canım 2 hafta sonra hemen işyerimin yanında meydan tıp var orda yaptırıcam
bi antalyalı olarak tanıdık yer isimleri duymak güzel oluyo. a.s annemlerin sürekli gittikleri bi tıp merkezi.
Canım görüyormusun aynı okuldaki gibi sana uzaklaştırma cezası vermişler savunma hakkı yok ama burda.Neden olduğunu msj atmamışlar mı insan ona göre bidaha dikkat eder.Ama güldüm şimdi bende ceza alırmışımarkadaşlar günaydın.nedense siteden beni yasaklamışlar ve kaç gündür giremedim.çok üzüldüm acayip alışmışım buraya okuduğum kadarıyla herkes iyi.bizde dün ayrıntılıya girdik bebişim epey büyümüş ve allah şükür herşeyi çok iyiydi.hareketleri falan çok güzeldiya kıpır kıpır allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ilgin canım sen nasılsın?????
Kızlar bebek odasının kapısına süs yapmayı düşünüyorum,varmı kendi yapan yada yapmayı düşünen?mavi tül kurdele aldım,pembe ve mavi güller aldım,3 kelebek aldım biri mavi 2 si açık mor..beyaz tülde var evde,Nasıl olur acaba yaa? mavi tül alsam dahamı iyi olur?
Çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım dedim:)))
Anne demek;
* Klozette gördüğü ...............................
...........................................................
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde
taşımaktır.
tutkun09 .!.:Canım bende evde yapıcam.internetten baktım Eminönünde toptan satış yerleri varmış.Malzemeleri alıcam bakalım tülünü pahalı gelmezse ışıltılı organze ler var onlardan yap.üzerinede ışıltılı süsler süper Tülü mavi beyaz da kullanabilisin.şimdi benim kızın adı Türkiz olcak ya inşallah tabii ben bir çizim yaptım kırmızı beyaz olcak eşimde beğendi ay yldız yapıcam içi inciler falan tülü de kırmızı beyaz yapıcam hadi bakalım nasıl olacak.Değişik olsun dedim.şeker sepetini pembe düşünüyorum ama beyaz la birde tutma yerlerinde çiçekler düşünüyorum haftaya alıp evde başlıycam.Belki şekerleride evde yaparım.Arkadaşlardan biriside dantelle yapıcam diyordu çok güzel fikir.
canım bu incik boncuk takı malzemeleri satan yerlerdede vardır.Aslında yavaş yavaşSİBİKOCUM saol fıstık dusunmen yeter falla...ayy YENI_ANNE TUTKUNCUM heycan yaptım ya bende elde yapıım dıorum,bu malzemeler dikiş nakıs urunlerı satan yerlerdede wardır dimi...yaptıklarınızı koyunda fıkır olsun bızede...yahu benım pek el becerımde yoktur ama bakalım artık(
yeni annem iyiyim tatlım sende iyisindir inşallah bugün fazla yoğunum az kaldı mesaim bitsede anneme gitsem kızımı alsam evime geçsem diyorum:))))
tülaycım sen neler yapıyorsun fıstık
Canım biraz önce geçmiş sayfalarda okudum ama kelebek lale papatya gibi şeyler örüp kolalarsın sonra uygun renk tüle 2-3 badem şekeri ve kurdela tamam.Bebeğin ismin i ve doğum taihinide sayfaya yazıp istediğin kadar kopyalar çıkartır keser zımbalarsın.Bu bebek kıyafeti ören havlu kenarı peçetelik gibi örneklere netten bakabilirsin.a.s.a.s.Haklısın valla organze ile misss gibi olurdelikafaduldendelikafadulden
Dantelle nasıl oluyormuş canım bebek şekeri?resim falan varmı ekleyebileceğin?
tabiki öperim şekercim eşinede çok selamlar kendine dikkat et tülaycım bebişinede:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?