2009 Mayıs Anneleri

kızlar nasılsınız?ben kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum keyfim yok pek..hiç bir şey yapasım yok...

eh işte bi ara oldu cnmı sıkan seyler tatlım..
neyse biraz daha iyi sayılırım..
ben bu arada annemlerde kalmaya alıştım..kendi evime gidince cok yalnız hissediyorum kendimi..eşimde hep çalışıo.çalışmasada sık sık evde olsa zaten kavga ederiz.amaaan bilemiyorum benim sonum nooolcakk

merhaba kizlarrr a.s. ben hala annemdeyim..oyuzden gündüz pek giremiyorum :) ama iyiyim hamdolssunnn :)

sehercim canim cok cok gecmiş olsunnnn a.s. ama cok şükür dişçiye gidip tedavi olmuşsun..umarim biran önce hepten geçer Şeniz

dirimcim başin için geçmiş olsun :) hayatinin erkekleriyle cok cok mutlu ol emi :)

melincim tekrar hoşgeldin :) bilmiyorum demişmiydim :) seni tekrar aramizda görmek cok güzel..geçenlerde uzun zamandir gelmeyenlere bakmiştim listeden..ertesi gün çiktin geldin cok sevindim iyi olmaniza a.s.

ilgincim cok sevindim sonuclarin iyi cikmasinaa a.s. inşaAllah detaylidanda güzel snuc alicaksin

yeni annecim o yatak pek bi afilli bişeye benziyor :) valla ben daha hiçbişeye bakmadim ya..ama ilk 3 ay icin sepetten yatak istiyorum ben..alti tekerlekli..şirin bişi..hiç bakmadim gerçi öle bişi varmidir yokmudur bilmiyorum :))) kafamda canlandiriyorum sadece

herkeslerde iyiymiş cok şükür :) ama calişanlar epey yogun anlaşiliyor..dünden bu yana 10 sayfa geçmiş..normalde oku oku bitmezdi neyse herkes iyi olsunda gerisi önemli degil :)

canım bend ebılmıyom ama sımdı cıvcıv gelıyor anlatcak neler aldın bebışe
Vallahi hemen hemen herşeyi beşiğiyle birkaç kıyafetini gönderecektim.Sibiko adresini istemişti aldığım yerin, fotosunu göndereyim de aklında daha iyi yerleşşin dedim.Kararını daha rahat verir.
Bu arada sibiko msj ını aldım cvp gönderdim.

canim ya..noldu sana benneyaptımki

Bire bir aynısı değil ama en azından modeli böyle.Altta bir kat var bebeğin malzemelerini koyabilirsiniz üst hareketli yana doğru sallanıyor ve üst çıkabiliyor.İçindeki uyku seti yastığı falan da var.135 e aldı annem
civ civ çok teşekkürler sonra telefonuma yüklediklerimi diğer topikte yüklerim

oyy cok tatliymişşş :) turkiz hanima turkuaz yeşili alsaydin bari güle güle kullanin canim a.s.
Canım çok sağol annem sonra oğlanda olur kaldırır sonra kullanırım diye su yeşili almış.Turkuaz hastane çıkışı aldım pembe hariçinde erkek zannedecekler kızımı:asigim:

ayy kızlar burdan hiç yazmayayım..
gecer sanırım..ama şükür bebişim iyi hem bu cuma doktora gitcem..:)
cnm yatak çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin..
mutahhara ve civcivim valla nooldu bana bööle ben aynıyımda insanlar kötü..kırıcı..sinirli..

Fulyacım bu dönemde Çok hassas oluyoruz kalbini ferah tut bence bebeğin dayanağın olacak.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…