cnm idrar tahilili yaptırdım temiz çıktı şükür üff ya bu agrı neden acaba
ultrasonda miyom falan çıkmamıştı diil mi?
benim kardeşimin böyle senin gibi ağrıları vardı miyom çıktı onun hamileliğin 17. haftasında
ve lekelenme şeklinde kanama yaptı ama geçti sonra
gaz sancısı falan da olabilir
doktorlar kanama olmadığı sürece endişelenicek bi durum yok diyolar
içini ferah tut, stres yapma
aytunç eşimin adı kızz hayatımın erkekleri işteeeeeeeee
kızlar benimde üçlü testim çıkmış saat üçte doktora göstereceğiz umarım iyidir :))
ay ilahi dırımkızı. ben de aytunç ismini mi koysam falan diye düşünüyosun sandım. hiç aklıma gelmediydi. E haklısın tabi. veletler gelince babalarının pabucunu dama atmayalım di mi ama...
derya2904 .!.:korkma güzelim ben cuma günü yaptırdım hiç hissetmedim bile sadece sonrası iki gün kolunu fazla oynatırsan ağrı yapıyo her aşı gibi okadar korkcak bişey yok düşünsene sen korkarsan bebeğinde korkar ondan cesur ol olki bebişte öyle olsunşimdiden geçmiş olsun
_melin_ .!.:Merhaba kıslarrrr..
Yeni bir haftaya başladık..Hava da bivaz kapalı gibi hepimize hayırlar getirsin inş...
Ocağı ve şubatı da geçersek artık bahar aylarına geçeceğiz...Ve bu 2 aydan sonra heyecanlı günler bizi bekliyor olacak inş...
Kakao yağına yeni başladım ben daha...Göbişimde hiç çatlak yok ama hiç beklemediğim bir şekilde gögüslerimde çatlak oluşmaya başlıyo gibi..kakako yağını gögüslerime ve göbeğime sürdüm bikaç gün boyunca sanırım geçiyo gögüslerdekiler...
Çok büyüdüler yaaa ondan oldu normal sütyen kullanmaktan çok yarım atletle rahat eder oldum..Bi de kan dolaşımını etkiler diye sıkı şeyler giyemiyorum...İnş emzirmeden sonra eski haline dönerler..Artık o zaman toparlayıcılarla telafi ederiz inş...
mayıs anneleeri merhaba... ne zamandır yazamadım ama yazdıklarınızı ara ara okudum...
son 4 gündür kurtulduğum mide bulantılarım tekrar başladı... her sabah çıkarıyorum yine...
neden böle oldu anlamadım hiçbişiyim kalmamıştı(( onun dışında oğlumda ben de iyiyiz...
umarım bütün anneler ve bebişler iyidir...
kızlar üçlü testimiz iyi çıkmış bir ay sonrada ayrıntılım var:))
esracım merhaba canım bulantılar benide mahvediyor kurtulamayacağız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?