2009 Mayıs Anneleri

DIRIMKIZI senın bebişlerin ikiside erkekmiş ha....hanı birini kız beklıoduk ya,su hiç hareket etmeyeni...meger oda erkekmiş...Allah Bagıslasın canım...bebişlerinin tosunlarının ıı olduuna sewındım fıstıkk..gobişte baya bi buyumuş....mayıs ayı erkek ayı heralde...counluk hep erkek....

Ankacım dediğin gibi bu kıl tüy işine takılmamak lazım ama bizde böyle bir örnek olunca hemen bizimkiler bak kuzenine derler yoksa köyde hayvancılıkla uğraşan bir sürü insan var onlarda olurdu.Yine dediğin gibi evde besleyenlerde.Ama bizim kızda sülalede tek, denize girerken şu tüy sarartıcılar varya bütün vücuduna sürer isyan eder ne anadA NE BABADA NE SÜLALEDE BENİ Mİ BULDU diye.Ona hak vermemek elde değil sonra anneside ah cahillik falan şimdi ben nasıl kenara atıyım bunu benimde kızım olacak.
Ezgili hoş geldin bebişinle.
Bende de ara ara kasık ağrısı var ama uyuyup kalktığımdaki vücut ağrım inanılmaz sanki ikiye bölünücem.

benimde yan yatmaktan basen kısımlarım acayip ağrıyo sabahları sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan malum sırt üstü yatmakta bebeğe giden kan akışını azaltıyomuş o yüzden en az 10 defa bir sağa bir sola dönüyorum geceleri

evet kızlr ya aynı dert bende de war...
dayak yemış gıbı uyanıorum her sabah..yan yatmaktanmı kı dıodu bende....demek bırtek bende yokmuş...sımdıden agrıo kemıklerım...ya dahada ılerıde nolcak bılmıorum valla kızlar...

evet kızlar aynı dert bendede var hatta bugünburaya yazıcaktım fırsat bulup giremedim popom çok acıyor sağdan sola dönerken ağlıycak gibi oluyorum 2 gündür dahada ağrıyor üzerine oturamıyorum anlamadım gitti:uhm: demekki tek ben böyle değilmişim en azından içim rahatladı sanki üstüne düşmüşüm ezilmişte oturamıyor gibiyim

kızlar buarad dr. giden bebişlerini gören tüm annelerin gözü aydınhihoyyytdırımkızı canım resim vermedi diye üzülme bende çok sinir oluyorum benim dr. birsürü resmini çıkartırıyor içinden 1 tane veriyor heralde sonra topluca vericek diye avutuyorum kendimi:1rolleyes: inşallahta öyle olur

Benim doktorda öyle yapıyo canım yaa..o kadar resim çekti bana verevere çocuğumun omurgasının resmini verdi gıcık yaaklava:klava:

Son düzenleme:
Bende omurların resmine bakıyom özledikçe...off ya insan en azından yüzünü çekerde verir,yada küçültüp tamamını verirsenağlamasenağlama

Kızlar nerdesiniz yaa kimse yok forumda,ben şimdi ocak annelerine bakıyodumda,ocakta doğuracaklar 36. haftada (16 aralıkta) doğurmaya başlamış,öyle olursa şimdi benim 16 haftammı var?abooooovvva.s.a.s.

:)) canım ben buradayım erken doğum yapanlar var evet inşallah biz zamanı geldiğinde ve hazır olduğumuzda yaparız doğumlarımızı ayyy doğum hikayelerinizi okumak ve kendiminkinide yazmak için sabırsızlanıyorum ama itiraf edeyim biraz korku başladı bende

Canım merhaba,inşallah hayırlı doğumlar olur ama 36 hafta normalmiş,prematüre denmiyomuş küvez olayı falanda yokmuş çünkü ciğerleri ile nefes alabiliyormuş,ayy heyecanlandım ben yaaa(bu arada 41. haftada olup henüz doğurmayan ocak anneside varmış,genellikle sezeryanları yaklasık 15 gün önce falan alıyorlarmış)a.s.a.s.a.s.

Bu arada bende korkuyorum doğumdan yaa..Geçenlerde bi normal doğum videosu izledim valla ne diyim..sözün bittiği yer...:enbuyukkk:

merhaba kızlar şimdi gecmişi okudumda aklıma bısey takıldı pazartesi günü bende ayrıntıya girecem fakat alttan ultrasonlamı bakılıyo muanede?bıde ayrıntılıya giren arkadaslardan ricam neler sormam gerekıyo doktora?bebeğin suyu nasıl gibi...

Bu arada bende korkuyorum doğumdan yaa..Geçenlerde bi normal doğum videosu izledim valla ne diyim..sözün bittiği yer...:enbuyukkk:

iyi cesaret edıp bakabılıyosun ben seyredemıyorum bıle..ama normal dogumla doğurmakta çok istiorum allah inşallah kolay ve gününde doğum nasip eder hepimize..

çok sevindim hadi gözün aydın :)
slm kızlar,bende 21+2 haftalık mayıs annesiyim,erkek bebek bekliyoruz.oğluşumun adı giray,hepinizi öpüyorum,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

hoş geldin ve hoş gelsin sana bebişin...

bebek fotoğraflarından bahsetmişsiniz ben her seferinde görebiliyorum oğluşumu. eşim de başka ekrandan izliyor, ayrıca benim doktorum hep fotosunu veriyor 12 haftalık iken o ana kadarki tüm görüntüleri cd halinde verdi sanırım bu gidişimde de verecek bir tane :) hep onları izliyorum çok güzel bir duygu ya :)
bir de bu ayrıntılı da vajinal ult. ile mi bakıldı

Canım doğrumu anladım,tüm çektiği ultrason fotolarınımı cd ye atmış?Benim doktor vermez ya bencea.s.a.s.

Canım doğrumu anladım,tüm çektiği ultrason fotolarınımı cd ye atmış?Benim doktor vermez ya bencea.s.a.s.

evet hepsini atıyor bir cd dolunca veriyor çok güzel bir şey annemlerle izliyoruz evde :) bizim burası küçük bir yer ve doktorum burası için çok büyük, aletleri oldukça gelişmiş. inanır mısın son randevum gece 21 de idi. boş saat bulabilmek çok zor... sen doktoruna söylesen vermez mi acaba

Bilmem verirmiki?Bi sorayım, zaten ben neden o kadar çok foto çıkartıyorda bana 1 tane veriyo diye merak ediyorum..a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…