2009 Mayıs Anneleri

Hepinize iyi geceler canlarım biz sütümüzü içtik yatıcaz ama midem çok kazınıyo sanırım bi tost yiyip öyle yatıcam bebişleri ve sizleri öptüm yarın görüşmez üzere

güzel mayıs anneleri hepinize günaydınhihoyyyt işyerinde olduğum için ara ara girebiliyorum gizlice:jeyyar: ama yazdıklarınızı takip ediyorum inşallah güzel bir hafta geçiririzkaydirigubbakcemile2

günaydın canım arkadaşlarım ve yiyenlerim nasılsınız iyi haftalar herkese:)) biz prensesimle geldik iş yerine yine

arkadaşlar hepinize günaydın.iyi haftalar diliyorum. inşallah herkes iyidir.bebişler nasıl bakalım? bu aralar işlerim çok yoğun valla hiç giremez oldum. ara ara girebilirim inşallah. beni merak etmeyin bende çok iyiyim. oğluşda iyi şükür. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

herkeze günaydın sene sonu dıye işler yoğun galıba herkezin bugun ayrıntıya girecem cok heyecanlıyım buarada ben enine genişlemekteyım kız annesı yayılır derlerdı cok haklılarmıs meger.kalçalarım büyüdü karnımdan çok

ojefıstık sanada günaydın canım iyi haftalar kolay gelsin:)))

bigudi54 canım ayrıntılın hayırlısıyla iyi çıkar :)) bende kız annesiyim ama insanlar anlamıyor benim hamile olduğumu dün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım kıza ben söyledim hamile olduğumu şaşırdı arkadaşlarımda sabah bana beş aylıkken bizim göbekler önde gidiyordu diyor:))
bu arada benim bulantılarım özellikle akşamları çok fazla (

Kızlar günaydınnnnnn,

Nasıl geçti haftasonunuz? Biz dün oğluma odasını aldık ama 1 ay sonra gelecek, sonrasında 1 ay havalandırmak gerekiyormuş. Tam vakti dediler.Çok saçma biliyorum ama korktum Erkenden bişeylerini almak çok hoş,mutlulukla korkuyu aynı anda yaşadım anlıycanız.Neler var bir görseniz çok cicili bicili şeyler insanın hayal gücünü zorluyorlar.

sibiko canım günaydın hayırlı olsun şekercim bebişin içinde huzurla büyüsün inşallah bende birşeyler almak istiyorum ama ne eşim nede ailem aldırmıyor daha erken diyor bende bekliyorum

insanların yorumu bazen can sıkabılıyo ama salla bence hiçte takma sen rahat hareket et bebişte sağlıklı olsunda karnın çıkmasın benım karnım degılde yuzum top top oldu 8 9 kılo aldım yaklasık karnımdan cok kılom göze batıyosenağlama

sibiko canım günaydın hayırlı olsun şekercim bebişin içinde huzurla büyüsün inşallah bende birşeyler almak istiyorum ama ne eşim nede ailem aldırmıyor daha erken diyor bende bekliyorum

Sağolasın hayatım,aslında bizde hemen almaya taraftar değildik ama bi mobilyacı yakınımız biranönce alın zaten yapılması 1 ay sonrasında 1 ayda evde havalanıcak deyince kararımızı değiştirdik hazırlıklı olalım dedik erken doğum falan allah korusun herşey zamanında olur inşallah.Birde alıp yavaş yavaş ödemiş olalım istedik açıkcası çünkü almaya başlayınca ne kadar çok detay varmış diyoruz.Yavaştan yol almak iyidir daha iyileri sizlere olsun inşallah.

Günaydın canlarım ,
Bugün ben asıya gidicem ayy çok acıtıyo falan yazmıştınız korkuyorum gitmeyeee:1shok::1shok:
a.s.a.s.

Kızlar herkese günaydınlar. İyi haftalar...

Ayrıntılıya giren ve sonuçları iyi çıkan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. Gözlerimiz aydın bacılar :)

Yoğun bir haftadayım bende. Çok sık yazamasam da takipteyim. Öpüyorum sizleri kocaman...

:asigim:21 haftalık hamileyim allah kısmet ederse mayıs annesi olucam bütün mayıs annelerine hayırlı olsun öpüldünüz......Şeniz

Kızlar bu arada uyku meleği diye birsey var,yatağın üzerine konuluyormuş,ondan almayı düşünüyormusunuz bebişe?

Günaydın canlarım ,
Bugün ben asıya gidicem ayy çok acıtıyo falan yazmıştınız korkuyorum gitmeyeee:1shok::1shok:
a.s.a.s.

canım bende bu hafta aşı olucam ama iş yernden nasıl izin alıcam kara kara onu düşünüyorum:uhm:

Kızlar bu arada uyku meleği diye birsey var,yatağın üzerine konuluyormuş,ondan almayı düşünüyormusunuz bebişe?

evet canım bende gördüm bunları sanırım bebek uyurken boğulmasın falan diye dimi fiyatı hakkında bilgin varmı?

Günaydın canlarım ,
a.s.a.s.

korkma :1no2:güzelim ben cuma günü yaptırdım hiç hissetmedim bile sadece sonrası iki gün kolunu fazla oynatırsan ağrı yapıyo her aşı gibi okadar korkcak bişey yok düşünsene sen korkarsan bebeğinde korkar ondan cesur ol olki bebişte öyle olsun:1rolleyes:şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…