2009 Mayıs Anneleri

Merhaba kıslarrrr..

Yeni bir haftaya başladık..Hava da bivaz kapalı gibi hepimize hayırlar getirsin inş...
Ocağı ve şubatı da geçersek artık bahar aylarına geçeceğiz...Ve bu 2 aydan sonra heyecanlı günler bizi bekliyor olacak inş...

Kakao yağına yeni başladım ben daha...Göbişimde hiç çatlak yok ama hiç beklemediğim bir şekilde gögüslerimde çatlak oluşmaya başlıyo gibi..kakako yağını gögüslerime ve göbeğime sürdüm bikaç gün boyunca sanırım geçiyo gögüslerdekiler...
Çok büyüdüler yaaa ondan oldu normal sütyen kullanmaktan çok yarım atletle rahat eder oldum..Bi de kan dolaşımını etkiler diye sıkı şeyler giyemiyorum...İnş emzirmeden sonra eski haline dönerler..Artık o zaman toparlayıcılarla telafi ederiz inş...

Bu ayda karpuz yok ama kavun var süpermarketlerde yolla eşini alsın
peki süpermarket nerde var?:çok üzgünüm: ben maraş merkezde değilim. uzak bir ilçesindeyim. burda da bi tek BİM var. orda da yoktur tabi. ama geçende manavda çilek buldum! bi sevindimcokacimcoookhemen yedimsırnaşık şey

maraş merkezde değilim canım. çok uzak ve çok soğuk bir ilçesindeyimbenneyaptımki kendi memleketimde olsam bulurdum kesin ama daha gitmemize 3 hafta varmirmirmirmir

buralarda bahar mayıstan sonra başlıyor ama kendi memleketime gidersem,şubatla kavuşuruz bahara inşallah.
benimde karnımda yok ama göüğslerim çok çatladı:a015: emzirmeden sonra daha da kötü olacaklar! olsun,bebeğimin canı sağolsun:ecrin_bebek:

sımdı dişciden geldım kızlar kanal tdavısı yaptı haftayada kontrole gıdıcem once sprey sıktı sonrada ceyrek ampul anestezı ıgne uyguladı ıkı kadın dogumcumuda arayıp sordum ızın verdıler onların ıcındekı anestezı cok az bebege zararı yok curuk dış saha zararlı dedıler agrım bıraz var ama sızlama seklınde gunlerdır agzımı acamıyordum sımdı bıraz rahaladım

Aman geçmiş olsun canım diş ağrısı kötüdür..Tamamen geçer inş kısa zamanda...

seherim geçmiş olsun canım rahatlamana çok sevindim:))

melincim merhaba benimde ilk hamileliğimde çatlağım olmadı umarım şimdide olmaz ben bebek yağı ve bonal krem ve palmersin kakao yağlı kremini kullanıyorum

buralarda bahar mayıstan sonra başlıyor ama kendi memleketime gidersem,şubatla kavuşuruz bahara inşallah.
benimde karnımda yok ama göüğslerim çok çatladı:a015: emzirmeden sonra daha da kötü olacaklar! olsun,bebeğimin canı sağolsun:ecrin_bebek:[/QUOTE]

Aman öle deme canım yaa...Ben kakao yağını sürdüm geçiyor inş şimdiden...İnş daha kötüsü olmazzz.

Ben göbiş çatlağından çok korkuyodum cnm ama gögüsler çatlar gibi olunca şaşırdım ...
Ama inş geçiyolar yumuşacık yapıyo çünkü kakao yağı çizgi çizgi idi zaten şimdi daha ii gibi...Bakalım daha neler görecez...Bebişlerimize sağlık versin de Allahım artık bazı şeylere dayanacaz napalım..

arkadaslar ya selam bende bugunden beridir çok karın ağrısı var hani adet olursunda agrın olurya hatta allh korusun ama wcye bile gtitim bişeymi oldu diye baktım akıntım çok gelmiş ama çok agrıyo karnım hiç geçmedi sabah 7 den beridir normalmi sizce sizdede oluyomu?

bu arada merak ettim ojelifıstık iğne olayın nasıl oldu cnm devam ediyor musun? durum nasıl?Alışabildin mi?

Canım inş önemli bişey değildir..Üşüttün mü acaba?

canım dün benimde karnım çok ağrıdı ve akıntım fazla oldu hamilelikte kanama olmadığı sürece akıntı normal demişti doktorum ama yinede doktorunla görüş tatlım bazen antibiyotik veriyorlar akıntı için geçmiş olsun

sağolun kızlar ama bu karın ağrısına taktım ya normaldir inş çünkü akıntıyı önceden zaten doktorum demişdi bana artarsa karkma normal demişdi ondan aramadım doktoru ama karnım çok fena 2 tane orap var ayağımda ama belkide üşüttüm üff ya inş ciddi bişey değildir paronayak oldum valla hamile kaldıgımdan beridir:))

cnm çok geçmişşş olsunnn

çok geçmiş olsun cnm bulantı iğrenç bişeyy çok zor cnmm

kaç haftalıksınız cnm siz

aman cnm geçmiş olsunnn çok zorrrrr

benimde başım ağrıyor kızlar çok fazla olmayacam yani okurum ama yazamam çok keyifsizim

seherime de sana da hayırlı olsun. boşver kötü şeyler getirme aklına, korkma canım. hayırlısıyla alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza. güle güle kullanın inşallah
Günaydın canlarım ,
Bugün ben asıya gidicem ayy çok acıtıyo falan yazmıştınız korkuyorum gitmeyeee:1shok::1shok:
a.s.a.s.

valla benim hiç acımadı da ağrımadı da. ama felaket kaşındıııııı....

geçmiş olsun canım. iyi bari bu akşam rahat uyursun artık.

gazdan falan olmasın. karnını sıcak tutup biraz yürüsen acaba yararı olur mu? ya da belki barsakların bozulmuş olabilir mi. çünkü ben ne zaman ishal olsam adet sancısı gibi ağrır??

üşütmüş olabilirsin canım
hatta idrar yolları enfeksiyonları hamilelerde aynı senin dediğin gibi ağrı ve akıntıda artış şeklinde de belirti verebiliyomuş
bi idrar tahlili yaptır derim ben:uhm:

cnm idrar tahilili yaptırdım temiz çıktı şükür üff ya bu agrı neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…