aminnnnnn inşaAllah canimmm

hepinizi öpüyorum kızlar evde internet bağlantısında problem var anneme geldim ama burada bilgisayar soğuk odada dondum valla... bi an önce olsun şu internetim rahat rahat gireyim...
yeğenlerimi kocaman kocaman öpüyorum avuçlarından :)

aslıcım selam, bu renkli doplere neden gerek duydun? yaptırılması gerekiyor mu? doktorun ek olarak mı istedi?

valla bende tam olarak anlamadım ama galiba ayrıntılı dedikleri bu.galiba bebeğin organlarındaki damarlara falan bakılıyo.Ama ben de tam olarak anlamadım canım.

selam millet çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi
mutahhara kızın hayırlı olsun canım sorun olmadığına çok sevindim ama sen yinede yat :)))
birsencim benimde belim fena yaaa belde değil kalça kemiği

Mutaharra bitanemm gözünn aydınnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool: ne güsel haberlerle dönmüşsünn Rabbim sonuna kadar herkezin hepimizin böle güzel haberlerle dönmesini nasip etsin inaşşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

maşşallah kızına canımmmm

Kızlar ben geldim yine gitmişsiiz ya.Heyecanımı paylaşacaktım ama.Ayrıntılıya girdim ve şunu anladım Teknolojiyi sEVİYORUM.Bebişin beyninden kalbine hatta ayaklarına kadar bakıldı ve hepsi çok iyi dedi dr.Çok hareketliydi dr el parmaklarını saymak istiyor yumruk yapıp yüzünü kapatıyor zor yakaladık valla.Ve vyüzünün renkli fotosunu aldık dr tam bir poz daha çekecekti yine yüzünü kapattı uyudu ya.Öyle izledik Allahım ne büyüksün Ya Rabbim.Sonra rahim uzunluğuma baktı vajinal ultrasonla normalden 5 cm yukarı çıkmış dr sen 20 mayıstan sonra doğurursun dedi kanamalarım içinde takip edilsin şu an yok bu açılma kalmadığı için birikintide yok bitmiş olabilir dedi.Her hafta takip edelim bir süre dedi.Rapor verildi yatıcam ama şimdi daha rahatım.Kızım bana mı benziyor ne.hihoyyythihoyyyt

Gözün aydın canım, maşallah bebişine bak hiç bi kötü şey yokmuş ne güzel darısı basıma inş.,rahimde yukarı çıkmış bak ne güzel:dance::dance:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Bu arada Mutaharacım senin adına da sevindim bu gün seninle aynı heyecanı paylaştık.
Arkadaşlar dr ununz gerek yok dese bile bu ayrıntılıya girmelisiniz bu hem bebeğinizle bağınızı güçlendiriyor hemde tüm ayrıntıları öğreniyorsunuz parasıda helali hoş olsun değer.Dr adını sordu zaten sonra bizim minik Türkiz hanım diye bahsetti çok hoşuma gitti.Arada bir parmağını falan emiyor Allahım sana çok şükür ne büyük mutluluk ya.Tüm bebek isteyenler için dua ettim.Ya rabbim isteyen herkese bu mutlulukları yaşatsın.Ya kendimi çok duygusal gördüm bugün kusura bakmayın arkadaşlar:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…