ojefıstık sanada günaydın canım iyi haftalar kolay gelsin:)))
bigudi54 canım ayrıntılın hayırlısıyla iyi çıkar :)) bende kız annesiyim ama insanlar anlamıyor benim hamile olduğumu dün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım kıza ben söyledim hamile olduğumu şaşırdı arkadaşlarımda sabah bana beş aylıkken bizim göbekler önde gidiyordu diyor:))
bu arada benim bulantılarım özellikle akşamları çok fazla(
sibiko canım günaydın hayırlı olsun şekercim bebişin içinde huzurla büyüsün inşallah bende birşeyler almak istiyorum ama ne eşim nede ailem aldırmıyor daha erken diyor bende bekliyorum
:asigim:21 haftalık hamileyim allah kısmet ederse mayıs annesi olucam bütün mayıs annelerine hayırlı olsun öpüldünüz......Şeniz
Günaydın canlarım ,
Bugün ben asıya gidicem ayy çok acıtıyo falan yazmıştınız korkuyorum gitmeyeee:1shok::1shok:
a.s.a.s.
Kızlar bu arada uyku meleği diye birsey var,yatağın üzerine konuluyormuş,ondan almayı düşünüyormusunuz bebişe?
Günaydın canlarım ,
Bugün ben asıya gidicem ayy çok acıtıyo falan yazmıştınız korkuyorum gitmeyeee:1shok::1shok:
a.s.a.s.
:asigim:21 haftalık hamileyim allah kısmet ederse mayıs annesi olucam bütün mayıs annelerine hayırlı olsun öpüldünüz......şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?