2009 Mayıs Anneleri

canim benim ya..lütfen takma kafana..hepimizde oluyor böyle şeyler..inan cok hassasiz bu dönemde..insan kizmayacagi şeye bile kiziyor..sen bebegini düşün..boşver insanlari..elbet hatalarini anlarlar..Allah'a havale et..

kızlar selam sze bey sorabiirmiyim akıntı oldumu gögüslrinizde kaçıncı aynda bide

benden gelmedi canim..yada geldiysede ben fark etmedim..

:1hug:
cnm arkadasım benim... çok sağol sende..evet haklısın..bu aralar geldiler bana azıcık..ama bak kaç gündür okusamda yazmadım hiç cnm istemedi..demek ki bugun yazmaya basladııma göre düzeliyorum..:1hug:

uykum kaçtı..kimse yok ama.. facebookta takılaım azıcık bari..facebooku olan var mı kızlar?özelden msj atın eklyeylim birbirimiz..

Günnnnnnnnaaaaaaaaayyyydddddddddııııııııııınnnnnnnnnllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Gece biz kapattık sabah biz açtık hey uykucular nerdesiniz?hihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydınlar Kızlar;

Ben kendimi bugün çok enerjik hissediyorum sanki ilk 4 aydaki gibi bi ağırlık yok :dance: Tutkuncum saolasın canım ayrıca çok güzelmiş güle güle kullan..

günaydın herkese nasılsınız:)))))))))))))
Günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız

Günaydınlar Kızlar;

Ben kendimi bugün çok enerjik hissediyorum sanki ilk 4 aydaki gibi bi ağırlık yok :dance: Tutkuncum saolasın canım ayrıca çok güzelmiş güle güle kullan..
Sağol cnm msjımı aldın sanırım
Bu arada bende enerjik hissediyorum.Önümüzde ki hafta karar verdim kendimi iyi hissedersem bebişimin hastane odası için kapı süsü ve sepetini yapmaya başlıycam.Kapı süsü ile ilgili çizim yaptım sıra uygulama da.

Herkese günaydın arkadaşlar,ben akşam hiç rahat uyuyamadım kalçam çok ağrıyor sadece sağ kalçam bacağımada vurdu ağrısı ya anlamadım gitti sağımdan soluma dönmedim çok ağrıdı şimdi daha iyi ne oluyorsa akşam yatarken oluyor gündüz iyi şaka gibi valla anlamadım gitti ama şimdide çok uykum var

günaydın arkadaşlar herkese. nasılsınız bakıyım? ben sizleri özledim valla.ne zamandır giremez oldum. ay başlarında benim işlerim çok yoğun oluyor insan kaynaklarında çalıştığım için. bebişleriniz iyimi?kimsede bir sıkıntı yoktur inşallah. geçmişi okuyamadım da.

tutkun günaydın tatlım nasılsın :))))))))))

sibikocum günaydın şekercim Allah bozmasın enerjini maşallah

semracım sanada günaydın geçmiş olsun bende dün gece hiç uyuyamadım bacaklarım ve kalçam felaket ağrıdı (

ojefıstığım günaydın bitanem nasılsın:) Allah işinde kolaylık versin ik nın ne kadar yoğun olduğunu biliyorum tatlım

günaydın arkadaşlar dün keyifsizdim yazamadım bende kış depresyonumu hamilelikmi
neyse bugün güzel bir gün olsun
işler çok yoğun bu aralar öpüyorum tutkun bayıldım beşiğe bende haftasonu bunun kremini görüdm anacığım bir süslemişler gelin yatağı gibi çok güzeldi ya
ama ben büyük bir şey istiyorum bir kaç yıl kullanması için
güle güle kullansın bebişin
ılgın ojeli fıstık semra iyi çalışmalar öptüm

marlyıncim sanada günaydın tatlım kolay gelsin canım sana kendine dikkat et:)

tutkun tatlım beşiğin harika bebişin içinde sağlıkla huzurla büyüsün Allahın izniyle bendede sepet beşiğin yeşil rengi var hayırlısıyla Allah yatırmamızı nasip eder inşallah:)) meleklerimizi

kızlar bu arada tülay arkadaşımız siteye giremiyormuş bilgisi olan var mı merak ettim kendisini

kızlar bu arada tülay arkadaşımız siteye giremiyormuş bilgisi olan var mı merak ettim kendisini
Tülay ın site adı neydi birde neden giremiyor anlamadım

Canım benim şu anki odam bebek için müsait değil biraz büyüsün inşalla o zaman ona ellerimle bir oda yapıcam.Duvarlarına resimler çizicem.

kızlar günaydın herkese
aklım yine bebeğimde
bugün serviste kötü oturdum popoma, frene bastı sanırım şoför
şimdi aklımdan çıkmıyor
inşallah bir şey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…