Kızllarrrrr ay ben nazar değdirdim kendime dün kolum ağrımıyo ne güzel diyodum bütün gece zonkladı yaa
BİGUDİCİM,kıııııııııııııııız buda tosun olmuşya maşallahsıkıştırıp sıkıstırıp sevmek lazım onu,o ıslaklık kötü bişi değilse ter olabilir canım bence, pamuklu birseyler giymeye çalış,kalın giyiniyorsan işyerinde sıcaksa ondan olabilir diye düşündümm
kızlar şeker yükleme testi her hamileye yapılıyor mu benim ilkinde doktorum istemedi merak ettim
günaydın mayıs anneleri ve kuzucuklarıa.s.a.s.
bugün keyfim çook yerinde kızlaar:dance::dance: dün dra gittik ve benim plesanta yukarı çıkmaya başlamış bile. yani artık yatmama gerek kalmadı sayılır. bebeğiminde keyfi yerindeydi maşallah hiç durmadan oynarken gördüm (bebeğim demeyelimde tosuncuğum diyelim. epey önden
yalnız dr biraz fazla abartıyorsun diye bana kızdı. ben sürekli yok şu olsu bişey olurmu yok bu oldu neolur diye sormaktan en sonunda dr gülmeye başladı.
Allahım herkese hayırlı sağlıklı hamilelik geçirsin diliyorum. öpüldünüz kızlar:1hug::QUOTE]
canım gözün aydın çok sevindimhihoyyyt
günaydın kızlar. bende bebişimin odası konusunda kararsızım. her ağladığında yanında olursa hem uykun bölünmeden hemde bir an önce müdahele edebilirsin. ama diğer oda da olursa,uykunun içinde zor olur,sen gidene kadar bebiş çok ağlar.
ama yatak odam da bebeğimin bebişi için müsait değil. önce bende sepet kullanıcam.o sığar yatak odama. biraz büyüyünce (sepete sığmayınca) mecbur kendi odasına beşik yada karyola almak gerekecek. hadi annesi kalk kalk yat ondan sonra-tatlicadiarzu- sabahta kalkıp okula gelince ne halde olurum bilemiyorumdelikafaduldenmirmirmirmir
canım bende senin gibi yapıcam yatakodam küçük ilk önce sepet alıcam hep gözümün önünde olsun kuzucum bide büyüyen yataktardan alıcam dolabıyla okadar en azında o sepette 7-8 aylığa kadar kullanırım diye düşünüyorum
kızlar merhaba umarım herkez ıyıdır esenemekten agzım yırtılacak zor acık tutuyorum gozlerımı sabahtan berıı öff yaa bu havadada insanın çalışası gelmıyor zoraki duruyorum valla ofiste:)
dün ayrıntılıya girdim bebegımı bukadar yakından ve net görmek müthiş bışeymiş 501gr olmuş çirkin suratlı kızım çok şükürr sağlığı ve gelişimide haftasına uyumluymuş allah kımseyı bu mutluluktan ayırmasın çok güzeldi kıpır kıpırdı:)
ya bende akıntı süreklı devam edıyo dünkü doktor suyumada baktı hıc azalma yok dedı ama sürekli bı nemlılık var çamasırımda anlamadım gıttı..bel ağrımda şiddetle devam edıyo
neyse herkeze kolay gelsin kızlar..
bebişlerimiz buyudukce uykuyu dahamı cok ıstıolar anlamadımkii aynı dert bendede war hiç kalkmasam kalkmıcam yani o derecekaydirigubbakcemile3 prensesinin ii olmasına sewındım canım...çirkin dediin kızın buyuyunce utandırır senı annesi
kızlar günaydın herkese
aklım yine bebeğimde
bugün serviste kötü oturdum popoma, frene bastı sanırım şoför
şimdi aklımdan çıkmıyor
inşallah bir şey olmamıştır
canım için rahatlasın sen gene dr una sor...butun gun dusunup dert etceıne ac bı tel sor canım ya..onemlı bişii yoktur ama betona falan dusmemişin ki
günaydın mayıs anneleri ve kuzucuklarıa
bugün keyfim çook yerinde kızlaar:dance::dance: dün dra gittik ve benim plesanta yukarı çıkmaya başlamış bile. yani artık yatmama gerek kalmadı sayılır. bebeğiminde keyfi yerindeydi maşallah hiç durmadan oynarken gördüm (bebeğim demeyelimde tosuncuğum diyelim. epey önden gidiyorkaydirigubbakcemile3)
yalnız dr biraz fazla abartıyorsun diye bana kızdı. ben sürekli yok şu olsu bişey olurmu yok bu oldu neolur diye sormaktan en sonunda dr gülmeye başladı.
Allahım herkese hayırlı sağlıklı hamilelik geçirsin diliyorum. öpüldünüz kızlar
ohoh ne gusel canım ya sewındım falla...yatak bıttı sonunda ya delikafadulden...ay yatan arkadasların hepsınden ii hbr lerını alırız inşallah....
arkadaşlar günaydın.nedense siteden beni yasaklamışlar ve kaç gündür giremedim.çok üzüldüm acayip alışmışım buraya okuduğum kadarıyla herkes iyi.bizde dün ayrıntılıya girdik bebişim epey büyümüş ve allah şükür herşeyi çok iyiydi.hareketleri falan çok güzeldiya kıpır kıpır allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
aminnn canım ...alalala nie ole bişi yapmışlarki...amşn canım cok sewındım a.sbızım hınzır kıpır kıpır ha...kıyamam ona
kızlar şeker yükleme testi her hamileye yapılıyor mu benim ilkinde doktorum istemedi merak ettim
alınmaz benım kızım teyzesi kaydirigubbakcemile3 aslında ultrasonda zayıf gözüküyodu doktor 501gr olmuş dedı aman kılolu olsunda anası 8 kılo aldı kendını beslıyo demesınlerr:roflol: 23 haftalık olduk bu hafta.haftayada tetenoz aşısı olucaz nasıpse
ben kendıme dur dıyemıyorum aksamları eve gırınce mutfaktan cıkamıyorum canımın ıstedıklerını hazırlamaktan bıde pastaya cok düştüm buara vayy benım halımee 10 kılo daha alırım galıba doguma kadar:1no2:
ahhhh cnm benim ilk 3 ayda kasık bölgem türkiye karayolları gibi oldumayıs anneleriii gunaydın....
buralar cok yagmurlu bugun...tıkıldık kaldık ewe..miskinlık yaptık oğluşla..11de kaltık yataktan falla...bebişlerimiz nasıl bu sabah?kızlar ya ben kendımı mannnyak kılo almış hıssedıorum yafs...4.ayda 71 dım bu ayın 15 ınde randewumuz ama ben şiştim sankii...erkek bebiş gusellestırır dıolar ama ben pek bi cirkinlestım sankii:roflol:
oglum mu calıo benım gusellımı anlamadımki:ecrin_bebek:bırde goğüslerimde catlak olmuşşş dun gordum:1shok:shok oldum falla...kremlenmeyede baslamıştım ama sanırım dahada catlıcak...:çok üzgünüm:
kızlar ya bende cok kararsızım o konuda...park yatakmı almalı yoksa normal yatak mı bılemıorum...park yatak içinde kullanıslı dıolar...benım yatak odam cok mınık oraya sepet bıle sıgmaz yanı bı bızım yatak anca tam gelıo yafs...park yatak alcak olan warmı içinizde?sizce hangısı daha kullanıslı olur?:uhm:
kızlar günaydın herkese
aklım yine bebeğimde
bugün serviste kötü oturdum popoma, frene bastı sanırım şoför
şimdi aklımdan çıkmıyor
inşallah bir şey olmamıştır
günaydın kızlar nasılsınız
ilgin ,civciv,tutku,yenianne,mimaresra,fulya,semra,annakuşu,mutahhara,sibo,ayyy ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımmm ....günaydınlarrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm ben kahvaltı yapmaya gidiyorum
halamda kalıyorum eşim seyhatte annem bugün işe gitmemiş dişciye gitmiş
bugünde misafir gelecek kadınlar lak lak yapacazzzz yani...
bize gelince çok iyiyiz allaha şükür artık net hissediyorum hareketleri ama herügn değil
ama öemerimmm felakettt rabbim nazardan korusunnnnn
kızlar merhaba umarım herkez ıyıdır esenemekten agzım yırtılacak zor acık tutuyorum gozlerımı sabahtan berıı öff yaa bu havadada insanın çalışası gelmıyor zoraki duruyorum valla ofiste:)
dün ayrıntılıya girdim bebegımı bukadar yakından ve net görmek müthiş bışeymiş 501gr olmuş çirkin suratlı kızım çok şükürr sağlığı ve gelişimide haftasına uyumluymuş allah kımseyı bu mutluluktan ayırmasın çok güzeldi kıpır kıpırdı:)
ya bende akıntı süreklı devam edıyo dünkü doktor suyumada baktı hıc azalma yok dedı ama sürekli bı nemlılık var çamasırımda anlamadım gıttı..bel ağrımda şiddetle devam edıyo
neyse herkeze kolay gelsin kızlar..
benimde 2 hafta sonra şeker yüklemem var.
cnm ayrı yatacak alacam yaa gerek yokk aynı yatakda bazı bebekler biri uyandımı ötekinide ağlıyorrrryaa ay ben hiç gormedım bunlardan kıslar ya burası kucuk bıyer ondanmıkı...bebk magazalarındamı war acaba?ole enı boyu gezmedım ama hiç bole sus de görmedım yafs-tatlicadiarzu-
DIRIMKIZI desene doğurana kadar tum karayolları ustumuzde olcak...krem mırem kar etmıo falla bendede işe yaramadı..
park yatak kullanıslı dedıler kafam karıstı işte...teyzem ikizleri bebkken aynı yatakta yatırdı ayrı ayrı almadı..bı gorsen ıkısı bı yatakta super anlasıolardı..gıkları cıkmıodu uyanınca bırbırlerıne bakıolardı...onunda yerı yoktu o buyuk bı bebiş aldı ıkı tane almaktansa...
ama bebek şekerlerimi kendim yapıcam yeğenime yapmıştık uğraşması çok zevkli oluyor
canm bence endişelenecek bişey yoktur. Dün dra bunun gibi bişey sorduğumda (bende servisle gidiyom çünkü) merak etme dedi. kolay kkolay etkilenmiyorlarmış. hem sen poponun üstüne düşmüşsün sert zemin bile değil. hemen kötü şeyler aklına getirip bebeğinide üzme.
canım ya artık ayağa kalkmana sevindim. gez bakalım yatmaların acısını çıkartıyosun. azcık da gülelim değilmi .yok yok bundan sonra hep gülelim:dance:
bebeğin sağlıklı olmasına sevindim canım. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.
akıntı sorunu bende de var canım. sabah işe giderken yaprak pedlerden kkoyuyordum ama saat 11 gibi değiştirmek zorunda kalıyordum. sonra sürekli havlu peçete ile değiştiriyodum artık. dra herseferinde soruyodum acaba suyummu geliyo diye. kesin drum bi doğursada kurtulsam diyodur. ama şuana kadar (lekelenmem hariç) bebekle ilgili hiç bi sıkıntı yok. bebekler doğana kadar katlanacağız.
şeker yüklemesini 7.ayda yapmıyorlarmı? ben 23. haftadayım şimdi. 24.haftanın sonunda doktora gitcem. ama aç filan gel demedi. öğlen 13:30 da randevum.herhalde bir sonraki gitmemde yapacak sanırım...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?