ben geldiiim geçmişi okudum ne gevezesiniz yawww:))) bebişlerde bize çekerse yandık vallaaa:))
yarın doktora gideceğim ayrıntılı ultrasona gireceğim dua edin inşallah sorun yoktur
ben geldiiim geçmişi okudum ne gevezesiniz yawww:))) bebişlerde bize çekerse yandık vallaaa:))
yarın doktora gideceğim ayrıntılı ultrasona gireceğim dua edin inşallah sorun yoktur
ii geceler cici mayıs annelerikaydirigubbakcemile5nasılsınız gecmişi okuyamadım henüz umarım iyisinizdir hepiniz,arkadaslar benim belim bir haftadır okadar cok agrıyorki ,oturamıyordum cok şükür bugün biras daha iyiyim dr normal olur böyle seyler dedi,benim dr göre hersey normal zaten gebelikte ne sorarsam normal der hep,bugünde kollarım okadar agrıyorki sanki halter kaldırdım o derece yani,varmı aranızda bu durumu yasayan arkadaslarımfisfisfisbebegimde nihayet cinsiyetini gösterdi benimde bir oglum olacakmıs pipisininde resmini verdi:CüvCüv:eşim cok sevindi ben kız istiyordum ama oglum olacagını duyuncada cok sevindim allahım sag salim kavustursun bebeklerimize :Saruboceq:
merhaba kızlar şimdi gecmişi okudumda aklıma bısey takıldı pazartesi günü bende ayrıntıya girecem fakat alttan ultrasonlamı bakılıyo muanede?bıde ayrıntılıya giren arkadaslardan ricam neler sormam gerekıyo doktora?bebeğin suyu nasıl gibi...
yok canım normal karından bakılıyor. bir de sanırım senin bi şey sormana gerek yok çünkü onlar rutin olarak bi sürü şeye bakıyolar ve gerekli olanları sana söylüyolar. ayrıca bir de rapor hazırlayıp eline veriyolar kendi dr una göster diye. yani en azından benim öle oldu. seninki de hayırlı olsun inşallahh
Canım karından bakıyorlar benim rahmimde açıklık vardı dr bu drunda bakmasını istedi ondan oda baktı kapanmış hemen hemen dedi .Ultrasonda da zaten dr herşeyi söylüyor sormana bile gerek yok.merhaba kızlar şimdi gecmişi okudumda aklıma bısey takıldı pazartesi günü bende ayrıntıya girecem fakat alttan ultrasonlamı bakılıyo muanede?bıde ayrıntılıya giren arkadaslardan ricam neler sormam gerekıyo doktora?bebeğin suyu nasıl gibi...
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.ben geldiiim geçmişi okudum ne gevezesiniz yawww:))) bebişlerde bize çekerse yandık vallaaa:))
günaydın mayıs anneleri ,ne kadar hızlısınız,kaç sayfa yazmışsınız,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.benim ikinci bebek ,3,5 yaşında bi kızım var,ilki sezeryandı buda öyle olacak keşke normal doğurabilseydim.sezeryanı pek tavsiye etmem.normali varken,benim hamilelik şekerim var,bundada çıkar dedi doktorum 24 .haftada şeker yüklemesi yapılacak,bakalım.hayırlısı aranızda şekeri olan var mı acaba
günaydın mayıs anneleri ,ne kadar hızlısınız,kaç sayfa yazmışsınız,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.benim ikinci bebek ,3,5 yaşında bi kızım var,ilki sezeryandı buda öyle olacak keşke normal doğurabilseydim.sezeryanı pek tavsiye etmem.normali varken,benim hamilelik şekerim var,bundada çıkar dedi doktorum 24 .haftada şeker yüklemesi yapılacak,bakalım.hayırlısı aranızda şekeri olan var mı acaba
slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim,oğlumuz olacak allah nasib ederse hepinize hayırlı doğumlar...
slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim,oğlumuz olacak allah nasib ederse hepinize hayırlı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?