2009 Mayıs Anneleri

yeni annecim teşekkür ederim hayatım :))) idrar tahlilimde biraz iltihap çıktı doktor kendini sıcak tut üşütme dedi

Bana geçen hafta munoral diye bi ilaç vermişti idrar yolu iltihabı olabilir diye,sadece 1 küçük poşet toz var içinde limon aromalı,gece yatmadan önce 1 bardak su ile alıyorsun tuvalete çıkmıyorsun sabaha kadar, ve 1 günde geçiyor,bebeğede zararı yokmuş

Doktorumu aradım ama ulaşamadım sekreteri çıktı 1 ay sonraki randevuda anlatır derdini demiş sinir oldum(

walla bilmiyorum kızlar gidip yatıyım biraz bari napıyım bi kaç gün böyle devam ederse acile giderim artık netten baya baktım olurmuş normalmiş yalnızca bi kaç hafta sürerse o zaman doktorunuzu bilgilendirin erken doğum olabilir yazıyo korkuyorum dua edin banada öyle bişey yaşamıyım
hadi görüşürüz kib ve bebeklere..

kızlar biz hazırlanalım birazdan çıkacağız hepinizi öptümmmm kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

sanada iyi akşamlar ılgıncım,iyi bak bebişe:ecrin_bebek:

Beniseççim,baska doktora sorsan?ama böyle diyorum diye panik olma olurmu,bendede ağrı oluyo ama öyle 1 saniyelik falan çok çok değil öyle,önümüzdeki ay gidincede söyle doktoruna bi şekilde cevap vermediği için üzüldüğünü,a.s.a.s.
Hay Allahım ne insanlar var yaakötükedihüso

cnm stres yapma kızların dediği gibi kanama lekelenme yoksa korkma ama doktoruna cepten ulaşsan yaa yokmu cebi

hem o sekreter kafayı yemiş dümbükkkkkkkkkk
ben ameliyattayken konuştumm doktorla düşün

Yazamadım ama tüm gün takipteydim. Yarın sabah görüşmek üzere. Öptüm sizleri...

Doktorumu aradım ama ulaşamadım sekreteri çıktı 1 ay sonraki randevuda anlatır derdini demiş sinir oldum(

geçmiş olsun güzelim umarım kötü birşey yoktur, daha doğrusu korkma yoktur zaten:1no2:o doktora gelincede eğer gerçekten öle söylemişse,sekreterin uydurması değilse derhal değiştir onu bence.

Kızlar hep durgunlasıyoruz bu saatlerde,forum çok sessiz:1no2:
a.s.a.s.

kızlar bişiy sorucam
aranıda ellerinde, parmaklarında uyuşma hisseden var mı?
benim çok sık olmaya başladıbenneyaptımki
canım,geceleri bende de oluyor hep. önce korktum bende,doktora sordum. olur dedi. magnezyum verdi.
Kızlar hep durgunlasıyoruz bu saatlerde,forum çok sessiz:1no2:
a.s.a.s.

bu saatlerde bir sen bir de ben canım:jeyyar: bu arada burda ne tansaş var, ne kipa, ne migros, ne şok, ne carrefourdelikafadulden

bu saatlerde bir sen bir de ben canım:jeyyar: bu arada burda ne tansaş var, ne kipa, ne migros, ne şok, ne carrefourdelikafadulden

Tüh aslında şok'un baya bi yerde şubesi var bim gibi diye biliodum,neyse canım olan süpermarketlere bakarsınız,burdan alıp yollayayım desem koca kavun gitmezki oraya kadar-tatlicadiarzu-,ayol karpuzunda donmuşu yokki keşke kiraz falan çekseydi canınsırnaşık şeysırnaşık şey

valla benim de üç gün iyi gitti tam heveslenmiştim ki dün yine başladı. birisi bana 6. aydan sonra geçer dedi. şimdi yeni hedefim o. o da olmazsa 9 ayı beklicem heralde. senağlama

ollddduuuu. seni kaybederse bi sonraki hastasına anlatır derdini.....klava:klava:

yok canım öyle bir şey değildir korkma. ama bunları sana biz değil o .....(ne olduğu lazım değil) drun söylemesi lazım ki için rahat etsin. istersen başka bi dr a görün yaw. ya da sağlık ocağındaki ebeyle konuş en azından için rahat etsin diye.

:icecream:canım sen ailene sor memleket nere bilmiyorum ama kutunun içini samanla doldurup varsa göndersinler kargo 1 gecede geliyor.Benim ilacı kargoya izmirden 5 te verdiler sabah 8 de elimdeydi.Bozulmaz yani ki karpuz en geç bozulan meyvedir.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.

yıne sessız kalmış buralar kımsecıkler yokmu kızımla ogluşuma arkadaş arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…