2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın herkese
aklım yine bebeğimde
bugün serviste kötü oturdum popoma, frene bastı sanırım şoför
şimdi aklımdan çıkmıyor
inşallah bir şey olmamıştır

geçmiş olsun canım bir şey yoktur merak etmeyin

Tülay ın site adı neydi birde neden giremiyor anlamadım

Canım benim şu anki odam bebek için müsait değil biraz büyüsün inşalla o zaman ona ellerimle bir oda yapıcam.Duvarlarına resimler çizicem.

olsun canım zaten bende yatağı odama koyucam ama yatak odam geniş olduğu için müsait daha sonra boş bir odam var orayı bebek odası yapıcam 6 aydan sonra kendi odası:ecrin_bebek:nda yatırmaya çalışacam bakalım başarabilirsem yada geceleri onun özlemine dayanabilirsem ama uzmanlar en sağlıklı olanın bu olduğunu söylüyor maalesef

günaydın mayıs anneleri ve kuzucuklarıa.s.a.s.
bugün keyfim çook yerinde kızlaar:dance::dance: dün dra gittik ve benim plesanta yukarı çıkmaya başlamış bile. yani artık yatmama gerek kalmadı sayılır. bebeğiminde keyfi yerindeydi maşallah hiç durmadan oynarken gördüm (bebeğim demeyelimde tosuncuğum diyelim. epey önden gidiyorkaydirigubbakcemile3)
yalnız dr biraz fazla abartıyorsun diye bana kızdı. ben sürekli yok şu olsu bişey olurmu yok bu oldu neolur diye sormaktan en sonunda dr gülmeye başladı.
Allahım herkese hayırlı sağlıklı hamilelik geçirsin diliyorum. öpüldünüz kızlar:1hug::1hug:

günaydın kızlar. bende bebişimin odası konusunda kararsızım. her ağladığında yanında olursa hem uykun bölünmeden hemde bir an önce müdahele edebilirsin. ama diğer oda da olursa,uykunun içinde zor olur,sen gidene kadar bebiş çok ağlar.
ama yatak odam da bebeğimin bebişi için müsait değil. önce bende sepet kullanıcam.o sığar yatak odama. biraz büyüyünce (sepete sığmayınca) mecbur kendi odasına beşik yada karyola almak gerekecek. hadi annesi kalk kalk yat ondan sonra-tatlicadiarzu- sabahta kalkıp okula gelince ne halde olurum bilemiyorumdelikafaduldenmirmirmirmir

ya benim takvimim 1 gün geriden gelmeye başladı:uhm: bugün 20+6 olmam lazım, ama takvimde 20+5 görünüyo. takvim yılbaşında 1 gün ilerlemedi. bi tek bende mi var acaba herkeste oldu mu?:1ninca:

arkadaşlar günaydın.nedense siteden beni yasaklamışlar ve kaç gündür giremedim.çok üzüldüm acayip alışmışım buraya okuduğum kadarıyla herkes iyi.bizde dün ayrıntılıya girdik bebişim epey büyümüş ve allah şükür herşeyi çok iyiydi.hareketleri falan çok güzeldiya kıpır kıpır allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ilgin canım sen nasılsın?????

canım merhaba iyiyim teşekkürler sen nasılsın çok sevindim ayrıntılın iyi çıkmışa.s. maşallah benim yiyenime yesin teyzesi onu:))
a.s.:1hug:

kızlar böyle darbe falan olduğunda şikayet olmasa da hemen doktora başvurman gerekiyor diye okudum bir sitede
yarın randevum var, orda söyleyim doktora demi

günaydın kızlar nasılsınız
ilgin ,civciv,tutku,yenianne,mimaresra,fulya,semra,annakuşu,mutahhara,sibo,ayyy ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımmm ....günaydınlarrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm ben kahvaltı yapmaya gidiyorum
halamda kalıyorum eşim seyhatte annem bugün işe gitmemiş dişciye gitmiş
bugünde misafir gelecek kadınlar lak lak yapacazzzz yani...

bize gelince çok iyiyiz allaha şükür artık net hissediyorum hareketleri ama herügn değil
ama öemerimmm felakettt rabbim nazardan korusunnnnn

Sanada günaydın güzelim,yeni kalktım benşutarafagitti Nasılda üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya ama yemek lazım ya..neyse bende gideyim hazırlayayım dimi ama başka çözümü yokkaydirigubbakcemile
a.s.a.s.

günaydın prenslerede annesinede :1hug: nasılsın canım size afiyet olsun yarasın bebişlere
ohhh kadın kadına lak lak yapın :)))
bizimkide pek hareketli Allah nazarlardan korusun hayırlısıyla evlatlarımızı
dırımkızım bizimde üçlümüz iyi çıktı çok şükür şubatta ayrıntılımız var bebişimi bir ay sonra göreceğim Allahın izniyle sizi kocaman öptümmmmŞeniz

bitanem günaydın kahvaltınızı yapın afiyet olsun size:1hug:

Oh oh ne güzel keşke bizde işten kaytarıp gelebilsek.Maşallahımız var bu aralar kızlar nazar değmesin

Zaten 5-7 ay arasında bi enerji gelirmiş diye sanırım bizdede başladı.Nasıl gezmek istiyorum bugün bu havada da ne gezilir ya bide işten kaçmak mümkün olsa..

kızlar merhaba umarım herkez ıyıdır esenemekten agzım yırtılacak zor acık tutuyorum gozlerımı sabahtan berıı öff yaa bu havadada insanın çalışası gelmıyor zoraki duruyorum valla ofiste:)

dün ayrıntılıya girdim bebegımı bukadar yakından ve net görmek müthiş bışeymiş 501gr olmuş çirkin suratlı kızım çok şükürr sağlığı ve gelişimide haftasına uyumluymuş allah kımseyı bu mutluluktan ayırmasın çok güzeldi kıpır kıpırdı:)

ya bende akıntı süreklı devam edıyo dünkü doktor suyumada baktı hıc azalma yok dedı ama sürekli bı nemlılık var çamasırımda anlamadım gıttı..bel ağrımda şiddetle devam edıyo
neyse herkeze kolay gelsin kızlar..

merhaba canım sen nasılsın:)) kaydirigubbakcemile3aynen çok uykum var benimde evde olsam diyorum şöyle bir uzansam keyif yapsam
maşallah prensese herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
bendede akıntı var idrar yollarımda biraz iltihap çıktı doktor ilaç verdi
sanada kolal gelsin canım

günaydın cnm tek olsam bende yiyemem halam hazırlıyor yiyiorum ama malesef midem bulanıyor şuan

ohhh okudum cnm 3 lü iyiymiş gözün aydın
ayrıntılınızda iyi çıkar cnm merak etme tatlımmm
bende bir ay sonra gideceğim 2 şubata randevu alacam hatta bugün alayım yawww
şeker yüklemem varr
cnm bende enerji yok valla yatıyorum hele saat yedibuçukda bir uykum geliyor

kızzz çirkin deme alınır bakkkk maşşallah baya kilosu varmış kaç haftalıksınız cnm

Kızllarrrrr ay ben nazar değdirdim kendime dün kolum ağrımıyo ne güzel diyodum bütün gece zonkladı yaa

Ah canııım geçmiş olsun,bende dün nazar değdirdim galiba kolum ağrımıyo o kadar falan dedim ya aman Allahım gecenin bir yarısı nasıl zonkluyor...Kabus gibiydi...Sonunda çağreyi üstüne yatarak uyuşturmakta buldum :jeyyar:ama geç oldu tabi...

TUTKUNCUM,beşiğin çok güzelmiş canım güle güle kullan

ALSUCUM, ben birşey olacağını zannetmiyorum,sonuçta poponun üstüne düşmüşsün canım,yinede doktoruna söyle için rahat etsin

BOZONCUM,çok sevindim canım ne güzel artık yatak olayı bitiyo yani,darısı diğer istirahatli arkadasların başına inş

CERENCİM; ben park yatak düşünüyorum aslında ama su bebek yataklarıda çok güzel yaa..park alırsak senin durumdaki gibi yatak odasına koyabiliriz,tek yatak alırsak kendi odasında duracak ama ben nasıl duyarım bebişin sesini yaa...
Bu arada takvimini yeniden yap canım bence

TÜLAYCIM,gözün aydın ,bebişin yüzünün fotosunu alsaydın keşke

ILGINCIM,sağol canım yeni doyurduk karnımızısositososito şimdi ne güzel tekmeliyo maşallah uyandı oğluşum

BİGUDİCİM,kıııııııııııııııız buda tosun olmuşya maşallahsıkıştırıp sıkıstırıp sevmek lazım onu,o ıslaklık kötü bişi değilse ter olabilir canım bence, pamuklu birseyler giymeye çalış,kalın giyiniyorsan işyerinde sıcaksa ondan olabilir diye düşündümm

alınmaz benım kızım teyzesi kaydirigubbakcemile3 aslında ultrasonda zayıf gözüküyodu doktor 501gr olmuş dedı aman kılolu olsunda anası 8 kılo aldı kendını beslıyo demesınlerr:roflol: 23 haftalık olduk bu hafta.haftayada tetenoz aşısı olucaz nasıpse

ben kendıme dur dıyemıyorum aksamları eve gırınce mutfaktan cıkamıyorum canımın ıstedıklerını hazırlamaktan bıde pastaya cok düştüm buara vayy benım halımee 10 kılo daha alırım galıba doguma kadar:1no2:

kızlar yemek yiyen arkadaşlarıma afiyet olsun biz gidemedik henüz bizim patronun toplantısı var bitsin gidelim acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…