Vallahi bir biz varız.Akşam buralar çok sessiz
Canım doğru söylüyorsun bende artık evdeyim ondan bu topik benim için çok iyi oldu.Dışarıda çıkamıyorum evde bunaldım.evet ya bu aralar bende gunduz gıremdım ıyıkı var bu topıc yoksa ne yapardık bacım ya
Hamilelik bunalımıdır heralde tabi canını sıkan birşey yoksa:uhm:kızlar nasılsınız?ben kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum keyfim yok pek..hiç bir şey yapasım yok...
Bebeğime aldıklarımın fotolarını nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilirmi?CADIARZU
kızlar nasılsınız?ben kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum keyfim yok pek..hiç bir şey yapasım yok...
Bebeğime aldıklarımın fotolarını nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilirmi?CADIARZU
Vallahi hemen hemen herşeyi beşiğiyle birkaç kıyafetini gönderecektim.Sibiko adresini istemişti aldığım yerin, fotosunu göndereyim de aklında daha iyi yerleşşin dedim.Kararını daha rahat verir.canım bend ebılmıyom ama sımdı cıvcıv gelıyor anlatcak neler aldın bebışe
eh işte bi ara oldu cnmı sıkan seyler tatlım..
neyse biraz daha iyi sayılırım..
ben bu arada annemlerde kalmaya alıştım..kendi evime gidince cok yalnız hissediyorum kendimi..eşimde hep çalışıo.çalışmasada sık sık evde olsa zaten kavga ederiz.amaaan bilemiyorum benim sonum nooolcakk
Canım çok sağol annem sonra oğlanda olur kaldırır sonra kullanırım diye su yeşili almış.Turkuaz hastane çıkışı aldım pembe hariçinde erkek zannedecekler kızımı:asigim:oyy cok tatliymişşş :) turkiz hanima turkuaz yeşili alsaydin barigüle güle kullanin canim a.s.
Fulyacım bu dönemde Çok hassas oluyoruz kalbini ferah tut bence bebeğin dayanağın olacak.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.ayy kızlar burdan hiç yazmayayım..
gecer sanırım..ama şükür bebişim iyi hem bu cuma doktora gitcem..:)
cnm yatak çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin..
mutahhara ve civcivim valla nooldu bana bööle ben aynıyımda insanlar kötü..kırıcı..sinirli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?