2009 Mayıs Anneleri

Savulun mayıs anneleri geliyorrrr :dance::dance:
Ay heyecan yaptım ben,en yakın zamanda merkeze inip tül falanda bakıcam en organzesinden:lepi:

evet canım antalyaya gelirsen her zaman beklerim:))::1hug:

teşekkürler canım. son 4 aydır nerdeyse 15 günde bir gidiyodum. işyerimdekiler böyle gidersen antalya-ankara yolundaki hastaneleride araştırmak zorunda kalacaksın diye dalga geçiyorlardı. ama 3 haftadır yattığımdan gidemiyorum. iyice bi iyileşeyim hemen gelecem.
tercih yaparken keşke antalya yazsaydım diye ilk defa busene çok üzüldüm.

Annecikler hepinizi öpüyorum ii akşamlar biz oğlumla çıkıyoruz.Canım acayip tatlı istedi eve gidip tatlı yapıcam hadi sizde toplanın gelin tatlı yiyelim tatlı konuşalımcokacimcoook

arkadaşlar iyi akşamlar hepinizi ve beişleri öpüyorum
kendinize iyi bakın görüşmek üzre

yazdıklarınızı hep okudum ama cvp yazamadım yoğunluktan arkadaşlar.hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar annişlerrr.yarın görüşmek üzere.

bugün o kadar kustumkki halsizlikden ölüyorumm heryerim ağrıyo sanki grip olmuşum gibi ayyy çok zorr yaa

kızlar ya internetim bağlandı ancak girebildim. bugün dr a gittim. biraz canım sıkkın her şey normal çıktı sadece karın çevresi biraz ufak çıktı birkaç hafta geri çıktı çok üzüldüm ya... dr gelişim normal dedi ama çok huzursuzum

ilk defa duyuyorum böle birşeyide sen merak etme canım inşallah kötü bir şey çıkmaz içini rahat tut

bugün o kadar kustumkki halsizlikden ölüyorumm heryerim ağrıyo sanki grip olmuşum gibi ayyy çok zorr yaa
Canım bende kaç gündür kusmuyordum bu gün bir muz yedim beni perişan etti kustum muz kabul etmiyo bu çocuk ya çok huysuz bana mı benziycek ne.

Canım merak etme ya bu vücut yapısıyla ilgili zayıfmısın sen normalde.Genelde zayıf bayanlarda olur diye duymuştum.Doğrumu bilmem.Ama zamanla bebek onu genişletir.

canım ya su kusma işinden bı kurtulsan...inşallah atlatırsın canımcm...aman grıp olmada ii bak kendıne canım hamılelıkle gırıp pek zor falla...

:1shok:ilk kez duydum bole bişiii,bebişin gelişimi normal ama karın çewresi kucuk:uhm:daha once hiç duymamıştım cnm ya..içini rahat tut sen kotu bişi ola dr solerdı..yapı meselei olabılır canım ya iç karnın geniştir belki...

Merhaba ben kısmetse Haziran annesiyim, karın çevresi en azından kromozomal bir probleme işaret etmiyor canını sıkma. Sadece gelişme geriliği olabilir biraz (yani kilo bazında sadece), onu da toparlar umarım bebeğin. Beslenmene dikkat et. Benim canım daha sıkkın, bende femur kısa çıktı, down işareti olabilir diye yazıyor her yerde

merabalar. uzun zamandır giremedim nete raporluydum aşı oldum hava da soğuk olunca gelemedim rapor aldım. sizi takip edemedim. inşallah herkesin keyfi yerindedir. biz kızımla çok iyiyiz. doktora gittik kızımı gördüm çok özlemişim meleğimi. doktorum sağlıklı dedi maşallah. kilosu da 429 gr. minik kelebeğim ben üzülünce veya yorulunca çok hareket ediyor. onun dışında sakin maşallah. normal mi yoksa tembel mi. 21. haftadayım.

merhaba kizlar a.s. maşaAllah ortami süsle püsler sarmiş :) ya cok erken degilmi bu süsler icin :) daha 6.ayimiza yeni girdik cogumuz :))

ilk defa duyuyorum böle birşeyide sen merak etme canım inşallah kötü bir şey çıkmaz içini rahat tut

çok teşekkür ederim kızlar beslenmene dikkat et dedi daha sık ye dedi dr. aslında kilom fazla ama bebişim zayıfmış. tüm organlarına baktı beynine kalbinin odacıklarına her şey çok güzel karın çevresi az gelişmiş kilosu 264 gr... inşallah bi şey olmaz yaa
:1no2: :1no2: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…