2009 Mayıs Anneleri

başta bende öle düşündüm ama hiç ısınamıyorumkı terlıyeyım sürekli üşümekteyım valla kanım mı çekildi nedir.Haftaya doktor kontrolu var ozamana kadar sabredecez artık akıntının rengı degısmezse, bende ıltıhaptan süphelenıyorum hayırlısı bakalım a.s.

sanada gecmıs olsun demeyı unuttum buarada inş agrısı cabuk gecer soğuk bıseyler sür bence koluna buz gıbı agrını azaltır belkıa.s.

mayıs anneleriii gunaydın....
buralar cok yagmurlu bugun...tıkıldık kaldık ewe..miskinlık yaptık oğluşla..11de kaltık yataktan falla...bebişlerimiz nasıl bu sabah?kızlar ya ben kendımı mannnyak kılo almış hıssedıorum yafs...4.ayda 71 dım bu ayın 15 ınde randewumuz ama ben şiştim sankii...erkek bebiş gusellestırır dıolar ama ben pek bi cirkinlestım sankii:roflol:
oglum mu calıo benım gusellımı anlamadımki:ecrin_bebek:bırde goğüslerimde catlak olmuşşş dun gordum:1shok:shok oldum falla...kremlenmeyede baslamıştım ama sanırım dahada catlıcak...:çok üzgünüm:

kızlar şeker yükleme testi her hamileye yapılıyor mu benim ilkinde doktorum istemedi merak ettim

kızlar şeker yükleme testi her hamileye yapılıyor mu benim ilkinde doktorum istemedi merak ettim

Yapılıyor canım her hamileye,şu aralar nisan anneleri yaptırdı, bu arada bende şeker aleti vardı sabah açlık şekerimi ölçtüm 84 çıktı ama bunun normal sınırları ne acaba yaa baktım internetten hep şeker hastaları ile ilgili bilgi vermiş normal yok

SİRİBRONCUM, günaydın tatlım,bende şiştim, 69.5 ile başladım bu sabah tartıldığımda 75.3 tüm brrrrr patliiiiiciiiiiiiim yakında galibaaaa

kızlar ya bende cok kararsızım o konuda...park yatakmı almalı yoksa normal yatak mı bılemıorum...park yatak içinde kullanıslı dıolar...benım yatak odam cok mınık oraya sepet bıle sıgmaz yanı bı bızım yatak anca tam gelıo yafs...park yatak alcak olan warmı içinizde?sizce hangısı daha kullanıslı olur?:uhm:

evet canım yapılıyor.önemlide arkadaşımın 6.ayında şekeri yüksek çıktı doğuma kadar elinde aletle dolaştı günde 2-3 kere şeker ölçüyordu.açlık şekeri normal olsa bile bazen tokluk şekeri yükseliyormuş.

Kızlar bebek odasının kapısına süs yapmayı düşünüyorum,varmı kendi yapan yada yapmayı düşünen?mavi tül kurdele aldım,pembe ve mavi güller aldım,3 kelebek aldım biri mavi 2 si açık mor..beyaz tülde var evde,Nasıl olur acaba yaa? mavi tül alsam dahamı iyi olur?
Birkaç örnek:

SİRİBRONCUM,bu arada bende park yatak düşünüyorum

Son düzenleme:

ohhh maşşallahhh dimek benimkilerde büyüyor ayy ne hoşşşş ben 19 haftada 350 gr dı veletlerimmm......demek yiyorsun ben hala yemek pişiremiyorum ve öle çok karışık yiyemiyorum illa bir posta kusuyorum ben

ahhhh cnm benim ilk 3 ayda kasık bölgem türkiye karayolları gibi oldu
şimid yukarları kaşınıyor veee krem verdi doktor düşün
ama faydası yok genetik bişey buu ben çatır çatır çatlayacam

cnm tanıdığım herkes yapıyor bende yaptıracam ilkinde yüksek çıkmazsa ikinciyi yapmıyolar

bence park yatak alma cnm ama sen bilirisin yinede koca beşik kadar yer kaplıyor ben almayacam alsamda koyamam yerim yok ikideneyi

YENI_ANNE süüperrr ya...cok gusel bişimişş canım...ay elınden gelıosa yap tabı hoş olur bence...htta bendemı alsam acaba becerebilirmiyimki?
beyaz tul daha ii durur sanki kombine yapmış olursun..altta beyaz tul daha da gosterır sanki...mavı tulu su kasnagın altına koycan demi sarkcak ole..beyaz kalsın bence ustunu mavi nazar boncuklarıyla susle daha şık durabılır.

yaa ay ben hiç gormedım bunlardan kıslar ya burası kucuk bıyer ondanmıkı...bebk magazalarındamı war acaba?ole enı boyu gezmedım ama hiç bole sus de görmedım yafs-tatlicadiarzu-

DIRIMKIZI desene doğurana kadar tum karayolları ustumuzde olcak...krem mırem kar etmıo falla bendede işe yaramadı..
park yatak kullanıslı dedıler kafam karıstı işte...teyzem ikizleri bebkken aynı yatakta yatırdı ayrı ayrı almadı..bı gorsen ıkısı bı yatakta super anlasıolardı..gıkları cıkmıodu uyanınca bırbırlerıne bakıolardı...onunda yerı yoktu o buyuk bı bebiş aldı ıkı tane almaktansa...

Son düzenleme:
kızlar günaydın herkese
aklım yine bebeğimde
bugün serviste kötü oturdum popoma, frene bastı sanırım şoför
şimdi aklımdan çıkmıyor
inşallah bir şey olmamıştır

canm bence endişelenecek bişey yoktur. Dün dra bunun gibi bişey sorduğumda (bende servisle gidiyom çünkü) merak etme dedi. kolay kkolay etkilenmiyorlarmış. hem sen poponun üstüne düşmüşsün sert zemin bile değil. hemen kötü şeyler aklına getirip bebeğinide üzme.

canım ya artık ayağa kalkmana sevindim. gez bakalım yatmaların acısını çıkartıyosun. azcık da gülelim değilmi .yok yok bundan sonra hep gülelim:dance:

bebeğin sağlıklı olmasına sevindim canım. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.
akıntı sorunu bende de var canım. sabah işe giderken yaprak pedlerden kkoyuyordum ama saat 11 gibi değiştirmek zorunda kalıyordum. sonra sürekli havlu peçete ile değiştiriyodum artık. dra herseferinde soruyodum acaba suyummu geliyo diye. kesin drum bi doğursada kurtulsam diyodur. ama şuana kadar (lekelenmem hariç) bebekle ilgili hiç bi sıkıntı yok. bebekler doğana kadar katlanacağız.

Kızlar bence fiyatı uygun değil çünkü internette 35 ten başlıyor 90 a kadar çıkıyorkafamçokkarıştı

cnm ayrı yatacak alacam yaa gerek yokk aynı yatakda bazı bebekler biri uyandımı ötekinide ağlıyorrrr
ama bebek şekerlerimi kendim yapıcam yeğenime yapmıştık uğraşması çok zevkli oluyor

bende düşünüyorum aslında yaa dantelden yapam diyorumm

cnm yaaa ev içinde dolanıyorummm dışarı çıkmıyorum cnm yaaa ama eve gelen giden o kadar çokki sıkılmıyorum aksine uykum geliyor onların gitmesini bekliyorumm

şeker yüklemesini 7.ayda yapmıyorlarmı? ben 23. haftadayım şimdi. 24.haftanın sonunda doktora gitcem. ama aç filan gel demedi. öğlen 13:30 da randevum.herhalde bir sonraki gitmemde yapacak sanırım...CADIARZU

cnm 24 haftam bitince gidiyorum özellikle belirtti aç gel diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…