benimde yan yatmaktan basen kısımlarım acayip ağrıyo sabahları sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan malum sırt üstü yatmakta bebeğe giden kan akışını azaltıyomuş o yüzden en az 10 defa bir sağa bir sola dönüyorum geceleri
evet kızlr ya aynı dert bende de war...
dayak yemış gıbı uyanıorum her sabah..yan yatmaktanmı kı dıodu bende....demek bırtek bende yokmuş...sımdıden agrıo kemıklerım...ya dahada ılerıde nolcak bılmıorum valla kızlar...
kızlar buarad dr. giden bebişlerini gören tüm annelerin gözü aydınhihoyyytdırımkızı canım resim vermedi diye üzülme bende çok sinir oluyorum benim dr. birsürü resmini çıkartırıyor içinden 1 tane veriyor heralde sonra topluca vericek diye avutuyorum kendimi:1rolleyes: inşallahta öyle olur
Benim doktorda öyle yapıyo canım yaa..o kadar resim çekti bana verevere çocuğumun omurgasının resmini verdi gıcık yaaklava: klava:
ay Allah iyiliğini versin canım :roflol:çok güldüm ama haklısın tabi insan yüzünün resmini verir dimisırnaşık şey
:)) canım ben buradayım erken doğum yapanlar var evet inşallah biz zamanı geldiğinde ve hazır olduğumuzda yaparız doğumlarımızı ayyy doğum hikayelerinizi okumak ve kendiminkinide yazmak için sabırsızlanıyorum ama itiraf edeyim biraz korku başladı bende
Bu arada bende korkuyorum doğumdan yaa..Geçenlerde bi normal doğum videosu izledim valla ne diyim..sözün bittiği yer...:enbuyukkk:
çok sevindim hadi gözün aydın :)Kızlar ben geldim yine gitmişsiiz ya.Heyecanımı paylaşacaktım ama.Ayrıntılıya girdim ve şunu anladım Teknolojiyi sEVİYORUM.Bebişin beyninden kalbine hatta ayaklarına kadar bakıldı ve hepsi çok iyi dedi dr.Çok hareketliydi dr el parmaklarını saymak istiyor yumruk yapıp yüzünü kapatıyor zor yakaladık valla.Ve vyüzünün renkli fotosunu aldık dr tam bir poz daha çekecekti yine yüzünü kapattı uyudu ya.Öyle izledik Allahım ne büyüksün Ya Rabbim.Sonra rahim uzunluğuma baktı vajinal ultrasonla normalden 5 cm yukarı çıkmış dr sen 20 mayıstan sonra doğurursun dedi kanamalarım içinde takip edilsin şu an yok bu açılma kalmadığı için birikintide yok bitmiş olabilir dedi.Her hafta takip edelim bir süre dedi.Rapor verildi yatıcam ama şimdi daha rahatım.Kızım bana mı benziyor ne.hihoyyythihoyyyt
slm kızlar,bende 21+2 haftalık mayıs annesiyim,erkek bebek bekliyoruz.oğluşumun adı giray,hepinizi öpüyorum,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
bebek fotoğraflarından bahsetmişsiniz ben her seferinde görebiliyorum oğluşumu. eşim de başka ekrandan izliyor, ayrıca benim doktorum hep fotosunu veriyor 12 haftalık iken o ana kadarki tüm görüntüleri cd halinde verdi sanırım bu gidişimde de verecek bir tane :) hep onları izliyorum çok güzel bir duygu ya :)
bir de bu ayrıntılı da vajinal ult. ile mi bakıldı
Canım doğrumu anladım,tüm çektiği ultrason fotolarınımı cd ye atmış?Benim doktor vermez ya bencea.s.a.s.
evet hepsini atıyor bir cd dolunca veriyor çok güzel bir şey annemlerle izliyoruz evde :) bizim burası küçük bir yer ve doktorum burası için çok büyük, aletleri oldukça gelişmiş. inanır mısın son randevum gece 21 de idi. boş saat bulabilmek çok zor... sen doktoruna söylesen vermez mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?