Canım biraz önce geçmiş sayfalarda okudum ama kelebek lale papatya gibi şeyler örüp kolalarsın sonra uygun renk tüle 2-3 badem şekeri ve kurdela tamam.Bebeğin ismin i ve doğum taihinide sayfaya yazıp istediğin kadar kopyalar çıkartır keser zımbalarsın.Bu bebek kıyafeti ören havlu kenarı peçetelik gibi örneklere netten bakabilirsin.a.s.a.s.
evet canım antalyaya gelirsen her zaman beklerim:))::1hug:
günaydın mayıs anneleri ve kuzucuklarıa.s.a.s.
bugün keyfim çook yerinde kızlaar:dance::dance: dün dra gittik ve benim plesanta yukarı çıkmaya başlamış bile. yani artık yatmama gerek kalmadı sayılır. bebeğiminde keyfi yerindeydi maşallah hiç durmadan oynarken gördüm (bebeğim demeyelimde tosuncuğum diyelim. epey önden
yalnız dr biraz fazla abartıyorsun diye bana kızdı. ben sürekli yok şu olsu bişey olurmu yok bu oldu neolur diye sormaktan en sonunda dr gülmeye başladı.
Allahım herkese hayırlı sağlıklı hamilelik geçirsin diliyorum. öpüldünüz kızlar::QUOTE]
canım gözün aydın çok sevindim
canım bende senin gibi yapıcam yatakodam küçük ilk önce sepet alıcam hep gözümün önünde olsun kuzucum bide büyüyen yataktardan alıcam dolabıyla okadar en azında o sepette 7-8 aylığa kadar kullanırım diye düşünüyorum
evet bende öyle düşünüyorum canım. annem sepetini süsletiyo zaten oğluşumun,beşiğide bakarız artık
benim herşeyi annem düşünüyo yaa! o benden daha heveslidelikafadulden kardeşim diyoki; abla diyo annem senin çeyizini hazırlayıp salona dizdiği gibi bebişin çeyizini de hazırladı salona dizdi diyorsırnaşık şey ondan ben pek bişi düşünmüyorum. annem bebek şekerini ayarlıyordu,eee kapı süsünüde düşünmüştür heralde oğluşumun anneannesi:lepi:Savulun mayıs anneleri geliyorrrr :dance::dance:
Ay heyecan yaptım ben,en yakın zamanda merkeze inip tül falanda bakıcam en organzesinden:lepi:
::
kızlar burda da elektrikler kesilip duruyo yaaaa
kızlar ya internetim bağlandı ancak girebildim. bugün dr a gittim. biraz canım sıkkın her şey normal çıktı sadece karın çevresi biraz ufak çıktı birkaç hafta geri çıktı çok üzüldüm ya... dr gelişim normal dedi ama çok huzursuzum
bugün o kadar kustumkki halsizlikden ölüyorumm heryerim ağrıyo sanki grip olmuşum gibi ayyy çok zorr yaa
Canım bende kaç gündür kusmuyordum bu gün bir muz yedim beni perişan etti kustum muz kabul etmiyo bu çocuk ya çok huysuz bana mı benziycek ne.bugün o kadar kustumkki halsizlikden ölüyorumm heryerim ağrıyo sanki grip olmuşum gibi ayyy çok zorr yaa
kızlar ya internetim bağlandı ancak girebildim. bugün dr a gittim. biraz canım sıkkın her şey normal çıktı sadece karın çevresi biraz ufak çıktı birkaç hafta geri çıktı çok üzüldüm ya... dr gelişim normal dedi ama çok huzursuzum
bugün o kadar kustumkki halsizlikden ölüyorumm heryerim ağrıyo sanki grip olmuşum gibi ayyy çok zorr yaa
ilk defa duyuyorum böle birşeyide sen merak etme canım inşallah kötü bir şey çıkmaz içini rahat tut
Canım bende kaç gündür kusmuyordum bu gün bir muz yedim beni perişan etti kustum muz kabul etmiyo bu çocuk ya çok huysuz bana mı benziycek ne.
Canım merak etme ya bu vücut yapısıyla ilgili zayıfmısın sen normalde.Genelde zayıf bayanlarda olur diye duymuştum.Doğrumu bilmem.Ama zamanla bebek onu genişletir.
canım ya su kusma işinden bı kurtulsan...inşallah atlatırsın canımcm...aman grıp olmada ii bak kendıne canım hamılelıkle gırıp pek zor falla...
:1shok:ilk kez duydum bole bişiii,bebişin gelişimi normal ama karın çewresi kucuk:uhm:daha once hiç duymamıştım cnm ya..içini rahat tut sen kotu bişi ola dr solerdı..yapı meselei olabılır canım ya iç karnın geniştir belki...
Merhaba ben kısmetse Haziran annesiyim, karın çevresi en azından kromozomal bir probleme işaret etmiyor canını sıkma. Sadece gelişme geriliği olabilir biraz (yani kilo bazında sadece), onu da toparlar umarım bebeğin. Beslenmene dikkat et. Benim canım daha sıkkın, bende femur kısa çıktı, down işareti olabilir diye yazıyor her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?