ayy kızlar burdan hiç yazmayayım..
gecer sanırım..ama şükür bebişim iyi hem bu cuma doktora gitcem..:)
cnm yatak çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin..
mutahhara ve civcivim valla nooldu bana bööle ben aynıyımda insanlar kötü..kırıcı..sinirli..
kızlar selam sze bey sorabiirmiyim akıntı oldumu gögüslrinizde kaçıncı aynda bide
canim benim ya..lütfen takma kafana..hepimizde oluyor böyle şeyler..inan cok hassasiz bu dönemde..insan kizmayacagi şeye bile kiziyor..sen bebegini düşün..boşver insanlari..elbet hatalarini anlarlar..Allah'a havale et..
benden gelmedi canim..yada geldiysede ben fark etmedim..
Fulyacım bu dönemde Çok hassas oluyoruz kalbini ferah tut bence bebeğin dayanağın olacak.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınızgünaydın herkese nasılsınız:)))))))))))))
Sağol cnm msjımı aldın sanırımGünaydınlar Kızlar;
Ben kendimi bugün çok enerjik hissediyorum sanki ilk 4 aydaki gibi bi ağırlık yok :dance: Tutkuncum saolasın canım ayrıca çok güzelmiş güle güle kullan..
Tülay ın site adı neydi birde neden giremiyor anlamadımkızlar bu arada tülay arkadaşımız siteye giremiyormuş bilgisi olan var mı merak ettim kendisini
Canım benim şu anki odam bebek için müsait değil biraz büyüsün inşalla o zaman ona ellerimle bir oda yapıcam.Duvarlarına resimler çizicem.işler çok yoğun bu aralar öpüyorum tutkun bayıldım beşiğe bende haftasonu bunun kremini görüdm anacığım bir süslemişler gelin yatağı gibi çok güzeldi ya
ama ben büyük bir şey istiyorum bir kaç yıl kullanması için
güle güle kullansın bebişin
ılgın ojeli fıstık semra iyi çalışmalar öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?