2009 Mayıs Anneleri

ultrasonda miyom falan çıkmamıştı diil mi?
benim kardeşimin böyle senin gibi ağrıları vardı miyom çıktı onun hamileliğin 17. haftasında
ve lekelenme şeklinde kanama yaptı ama geçti sonra
gaz sancısı falan da olabilir
doktorlar kanama olmadığı sürece endişelenicek bi durum yok diyolar
içini ferah tut, stres yapma

kızlar bişiy sorucam
aranıda ellerinde, parmaklarında uyuşma hisseden var mı?
benim çok sık olmaya başladıbenneyaptımki

aa bende miyom var benimde ilk üç ay kanama lekenme oldu ilaç kullandım geçti büyümüyo daha miyom acaba omu yapıyo dersin?senağlama

aytunç eşimin adı kızz hayatımın erkekleri işteeeeeeeee

ay ilahi dırımkızı. ben de aytunç ismini mi koysam falan diye düşünüyosun sandım. hiç aklıma gelmediydi. E haklısın tabi. veletler gelince babalarının pabucunu dama atmayalım di mi ama...

Son düzenleme:
kızlar yaaa 2 büyük bardak su içtim midemi yaktı yaktıııı şimdi kusutm ama herşey gitti bebkler susuz kalacaklar yaa.çay mevye suyu bunlat su olayına katkıda bulunurmu

ay ilahi dırımkızı. ben de aytunç ismini mi koysam falan diye düşünüyosun sandım. hiç aklıma gelmediydi. E haklısın tabi. veletler gelince babalarının pabucunu dama atmayalım di mi ama...

babalarıı en büyük aşkımmmmmmm onlar başka kocam başkaa onlar aşmızın meyvesi mutluluğumuzun mutluğuu:asigim::asigim:

Kızlarr aşı oldummm,bu arada kabakla yapılan güzel bi yemek bilen varmı?Önerileri bekliyoruma.s.a.s.

Sağol canım,korktuğum kadar çıkmadı ya ben yakar falan diye düşünmüştüm ama yakmadı yaparken,aksam ateş yapabilirmiş,buzu 10 dk kadar tut ağrı yaparsa dediler

Canım bende bazen atıyom sütyeni mütyeni ohh hava alsınlar kaydirigubbakcemile3 sarkarmı acaba öylede?

Cerencim,kipa tansaş ve migrosta gördüm,ben her hafta çilek alıyom serada yetişiyormuş aslında evde saksıya diksem çıkarmı çilek acaba?

Seherim,geçmiş olsun canım,önümüzdeki haftalarda bende gidip yaptırıcam dişimi 5. ayın dolmasını bekliyordum bende.

Beniseç canım bazen karın ağrısı oluyo bendede,doktoruna yinede sor sen,bu arada basladın dimi artık bebişi hissetmeye?

Ilgıncım inşallah güzel çıkar sonuçların,iyi haberlerini bekliyorum

Birsencim çay içme çünkü idrar söktürücü özelliği var yani su yerine geçmiyor,içtiğin her bardak çay için bir o kadar daha su içmek gerekiyormuş,ama sekerine dikkat ettiğin sürece meyve suyu olabilir canım,normal suda içmeye bak,doldur 1.5 litreliği koy yanına iç dakika bası yine doldur,ben öyle yapıyorum

Semracım uyku meleği ile ilgili bilgi buldum internetten:

AKILLI VE MUCIZE YATAK
# Uzay Teknolojisi "VISCOLASTIC" malzemeden üretilen UYKU MELEGI bebeginizin sagligi ve rahati için özel olarak tasarlanmistir.
# UYKU MELEGI Ebat : 50x70 cm
# UYKU MELEGI Bebeginizin omurga ve vücut seklini alan özel ham maddesi sayesinde kaliteli ve misil misil uyku uyumasina yardimci olur.
# UYKU MELEGI Bebeginizin sirt, boyun ve bas bölgesinde olusabilecek zedelenme ve yaralanmalarin önlenmesine yardimci olur.
# UYKU MELEGI Kumasinin altinda terletmeyen Antibakteriyel, Antialerjik ,Hava alabilen Su geçirmez penye kiliftan olusmaktadir
# UYKU MELEGIAyni zamanda katlanabilir özelligi sayesinde küçük çantalarinizda dahi tasiyabilirsiniz
# UYKU MELEGI Vücut isisina göre vücudunun seklini alir
# UYKU MELEGI Iç kilif 90 derecede defalarca yikanabilir deforme olmaz
# UYKU MELEGI Dis kilif 30 derecede defalarca yikanabilir
# UYKU MELEGI Ürünün Uluslararasi Güvenlik Sertifikasi CE bulunmaktadir güvenle kullanabilirsiniz.

NERELERDE KULLANABILIRSINIZ?

* besiklerde
* bebek arabalarinda bebeginizin sirt kismina
* pusetlerde alt ve sirtina
* oto koltuklarinda sirt ve bas bölgesine
* ana kucaklarinda
* portbebelerde
* alt açmada
* ayakta uyuturken

Canım 40 liradan baslıyor,artarak gidiyor fiyatıda

a.s.a.s.

mayıs anneleeri merhaba... ne zamandır yazamadım ama yazdıklarınızı ara ara okudum...
son 4 gündür kurtulduğum mide bulantılarım tekrar başladı... her sabah çıkarıyorum yine...
neden böle oldu anlamadım hiçbişiyim kalmamıştı(( onun dışında oğlumda ben de iyiyiz...
umarım bütün anneler ve bebişler iyidir...

Canım geçmiş olsun,dünde ben neredeyse kusuyordum,burda askerler hafta sonu çıkıyorlar ve tam onların dönüşüne denk geldik minibüste,giysilerni askeriye veriyor ama kendi giysilerini yıkamaları lazım çoğu yıkamıyor(temizlerde var tabi onları ayrı tutuyorum) pis pis geziyolar,o kadar ağır bir koku vardıki minibüste öğürmeye başladım,eşim poşet falan tuttu ama zor dayandım eve kadar:1shok::1shok:

Ya bazen hisediyorum bişeyler ama bebekmi bilmem hamile değilken olmuyodu demekki bebek:)) agrım çok ya acayip agrıyo miyomda var korkuyorm

kızlar üçlü testimiz iyi çıkmış bir ay sonrada ayrıntılım var:))

esracım merhaba canım bulantılar benide mahvediyor kurtulamayacağız sanırım

BENİSEÇ,canım sen bi doktora görün bence o kadar şiddetli değil benim ağrılarım,1 saniyelik falan,sennki belki miyomdanda olabilir bilemiyoruma.s.

ILGIN,gözün aydın canım:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
yeni annecim teşekkür ederim hayatım :))) idrar tahlilimde biraz iltihap çıktı doktor kendini sıcak tut üşütme dedi

kızlar üçlü testimiz iyi çıkmış bir ay sonrada ayrıntılım var:))

esracım merhaba canım bulantılar benide mahvediyor kurtulamayacağız sanırım

evet cnm yaa tam kurtuldum ohh diyorum bitti diyorum tekrar başlıyor... yordu beni ama bu bulantılar yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…