peki süpermarket nerde var?:çok üzgünüm: ben maraş merkezde değilim. uzak bir ilçesindeyim. burda da bi tek BİM var. orda da yoktur tabi. ama geçende manavda çilek buldum! bi sevindimcokacimcoookhemen yedimsırnaşık şeyBu ayda karpuz yok ama kavun var süpermarketlerde yolla eşini alsın
maraş merkezde değilim canım. çok uzak ve çok soğuk bir ilçesindeyimbenneyaptımki kendi memleketimde olsam bulurdum kesin ama daha gitmemize 3 hafta varmirmirmirmirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCanım karpuz bulamazsan karpuzlu şekerli sakızlar var kokusu da tadı da benziyor en azından biraz da olsa aş ermen geçer.Gerçi sen Maraş tasın oralarda vardır belki.Bu arada avucunu yala göğsüne sür derler göğüslerin şişermiş yap için rahatlasın.nanik
Merhaba kıslarrrr..
Yeni bir haftaya başladık..Hava da bivaz kapalı gibi hepimize hayırlar getirsin inş...
Ocağı ve şubatı da geçersek artık bahar aylarına geçeceğiz...Ve bu 2 aydan sonra heyecanlı günler bizi bekliyor olacak inş...
Kakao yağına yeni başladım ben daha...Göbişimde hiç çatlak yok ama hiç beklemediğim bir şekilde gögüslerimde çatlak oluşmaya başlıyo gibi..kakako yağını gögüslerime ve göbeğime sürdüm bikaç gün boyunca sanırım geçiyo gögüslerdekiler...
Çok büyüdüler yaaa ondan oldu normal sütyen kullanmaktan çok yarım atletle rahat eder oldum..Bi de kan dolaşımını etkiler diye sıkı şeyler giyemiyorum...İnş emzirmeden sonra eski haline dönerler..Artık o zaman toparlayıcılarla telafi ederiz inş...
sımdı dişciden geldım kızlar kanal tdavısı yaptı haftayada kontrole gıdıcem once sprey sıktı sonrada ceyrek ampul anestezı ıgne uyguladı ıkı kadın dogumcumuda arayıp sordum ızın verdıler onların ıcındekı anestezı cok az bebege zararı yok curuk dış saha zararlı dedıler agrım bıraz var ama sızlama seklınde gunlerdır agzımı acamıyordum sımdı bıraz rahaladım
seherim geçmiş olsun canım rahatlamana çok sevindim:))
melincim merhaba benimde ilk hamileliğimde çatlağım olmadı umarım şimdide olmaz ben bebek yağı ve bonal krem ve palmersin kakao yağlı kremini kullanıyorum
arkadaslar ya selam bende bugunden beridir çok karın ağrısı var hani adet olursunda agrın olurya hatta allh korusun ama wcye bile gtitim bişeymi oldu diye baktım akıntım çok gelmiş ama çok agrıyo karnım hiç geçmedi sabah 7 den beridir normalmi sizce sizdede oluyomu?
arkadaslar ya selam bende bugunden beridir çok karın ağrısı var hani adet olursunda agrın olurya hatta allh korusun ama wcye bile gtitim bişeymi oldu diye baktım akıntım çok gelmiş ama çok agrıyo karnım hiç geçmedi sabah 7 den beridir normalmi sizce sizdede oluyomu?
cnm çok geçmişşş olsunnnkızlar ya benım dışım felaket agrıyor dun gece hıc uyuyamadsım gece 4 de kalktım bıdaha yatmadım agrıdan parol ıctım hıc fayda etmedı yarın sabah ılk iş dışcıye gıdıcem ıkı kadın dogum doktorumuda aradım ıkısıde sprey kullanılarak mudahale ettırebılırsın dedı yarın gıdeyım bakalım ne dıycek dış doktoru ya bu dış agrısıda hıcbırşeye benzemıyor kafayı yıycektım resmen
çok geçmiş olsun cnm bulantı iğrenç bişeyy çok zor cnmmojefıstık sanada günaydın canım iyi haftalar kolay gelsin:)))
bigudi54 canım ayrıntılın hayırlısıyla iyi çıkar :)) bende kız annesiyim ama insanlar anlamıyor benim hamile olduğumu dün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım kıza ben söyledim hamile olduğumu şaşırdı arkadaşlarımda sabah bana beş aylıkken bizim göbekler önde gidiyordu diyor:))
bu arada benim bulantılarım özellikle akşamları çok fazla(
Sağolasın hayatım,aslında bizde hemen almaya taraftar değildik ama bi mobilyacı yakınımız biranönce alın zaten yapılması 1 ay sonrasında 1 ayda evde havalanıcak deyince kararımızı değiştirdik hazırlıklı olalım dedik erken doğum falan allah korusun herşey zamanında olur inşallah.Birde alıp yavaş yavaş ödemiş olalım istedik açıkcası çünkü almaya başlayınca ne kadar çok detay varmış diyoruz.Yavaştan yol almak iyidir daha iyileri sizlere olsun inşallah.
sımdı dişciden geldım kızlar kanal tdavısı yaptı haftayada kontrole gıdıcem once sprey sıktı sonrada ceyrek ampul anestezı ıgne uyguladı ıkı kadın dogumcumuda arayıp sordum ızın verdıler onların ıcındekı anestezı cok az bebege zararı yok curuk dış saha zararlı dedıler agrım bıraz var ama sızlama seklınde gunlerdır agzımı acamıyordum sımdı bıraz rahaladım
seherime de sana da hayırlı olsun. boşver kötü şeyler getirme aklına, korkma canım. hayırlısıyla alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza. güle güle kullanın inşallahKızlar günaydınnnnnn,
Nasıl geçti haftasonunuz? Biz dün oğluma odasını aldık ama 1 ay sonra gelecek, sonrasında 1 ay havalandırmak gerekiyormuş. Tam vakti dediler.Çok saçma biliyorum ama korktumErkenden bişeylerini almak çok hoş,mutlulukla korkuyu aynı anda yaşadım anlıycanız.Neler var bir görseniz çok cicili bicili şeyler insanın hayal gücünü zorluyorlar.
valla benim hiç acımadı da ağrımadı da. ama felaket kaşındıııııı....Günaydın canlarım ,
Bugün ben asıya gidicem ayy çok acıtıyo falan yazmıştınız korkuyorum gitmeyeee:1shok::1shok:
a.s.a.s.
benimde başım ağrıyor kızlar çok fazla olmayacam yani okurum ama yazamam çok keyifsizim
geçmiş olsn canım. bu arada senin oğlanlar üçledi mi ne? bir de aytunç eklemişsin? kafalar karışıyor bu isim konusunda di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?