2009 Mayıs Anneleri

tutkunnnumm hadi seninde gözünn aydınn :teytey::teytey::teytey: bu akşam çok güsel haberler verdiniz kızlar :sm_cool::sm_cool:Rabbim daim etsin seninde kızına maşşallahhhhh

cnm benim nasıl sevindim anlatamam çok şükür..maşallah bebişinede sanada cnm..

:)) ayy yerim...ne tatlıdır.maşallah
cnm

tutkunnnumm hadi seninde gözünn aydınn :teytey::teytey::teytey: bu akşam çok güsel haberler verdiniz kızlar :sm_cool::sm_cool:Rabbim daim etsin seninde kızına maşşallahhhhh
Sağğğğğğğğğğğğooooooooooolllluuuuuuuuunnnnnnnnnnn hepimize

cnm benim nasıl sevindim anlatamam çok şükür..maşallah bebişinede sanada cnm..

:)) ayy yerim...ne tatlıdır.maşallah
cnm

Vallahi tatlılar inşallah hepimiz kucağımıza alıp paylaştığımızda dahada mutlu olucaza.s.a.s.

kızlar hepiniz uyudunuz sanırım ama kafama bişi takıldı kaldı yatmadan sorayım dedim şimdi benim ailedeki büyük anneler teyzeler falan hatta kendi annemde hamileyken hayvanlara bakılmaz diyo güya bebek çirkin olurmuş yada ne bileyim yılan görünce yıkanmak lazımmış sizdede varmı böyle inanışlar bana pek inandırıcı gelmiyo ama paranoyak oldum ya televizyonda hayvan görünce bi tuhaf oluyorum mantığım biliyo bebeğin kime neye benzeyeceğinin genleriyle alakalı olduğunu ama işteee gelde anlat bana bi maymun çıksa televizyondda baktım diye suçluluk hissediyorum

Canım bizde de öyle şeyler var.Hatta teyzem kuzenime hamileyken ayı oynatmış eskiden mahallelerde gezerlermiş öyle bizim kız acayip kıllı doğmuş şimdi 28 yaşında yıllardır epilasyon yaptırır sırtında bile var düşün.Ondan ben hayvanlara pek bakmıyorum kanal değiştiriyorum.Bide bizim sülale kılsızdır bacaklarımızda bile pek yoktur abisinde kız kardeşinde yok bir onda.Dikkat etmek lazım bence sonra teyzem gibi ayı oynattım ondan böyle oldu dememek için.
Bu arada ben yine herkesi uyuttum ya ama olmaz ki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

cnm çok çok çokkk sevindim yaaaaa ben göremedim sizin gibi ama doktora gideyim diyecem arkdaşlarım bebeklerini parmak emerken vs.yaparken görüyor ben göremiyorum
diyecem .....ben yattım baş ucumdaydı utrason o yüzden ben göremedim eşim gördü
ama oda anlatmıyorrr ben dedim de soktor neden sağ tarafla uğraştı ne vardı dedi
eee sırtını dönüp durdu ondan doktor uğraştı dedi eeee dedim ne yapıyordu
ne dese beğenirsin ağır ağır kıçını çeviriyor zorlada döndü diyorrr meğersem bizimki çözene kadar doktor yer değiştiriyormuş ikş bebek yaa böle bebekler, net yakalamak zor oluyorrr ...........resimde vermedi bi dünyaa resim çıkardı bende sandımki bizede verecek sesim çıkmadı ultrasondan çıktım masaya oturduk ne dese beğenirsiniz bunlar bende kalacak abooooo dedimm ....şakkıdıilk randevuda böceklerimin resmini isteyecem
ayy böcek değil alim le ömerim .....

bu arada günaydınlar mayısss anneleriiii nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm gusel mayıs anneleriiiiiia.s.
bıkacgun dur ayrı kaldım sızden nasıl osledım bılemezsınız yafs...burda netler bosuldu..
kac gundur duselcek dıe bekledım..sonunda bugun yapmışlarrrr...nasılsınız gorusmeyelı?bebişlerimiz nasıl?
oncelıkle 2009 hepımıze hayırlı olsun...oylekı hepımız için en ozel en guzel en anlamlı en heyecanlı......en ...en ...en bambaska bır yıl olacak 2009!!!! 2009 mayısı bebişlerimizi bize getırecek hayırlısıyla...bundan daha muthıs daha gusel ne olabılırkı?2010 a bebişlerimizle gırmek dılegıyle,mutlu we umutlu bır yıl olsun hepımıze:Saruboceq:
bayadır uzak kaldım kım ne yaptı nasıl bılmıorum,gecmışı as sonra okıcam..hasta olan warsa sımdıden gecmış olsun...
benım oglusta buyudu teyzelerı...artık tepıklerını iice hısettırıo bana...o ne gusel bır mutlulukmusssss:sm_cool:

Canım ayrıntılıda bebişler 22 haftalık olunca falan daha kapsamlı bir hastaneye git istersen çünkü insanın içi rahatlıyor.Benim karşımda monitör vardı dr önce işte rahime bakalım falan diyor anlatıyor renkleri ve çizgilerin ne olduğunu ve normalde olması gerekeni anlatıyor ayrıntılı olarak sonra bebeğin beyninden su olup olmadığına bakıyor yani ayrıntılı gerçekten ayrıntılı..cd ile birsürü foto verdiler.

Sanada günaydın canım biraz keyif yaptık biz bugün geç kalktık oğluşumlahihoyyythihoyyyt

Bu gün kimse yok hava soğuk olunca herkes yataktan çıkmak istemedi heralde.Ben sabah 6 da yattım 11 de kakltım.Gece bekçiliği yapıyorum.

slm kızlar,bende 21+2 haftalık mayıs annesiyim,erkek bebek bekliyoruz.oğluşumun adı giray,hepinizi öpüyorum,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

slm kızlar,bende 21+2 haftalık mayıs annesiyim,erkek bebek bekliyoruz.oğluşumun adı giray,hepinizi öpüyorum,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

canım hosgeldın aramıza....
desene bır oglusumuz daha olucak....:teytey:
bısım oglanlara bı kardes daha...Rabbım sagsalım kucaklamayı nasıp etsın hepımıze...:Saruboceq:

ben de geldim güzel anneler. özledim yine siziiii.

MUTAHHARA, TUTKUN ve DIRIMKIZI canlarım gözünüz aydın. Çok sevindim iyi haberlerinize. bu arada mutahhara kedilerin çooook tatlııııı.

aman kıskanmış o bence. densiz.. ona neymiş ki. arkadaşın iyi vermiş ağzının payını..
kızlar merhaba benim çatı kemiklerim acayip ağrıyo iki gündür varmı böyle ağrıları olan bi yerde okudum doğuma hazırlık yapıyomuş çatı kemikleri

Kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı?bende uzun zamandır oluyor hep karnımın büyümesne yoruyorum..a.s.a.s.

kızlar benim de çok fena ağrıyor. 1,5 ay önce başladı ve hiç geçmiyor. burada arkadaşlar benim de oluyor geçiyor falan diyolar ama benim her gün her zaman oluyor ve giderek ağırlaşıyor sanki. oturup kalkamıyorum. yatakta dönemiyorum. çok acıyor bazen bağırıyorum ağrısından. dr normal dedi ama bu kadarı normal mi bilmiyorum, 15 gün sonra randevum var. tekrar konuşacam valla.

eyvaaah mutahhara ile benim kedilerimiz var. ben hergün kediye bakıyorum. benim oğlan da kedi olcak desene.... boşver arkadaşım batıl inanç bunlar. doğru olsaydı veterinerlerin çocukları falan yanmıştı. takılma sen. ama çok rahatsız olacaksan bakmazsın o da bi seçenek tabi. ama bizleri düşün için rahat olsun.
hayırlı olsun canım. ne çok oğlumuz var mayısta.

MELİN sen de tekrar hoşgeldin canım özlemiştik valla...

Selam kızlar,ayy bugün hiç birsey yapasım yok valla öyle miskin miskin oturuyom,can sıkıntısı tv ye falan bakıyom..
Siz neler yapıonus bakiiiim?Bu arada bende hayvanlara bakarım izlerim falan hiç gözlerimi kaçırmıyorum,su tüylü teyze kızı korkuttu beni..Allah Korusun..:Saruboceq:

Hoşgeldin canım,bebişinde uzun ömürlü olsun inşa.s.

nerelerdesınız kıslar yafs...
bıs geldık ama pek bı bos bugun buralar...sogukta kımse cıkmadı yataktan herlde...
bısde mıskınlık yptık oglusla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…