yeni annecim teşekkür ederim hayatım :))) idrar tahlilimde biraz iltihap çıktı doktor kendini sıcak tut üşütme dedi
kızlar üçlü testimiz iyi çıkmış bir ay sonrada ayrıntılım var:))
esracım merhaba canım bulantılar benide mahvediyor kurtulamayacağız sanırım
Doktorumu aradım ama ulaşamadım sekreteri çıktı 1 ay sonraki randevuda anlatır derdini demiş sinir oldum(
Doktorumu aradım ama ulaşamadım sekreteri çıktı 1 ay sonraki randevuda anlatır derdini demiş sinir oldum(
walla bilmiyorum kızlar gidip yatıyım biraz bari napıyım bi kaç gün böyle devam ederse acile giderim artık netten baya baktım olurmuş normalmiş yalnızca bi kaç hafta sürerse o zaman doktorunuzu bilgilendirin erken doğum olabilir yazıyo korkuyorum dua edin banada öyle bişey yaşamıyım
hadi görüşürüz kib ve bebeklere..
canım,geceleri bende de oluyor hep. önce korktum bende,doktora sordum. olur dedi. magnezyum verdi.kızlar bişiy sorucam
aranıda ellerinde, parmaklarında uyuşma hisseden var mı?
benim çok sık olmaya başladıbenneyaptımki
Kızlar hep durgunlasıyoruz bu saatlerde,forum çok sessiz:1no2:
a.s.a.s.
bu saatlerde bir sen bir de ben canım:jeyyar: bu arada burda ne tansaş var, ne kipa, ne migros, ne şok, ne carrefourdelikafadulden
valla benim de üç gün iyi gitti tam heveslenmiştim ki dün yine başladı. birisi bana 6. aydan sonra geçer dedi. şimdi yeni hedefim o. o da olmazsa 9 ayı beklicem heralde. senağlamamayıs anneleeri merhaba... ne zamandır yazamadım ama yazdıklarınızı ara ara okudum...
son 4 gündür kurtulduğum mide bulantılarım tekrar başladı... her sabah çıkarıyorum yine...
neden böle oldu anlamadım hiçbişiyim kalmamıştı(( onun dışında oğlumda ben de iyiyiz...
umarım bütün anneler ve bebişler iyidir...
ollddduuuu. seni kaybederse bi sonraki hastasına anlatır derdini.....Doktorumu aradım ama ulaşamadım sekreteri çıktı 1 ay sonraki randevuda anlatır derdini demiş sinir oldum(
yok canım öyle bir şey değildir korkma. ama bunları sana biz değil o .....(ne olduğu lazım değil) drun söylemesi lazım ki için rahat etsin. istersen başka bi dr a görün yaw. ya da sağlık ocağındaki ebeyle konuş en azından için rahat etsin diye.walla bilmiyorum kızlar gidip yatıyım biraz bari napıyım bi kaç gün böyle devam ederse acile giderim artık netten baya baktım olurmuş normalmiş yalnızca bi kaç hafta sürerse o zaman doktorunuzu bilgilendirin erken doğum olabilir yazıyo korkuyorum dua edin banada öyle bişey yaşamıyım
hadi görüşürüz kib ve bebeklere..
Vallahi bir biz varız.Akşam buralar çok sessizyıne sessız kalmış buralar kımsecıkler yokmu kızımla ogluşuma arkadaş arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?