2009 Mayıs Anneleri

hoşbulduk,teşekkürler canım,ilk hamileliğimde çıktığı için bundada çıkacaktır dedi doktorum,senin iki ablanda çıkmış olabilir,ama sendede çıkacak diye bişey yok,sen dikkat et,şekeri,hamurişini kes,azaltmaya çalış çünkü çıkınca periz veriyorlar.kontrol altında tutmaya çalışıyorlar,çok korkulacak bişey değil,çıkarsada üzülme,hakkımızda hayırlısı olsun canıma.s.

Canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah,sezeryanı neden tavsiye etmiyosun?
a.s.a.s.

amin canım cümleyle,yani doğalı varken,yıllardır insanlar doğal yollarla yapabiliyorken,ıama zorunlu olur ona bişey diyemem ama sırf korktukları için kolaya kaçtıkları için sezeryan isteyen okadar çok tanıdığım var ki,herşey normal ve mükemmelken üstelik,ameliyat hiçte kolay değil,özellikle ben çok zorlandım.2 sene karnımı hissetmedim bütün sinirler kesiliyor,hissizlik başlıyo,eskisi gibi asla olamaz.keyfi yaptırma sakın canım ,umarım herşey gönlünce olur

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3merhaba kızlar keyifler yerinde galiba.Dün karnımda bayağı sancı oldu sizinde oluyormu:uhm:

slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim,oğlumuz olacak allah nasib ederse hepinize hayırlı doğumlar...

hosgeldın canım aramıza...Allah kucaımıza almayı nasıp etsın hepımızın:ecrin_bebek:

slm kızlarrr.....nasıl bakalım keyıfler bugun?
tutkun cum karın agrısı bazen bende de oluo..bole kasık agrısı,karın agrısı gıbı...
usutmekten mı dıorum bı...ama sanırım bebişler buyuyoo oyusden:CüvCüv::sm_cool:

Tutkuncum,karın ağrısı ara ara bendede oluyor ama sancı gibi değil canım,sancı nerde?eğer iki kaburganın birleştiği yerde biryerlerde ise mide ağrısı vardır,gastrit gibi bişi olabilir,eğer bagırsaklara yakın bir yerlerde ise gaz sancısıda olabilir,sen bi doktora göster canım,a.s.

Siribroncum,iyiyiz biz tetesi,gezmekten geldik babişle:dance::dance:

hosgeldınız yenı_anne cim...
optum mınık oglusu...kıslar ya bı kac gundur bende yanma basladıkafamçokkarıştıyemek borum yanıyo ressmen...soguk sut içmekten gına geldı...bu hep dewam eder artık dıolar yaaa:roflol::bbo:

merhaba kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah :) yeni gelenler hoşgeldiniiizzzzz a.s. hayirli olsun bebişlerinizz a.s.

canım sende hosgeldinnnn.....
ne renkli olmusun kıs bole....kaydirigubbakcemile3bayıldım falla
biz iiyiz teyzesi ya siz nasılsınız bakiimm..a.s.

hoşbuldum canim :) içim karardi su savastan dolayi..bari imzalarim renkli olsun :)

bizde iyiyiz cok sukur siribroncum :)

SELAM KIZLAR! biz ancak geldik bebişimle.biras tembellik yaptık bugün. sabah erken kalkınca öğleden sonra bi daha uyuduk. ohhh:) akşamda balık yedirdim oğluşuma.
yaa benim canım karpuz istiyor kızlar! nerden bulacam karpuzu burdadelikafadulden
hıı bide şu kalça ve bacak ağrıları bende de var off çok fena! 2 gün magnezyum içmedim, kolarım da uyuşmaya başladı,ağrılarımda arttı. dayak yemiş gibi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bende dzenli içiyorum artık.a.s

selam millet nasılsınız bakalım

mutahhara negüzel olmuş imsan harikaaaaaaaaaaa

ben doktora gittim bugün gayet iyiyiz ağrılar normal dedi drum ağırlık noktası değişiyormuş o yüzdenmiş kanama olmadıkça korkmayın dedi anlattı da anlattı kesin kız dediii sevindik e bu kadar erkeğe kız lazım di mi:))))

Gözün aydın canıma.s.

Bu ayda karpuz yok ama kavun var süpermarketlerde yolla eşini alsın :jeyyar::jeyyar:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCanım karpuz bulamazsan karpuzlu şekerli sakızlar var kokusu da tadı da benziyor en azından biraz da olsa aş ermen geçer.Gerçi sen Maraş tasın oralarda vardır belki.Bu arada avucunu yala göğsüne sür derler göğüslerin şişermiş yap için rahatlasın.naniknaniknaniknaniknaniknanik

selam kızlar nasılsınız bugun bız bebek odalarına baktık malum ıkız olunca ıkı yatak alıcaz bıde gardolap şifonyer almıycam onun ıcın yatakları cekmecesı cok oalndan sectık gardolapd 3 kapılı aslında daha cok erken ama babaannesı alıcak odalarını ılla secın begenın hazır olsun dedı bızde baktık kısmetse alıcaz ama mart ayından once eve getırmemeyı duşunmuyorum hala tehlıkelı zamanlar korkuyorum acıkcası
bu arada daha ben hastane cıkışlarını ve hıc bır kıyafetını almadım ama ılk odalarını baktık bıraz ters oldu sanırım :)))))))

kızlar ya benım dışım felaket agrıyor dun gece hıc uyuyamadsım gece 4 de kalktım bıdaha yatmadım agrıdan parol ıctım hıc fayda etmedı yarın sabah ılk iş dışcıye gıdıcem ıkı kadın dogum doktorumuda aradım ıkısıde sprey kullanılarak mudahale ettırebılırsın dedı yarın gıdeyım bakalım ne dıycek dış doktoru ya bu dış agrısıda hıcbırşeye benzemıyor kafayı yıycektım resmen

:çok üzgünüm:Canım geçmiş olsun o ağrıda ne fenadır ya.
Bu arada yatakları aldır bencede senin ikiz yerin arsa çekmecesi bol iyi olur hadi güle güle kullan:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…