2009 Mayıs Anneleri

ayyy o seker yuklemesınde sekerlı su içiriolarmış demii ?bıde ssaattlerce beklıomusun galıba..ben son randevumda bı kızla konusmustumda 4 keremı ne kan alıp bakcaklardı falla sekerıne...kan wermek neysede o sekerlı suyu nasıl içcez yaaa...-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Canım duyduğum kadarıyla limon esanslıymış çoğu yerde ama yinede ben yanıma yarım limon alıcam içemezsem sıkıp içerim,bence sende al
:1hug:

ben bitürlü şu ticker olayını yapamadım. kullanıcı paneli, kontrol paneli, profili düzenle, kilo doğum takipe yapıştır, değişiklikleri kaydet. hepsi bu değilmi benmi bişey atlıyom.
her msjda elle eklersem gözüküyo buda biraz sıkıcı oluyo.
acaba yetkiler kısmında html kodu diye bişey var o kapalı bende ondanmı kaynaklanıyo?

kızlar biz geldik yemek yedik bebişimle siz neler yapıyorsunuz kapı süsleri çok hoş

hosgeldınız canımcım..
ohoh doymustur annesı bebişinin karnı,şimdi dalar uykuya benımkı ne zaman yemek yesem arkaından tepıklemeyı keıoda ..uyuyo heralde dıorum

Canım duyduğum kadarıyla limon esanslıymış çoğu yerde ama yinede ben yanıma yarım limon alıcam içemezsem sıkıp içerim,bence sende al
:1hug:

bunu soledıın ii oldu falla canım ya...ben bırde cayda kahwede seker hiç kullanmıorum ole sırf sekerlı suyu nasıl iççem dıe dusunup duruom kara kara..limon ii cozum bencede..hazır lımonada as erıoken dogru dıosun saol fıstıkım:ecrin_bebek:a.s.

kızlar bende 2008 mayıs annesiyim şeker testine aç gideceksiniz.o kadar içilmeyecek gibi birşey değil yanınızda her ihtimale karşı plastik bardak götürün

kızlar bende 2008 mayıs annesiyim şeker testine aç gideceksiniz.o kadar içilmeyecek gibi birşey değil yanınızda her ihtimale karşı plastik bardak götürün

hosgeldınnn......
plastık bardak nıeki onu anlayamadım yafs:uhm:
ayaya oglusa ulas bey olsa gerek resımdekii...maşallah annesiii
darısı bızım basımıza innnşşşşalllahhhhh:Saruboceq:2010 mayısında bızde bebişlerimizin resımlerını koyar bısden sonrakı mayıs annelerıne zıyarete gıderız inşallahhh:Saruboceq:

ben bu yükleme meselesini sağlık ocağına sordum. içine imon esansı koyuyoruz tadı çok güzel oluyo, merak etme içersin dedi. yalnız bana kaçlık glikozla yükleme yapılacağını dr a sormamı söyledi. normalde sağlık ocağı. 50lik yapıyomuş. ama bazı dr lar 75 ya da 100lük istiyomuş. önce dr unla konuş kaç derse ona göre yapalım dediler. sizin de aklınızda bulunsun. önce dr unuzdan fikir alın bence

yeni anne ben de kapı süsümü şekerimi kendim yapmak istiyorum ama daha cesaret edemedim. burda izmirde malzeme satan büyük bi yer varmış. oraya gidip bakmalı ama biraz daha beklicem. bence kendimiz yaparsak hem daha ucuz hem de daha zevkli olur. en azından oyalanırız diyorum ben de..

evet canım doktor yazıyor bana 50 gr lık 1 saat arayla dediler.ama tadı kötü değilmiş ama ben aç karna ne içsem midem bulanıyor o yüzden zor olucak ama katlanıcaz tabiki bide verdikleri şişe tuhaf kokabiliyormuş yanınında bardak gibi bişey alın bana yaptıranlar öyle dediler.

şeker yüklemesini 7.ayda yapmıyorlarmı? ben 23. haftadayım şimdi. 24.haftanın sonunda doktora gitcem. ama aç filan gel demedi. öğlen 13:30 da randevum.herhalde bir sonraki gitmemde yapacak sanırım...CADIARZU

Beni doktorum 21 ocakta çağırdı şeker yüklemesi için yaklaşık 27 haftada olucam o zaman ayrıca aç karna gel dedi çünkü idrar ve tam kan sayımıda yaptıracam.

Kızlar bence fiyatı uygun değil çünkü internette 35 ten başlıyor 90 a kadar çıkıyorkafamçokkarıştı

Canım ben Eminönünde alışveriş için gittiğimde aynılarını gördüm sadece 15 TL:dance:

kıslarrr bıs bıraz usancaz oglusla...
belkı sonra gene gelırızzz...opuldunuz...
YENI_ANNE nette bende baktım gercekten pahalı...ben uyguna bulamazsam bı bakıım dıorum once,yapmayı dusunuom .senden yardım alırım artıkk...SIBIKO burda ole ucuz satan emınonu gıbı yerler yok yafs ...keske olsada bızde alsak..

SİBİKOCUM, canım eminönü toptancı yeri olduğu için orda daha uygundur,ama marmariste falan hiç mümkün değil inan..Hem banada uğraş olsun istiyorum seviyorum bebiş şeyleri ile uğraşmayı:ecrin_bebek:

ANKAKUŞUUUM,ya keşke gdebilsem izmire ama burdan yaklasık 4 saat falan,burda milyoncudan buldum ben kelebekleri falan,şeker şeyler ama :ecrin_bebek:

SİRİBRONCUM,canım bitsin koyarım resmini,henüz şekline falan karar veremedim ama güzel şeyler var baya,hemde kendi zevkimiz ve el emeğimiz olacağı için daha değerli olur,resminide çekerim bunu ben yapmıştım derim kızzz hehe he sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar benim ebe olan yiğenim evde yapacak aşımı tetonozu

doktorum canın isterse yap dedi yiğenim yapalım abla dedi bebeğede faydası var dedi

SİBİKOCUM, sağol canım,sende aldığının resmini koyarsın bize yaparken fikir olur

BİRSENCİM,en iyisine karar vermişsin canım tetanos yaptırmakla çünkü çocuğuda 5 yaşına kadar koruyormuş tetanostan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…