hoşbulduk,teşekkürler canım,ilk hamileliğimde çıktığı için bundada çıkacaktır dedi doktorum,senin iki ablanda çıkmış olabilir,ama sendede çıkacak diye bişey yok,sen dikkat et,şekeri,hamurişini kes,azaltmaya çalış çünkü çıkınca periz veriyorlar.kontrol altında tutmaya çalışıyorlar,çok korkulacak bişey değil,çıkarsada üzülme,hakkımızda hayırlısı olsun canıma.s.aramıza hoşgeldin ezgicim
bizler henüz şeker yüklemesi yaptırmadığımız için şeker olur mu olmaz mı bilmiyoruz ama benim iki ablamda da çıktı kesin bende de çıkarÇok üzgünüm çoook
bu arada benimki tüp bebek olduğu için doktorlar normale pek yanaşmıyorlar sanırım sezeryan olacak
amin canım cümleyle,yani doğalı varken,yıllardır insanlar doğal yollarla yapabiliyorken,ıama zorunlu olur ona bişey diyemem ama sırf korktukları için kolaya kaçtıkları için sezeryan isteyen okadar çok tanıdığım var ki,herşey normal ve mükemmelken üstelik,ameliyat hiçte kolay değil,özellikle ben çok zorlandım.2 sene karnımı hissetmedim bütün sinirler kesiliyor,hissizlik başlıyo,eskisi gibi asla olamaz.keyfi yaptırma sakın canım ,umarım herşey gönlünce olurCanım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah,sezeryanı neden tavsiye etmiyosun?
a.s.a.s.
slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim,oğlumuz olacak allah nasib ederse hepinize hayırlı doğumlar...
öncelikle hoşbulduk teşekkürler ,doğum tarihlerimizde çok yakın gibi ben 27 mayısta allah nasib ederse doğum yapacağım siz?
HOŞ GELDİN:) benim de oğluşum olacak muhtemel tarihi 26 mayıs...
selam millet nasılsınız bakalım
mutahhara negüzel olmuş imsan harikaaaaaaaaaaa
ben doktora gittim bugün gayet iyiyiz ağrılar normal dedi drum ağırlık noktası değişiyormuş o yüzdenmiş kanama olmadıkça korkmayın dedi anlattı da anlattı kesin kız dediii sevindik e bu kadar erkeğe kız lazım di mi:))))
SELAM KIZLAR! biz ancak geldik bebişimle.biras tembellik yaptık bugün. sabah erken kalkınca öğleden sonra bi daha uyuduk. ohhh:) akşamda balık yedirdim oğluşuma.
yaa benim canım karpuz istiyor kızlar! nerden bulacam karpuzu burdadelikafadulden
hıı bide şu kalça ve bacak ağrıları bende de var off çok fena! 2 gün magnezyum içmedim, kolarım da uyuşmaya başladı,ağrılarımda arttı. dayak yemiş gibi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bende dzenli içiyorum artık.a.s
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCanım karpuz bulamazsan karpuzlu şekerli sakızlar var kokusu da tadı da benziyor en azından biraz da olsa aş ermen geçer.Gerçi sen Maraş tasın oralarda vardır belki.Bu arada avucunu yala göğsüne sür derler göğüslerin şişermiş yap için rahatlasın.naniknaniknaniknaniknaniknanikSELAM KIZLAR! biz ancak geldik bebişimle.biras tembellik yaptık bugün. sabah erken kalkınca öğleden sonra bi daha uyuduk. ohhh:) akşamda balık yedirdim oğluşuma.
yaa benim canım karpuz istiyor kızlar! nerden bulacam karpuzu burdadelikafadulden
hıı bide şu kalça ve bacak ağrıları bende de var off çok fena! 2 gün magnezyum içmedim, kolarım da uyuşmaya başladı,ağrılarımda arttı. dayak yemiş gibi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bende dzenli içiyorum artık.a.s
kızlar ya benım dışım felaket agrıyor dun gece hıc uyuyamadsım gece 4 de kalktım bıdaha yatmadım agrıdan parol ıctım hıc fayda etmedı yarın sabah ılk iş dışcıye gıdıcem ıkı kadın dogum doktorumuda aradım ıkısıde sprey kullanılarak mudahale ettırebılırsın dedı yarın gıdeyım bakalım ne dıycek dış doktoru ya bu dış agrısıda hıcbırşeye benzemıyor kafayı yıycektım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?