kızlar günaydın herkese
aklım yine bebeğimde
bugün serviste kötü oturdum popoma, frene bastı sanırım şoför
şimdi aklımdan çıkmıyor
inşallah bir şey olmamıştır
Tülay ın site adı neydi birde neden giremiyor anlamadım
Canım benim şu anki odam bebek için müsait değil biraz büyüsün inşalla o zaman ona ellerimle bir oda yapıcam.Duvarlarına resimler çizicem.
arkadaşlar günaydın.nedense siteden beni yasaklamışlar ve kaç gündür giremedim.çok üzüldüm acayip alışmışım buraya okuduğum kadarıyla herkes iyi.bizde dün ayrıntılıya girdik bebişim epey büyümüş ve allah şükür herşeyi çok iyiydi.hareketleri falan çok güzeldiya kıpır kıpır allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ilgin canım sen nasılsın?????
günaydın kızlar nasılsınız
ilgin ,civciv,tutku,yenianne,mimaresra,fulya,semra,annakuşu,mutahhara,sibo,ayyy ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımmm ....günaydınlarrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm ben kahvaltı yapmaya gidiyorum
halamda kalıyorum eşim seyhatte annem bugün işe gitmemiş dişciye gitmiş
bugünde misafir gelecek kadınlar lak lak yapacazzzz yani...
bize gelince çok iyiyiz allaha şükür artık net hissediyorum hareketleri ama herügn değil
ama öemerimmm felakettt rabbim nazardan korusunnnnn
Sanada günaydın güzelim,yeni kalktım benşutarafagitti Nasılda üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya ama yemek lazım ya..neyse bende gideyim hazırlayayım dimi ama başka çözümü yokkaydirigubbakcemile
a.s.a.s.
günaydın kızlar nasılsınız
ilgin ,civciv,tutku,yenianne,mimaresra,fulya,semra,annakuşu,mutahhara,sibo,ayyy ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımmm ....günaydınlarrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm ben kahvaltı yapmaya gidiyorum
halamda kalıyorum eşim seyhatte annem bugün işe gitmemiş dişciye gitmiş
bugünde misafir gelecek kadınlar lak lak yapacazzzz yani...
bize gelince çok iyiyiz allaha şükür artık net hissediyorum hareketleri ama herügn değil
ama öemerimmm felakettt rabbim nazardan korusunnnnn
kızlar merhaba umarım herkez ıyıdır esenemekten agzım yırtılacak zor acık tutuyorum gozlerımı sabahtan berıı öff yaa bu havadada insanın çalışası gelmıyor zoraki duruyorum valla ofiste:)
dün ayrıntılıya girdim bebegımı bukadar yakından ve net görmek müthiş bışeymiş 501gr olmuş çirkin suratlı kızım çok şükürr sağlığı ve gelişimide haftasına uyumluymuş allah kımseyı bu mutluluktan ayırmasın çok güzeldi kıpır kıpırdı:)
ya bende akıntı süreklı devam edıyo dünkü doktor suyumada baktı hıc azalma yok dedı ama sürekli bı nemlılık var çamasırımda anlamadım gıttı..bel ağrımda şiddetle devam edıyo
neyse herkeze kolay gelsin kızlar..
Sanada günaydın güzelim,yeni kalktım benşutarafagitti Nasılda üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya ama yemek lazım ya..neyse bende gideyim hazırlayayım dimi ama başka çözümü yokkaydirigubbakcemile
a.s.a.s.
günaydın prenslerede annesinede :1hug: nasılsın canım size afiyet olsun yarasın bebişlere
ohhh kadın kadına lak lak yapın :)))
bizimkide pek hareketliAllah nazarlardan korusun hayırlısıyla evlatlarımızı
dırımkızım bizimde üçlümüz iyi çıktı çok şükür şubatta ayrıntılımız var bebişimi bir ay sonra göreceğim Allahın izniyle sizi kocaman öptümmmmŞeniz
cnm bende enerji yok valla yatıyorum hele saat yedibuçukda bir uykum geliyorOh oh ne güzel keşke bizde işten kaytarıp gelebilsek.Maşallahımız var bu aralar kızlar nazar değmesin
Zaten 5-7 ay arasında bi enerji gelirmiş diye sanırım bizdede başladı.Nasıl gezmek istiyorum bugün bu havada da ne gezilir yabide işten kaçmak mümkün olsa..
kızlar merhaba umarım herkez ıyıdır esenemekten agzım yırtılacak zor acık tutuyorum gozlerımı sabahtan berıı öff yaa bu havadada insanın çalışası gelmıyor zoraki duruyorum valla ofiste:)
dün ayrıntılıya girdim bebegımı bukadar yakından ve net görmek müthiş bışeymiş 501gr olmuş çirkin suratlı kızım çok şükürr sağlığı ve gelişimide haftasına uyumluymuş allah kımseyı bu mutluluktan ayırmasın çok güzeldi kıpır kıpırdı:)
ya bende akıntı süreklı devam edıyo dünkü doktor suyumada baktı hıc azalma yok dedı ama sürekli bı nemlılık var çamasırımda anlamadım gıttı..bel ağrımda şiddetle devam edıyo
neyse herkeze kolay gelsin kızlar..
Herkese günaydın arkadaşlar,ben akşam hiç rahat uyuyamadım kalçam çok ağrıyor sadece sağ kalçam bacağımada vurdu ağrısı ya anlamadım gitti sağımdan soluma dönmedim çok ağrıdı şimdi daha iyi ne oluyorsa akşam yatarken oluyor gündüz iyi şaka gibi valla anlamadım gitti ama şimdide çok uykum var
günaydın cnm tek olsam bende yiyemem halam hazırlıyor yiyiorum ama malesef midem bulanıyor şuan
ohhh okudum cnm 3 lü iyiymiş gözün aydın
ayrıntılınızda iyi çıkar cnm merak etme tatlımmm
bende bir ay sonra gideceğim 2 şubata randevu alacam hatta bugün alayım yawww
şeker yüklemem varr
cnm bende enerji yok valla yatıyorum hele saat yedibuçukda bir uykum geliyor
kızzz çirkin deme alınır bakkkk maşşallah baya kilosu varmış kaç haftalıksınız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?