ayyy o seker yuklemesınde sekerlı su içiriolarmış demii ?bıde ssaattlerce beklıomusun galıba..ben son randevumda bı kızla konusmustumda 4 keremı ne kan alıp bakcaklardı falla sekerıne...kan wermek neysede o sekerlı suyu nasıl içcez yaaa...-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
kızlar biz geldik yemek yedik bebişimle siz neler yapıyorsunuz kapı süsleri çok hoş
Canım duyduğum kadarıyla limon esanslıymış çoğu yerde ama yinede ben yanıma yarım limon alıcam içemezsem sıkıp içerim,bence sende al
:1hug:
şeker yüklemesini 7.ayda yapmıyorlarmı? ben 23. haftadayım şimdi. 24.haftanın sonunda doktora gitcem. ama aç filan gel demedi. öğlen 13:30 da randevum.herhalde bir sonraki gitmemde yapacak sanırım...CADIARZU
kızlar bende 2008 mayıs annesiyim şeker testine aç gideceksiniz.o kadar içilmeyecek gibi birşey değil yanınızda her ihtimale karşı plastik bardak götürün
ben bu yükleme meselesini sağlık ocağına sordum. içine imon esansı koyuyoruz tadı çok güzel oluyo, merak etme içersin dedi. yalnız bana kaçlık glikozla yükleme yapılacağını dr a sormamı söyledi. normalde sağlık ocağı. 50lik yapıyomuş. ama bazı dr lar 75 ya da 100lük istiyomuş. önce dr unla konuş kaç derse ona göre yapalım dediler. sizin de aklınızda bulunsun. önce dr unuzdan fikir alın bence
şeker yüklemesini 7.ayda yapmıyorlarmı? ben 23. haftadayım şimdi. 24.haftanın sonunda doktora gitcem. ama aç filan gel demedi. öğlen 13:30 da randevum.herhalde bir sonraki gitmemde yapacak sanırım...CADIARZU
Kızlar bence fiyatı uygun değil çünkü internette 35 ten başlıyor 90 a kadar çıkıyorkafamçokkarıştı
tülaycım sen kaçıncı haftada nereye yaptıracaksın şeker yükleme testini
kıslarrr bıs bıraz usancaz oglusla...
belkı sonra gene gelırızzz...opuldunuz...
YENI_ANNE nette bende baktım gercekten pahalı...ben uyguna bulamazsam bı bakıım dıorum once,yapmayı dusunuom .senden yardım alırım artıkk...SIBIKO burda ole ucuz satan emınonu gıbı yerler yok yafs ...keske olsada bızde alsak..
SİBİKOCUM, canım eminönü toptancı yeri olduğu için orda daha uygundur,ama marmariste falan hiç mümkün değil inan..Hem banada uğraş olsun istiyorum seviyorum bebiş şeyleri ile uğraşmayı:ecrin_bebek:
Canlarım;
Doğru tabi ben İstanbul dışındakileri unutmuşum sanki herkes Eminönünden alabilirmiş gibi
Siz isteyin ben size burdan yollarım kargoyla.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?