merhaba kizlarrrrr :)
biz geldik kizimla :) bugun detayliya girdik :) tabiki ilk sorum bebek nasil suyum nasil oldu :) doktor baska oldugu için suyum nasil sorusuna sasirdi tabi :) bende anlattim..iyice aradi taradi..suyun cok iyi dedi..eminmisin suyunun geldiginden dedi..dedim evet,turnosollu ped kullandim dedim..ilginç dedi..kapanmiş olabilir dedi..suyun gayet iyi dedi..binlerce şükür olsun Rabbime dedim :)
hamdolsun herşeyi normal cikti..hamdolsun keyfim cok cok yerine geldi :) Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsin inşaAllah..hep güzel haberler alalim,verelim inşaAllahhh..
kendi doktoruma ulaşamadim..oyuzden yatmaya devammi degilmi bilmiyorum..pazartesi ögrencez..gerci yatma dese bile bundan sonra ben hep dikkatli olcam..yasadigim stres yetti cünkü..ama cok cok cok sükürler olsunki herşey yolunda görünüyor..
biraz ilerde gidiyor bebişim..doktor bana kac kilo dogdugumu sordu..dedim 4kilo 55cm dogdum..eşimde 5 kilo dogmus..ee dedi normal ozaman ileride gitmesi :)
kız oldugu kesinleşti inşaAllah :) artik kizim diyebiliyorum :)
görüntüleri cd ye cektirdim..bakalim dogunca anlariz inşaAllah benzeyip benzemedigini :)
böyle işte kizlar..hamdolsun Rabbime güzel haberlerle gelebildim :)
cok cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için a.s. iyiki varsiniz Şeniz
Kızlar ben geldim yine gitmişsiiz ya.Heyecanımı paylaşacaktım ama.Ayrıntılıya girdim ve şunu anladım Teknolojiyi sEVİYORUM.Bebişin beyninden kalbine hatta ayaklarına kadar bakıldı ve hepsi çok iyi dedi dr.Çok hareketliydi dr el parmaklarını saymak istiyor yumruk yapıp yüzünü kapatıyor zor yakaladık valla.Ve vyüzünün renkli fotosunu aldık dr tam bir poz daha çekecekti yine yüzünü kapattı uyudu ya.Öyle izledik Allahım ne büyüksün Ya Rabbim.Sonra rahim uzunluğuma baktı vajinal ultrasonla normalden 5 cm yukarı çıkmış dr sen 20 mayıstan sonra doğurursun dedi kanamalarım içinde takip edilsin şu an yok bu açılma kalmadığı için birikintide yok bitmiş olabilir dedi.Her hafta takip edelim bir süre dedi.Rapor verildi yatıcam ama şimdi daha rahatım.Kızım bana mı benziyor ne.hihoyyythihoyyyt
anım çok sağol darısı başına inşallah sende hayırlı haberlerle geleceksina.s.a.s.Gözün aydın canım, maşallah bebişine bak hiç bi kötü şey yokmuş ne güzel darısı basıma inş.,rahimde yukarı çıkmış bak ne güzel:dance::dance:
Sağğğğğğğğğğğğooooooooooolllluuuuuuuuunnnnnnnnnnn hepimizetutkunnnumm hadi seninde gözünn aydınn :teytey::teytey::teytey: bu akşam çok güsel haberler verdiniz kızlar :sm_cool::sm_cool:Rabbim daim etsin seninde kızına maşşallahhhhh
cnm benim nasıl sevindim anlatamam çok şükür..maşallah bebişinede sanada cnm..
:)) ayy yerim...ne tatlıdır.maşallah
cnm
Canım bizde de öyle şeyler var.Hatta teyzem kuzenime hamileyken ayı oynatmış eskiden mahallelerde gezerlermiş öyle bizim kız acayip kıllı doğmuş şimdi 28 yaşında yıllardır epilasyon yaptırır sırtında bile var düşün.Ondan ben hayvanlara pek bakmıyorum kanal değiştiriyorum.Bide bizim sülale kılsızdır bacaklarımızda bile pek yoktur abisinde kız kardeşinde yok bir onda.Dikkat etmek lazım bence sonra teyzem gibi ayı oynattım ondan böyle oldu dememek için.kızlar hepiniz uyudunuz sanırım ama kafama bişi takıldı kaldı yatmadan sorayım dedim şimdi benim ailedeki büyük anneler teyzeler falan hatta kendi annemde hamileyken hayvanlara bakılmaz diyo güya bebek çirkin olurmuş yada ne bileyim yılan görünce yıkanmak lazımmış sizdede varmı böyle inanışlar bana pek inandırıcı gelmiyo ama paranoyak oldum ya televizyonda hayvan görünce bi tuhaf oluyorum mantığım biliyo bebeğin kime neye benzeyeceğinin genleriyle alakalı olduğunu ama işteee gelde anlat bana bi maymun çıksa televizyondda baktım diye suçluluk hissediyorum
Kızlar ben geldim yine gitmişsiiz ya.Heyecanımı paylaşacaktım ama.Ayrıntılıya girdim ve şunu anladım Teknolojiyi sEVİYORUM.Bebişin beyninden kalbine hatta ayaklarına kadar bakıldı ve hepsi çok iyi dedi dr.Çok hareketliydi dr el parmaklarını saymak istiyor yumruk yapıp yüzünü kapatıyor zor yakaladık valla.Ve vyüzünün renkli fotosunu aldık dr tam bir poz daha çekecekti yine yüzünü kapattı uyudu ya.Öyle izledik Allahım ne büyüksün Ya Rabbim.Sonra rahim uzunluğuma baktı vajinal ultrasonla normalden 5 cm yukarı çıkmış dr sen 20 mayıstan sonra doğurursun dedi kanamalarım içinde takip edilsin şu an yok bu açılma kalmadığı için birikintide yok bitmiş olabilir dedi.Her hafta takip edelim bir süre dedi.Rapor verildi yatıcam ama şimdi daha rahatım.Kızım bana mı benziyor ne.hihoyyythihoyyyt
bu arada günaydınlar mayısss anneleriiii nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım ayrıntılıda bebişler 22 haftalık olunca falan daha kapsamlı bir hastaneye git istersen çünkü insanın içi rahatlıyor.Benim karşımda monitör vardı dr önce işte rahime bakalım falan diyor anlatıyor renkleri ve çizgilerin ne olduğunu ve normalde olması gerekeni anlatıyor ayrıntılı olarak sonra bebeğin beyninden su olup olmadığına bakıyor yani ayrıntılı gerçekten ayrıntılı..cd ile birsürü foto verdiler.cnm çok çok çokkk sevindim yaaaaa ben göremedim sizin gibi ama doktora gideyim diyecem arkdaşlarım bebeklerini parmak emerken vs.yaparken görüyor ben göremiyorum
diyecem .....ben yattım baş ucumdaydı utrason o yüzden ben göremedim eşim gördü
ama oda anlatmıyorrr ben dedim de soktor neden sağ tarafla uğraştı ne vardı dedi
eee sırtını dönüp durdu ondan doktor uğraştı dedi eeee dedim ne yapıyordu
ne dese beğenirsin ağır ağır kıçını çeviriyor zorlada döndü diyorrr meğersem bizimki çözene kadar doktor yer değiştiriyormuş ikş bebek yaa böle bebekler, net yakalamak zor oluyorrr ...........resimde vermedi bi dünyaa resim çıkardı bende sandımki bizede verecek sesim çıkmadı ultrasondan çıktım masaya oturduk ne dese beğenirsiniz bunlar bende kalacak abooooo dedimm ....şakkıdıilk randevuda böceklerimin resmini isteyecem
ayy böcek değil alim le ömerim .....
Sanada günaydın canım biraz keyif yaptık biz bugün geç kalktık oğluşumlahihoyyythihoyyyt
:nazar
Kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı?bende uzun zamandır oluyor hep karnımın büyümesne yoruyorum..a.s.a.s.
ewet cnm bendede war aynı agrılardan...gobiş ve bebişlerimiz buyuyo ondan herhalde...
merhaba kizlarrrrr :)
biz geldik kizimla :) bugun detayliya girdik :) tabiki ilk sorum bebek nasil suyum nasil oldu :) doktor baska oldugu için suyum nasil sorusuna sasirdi tabi :) bende anlattim..iyice aradi taradi..suyun cok iyi dedi..eminmisin suyunun geldiginden dedi..dedim evet,turnosollu ped kullandim dedim..ilginç dedi..kapanmiş olabilir dedi..suyun gayet iyi dedi..binlerce şükür olsun Rabbime dedim :)
hamdolsun herşeyi normal cikti..hamdolsun keyfim cok cok yerine geldi :) Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsin inşaAllah..hep güzel haberler alalim,verelim inşaAllahhh..
kendi doktoruma ulaşamadim..oyuzden yatmaya devammi degilmi bilmiyorum..pazartesi ögrencez..gerci yatma dese bile bundan sonra ben hep dikkatli olcam..yasadigim stres yetti cünkü..ama cok cok cok sükürler olsunki herşey yolunda görünüyor..
biraz ilerde gidiyor bebişim..doktor bana kac kilo dogdugumu sordu..dedim 4kilo 55cm dogdum..eşimde 5 kilo dogmus..ee dedi normal ozaman ileride gitmesi :)
kız oldugu kesinleşti inşaAllah :) artik kizim diyebiliyorum :)
görüntüleri cd ye cektirdim..bakalim dogunca anlariz inşaAllah benzeyip benzemedigini :)
böyle işte kizlar..hamdolsun Rabbime güzel haberlerle gelebildim :)
cok cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için a.s. iyiki varsiniz Şeniz
canım benım cok sewındım...minik prensesimiz iimiş hemde ondeymişş hagercektende mayıs bebişleri acelecı anlasılan..ee annesı babasına cekcek tabı masallah boylu kılolu olsun kızımız..cok sewındım muthhara...buarada kedılerınde superrr...cok sewımlıler...yerimseniben
kızlar merhaba ohh ohh yanlız degılmısım bısey soracam bugun benden su gıbı bısey gelmıs baya ıslaklık farkettım wcye gıttıgımde hafıfte kokulu ya bısey olurmu bı arkadasın suyu gelmıstı yaa aklıma hemen o geldı korktum
canım gecmış olsun..bence ıhmal etme ıltahap olabılırr..bı dr una danıs...a.s.
Kızlar merhaba, ben 2009 haziran annesiyim aslında ama içimden bir ses Mayıs annesi olacağımı söylüyor , hayırlısı olsun
Öptüm sizi, Allah hepinizin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
amın canım...gonlun bızımle..hayırlısı ınşallah...saglıkla alda bebişini mayıs hazıran farketmez ..gercı zamanda gecmıo bırturlu...:1rolleyes:
Hoşbuldum cnm...bende hepinizi çok özledim..
Sizinkilderde sağlıklıymış ne mutlu..
Mayıs bebekleri aceleci çıktı evet..Hepimiz toplanıp nisan annelerine misafir olacağız bu gidişle sırnaşık şey
bısım bebişler baya acelecii...benım oglanda 1 hafta onden gıdıo:sm_cool:
Kıslar benim bu aralar 2_3 defa burnum kanadı ..dr uma sordum dişeti kanaması burun kanaması bu sıralar normal dedi...sizin başınıza da geldi mi hiç???
burunda benımde hafıf hafıf kan oluo sılınce farkedıorum..ama diş etlerım hep kanıo...
slm kızlar,bende 21+2 haftalık mayıs annesiyim,erkek bebek bekliyoruz.oğluşumun adı giray,hepinizi öpüyorum,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
aman kıskanmış o bence. densiz.. ona neymiş ki. arkadaşın iyi vermiş ağzının payını..canım bende almak istiyorum bu ay sonunda.bu arada dün arkadaşım geldi kahvaltıya oğluşu var 3,5 aylık maviş maviş çok tatlı.neyse öğleden sonra çıktık onun bebişe kıyafet falan aldık benim kızada epey bişeyler aldı hediye amçlı tezgahtar kız ne demsin çok erken başlamışssınız neden alıyorsunuzki hem herşeyin modası geçiyor diye canım sıkıldı epey.arkadaşımda dediki para var huzur var modası geçerse bir daha alırız size ne ki dedi:):)
kızlar merhaba benim çatı kemiklerim acayip ağrıyo iki gündür varmı böyle ağrıları olan bi yerde okudum doğuma hazırlık yapıyomuş çatı kemikleri
kızlar benim de çok fena ağrıyor. 1,5 ay önce başladı ve hiç geçmiyor. burada arkadaşlar benim de oluyor geçiyor falan diyolar ama benim her gün her zaman oluyor ve giderek ağırlaşıyor sanki. oturup kalkamıyorum. yatakta dönemiyorum. çok acıyor bazen bağırıyorum ağrısından. dr normal dedi ama bu kadarı normal mi bilmiyorum, 15 gün sonra randevum var. tekrar konuşacam valla.
Kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı?bende uzun zamandır oluyor hep karnımın büyümesne yoruyorum..a.s.a.s.
eyvaaah mutahhara ile benim kedilerimiz var. ben hergün kediye bakıyorum. benim oğlan da kedi olcak desene.... boşver arkadaşım batıl inanç bunlar. doğru olsaydı veterinerlerin çocukları falan yanmıştı. takılma sen. ama çok rahatsız olacaksan bakmazsın o da bi seçenek tabi. ama bizleri düşün için rahat olsun.kızlar hepiniz uyudunuz sanırım ama kafama bişi takıldı kaldı yatmadan sorayım dedim şimdi benim ailedeki büyük anneler teyzeler falan hatta kendi annemde hamileyken hayvanlara bakılmaz diyo güya bebek çirkin olurmuş yada ne bileyim yılan görünce yıkanmak lazımmış sizdede varmı böyle inanışlar bana pek inandırıcı gelmiyo ama paranoyak oldum ya televizyonda hayvan görünce bi tuhaf oluyorum mantığım biliyo bebeğin kime neye benzeyeceğinin genleriyle alakalı olduğunu ama işteee gelde anlat bana bi maymun çıksa televizyondda baktım diye suçluluk hissediyorum
hayırlı olsun canım. ne çok oğlumuz var mayısta.slm kızlar,bende 21+2 haftalık mayıs annesiyim,erkek bebek bekliyoruz.oğluşumun adı giray,hepinizi öpüyorum,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
slm kızlar,bende 21+2 haftalık mayıs annesiyim,erkek bebek bekliyoruz.oğluşumun adı giray,hepinizi öpüyorum,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?